VasilisGP Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 31 minutes ago, Minas_Kriti said: Καλησπέρα, εγώ έχω vodafone και αυτήν(AP2A.240605.024) την ενημέρωση, αλλά δεν βρίσκω επιλογή wifi calling Sorry η Vodafone έχει μόνο στην τελευταία beta. Στην σταθερή μόνο Νόβα τα έχει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. June 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2024 Έχει ξαναρωτηθει αλλά δεν έχει απαντηθεί με σαφή τροπο. Εγώ είχα δύο ναυαρχίδες πριν λίγα χρόνια xiaomi και OnePlus και το καλοκαίρι κοντά 40 βαθμούς έβγαζε pop up και εκλέινε αυτόματα πολλές εφαρμογές μέχρι και μαύρη οθόνη. Μετά σε midrange που είχα δεν είχα ποτέ !! το ίδιο θέμα από άλλη μάρκα...... Και επειδή το καλοκαίρι είναι ζεστό στην Ελλάδα: Η ερώτηση είναι αν σας έχει παρουσιάσει το παραπάνω πρόβλημα που καθιστά το κινητό --> μη λειτουργικό. Υ.Γ κάνω πολύ απλή χρήση, χωρίς παιχνίδια , background apps κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisGP Δημ. June 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2024 38 minutes ago, Dejan457 said: Έχει ξαναρωτηθει αλλά δεν έχει απαντηθεί με σαφή τροπο. Εγώ είχα δύο ναυαρχίδες πριν λίγα χρόνια xiaomi και OnePlus και το καλοκαίρι κοντά 40 βαθμούς έβγαζε pop up και εκλέινε αυτόματα πολλές εφαρμογές μέχρι και μαύρη οθόνη. Μετά σε midrange που είχα δεν είχα ποτέ !! το ίδιο θέμα από άλλη μάρκα...... Και επειδή το καλοκαίρι είναι ζεστό στην Ελλάδα: Η ερώτηση είναι αν σας έχει παρουσιάσει το παραπάνω πρόβλημα που καθιστά το κινητό --> μη λειτουργικό. Υ.Γ κάνω πολύ απλή χρήση, χωρίς παιχνίδια , background apps κτλ... Όχι ποτέ! Αν και καλοκαίρι δεν έχω κάνει ακόμα με το 8pro. Πάντως να μου κλείσει απο θερμοκρασία ή να είναι μη λειτουργικό δεν μου είχε συμβεί ούτε στο 6 προ ουτε στο 7 προ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2024 4 ώρες πριν, Dejan457 said: Έχει ξαναρωτηθει αλλά δεν έχει απαντηθεί με σαφή τροπο. Εγώ είχα δύο ναυαρχίδες πριν λίγα χρόνια xiaomi και OnePlus και το καλοκαίρι κοντά 40 βαθμούς έβγαζε pop up και εκλέινε αυτόματα πολλές εφαρμογές μέχρι και μαύρη οθόνη. Μετά σε midrange που είχα δεν είχα ποτέ !! το ίδιο θέμα από άλλη μάρκα...... Και επειδή το καλοκαίρι είναι ζεστό στην Ελλάδα: Η ερώτηση είναι αν σας έχει παρουσιάσει το παραπάνω πρόβλημα που καθιστά το κινητό --> μη λειτουργικό. Υ.Γ κάνω πολύ απλή χρήση, χωρίς παιχνίδια , background apps κτλ... Εμένα στο 7 Pro που έχω, πέρυσι το καλοκαίρι γενικά ζεσταινοταν. Αυτό που μου έκανε ήταν να σταματάει μόνο του διεργασίες τύπου συγχρονισμό φωτογραφιών στο google photos μέχρι να κρυώσει. Μου έβγαζε και μήνυμα στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 Καλησπέρα. Επιστροφή σε android μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένη απορία: Όταν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο και κάνω κλήση, ενώ ακούγεται αρχικά από το αυτοκίνητο γυρνάει στο ρολόι που είναι επίσης συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και πρέπει να ξαναεπιλέξω το αυτοκίνητο για να μιλήσω μια χαρά στη συνέχεια. Όταν με καλούν, κανένα θέμα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή είναι ψιλοbug; Ευχαριστώ. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2024 18 ώρες πριν, eklipsi said: Καλησπέρα. Επιστροφή σε android μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένη απορία: Όταν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο και κάνω κλήση, ενώ ακούγεται αρχικά από το αυτοκίνητο γυρνάει στο ρολόι που είναι επίσης συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και πρέπει να ξαναεπιλέξω το αυτοκίνητο για να μιλήσω μια χαρά στη συνέχεια. Όταν με καλούν, κανένα θέμα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή είναι ψιλοbug; Ευχαριστώ. Είναι bluetooth priority. Προσωπικά δεν έχω βρει άκρη. Με το Huawei που είχα (p30 Pro) επέλεγε αυτόματα τα ακούστηκα ή το αμάξι και όχι το ρολόι. Με το pixel 7 Pro που έχω τώρα, επιλέγει πάντα την συσκευή που είναι περισσότερο συνδεδεμένη άρα πάντα το ρολόι. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να κλείσω από τις ρυθμίσεις του bluetooth την μεταφορά ήχου στο ρολόι. Από τότε πάνε όλες οι κλήσεις ή στα ακουστικά ή στο αμάξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2024 5 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Είναι bluetooth priority. Προσωπικά δεν έχω βρει άκρη. Με το Huawei που είχα (p30 Pro) επέλεγε αυτόματα τα ακούστηκα ή το αμάξι και όχι το ρολόι. Με το pixel 7 Pro που έχω τώρα, επιλέγει πάντα την συσκευή που είναι περισσότερο συνδεδεμένη άρα πάντα το ρολόι. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να κλείσω από τις ρυθμίσεις του bluetooth την μεταφορά ήχου στο ρολόι. Από τότε πάνε όλες οι κλήσεις ή στα ακουστικά ή στο αμάξι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Φαίνεται ότι δουλεύει όπως λες. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. June 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2024 Μόλις βγήκε νέα beta Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke13 Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 (edited) Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ Ρε παιδιά έχει άλλος θέμα με το κύκλωσε για αναζήτηση; Ξαφνικά δεν λειτουργεί και μου λέει ενεργοποιησέ το ενώ ήταμ ενεργοποιημένο Το θέμα είναι ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω τι γίνεται; 1 hour ago, theke13 said: Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ Ρε παιδιά έχει άλλος θέμα με το κύκλωσε για αναζήτηση; Ξαφνικά δεν λειτουργεί και μου λέει ενεργοποιησέ το ενώ ήταμ ενεργοποιημένο Το θέμα είναι ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω τι γίνεται; Όλα καλά Είχα σαν πρόγραμμα ανζήτησης το duckduckgo και ήθελε τι chrome Edited June 21, 2024 by theke13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 Αναμονή κλήσεων έχουμε στο τηλέφωνό μας; Αστείο ακούγεται, ξέρω... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 7 minutes ago, eklipsi said: Αναμονή κλήσεων έχουμε στο τηλέφωνό μας; Αστείο ακούγεται, ξέρω... ναι κανονικα 1 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 Ξέρει κάποιος πως κλειδώνουμε την αρχική οθόνη να μην κουνιούνται τα εικονίδια?Οπως πχ στον nova? Πάντως η μπαταρία εινα βράχος άνετα με μερα με μόνιμα Bluetooth δεδομένα wifi ! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2024 Λοιπόν δεν άντεξα και ήρθα στην παρέα του 8pro κ εγώ. Μαύρο 256 από πλαίσιο Απο Τρίτη μεσημέρι λογικά θα έχω τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 Για θήκη έριξα παραγγελία αυτή https://www.aliexpress.com/item/1005006374998252.html Μπορει να είναι άσχημη αλλά προστατεύει πολύ καλά. Την είχα παρει και για το oneplus 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 13 ώρες πριν, patrik said: Λοιπόν δεν άντεξα και ήρθα στην παρέα του 8pro κ εγώ. Μαύρο 256 από πλαίσιο Απο Τρίτη μεσημέρι λογικά θα έχω τη συσκευή απο τις πιο ολοκληρωμενες συσκευες Μεγεια 1 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 Παιδιά βγήκε νέο update ;;1 giga κοντά ; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 (edited) 3 minutes ago, nikosz75013 said: Παιδιά βγήκε νέο update ;;1 giga κοντά ; το τελευταιο ειναι στις 18/6/24 AP2A.240605.024 Edited June 25, 2024 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Παιδιά μόλις παρέλαβα. Ερώτηση Η διάταξη αλλάζει στα 3 πλήκτρα κάτω; θέλω το τρίγωνο να το φέρω δεξιά και το τετράγωνο αριστερά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 5 minutes ago, patrik said: Παιδιά μόλις παρέλαβα. Ερώτηση Η διάταξη αλλάζει στα 3 πλήκτρα κάτω; θέλω το τρίγωνο να το φέρω δεξιά και το τετράγωνο αριστερά Βγάλετε τα εντελώς τζάμπα οθόνη πιάνουν Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Μπα δεν μπορώ μόνο με κίνησεις. Μπερδεύομαι πολύ 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 8 minutes ago, patrik said: Μπα δεν μπορώ μόνο με κίνησεις. Μπερδεύομαι πολύ 😁 και εγω δεβ νπορουσα...συνηθεια ειναι σε 2 μερες θα θα το συνηθισεις και δεν θα γυρνας πισω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2245823-google-pixel-8-pro-obsidian-128gb/ Σε περίπτωση που το θέλει κάποιος 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2024 Παλικάρια έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτή τη μεμβράνη; https://www.skroutz.gr/s/48863795/Whitestone-Dome-Uv-Gen-Screen-Protector-Google-Pixel-8-Pro-WSD98.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quickaras Δημ. June 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2024 8 ώρες πριν, patrik said: Παλικάρια έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτή τη μεμβράνη; https://www.skroutz.gr/s/48863795/Whitestone-Dome-Uv-Gen-Screen-Protector-Google-Pixel-8-Pro-WSD98.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Την 'εχω βάλει εγώ. Για εμένα οτι καλύτερο σε μεμβράνη απο πλευράς αφής. Μοναδικό αρνητικό πως με τη μέθοδο που τοποθετείται δημιουργει μια γραμμή στο κέντρο της οθόνης, η οποία όμως εφυγε μετά απο μερικές μέρες χρήσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2024 Ξέρει κανείς αν εχει σελίδα η Google που να βλέπουμε αν πχ ο φορτιστής που πήραμε ειναι οκ η μούφα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts