Shinig Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου 10 ώρες πριν, bardull said: Μπορεί κάποιος να μου πει από που αναβαθμιζω Google play system? Το βρήκα... Αλήθεια πως; Γιατί και εγω το ψάχνω αλλα δεν το βρίσκω 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Shinig said: Αλήθεια πως; Γιατί και εγω το ψάχνω αλλα δεν το βρίσκω Ένα απλό Google search και το βρίσκεις ως πρώτο αποτέλεσμα https://support.google.com/pixelphone/answer/7680439?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Ξεκινάει η αναβάθμιση ασφαλείας Αυγούστου! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 4 minutes ago, Shinig said: Ξεκινάει η αναβάθμιση ασφαλείας Αυγούστου! Όποιος με cosmote την βάλει μια ενημέρωση αν βάλανε WiFi calling Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 28 minutes ago, nikosz75013 said: Όποιος με cosmote την βάλει μια ενημέρωση αν βάλανε WiFi calling ειναι αναβαθμιση ασφαλειας και οχι λογισμικου Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) 1 ώρα πριν, bujinkan said: ειναι αναβαθμιση ασφαλειας και οχι λογισμικου Αν δεν κάνω λάθος όμως και η υποβάθμιση από 5g σε LTE στο δίκτυο της cosmote μετά από ένα απλό security update έγινε. Άρα γιατί όχι κι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω; Edited 6 Αυγούστου by vagzard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 17 ώρες πριν, vagzard said: Αν δεν κάνω λάθος όμως και η υποβάθμιση από 5g σε LTE στο δίκτυο της cosmote μετά από ένα απλό security update έγινε. Άρα γιατί όχι κι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω; Περιμένουμε αναφορές Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου wifi calling δεν εχει γενικά το κινητό ειναι οπως και πρίν δεν παρατηρήθηκε κάτι! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Shinig said: wifi calling δεν εχει γενικά το κινητό ειναι οπως και πρίν δεν παρατηρήθηκε κάτι! WiFi calling λογικά με την 15 θα δώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, jimlost said: WiFi calling λογικά με την 15 θα δώσει... Με την google μην περιμενεις λογικη 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Aπο τη στιγμη που πηρε wifi call η νοβα ειναι θεμα χρονου να παρει και η κοσμοτε .Υπομονη Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 22 ώρες πριν, FoT1s said: Με την google μην περιμενεις λογικη 😁 Καλά ναι δεν αντιλέγω,από το '18 που έχω Pixel έχω περάσει πολλά...Αλλά αργά η γρήγορα θα το δώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Παιδία πότε θα μας έρθει και η επίσημη; σήμερα έσκασε το 9 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 9 minutes ago, nikosz75013 said: Παιδία πότε θα μας έρθει και η επίσημη; σήμερα έσκασε το 9 Σεπτέμβριο. Αφού πήρες update Αυγούστου, σιγά μη σου δώσουν και δεύτερο. Πέρα από αυτό όπως έγραψα και στο άλλο topic, τα P9 έρχονται με A14. Πράγμα που σημαίνει ότι από τα 7 χρόνια υποστήριξης, τρώνε το ένα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 21 minutes ago, baiosss said: Σεπτέμβριο. Αφού πήρες update Αυγούστου, σιγά μη σου δώσουν και δεύτερο. Πέρα από αυτό όπως έγραψα και στο άλλο topic, τα P9 έρχονται με A14. Πράγμα που σημαίνει ότι από τα 7 χρόνια υποστήριξης, τρώνε το ένα. Μου έσκασε νέα beta 2 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Με beta 15 όλα λειτουργούν άψογα, και wificaling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisito Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά. Είμαι προ των πυλών για την αγορά του pixel 8 pro. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω σαν επαγγελματικό τηλέφωνο υπάρχει καμία περίπτωση να χάνω κλήσεις; Επειδή ψάχνω την φωτογραφία κυρίως πιστεύεται από τις καλύτερες επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 4 minutes ago, chrisito said: Καλησπέρα παιδιά. Είμαι προ των πυλών για την αγορά του pixel 8 pro. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω σαν επαγγελματικό τηλέφωνο υπάρχει καμία περίπτωση να χάνω κλήσεις; Επειδή ψάχνω την φωτογραφία κυρίως πιστεύεται από τις καλύτερες επιλογές; 2 μήνες με το τηλέφωνο, με μια φυσική sim Nova, όλα τέλεια. Επαγγελματίας είμαι κι εγώ... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisito Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 3 ώρες πριν, eklipsi said: 2 μήνες με το τηλέφωνο, με μια φυσική sim Nova, όλα τέλεια. Επαγγελματίας είμαι κι εγώ... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Από φωτογραφικές ικανότητες πως τα πηγαίνει; Η selfie του καλή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Υπαρχει λυση για call recorder χωρις να βαλεις αλλη rom? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 1 ώρα πριν, chrisito said: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Από φωτογραφικές ικανότητες πως τα πηγαίνει; Η selfie του καλή; Προσωπικά μιλώντας, οι κάμερες μεκαλύπτουν απόλυτα... 1 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου Ήρθε και το zoom enhance με update του Gphotos. Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα με μια πρώτη δοκιμή. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 7 minutes ago, baiosss said: Ήρθε και το zoom enhance με update του Gphotos. Τίποτα το ιδιαίτερο θα έλεγα με μια πρώτη δοκιμή. Στο Google photos?Σε ποια ρύθμιση αν επιτρέπεται? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 3 minutes ago, Shinig said: Στο Google photos?Σε ποια ρύθμιση αν επιτρέπεται? Στην καρτέλα tools Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 19 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 19 Αυγούστου 12 minutes ago, baiosss said: Στην καρτέλα tools 23 minutes ago, baiosss said: Μπα τα κλασσικά 3 εχει ακόμα δεν μου έχει κανει αναβάθμιση! Παντως φωτογραφία το φεγγάρι που έβγαλα χωρις τρίποδο και x30 μια χαρα φωτογραφία έβγαλε! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts