johnsour Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 VeCo said: Πήγα σήμερα και ρώτησα στον αντιπρόσωπο στην Κύπρο. 3900 το φθηνότερο όλων, αυτό που έχω για άβαταρ, αλλά με ασημένια πλήκτρα. Το άβαταρ μου κάνει 5300... 5300 το avatar σου???:blink: εγω το βρησκω τσαμπα απο το myphone.:lol: κατα την γνωμη μου παντως αυτα τα κινητα ειναι για κομπλεξικους.-:X Ουτε σαν εμφανιση δεν τα θεωρω ομορφα να δικαιολογουσα καποιον που θα το αγοραζε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 johnsour said: κατα την γνωμη μου παντως αυτα τα κινητα ειναι για κομπλεξικους.-:X Ουτε σαν εμφανιση δεν τα θεωρω ομορφα να δικαιολογουσα καποιον που θα το αγοραζε.. Περί ορέξεως ουδείς λόγος. Η τιμή τους δεν καθορίζεται από την εμφάνιση τους, αλλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους και από το γεγονός ότι αυτή είναι χειροποίητη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Κοιτα συμφωνω για την τιμη αλλα ποιος ο λογος να παρει καποιος κινητο με μεταλλο απο τον πλανητη του σουπερμαν εκτος του οτι ειναι δεν-χρησιμοποιω-καποιο-επιθετο-για-να-μην-προσβαλλω-κανεναν.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 johnsour said: Κοιτα συμφωνω για την τιμη αλλα ποιος ο λογος να παρει καποιος κινητο με μεταλλο απο τον πλανητη του σουπερμαν εκτος του οτι ειναι δεν-χρησιμοποιω-καποιο-επιθετο-για-να-μην-προσβαλλω-κανεναν.? Γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να θέλει να ξεχωρίζει. Εφόσον διαθέτει την οικονομική δυνατότητα, γιατί να μην το πάρει; Τα κινητά αυτά δεν είναι κατασκευασμένα για τον οποιοδήποτε, αλλά προφανώς, για τους κατέχοντες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλα δεν πιστευα οτι υπαρχει τετοια παρακμη στον πλανητη μας. Αυτος δεν ειναι τροπος να ξεχωριζεις, ειναι τροπος να πεις στους αλλους "Ει κοιταξτε με...σας παρακαλω!" Ειναι η απελπισια του ανθρωπου που νομιζει πως κατι ειναι. Λες και ειναι μεγαλη αναγκη να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κινητο. Αλλα ετσι ειναι, οταν η μαζα κανει οτι τους λενε, παντα θα πουλανε τετοια σκουπιδια. Την οικονομικη ανεση του καθενος δεν μπορεις να την ξερεις-οπως και την δικη μου-ουτε και τις επιλογες που κανει με αυτα τα λεφτα. Αυτο δεν σημαινει οτι οταν τα εχεις πρεπει να το δειχνεις. Αλλα περι ορεξεως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 johnsour said: Καλα δεν πιστευα οτι υπαρχει τετοια παρακμη στον πλανητη μας. Αυτος δεν ειναι τροπος να ξεχωριζεις, ειναι τροπος να πεις στους αλλους "Ει κοιταξτε με...σας παρακαλω!" Ειναι η απελπισια του ανθρωπου που νομιζει πως κατι ειναι. Λες και ειναι μεγαλη αναγκη να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κινητο. Αλλα ετσι ειναι, οταν η μαζα κανει οτι τους λενε, παντα θα πουλανε τετοια σκουπιδια. Την οικονομικη ανεση του καθενος δεν μπορεις να την ξερεις-οπως και την δικη μου-ουτε και τις επιλογες που κανει με αυτα τα λεφτα. Αυτο δεν σημαινει οτι οταν τα εχεις πρεπει να το δειχνεις. Αλλα περι ορεξεως.. Δηλαδή εν ολίγοις εάν διαθέτεις οικονομική επιφάνεια, δεν πρέπει να κτίζεις μεγάλα σπίτια, πρέπει να μένεις σε ισόγειο διαμέρισμα, δεν πρέπει να αγοράζεις καλό αμάξι, αλλά το φθηνότερο, δεν πρέπει να αγοράζεις καλά ρούχα, αλλά μονάχα από τη λαϊκή, γιατί δεν πρέπει να δείχνεις τα χρήματα σου... :rolleyes: Επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά. Τα κινητά αυτά είναι κατασκευασμένα για αυτούς που δίνουν τα δεκαπλάσια για ρολόι, τα εκατονταπλάσια για αμάξι και τα χιλιαπλάσια για σπίτι, γι' αυτούς που μπορούν να τα αποκτήσουν. Τώρα εάν εσύ πιστεύεις ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κυκλοφορούν με ένα κινητό των 500-600 ευρώ για να μην επιδεικνύουν τον πλούτο σου, δικαίωμα σου, αλλά ομοίως και δικαιώμα τους είναι το κάνουν. Την παρακμή δεν καταλαβαίνω που την εντοπίζεις... Υ.Γ. Νομίζω είναι ίδιον του νεοέλληνα ο φθόνος του διπλανού. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αφού δεν μπορώ να αποκτήσω εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το θέλουν οι άλλοι. Δεν το λέω προσωπικά, αλλά γενικά. Υ.Γ.2 Όπως επίσης καλό θα είναι να έχουμε υπόψην μας ότι δεν έχουν όλοι σκοπό της ζωής τους να τους ζηλεύει ο διπλανός του. Κι εγώ έχω ακριβό κινητό, αλλά δεν με ενδιαφέρει αν το βλέπουν οι άλλοι, μόνιμα στη θήκη του και στη τσέπη είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. February 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μην το καταντατε παιδια κοινωνικο μελοδραμα,ουτε πλουτοκρατια εναντιον φτωχολογιας......οποιος εχει λεφτα παιρνει αυτο που τον εκφραζει εμφανισιακα,τεχνολογικα η σαν στατους-πρεστιζ,οποιος δεν εχει αγοραζει οτι πιο καλο του επιτρεπει το βαλλαντιο του(χωρις καμμια υποτιμηση).Ας επικεντρωθουμε στο θεμα!!!χλιδατα,εντυπωσιακα,κομψοτεχνηματα......εστω και <<πανακριβα>> κινητα.Γιατι το ωραιο πρεπει να θαυμαζεται και να εκτιμαται απο ολους....:) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Oπως πάει καποιος στο Γερμανο να πάρει ενα κινητό πχ 300ευρώ χωρίς να το πολυσκεφτεί έτσι και κάποιος αλλος θα παει και πάρει ενα vertu... Δηλ αν κάποιος βγάζει 50.000ε το μήνα ειναι πολλά τα 5 για κινητό που θα το έχει ενα χρόνο περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 nickthegreek1990 said: Oπως πάει καποιος στο Γερμανο να πάρει ενα κινητό πχ 300ευρώ χωρίς να το πολυσκεφτεί έτσι και κάποιος αλλος θα παει και πάρει ενα vertu... Δηλ αν κάποιος βγάζει 50.000ε το μήνα ειναι πολλά τα 5 για κινητό που θα το έχει ενα χρόνο περίπου? Αν βγάζει 500.000 το μήνα; Αν βγάζει 5.000.000 το μήνα; Τα Vertu κοστίζουν από 3500 ευρώ μέχρι και 50-60.000. Οπότε όποιος μπορεί, αγοράζει ότι μπορεί. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 VeCo said: Αν βγάζει 500.000 το μήνα; Αν βγάζει 5.000.000 το μήνα; Τα Vertu κοστίζουν από 3500 ευρώ μέχρι και 50-60.000. Οπότε όποιος μπορεί, αγοράζει ότι μπορεί.Βασικά όταν μιλάμε για τέτοια εισοδήματα ο άλλος κάνει custom παραγγελία και αγοράζει τηλέφωνο που ούτε σε φωτογραφία το έχουμε δει. ;) Το θέμα είναι ότι όλα στη ζωή πρέπει να έχουν ένα μέτρο και μια λογική. Κάποιος που έχει τηλέφωνο έστω των 3.500€ δε νοείται να μην έχει αντίστοιχο τρόπο ζωής: βίλα, αυτοκίνητο 200.000€, ρούχα πανάκριβα και πάει λέγοντας. Υπάρχουν πολλοί που εργάζονται και μπορούν να διαθέσουν 1, 2 μπορεί και 3 μισθούς για 1 vertu επειδή είναι η τρέλα τους τα τηλέφωνα και έχουν κάποια οικονομική άνεση αλλά νομίζω ότι αν γνώριζα ένα τέτοιο άτομο η πρώτη εντύπωση που θα μου έδινε θα ήταν άκρως αρνητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Gka said: Βασικά όταν μιλάμε για τέτοια εισοδήματα ο άλλος κάνει custom παραγγελία και αγοράζει τηλέφωνο που ούτε σε φωτογραφία το έχουμε δει. ;) Το θέμα είναι ότι όλα στη ζωή πρέπει να έχουν ένα μέτρο και μια λογική. Κάποιος που έχει τηλέφωνο έστω των 3.500€ δε νοείται να μην έχει αντίστοιχο τρόπο ζωής: βίλα, αυτοκίνητο 200.000€, ρούχα πανάκριβα και πάει λέγοντας. Υπάρχουν πολλοί που εργάζονται και μπορούν να διαθέσουν 1, 2 μπορεί και 3 μισθούς για 1 vertu επειδή είναι η τρέλα τους τα τηλέφωνα και έχουν κάποια οικονομική άνεση αλλά νομίζω ότι αν γνώριζα ένα τέτοιο άτομο η πρώτη εντύπωση που θα μου έδινε θα ήταν άκρως αρνητική. Δεν διαφωνώ. Όποιος αγοράζει ένα τέτοιο κινητό με δάνεια, οικονομίες κλπ, απλά και μόνο για να κάνει φιγούρα, όχι μόνο είναι ανόητος, αλλά και αυτοί στους οποίους κάνει τη φιγούρα θα τον κράξουν. Προσωπικά θα πάρω κάποτε ένα Vertu, απλά και μόνον γιατί μου αρέσει η κατασκευή τους, τα υλικά τους, η εμμονή στη λεπτομέρεια. Και πίστεψε με, συνέχεια στη θήκη του θα μένει. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Vertu Launches Constellation Pure Series http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/02/vertupure.jpg If what you needed was a new expensive phone, then we have just the thing for you. Vertu has launched the new Constellation Pure series. The phone won’t surprise you with its specs but it will make an impression on all your other rich friends that don’t have one. It’s made from steel, leather and ceramics and it will be available in white, black and silver. Vertu will only make 2,500 of each so you should make sure you are one of the first 7,500 people to order if your really want a Constellation Pure device. http://www.mobilewhack.com/vertu-launches-constellation-pure-series/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Το μαύρο είναι απλά τέλειο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 και το ασπρο κατι λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Μωρέ και τα δύο είναι τέλεια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ηρθε ενας πελατης προχθες στο μαγαζι να ψωνισει και ηθελε να μιλησω με τη γυναικα του για να μου εξηγησει τι ηθελε και βγαζει ενα απο δαυτα σε χρυσο...Επαθα σοκ!Ασχημουτσικο απο κοντα αλλα πραγματικα αστραφτε το ατιμο και ηταν και βαρυ! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 rallistas said: Ηρθε ενας πελατης προχθες στο μαγαζι να ψωνισει και ηθελε να μιλησω με τη γυναικα του για να μου εξηγησει τι ηθελε και βγαζει ενα απο δαυτα σε χρυσο...Επαθα σοκ!Ασχημουτσικο απο κοντα αλλα πραγματικα αστραφτε το ατιμο και ηταν και βαρυ! Το βάρος τους είναι χαρακτηριστικό. Πολύ στιβαρή άισθηση στο χέρι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ειλικρινα απορω τα πανεμορφα που τα βλεπετΕ?ειναι κακασχημο κινητο και δεν σου προσφερει και τιποτα...επειδη λεγεται vertu? αν το ιδιο ακριβως σχημα-δεν λεω για υλικα-το ειχε πχ ενα απλο νοκια θα το κοιταγατε ποτε?γιατι σαν ντιζαιν δεν λεει τιποτα....:confused: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Προφανώς, δεν είναι θέμα design (καίτοι εμένα μου αρέσει). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Και μια Rolls Royce Drophead μας αρέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι όμορφη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Το γούστο είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Αλλά νομίζω είναι προφανές πως ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασκευάζεται από υλικά δυσεύρετα, ή δύσκολα στην επεξεργασία, ή πολυτελή και ασυνήθιστα, σίγουρα θα κοστίζει περισσότερα από ένα κοινό κινητό. Οπότε το να αρχίζουμε πάλι την ίδια συζήτηση νομίζω καταντάει κουράστικο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδια καλημερα. Λοιπον η οποια γνωμη ειχα για τα vertu εχει αλλαξει εντελως. Πριν τα θεωρουσα ασχημα κινητα που δεν αξιζουν αλλα αυτο εχει αλλαξει. Χθες βραδυ ημουν στο αεροδρομιο της Πραγας και περιμενοντας την πτηση μου εκανα βολτες στα μαγαζια και μπηκα σε ενα Luxury Lounge (η καπως ετσι τελος παντων) και μεταξυ αλλων ειχε και 6 διαφορετικα vertu. Η υπαληλος μου εβγαλε και επιασα στα χερια μου το ferrari edition και η αισθηση ηταν καταπληκτικη. Πραγματικα μιλαμε για ενα κοσμημα! Μονο αν το δεις απο κοντα καταλαβαινεις την αξια του και απο κοντα δεν ειναι και τοσο ασχημο..:D Ρωτησα την υπαληλο αν μπορω να τα τραβηξω μια φωτογραφια για να την ανεβασω αλλα δυστυχως μου ειπε οτι δεν επιτρεπεται. Πραγματικα ειναι πανεμορφα! Οσο για τιμη...αυτο που θυμαμαι ηταν 131000 τσεχικες κορωνες που θα πει περιπου 5250 ευρω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Δηλαδή σχετικά φτηνό. Αυτό του avatar μου, κοστίζει 5500, ενώ το φθηνότερο 4000. Το ακριβότερο νομίζω ξεπερνάει τις 100, αν και δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να φανώ υπερβολικός. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 VeCo said: Δηλαδή σχετικά φτηνό. Αυτό του avatar μου, κοστίζει 5500, ενώ το φθηνότερο 4000. Το ακριβότερο νομίζω ξεπερνάει τις 100, αν και δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να φανώ υπερβολικός. Καλα φθηνο φθηνο δεν το λες , αλλα οντως ειναι ωραια τα ατιμα .... το εχει ενας συναδελφος και οποτε ειμαστε μαζι το εχω παντα στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 alexasso said: Καλα φθηνο φθηνο δεν το λες , αλλα οντως ειναι ωραια τα ατιμα .... το εχει ενας συναδελφος και οποτε ειμαστε μαζι το εχω παντα στα χερια μου. Φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα Vertu. :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts