Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το holux 240 ειναι παρα πολυ καλο ...

spider καλοριζικος απο τωρα ο TYTN :D :)

lagoudaki , zaharaki μεγαλωνουμε το club του τιτανα !! :D

αυριο πρωι παω να παρω και το Ν95:worry::worry:

ετσι να δω τι κανει και αυτο :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυριο πρωι παω να παρω και το Ν95:worry::worry:

ετσι να δω τι κανει και αυτο :lol:

Καλά είναι... μπαταρία μεγαλύτερη να είχε όμως... :ninja: :shifty:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλά είναι... μπαταρία μεγαλύτερη να είχε όμως... :ninja: :shifty:

καλημερα μυθε :)

πρεπει να ειναι απαραδεκτη απο οτι λενε,αλλα αν δεν το δω απο κοντα κατι δεν μου παει καλα :lol:

πως παει η ρομ του τιτανα σου? πες κανα νεο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημερα παιδια εχω ενα διλημα οπως βλεπεται εχω ενα HTCP4350

και με 80 € διαφορα μπορω να παρω ενα τιτανα.

2 πραγματακια το slide του πληκτρολογιου ειναι οκ μετα απο χρηση καποιοων μηνων κουμπωνει καλα η παρουσιαζει προβλημα?πρεπει να προσεξω κατι αλλο?

Καλημερα παιδια εχω ενα διλημα οπως βλεπεται εχω ενα HTCP4350

και με 80 € διαφορα μπορω να παρω ενα τιτανα.

2 πραγματακια το slide του πληκτρολογιου ειναι οκ μετα απο χρηση καποιοων μηνων κουμπωνει καλα η παρουσιαζει προβλημα?πρεπει να προσεξω κατι αλλο?

να τον παρεις φιλε μου και μην το σκεφτεσαι καθολου ;)

ειναι δυσκολο να βρεις σημερα τιτανα μεταχειρισμενο ..

δεν εχει κανενα προβλημα και τωρα με τα wm6 εχει γινει το ιδανικο (παντα με τα σημερινα δεδομενα) pda:)

καλημερα μυθε :)

πρεπει να ειναι απαραδεκτη απο οτι λενε,αλλα αν δεν το δω απο κοντα κατι δεν μου παει καλα :lol:

πως παει η ρομ του τιτανα σου? πες κανα νεο :)

Καλημέρα.

Τα Wm 6.0 πάνε μια χαρά.

1) Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ούτε περίεργα resets / h. resets.

2) Η αυτονομία της συσκευής με την 1.41 περασμένη είναι 2 μέρες γεμάτες.

3) Στη νέα ROM δεν υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης που εξαφανίζονται :up:

4) Περιμένω νέο cab με επιπλέον ρυθμίσεις σε ελληνικά και μικροδιορθώσεις. Όταν έρθει θα ενημερώσω και για άλλα.

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :up:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλημέρα.

Τα Wm 6.0 πάνε μια χαρά.

1) Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ούτε περίεργα resets / h. resets.

2) Η αυτονομία της συσκευής με την 1.41 περασμένη είναι 2 μέρες γεμάτες.

3) Στη νέα ROM δεν υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης που εξαφανίζονται :up:

4) Περιμένω νέο cab με επιπλέον ρυθμίσεις σε ελληνικά και μικροδιορθώσεις. Όταν έρθει θα ενημερώσω και για άλλα.

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος :up:

ευχαριστα νεα :)

να σαι καλα και ευχαριστουμε ;)

Γεια σας,

ο τιτάνας μου μερικές φορές, κάποτε ίσως και δυο φορές την μέρα είναι λες και δεν ανταποκρίνεται, και δεν κλίνει διάφορες εφαρμογές. (Συνήθως την εφαρμογή του τηλεφώνου). Αν κάνω ένα soft reset, ή κλείσω και ξανανοίξω την συσκευή θα είναι μια χαρά. Κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει καμιά λύση στο πρόβλημα μου;

Ευχαριστώ.

ΥΣ: Είναι καλύτερα να κάνω soft reset; ή να κλείσω και να ξανανοίξω την συσκευή;

καλημερα σε ολους τελικα πηρα τον τιτανα και ειδα τι σημαινει 400 αρης επεξεργαστης.Απλα καμμια σχεση με ομαπ και υπολοιπα ,ειναι σαν να συγκρινεις commodore 64 με κασετα ,με ενα λαπ τοπ,λιγο υπερβολικος αλλα ειπαμε τιτανας ειναι αυτος ,να ρωτησω κατι τωρα ?αλλαγη πλαστικων οχι οτι εχουν κατι απλα για να ναι καινουργια ποσο περιπυ κανουν αν εχει ρωτησει κανεις?

Καλησπέρα παιδιά, είμαι παλιός χρήστης του my phone αλλά καινούργιος στο forum.Διαβάζω καιρό τα posts αλλά δεν έχω postarei μεχρι σήμερα.

Έχω ένα TYTN από τα πρώτα που βγήκαν στην Ευρώπη και το έχω φορτώσει προγράμματα,ιατρικά κυρίως, λόγω του επαγγέλματος.

Έχω επίσης destinator 6, pathaway, memory map, today panel, 800mb medical books at isilo και αρκετά άλλα.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην ACE Hellas Θεσσαλονίκης και αμέσως και σαφώς με ενημέρωσαν ότι δε θα υπάρξουν WM6 για το TYTN γιατί δεν εγκρίθηκε η αναβάθμιση από την HTC Europe.

Εξαιτίας των ανωτέρω και επειδή θέλω και εγώ να κάνω αναβάθμιση στο TYTN αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο, θα ήθελα να μου προτείνετε μια ROM για update και WM6 αλλά και που θα τα βρω.

Τελευταία ROM Upgrade έκανα σε ένα MPX220 πριν από πολύ καιρό για αυτό κάποιες οδηγίες θα ήταν ευπρόσδεκτες.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ένα link προς μια δοκιμασμένη ROM με WM6 να τα εγκαταστήσω και να τελειώνω....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι παλιός χρήστης του my phone αλλά καινούργιος στο forum.Διαβάζω καιρό τα posts αλλά δεν έχω postarei μεχρι σήμερα.

Έχω ένα TYTN από τα πρώτα που βγήκαν στην Ευρώπη και το έχω φορτώσει προγράμματα,ιατρικά κυρίως, λόγω του επαγγέλματος.

Έχω επίσης destinator 6, pathaway, memory map, today panel, 800mb medical books at isilo και αρκετά άλλα.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην ACE Hellas Θεσσαλονίκης και αμέσως και σαφώς με ενημέρωσαν ότι δε θα υπάρξουν WM6 για το TYTN γιατί δεν εγκρίθηκε η αναβάθμιση από την HTC Europe.

Εξαιτίας των ανωτέρω και επειδή θέλω και εγώ να κάνω αναβάθμιση στο TYTN αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο, θα ήθελα να μου προτείνετε μια ROM για update και WM6 αλλά και που θα τα βρω.

Τελευταία ROM Upgrade έκανα σε ένα MPX220 πριν από πολύ καιρό για αυτό κάποιες οδηγίες θα ήταν ευπρόσδεκτες.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ένα link προς μια δοκιμασμένη ROM με WM6 να τα εγκαταστήσω και να τελειώνω....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Η HTC έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει ROM αναβάθμισης σε WM6 τον Ιούνιο ( http://www.europe.htc.com/z/pdf/press/WM6_statement_v6.pdf ). Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι να βγει η official ROM από την HTC και να μην περάσεις κάποια cooked.

Γιάννης

ακριβως,θα συμφωνησω με τον φιλο nexus

αμεσως εσεις να μου παρετε την δουλεια:mad:

και εγω τι θα κανω :rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:

αν δεν εχει προβλημα παντως ο φιλος innuendo να περιμενει αυτο θα του ελεγα και εγω.καλυτερα ας περιμενει λιγο ακομα και να κανει υπομονη για τα official wm6 ;)

αν για οποιοδηποτε αλλον λογο δεν μπορει να περιμενει,εδω ειμαστε για οτι χρειαστει :)

Καλησπέρα στο forum.

Δεν έχω κανένα λόγω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα των φίλων, ούτε και την επίσημη ανακοίνωση της HTC.

Όμως γιατί με ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει τελικά αναβάθμιση?

Δε μου το είπε κάποιος άγνωστος, μίλησα με τον υπεύθυνο για τα ppc της Ace Hellas στο τηλ. 2310438960.

Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα ας κάνει ένα τηλέφωνο να ενημερώσει και τους ίδιους γιατί από ότι φαίνεται η ACE Hellas αγνοεί την έλευση της αναβάθμισης τον Ιούνιο. Ας τους δώσει κάποιος λοιπόν τα φώτα του να μην μας απογοητεύουν και εμάς που περιμένουμε επίσημη ενημέρωση.

Πέρα από αυτά, η εγγύηση μου πιστεύω να ισχύει ακόμα γιατί κοντά Ιούνιο το αγόρασα περυσι. Το upgrade θα γίνει δωρεάν σε όσους η εγγύηση δεν έχει λήξει?

Καλησπέρα στο forum.

Δεν έχω κανένα λόγω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα των φίλων, ούτε και την επίσημη ανακοίνωση της HTC.

Δε μου το είπε κάποιος άγνωστος, μίλησα με τον υπεύθυνο για τα ppc της Ace Hellas στο τηλ. 2310438960.

Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα ας κάνει ένα τηλέφωνο να ενημερώσει και τους ίδιους γιατί από ότι φαίνεται η ACE Hellas αγνοεί την έλευση της αναβάθμισης τον Ιούνιο. Ας τους δώσει κάποιος λοιπόν τα φώτα του να μην μας απογοητεύουν και εμάς που περιμένουμε επίσημη ενημέρωση.

Πέρα από αυτά, η εγγύηση μου πιστεύω να ισχύει ακόμα γιατί κοντά Ιούνιο το αγόρασα περυσι. Το upgrade θα γίνει δωρεάν σε όσους η εγγύηση δεν έχει λήξει?

Προφανώς δεν ήταν ενημερωμένοι, επικοινώνησε με τα κεντρικά της ACE Hellas στην Αθήνα να σου το επιβεβαιώσουν.

Ναι, η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους του TyTN ;)

Γιάννης

Καλησπέρα στο forum.

ΚΑΚΩΣ!

Το επίσημο SERVICE της ACE-HELLAS στη Θεσσαλονίκη ειναι η Level 4 ( 2310256707) και αν έπερνες εκεί τηλέφωνο θα σου εξηγούσαν οτι θα βγεί η αναβάθμιση κανονικότατα.

Η εγγύηση σου θα ισχύει 100% γιατι είναι δυο χρόνια, δεν θα ισχύει στην περίπτωση που περάσεις μια ROM οτι να ναι ομως.

Οπότε διαλέγεις, η περνας μια ROM πειρατική απο δώ και απο κει και χάνεις εγγύηση η περιμένεις και περνάς επίσημη ROM χωρίς να χάσεις εγγύηση και χωρίς χρέωση.

Βρήκα το τηλέφωνο από το επίσημο site της Ace Hellas http://www.ace-hellas.gr/contact/contact.asp?by_mail=1&lang=el

και τα στοιχεία ήταν:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.

Πουθενά δεν ανέφερε ότι το επίσημο service έχει αναλάβει άλλο τμήμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων, δεν έχω παρα να δεχθώ την αποψή τους και να περιμένω υπομονετικά την άφιξη της επίσημης ROM.

'Αλλωστε η υπομονή είναι πολύ μεγάλο αγαθο.... :)

Έχεις δίκιο αγαπητέ leosedf, χωρίς όμως να μπορώ να καταλάβω πως η qtek να δίνει άλλα στοιχεία service και η ace hellas....

Αλλά στην Ελλάδα ζούμε....

Στην καλαμαριά υπάρχει υποκατάστημα της ACE αλλα δεν είναι το service των συσκευών αυτών.

Εχω την εξής απορία,

στο Τιτάνα έχω τα εξής προγράμματα:

Kounadis Power Meter

Skype software

Resco Keyboard

Subsembly wallet

Mobimate world mate

4pocket pinaball

SBSH iLauncher

Dinasoft handy switcher

Dinasoft Handy menu

Papadimitriou callendar

Omega one 1-calc

Resco photo viewer

Resco registry add-in

Resco explorer

Spb weather

Spb meteo_tech

iGO2006

Spb back up

Spb time

HTC smart dialling

Destinator 6

Και ενώ είναι όλα στην κάρτα εκτός από το Kounadis και Dinasoft, η μνήμη αποθήκευσης είναι 3.71ΜΒ στη συσκευή. Πρέπει να συμβαίνει αυτό ή όχι; Μου φαίνεται πολύ λίγη διαθέσιμη, αν και το TyTN δουλεύει σφαίρα.:worry:

ZRX1200S

Εχω την εξής απορία,

στο Τιτάνα έχω τα εξής προγράμματα:

Kounadis Power Meter

Skype software

Resco Keyboard

Subsembly wallet

Mobimate world mate

4pocket pinaball

SBSH iLauncher

Dinasoft handy switcher

Dinasoft Handy menu

Papadimitriou callendar

Omega one 1-calc

Resco photo viewer

Resco registry add-in

Resco explorer

Spb weather

Spb meteo_tech

iGO2006

Spb back up

Spb time

HTC smart dialling

Destinator 6

Και ενώ είναι όλα στην κάρτα εκτός από το Kounadis και Dinasoft, η μνήμη αποθήκευσης είναι 3.71ΜΒ στη συσκευή. Πρέπει να συμβαίνει αυτό ή όχι; Μου φαίνεται πολύ λίγη διαθέσιμη, αν και το TyTN δουλεύει σφαίρα.:worry:

μιχαλη δεν μπορει κατι μαγικο εχεις κανει :lol:

βιντεο,φωτο,mp3s κλπ που τα εχεις??

κανε ενα properties με το resco στα windows της συσκευης και κοιτα τι μεγεθος θα σου δειξει...δεν πρεπει να ειναι πανω απο 80mb το πολυ ;)

κατι αλλο εχεις φορτωμενο στην μνημη της συσκευης και δεν το εχεις παρει χαμπαρι ;)

μπας και εχεις αποθηκευσει κανα back up στην μνημης της συσκευης??