kainotomia Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, Sotnem said: Θα σου πρότεινα να το συνηθίσεις, μαζί με τα gestures. Δεν ξέρω από τι συσκευή προέρχεσαι αλλά είναι λίγο αρχαϊκό το σύστημα με τα τρία κουμπιά και πολύ λιγότερο λειτουργικό. Αν το θέλεις πάντως System -> Navigation Mode -> 3-button navigation Για το 2ο ερώτημα Settings->About phone και κάνε tap στον αριθμό του build 7 φορές (αν θυμάμαι καλά) ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3DΤηλεφωνία+%26+tablet%2CΤηλέφωνα%2Csmartphones%3Bbrand%3Dgoogle%3Bproduct%3D4471199 😁 4 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) Προϊόν Ελληνικής αντιπροσωπείας γράφει με 2 έτη εγγύηση κιόλας. Έχουμε επίσημο δηλαδή δίκτυο πώλησης ή έκανε άραγε το Πλαίσιο απλά εισαγωγή; Edited 5 Απριλίου by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) Μόλις πάω να κάνω πολύ κοντινό ζουμ δεν μου το καθαρίζει και μου λέει να πάω πίσω, να μειώσω το ζουμ, υπάρχει λύση σε αυτό? Edited 5 Απριλίου by bardull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, baiosss said: https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3DΤηλεφωνία+%26+tablet%2CΤηλέφωνα%2Csmartphones%3Bbrand%3Dgoogle%3Bproduct%3D4471199 😁 Σαν ονειρο μοιαζει! 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Αυτό σημαίνει ότι κάποιος ανέλαβε και το σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Χαζομάρες του Πλαισίου. Δεν έφερε επίσημα τα Pixels Ελλάδα. Kαι το πρώτο ΟG Pixel είχε φέρει κάποτε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Και εδω καλυτερη τιμη... https://www.e-shop.gr/kinito-google-pixel-8-pro-128gb-12gb-5g-dual-sim-obsidian-black-p-TEL.095253 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, geofak said: Προϊόν Ελληνικής αντιπροσωπείας γράφει με 2 έτη εγγύηση κιόλας. Έχουμε επίσημο δηλαδή δίκτυο πώλησης ή έκανε άραγε το Πλαίσιο απλά εισαγωγή; Εγγύηση πλαίσιο λέει όποτε το επισκευάζει η ίδια η εταιρεία Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 5 ώρες πριν, bardull said: Μόλις πάω να κάνω πολύ κοντινό ζουμ δεν μου το καθαρίζει και μου λέει να πάω πίσω, να μειώσω το ζουμ, υπάρχει λύση σε αυτό? Στις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχει Macro Mode. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις στο Αυτόματο. Αλλιώς όταν πλησιάζεις βγαίνει ένα λουλουδάκι για να το ενεργοποιήσεις. Να ξέρεις ότι επειδή οι φωτογραφίες στο macro mode βγαίνουν με τον ευρυγώνιο που δεν έχει OIS, θέλει σταθερό χέρι. Επίσης κάτι που ούτε εγώ είχα ψάξει μέχρι πρόσφατα, στο Pro Mode, έχει τη δυνατότητα για Focus Peaking, εντελώς manual. Αν δεν ξέρεις να το χειρίζεσαι δεν το συνιστώ. Είναι στο κουμπάκι κάτω δεξιά, στο Pro Mode ας πούμε. Περισσότερα σε αυτό το άρθρο εδώ: https://www.androidpolice.com/google-pixel-8-macro-focus-how-to/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 2 ώρες πριν, FoT1s said: Και εδω καλυτερη τιμη... https://www.e-shop.gr/kinito-google-pixel-8-pro-128gb-12gb-5g-dual-sim-obsidian-black-p-TEL.095253 Είναι το 128GB γι΄αυτό. Του Πλαισίου είναι 256GB. 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Σε περίπτωση βλάβης Pixel ασχολείται εταιρεία έστω και ανεπίσημα για σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, bardull said: Σε περίπτωση βλάβης Pixel ασχολείται εταιρεία έστω και ανεπίσημα για σέρβις? Από που είναι αγορασμένη η συσκευή; Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) Ρωτάω για Ελλάδα, amazon αγοράστηκε αλλά δεν νομίζω να το στείλω αν πάθει βλάβη... Ρωτάω αν έχουμε επιλογή στην Ελλαδα, ευχαριστώ φίλε μου Edited 6 Απριλίου by bardull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 6 minutes ago, bardull said: Ρωτάω για Ελλάδα, amazon αγοράστηκε αλλά δεν νομίζω να το στείλω αν πάθει βλάβη... Ρωτάω αν έχουμε επιλογή στην Ελλαδα, ευχαριστώ φίλε μου Aπό Amazon μια χαρά είσαι. Το στέλνεις σε αυτούς με τα μεταφορικά δικά τους απ' όσο γνωρίζω και σου στέλνουν καινούρια αντικατάσταση. Αν είναι από Google store κάποιας χώρας, θα πρέπει να το στείλεις με δικά σου μεταφορικά στην εκάστοτε χώρα, σε κάποιον συγγενή η φίλο που ζει εκεί κι αυτός με την σειρά του να το στείλει στην Google με κάποια προπληρωμένα labels που σου στέλνει η Google, μετά από επικοινωνία όμως μαζί τους. Στην Ελλάδα όχι, δεν υπάρχει κάποιος που να τα αναλαμβάνει. Ανεπίσημα μπορεί να στο φτιάξει κάποιος, αλλά θα χάσεις και την εγγύηση σου έτσι. Μπορείς θεωρητικά να το φτιάξεις μόνος σου, με parts από το Ifixit. 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 20 ώρες πριν, baiosss said: Aπό Amazon μια χαρά είσαι. Το στέλνεις σε αυτούς με τα μεταφορικά δικά τους απ' όσο γνωρίζω και σου στέλνουν καινούρια αντικατάσταση. Αν είναι από Google store κάποιας χώρας, θα πρέπει να το στείλεις με δικά σου μεταφορικά στην εκάστοτε χώρα, σε κάποιον συγγενή η φίλο που ζει εκεί κι αυτός με την σειρά του να το στείλει στην Google με κάποια προπληρωμένα labels που σου στέλνει η Google, μετά από επικοινωνία όμως μαζί τους. Στην Ελλάδα όχι, δεν υπάρχει κάποιος που να τα αναλαμβάνει. Ανεπίσημα μπορεί να στο φτιάξει κάποιος, αλλά θα χάσεις και την εγγύηση σου έτσι. Μπορείς θεωρητικά να το φτιάξεις μόνος σου, με parts από το Ifixit. Ξέρει κάποιος αν η συσκευή είναι αγορασμένη από το αγγλικό αμαζόν αν έχει την ίδια αντιμετώπιση στην εγγύηση σαν να είναι αγορασμένο από Ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου έχω το pixel 8 pro σε 128gb έχουμε κανένα αξιόπιστο μαγαζί να το δώσω για να πάρω το ίδιο σε 512? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) Λοιπόν, με κοσμοτε, σε σημεία που με s23 ultra έπιανα 1000+ ταχύτητες με 5G,με το Pixel 8 pro δεν πιάνω ούτε τα μισά, μήπως η 5G ένδειξη είναι μόνο ένδειξη και όχι πραγματικότητα? Δεν μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.. Edited 8 Απριλίου by bardull 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 6 ώρες πριν, bardull said: Λοιπόν, με κοσμοτε, σε σημεία που με s23 ultra έπιανα 1000+ ταχύτητες με 5G,με το Pixel 8 pro δεν πιάνω ούτε τα μισά, μήπως η 5G ένδειξη είναι μόνο ένδειξη και όχι πραγματικότητα? Δεν μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.. Μπορείς να δωσεις screenshot με Samsung service menu και netmonster? Σήμερα έχω πολλά μηνύματα για χαμένες κλήσεις... Wtf Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου https://www.androidauthority.com/google-pixel-owners-calls-text-network-issues-3431315/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 9 ώρες πριν, bardull said: Λοιπόν, με κοσμοτε, σε σημεία που με s23 ultra έπιανα 1000+ ταχύτητες με 5G,με το Pixel 8 pro δεν πιάνω ούτε τα μισά, μήπως η 5G ένδειξη είναι μόνο ένδειξη και όχι πραγματικότητα? Δεν μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Έχει κατεβάσει κανένας την beta 15,αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Πριν το βάλω σε αγγελία , αν θέλει κανείς από εδώ μέσα τη συσκευή ας πει. Την πουλάω. Αχρησιμοποίητη με τζάμι θήκη κτλ. Την έχω σαν 2η . Και το ρολόι Edited 10 Απριλίου by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 28 minutes ago, doganos said: Πριν το βάλω σε αγγελία , αν θέλει κανείς από εδώ μέσα τη συσκευή ας πει. Την πουλάω. Αχρησιμοποίητη με τζάμι θήκη κτλ. Την έχω σαν 2η . Και το ρολόι Αν επιτρεπεταια, δεν εμεινες ευχαριστημενος σαν συσκευη η απλα επειδη ειναι 2η; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Αν ήμουν σε χώρα που έχει πλήρης υποστήριξη σίγουρα θα ήταν η βασική μου. Αλλά επειδή χρειάζομαι καθε μέρα WiFi calling δεν υπάρχει επίσημη ακόμα υποστήριξη και με την χακια μια δουλεύει καλά μια όχι, ενώ βλέπω παράλληλα πως στο s23 ultra μου δουλεύει κανονικά... Όποτε αποφάσισα και για αυτόν τον λόγο να την δώσω. (Αν δεν είχα το s23 ultra θα την κρατούσα) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts