Jump to content

Redmi Note 13 Pro+


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Redmi Note 13 Pro+

Η Xiaomi πραγματοποίησε πριν μία εβδομάδα μια εκδήλωση στην Κίνα όπου παρουσίασε τα επόμενης γενιάς Redmi Note, ένα νέο tablet, ακουστικά TWS, και πολλά άλλα. Τα Redmi Note 13 είναι τρία, το βασικό, το Pro, και το Pro+. Το Note 13 Pro+ είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και έχει σημαντικές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά οθόνης τα οποία βλέπουμε πρώτη φορά στην σειρά Note της εταιρείας.

Το Note 13 Pro+ είναι το πρώτο Note της εταιρείας που διαθέτει curved οθόνη AMOLED με διαγώνιο 6.67 ίντσες, κεντρικά τοποθετημένο punch hole, και ανάλυση 1.5K. Επιπλέον, έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1.800 nits. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης HDR10, Dolby Vision, και 1920Hz PWM. Επίσης, είναι το πρώτο Note της Xiaomi με under-display fingerprint scanner.

Σχεδιαστικά, το Redmi Note 13 Pro+ εγκαταλείπει το ενιαίο module και αποκτά χωριστά bump για τους φακούς του συστήματος καμερών. Η πλάτη του έχει υφή faux leather με πολύχρωμο σχεδιασμό διπλού τόνου. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο έχει λάβει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Redmi-Note-13-Pro-Launch-1.jpg

Σε επίπεδο καμερώ, το Note 13 Pro+ είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 200MP Samsung ISOCELL HP3 1/1.4 ιντσών, των οποίο συνοδεύουν μία 8MP ultra wide και ένας 2MP βοηθητικός. Επίσης, η συσκευή έχει OIS και EIS, δυνατότητα λήψης έως και τριών διαφορετικών εστιακών αποστάσεων με ζουμ εντός του αισθητήρα, και οπτικό ζουμ 4x χωρίς απώλειες. Τις selfie είναι στα 16MP.

Ο επεξεργαστής του Redmi Note 13 Pro+ είναι ο Dimensity 7200 Ultra και μαζί του πάνε έως 16GB μνήμη RAM, μέχρι 512GB αποθηκευτικός χώρος, και 5.000mAh μπαταρία που υποστηείζει γρήγορη φόρτιση 120W. Το smartphone τρέχει MIUI 14 βασισμένο σε Android 13, έχει κλασική θύρα ακουστικών, USB-C, IR Blaster, υποστηρίζει 5G, WiFi 6 και Bluetooth 5.3, και άλλα

Redmi Note 13 Pro+ Launch

Προφανώς, το Note 13 Pro+ θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ σε άλλες αγορές μπορεί να το δούμε με άλλο όνομα ή και άλλο brand. Η 12GB/256GB έκδοση κοστίζει CNY 1.999 (~257€), η 12GB/512GB έκδοση κοστίζει CNY 2.199 (~282€), και 16GB/512GB έκδοση κοστίζει CNY 2.299 (~295€).

[Πηγή]

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-anakoinonei-episima-ti-seira-redmi-note-13-pro-stin-ellada/

Στα 499 η έκδοση με τα 256 GB και στα 549 η έκδοση με τα 512 GB. Ως πρώτες εντυπώσεις σε παρουσιάσεις και reviews, λένε ότι πρόκειται για γενική αναβάθμιση συγκριτικά με το περσινό μοντέλο, τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας κατασκευής. Πρώτον, είναι αδιάβροχο αλλά το σημαντικό, έχει φινίρισμα αλουμινίου, ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία, σε θέμα ντιζάιν και κατασκευής. Επίσης, λένε ότι και σε θέμα επιδόσεων δεν υστερεί επομένως, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, ίσως πέραν της κύριας κάμερας, οι υπόλοιπες υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. Τα σχόλια περί επιδόσεων, βασίζονται σε δοκιμές ξένων reviewers, οι Έλληνες έχουν κάνει μια πρώτη αναφορά στα της σχεδίασης, ντιζάιν, ποιότητας κατασκευής. 

Προσωπικά μιλώντας, σχεδιαστικά χωρίς να το έχω δει από κοντά, μου φαίνεται καλαίσθητο και δίνει μια πιο premium αίσθηση. Εμφανείς και οι διαφορές συγκριτικά με το Note 13 Pro, σε σχεδιασμό. Το Note 13 Pro+, έχει κυρτή οθόνη και φινίρισμα αλουμινίου, πέρυσι θυμάμαι, ήταν λιγότερο εμφανείς. Φαίνεται να είναι ένα πολύ καλό Value For Money, θα φανεί βέβαια και στις επίσημες δοκιμές....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από χθες, ευτυχής κάτοχος της συσκευής. Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, τολμώ να πω άριστες. Η ποιότητα κατασκευής, δεν σηκώνει παράπονα, σημειωτέον το αγόρασα σε άσπρο χρώμα επομένως, φαίνεται και το αισθάνεσαι αρκετά premium. Στα θετικά το ότι η πίσω όψη έχει μια ματ υφή (με εξαίρεση το πλαίσιο των καμερών) συνεπώς, δεν μαζεύει δαχτυλιες. 

Πανεύκολη η μεταφορά δεδομένων από iPhone, απλά συνέδεσα με καλώδιο τις δύο συσκευές και η διαδικασία έγινε αρκετά γρήγορα. Η οθόνη πάρα πολύ όμορφη, με αρκετά καλά χρώματα, αρκετά καλή φωτεινότητα, στα συν ότι είναι και curved. Στα της λειτουργίας τώρα, δεν κόλλησε στιγμή, είναι γρήγορο και δεν ένιωσα στιγμή να σέρνεται, το κινητό πάει σφαίρα, βέβαια, μόλις βγήκε από το κουτί, είναι λίγο αναμενόμενο να συμβεί. Το δακτυλικό αποτύπωμα έχει λειτουργήσει άψογα μέχρι στιγμής, κάνα δυο φορές αστόχησε επειδή δεν άγγιξα σωστά στο σημείο.

Η μπαταρία μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια, παρόλο που το έχω ζορισει λίγο για να το φέρω στα μέτρα μου, δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη, αν σκεφτούμε ότι ακόμα είναι καινούργια και δεν έχει στρώσει. Επίσης, πολιτισμικό σοκ με την γρήγορη φόρτιση, εκ πρώτης, φαίνεται να ισχύει η διαφήμιση, δεν το μέτρησα επακριβώς αλλά, θαρρώ ότι πήρε περίπου 30 λεπτά για να φορτίσει. 

Το MIUI μέχρι στιγμής δεν με χαλάει, λίγο ενοχλητικές οι διαφημίσεις αλλά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, δεν αποτελούν πρόβλημα και είναι πιο εξελιγμένο σε σχέση με τη σχετική εμπειρία που είχα παλαιότερα.

Στα της κάμερας, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την macro, με τις άλλες όμως κάμερες, τις δοκίμασα μέρα, με ζουμ, οι φωτογραφίες έχουν ωραία χρώματα, αρκετές λεπτομέρειες, ακόμα και χωρίς τη ρύθμιση στα 200 Megapixel και το κυριότερο, ακόμα και σε ζουμ 10Χ, όλα είναι ευδιάκριτα, μένει να το δοκιμάσω και σε νυχτερινές λήψεις για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα στα της κάμερας.

Ως συμβουλή, πιστεύω ότι είναι ένα πλήρες τηλέφωνο, δεν πιστεύω ότι του λείπει κάτι, προερχόμενος από iPhone που θεωρείται ως πλήρες και ολοκληρωμένο, μέχρι στιγμής, δεν θα έλεγα οτι έχω κάνει κάποιο συμβιβασμό, ότι μου λείπει κάτι συγκριτικά με το iPhone, θαρρώ ότι κάνει πολλά πράγματα καλά, για καθημερινή χρήση, πιστεύω καλύπτει και με το παραπάνω και συγκριτικά, χαίρομαι που έχω επιστρέψει σε Android, λόγω της ελευθερίας που δίνει σε πολλά πράγματα, σχεδόν σε όλα, εμπράκτως νιώθω τα πλεονεκτήματα του λογισμικού αυτού. 

Link to comment
Share on other sites

Πολυ προσεγμενο ,οθονη, ταχυτητα ,καμερα ,μπαταρια κρατημα στο χερι .Η xiaomi εβγαλέ πολυ καλες συσκευες για το 2024 ! 

Link to comment
Share on other sites

Γενικότερα, έψαχνα από καιρό να βρω μια καλή midrange συσκευή για να αντικαταστήσω το iPhone 12 όμως, σε όσες έψαξα, υπήρχε κάτι στο οποίο υστερούσε η κάθε μία πρόταση και το 13 Pro Plus, είναι η πρόταση που έψαχνα, η οποία, δεν έχει κάποιο εμφανές πρόβλημα, φαίνεται ότι πρόκειται για μια αρκετά ολοκληρωμένη πρόταση.
 

Επίσης, ήθελα να πω και για τα Redmi Buds 5 Pro τα οποία δίνονται δώρο με τη συσκευή. Πανεύκολος ο συγχρονισμός τους με τη συσκευή, υπάρχει και σχετικό app που εγκαθιστατε. Δεν έψαξα και πολύ τις λειτουργίες του, με μια πρώτη ματιά, έχει πράγματα να ρυθμίσει κάποιος αλλά εφόσον ρύθμισα τα της αναπαραγωγής μουσικής, δεν ψαχτηκα ιδιαίτερα. Σε θέμα εφαρμογής, προσωπικά μιλώντας, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, κάθονται άψογα στο αυτί, χωρίς να το ενοχλούν, παρόλο που σφηνώνει μέσα στον πόρο, έχει όμως καλό κράτημα απ'εξω λόγω σχεδίου. Αρχικά σε θέμα ήχου δεν εντυπωσιάστηκα, μου φάνηκαν ανύπαρκτα σε θέμα όγκου, σαν να ακούει κάποιος από ραδιοφωνακι της πλάκας ΑΛΛΑ, μέσω ρυθμίσεων του equalizer σε Spotify κυρίως που το έκανα, η απόδοση άλλαξε και δεν ένιωσα να είναι λεπτός ο ηχος, χωρίς να είναι φουλ του μπάσου, είναι αρκετά ισορροπημένες οι συχνότητες, ακούγονται σχεδόν τα πάντα. Μέσω της καλής εφαρμογής, δεν ακούγονται πολλά από τον έξω θόρυβο, σε κλήσεις βέβαια δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω κατά πόσο αποδίδει το Active Noise Cancellation. Αρκετά αξιοπρεπή τα βρήκα τα ακουστικά και προσωπικά μιλώντας, επειδή είχα και εμπειρία από Airpods, δεν θα έλεγα ότι στα Redmi Buds 5 Pro ένιωσα ιδιαίτερη διαφορά σε θέμα ποιότητας αναπαραγωγής. 
 

Γενικά, με αφορμή τα προϊόντα αυτά, έχοντας και μια εμπειρία λίγα χρόνια πιο πρίν,  καταλαβαίνω το ότι η Xiaomi, δεν προσφέρει απλά αξιοπρεπείς επιλογές, προσφέρει προτάσεις άκρως ανταγωνιστικές, έχει προοδεύσει και κατ εμέ, κοιτάζει στα ίσια τους μεγάλους παίκτες των smartphones, δεν έχει να ζηλέψει κάτι, προσφέρει αξιόλογες προτάσεις σε όσο το δυνατόν προσιτές τιμές. Για τα 500€ που κοστίζει η συσκευή, δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος, αξίζει θαρρώ η αγορά με βάση το τι προσφέρει και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, είναι μια πρόταση η οποία πιστεύω δεν θα δυσαρεστήσει κάποιον, ίσα ίσα, πρόκειται για μια πλήρη πρόταση. 

Edited by tsimisde
Link to comment
Share on other sites

Πολλά τα λεφτά για redmi ίσως, κάτω από 300 όταν πάει να αξίζει, επίσης αφαίρεσαν τα πιο βασικά χαρακτηριστικά κάρτα μνήμης και θύρα ακουστικών.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτή την κατηγορία, νομίζω κανένα κινητό δεν έχει υποδοχή για ακουστικά και για κάρτα μνήμης, μόνο σε φθηνότερες επιλογές πλέον.... Επίσης, θαρρώ ότι και η περσινή σειρά Note ήταν ακριβή, ειδικά το 12 Pro Plus, νομίζω ότι σε θέμα κατασκευής κυρίως, ήταν ελαφρώς πιο κάτω συγκριτικά με το αντίστοιχο 13αρι ενώ τουλάχιστον το φετινό, σε θέμα ποιότητας κατασκευής και ντιζάιν, θεωρώ ότι είναι καλύτερο. 

Για να αναφερθώ και στα της κάμερας, δοκίμασα αρκετές νυχτερινές λήψεις και μπορώ να πω ότι έχω ικανοποιηθεί. Μην περιμένετε θαύματα σε απόλυτο σκοτάδι γιατί, δεν κατάλαβα αν υπάρχει κάποιο night mode καθώς, σε συνθήκες όπου δεν υπήρχε καλός φωτισμός, παρενέβαινε το φλας. Γενικά όμως, παρόλο που ήταν νύχτα, είναι αρκετά καλές οι φωτογραφίες του, ακόμα και με ζουμ, είναι ελεγχόμενα τα επίπεδα θορύβου. Επίσης, δεν είχα έντονο lens flare, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά και πάλι, σε ελεγχόμενα επίπεδα. Επίσης, μου αρέσει και το ότι έχει lossless zoom, μέχρι τα 4Χ, χωρίς να έλεγα ότι υπολείπεται σημαντικά και μέχρι τα 10χ, σκεφτείτε ότι στο θέμα ζουμ, είναι καλύτερο από το iPhone 12 (το απλό) που είχα προηγουμένως, δεν παραμορφώνεται έντονα η εικόνα, ίσως κάπως πιο θολές εικόνες αλλά και πάλι, ευδιάκριτες και φυσικά, σε επίπεδο λεπτομέρειας στις φωτογραφίες, μέρα και νύχτα, τα καταφέρνει περίφημα επομένως, ως μια πρώτη γεύση, και με τις κάμερες είμαι ικανοποιημένος. 

Link to comment
Share on other sites

Κάτοχος του πολύ καλού Redmi Note 10 pro, το έχω από τον Μάρτη του 2021 και κανένα ουσιαστικό παράπονο έως τώρα, σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην έκδοση  Redmi Note 13 pro+ 12/512.

Ξέρετε εάν έχει σταθεροποιητή εικόνας, ώστε όταν βγάζω βίντεο με την μοτοσυκλέτα, να μην παραμορφώνεται η εικόνα;

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, diamantis_69 said:

Κάτοχος του πολύ καλού Redmi Note 10 pro, το έχω από τον Μάρτη του 2021 και κανένα ουσιαστικό παράπονο έως τώρα, σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην έκδοση  Redmi Note 13 pro+ 12/512.

Ξέρετε εάν έχει σταθεροποιητή εικόνας, ώστε όταν βγάζω βίντεο με την μοτοσυκλέτα, να μην παραμορφώνεται η εικόνα;

Εχει.

Link to comment
Share on other sites

Ξερουμε ποσα χρόνια υποστήριξη θα έχει και ποσες εκδόσεις ανδροιδ θα παρει; Και κάτι άλλο, δεν εχω εμπειρία με mediatek αλλά εχω ακούσει πολλους να λενε οτι μετά από 2-3 χρόνια σερνονται. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το poco f5 η poco x6 pro.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Απ'όσο κατάλαβα, θα πάρει τρείς εκδόσεις Android, βέβαια, δεν ξεκαθαρίστηκε αν αυτές οι εκδόσεις είναι οι 13 ( αυτή που φοράει εξαρχής το τηλέφωνο), 14 & 15 η αν πρόκειται για τις εκδόσεις 14, 15, 16 αν και μάλλον, πιστεύω ότι θα ισχύσει το πρώτο σενάριο.

Όσον αφορά το δίλημμα σου, το Poco F5 και το Poco X6 Pro, είναι πιο ισχυρά τηλέφωνα, έχουν περισσότερη επεξεργαστική ισχύ συγκριτικά με το Redmi Note 13 Pro Plus, από κει και έπειτα, αν δεν κυνηγάς και τόσο τις επιδόσεις, δε νομίζω να υπάρχει και τόση διαφορά στην πράξη, το Redmi είναι αρκετά γρήγορο και δεν είμαι ο τύπος που κυνηγάω τις επιδόσεις σε μια συσκευή. Από κει και έπειτα, το F5, πιστεύω ότι υστερεί στην ποιότητα κατασκευής (για αυτή την τιμή, θα έλεγα ότι δεν πείθει και πολύ) όπως επίσης και στην κάμερα του, όπως πολλοί αναφέρουν σε δοκιμές τους. 

Όσον αφορά το X6 Pro, φοράει εξαρχής Android 14, με το νέο λογισμικό HyperOS, για την κάμερα νομίζω οι απόψεις διίστανται, για την ποιότητα κατασκευής, χωρίς να το έχω δει από κοντά, θαρρώ ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το F5, ίσως και λίγο καλύτερο αλλά και πάλι, για τα λεφτά που κοστίζει, περίμενα το κάτι παραπάνω. 

Γενικά, το Redmi Note 13 Pro Plus, θαρρώ ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο από τα τρία, δεν έχει κάποιον τομέα στον οποίο υστερεί....

Link to comment
Share on other sites

Για το redmi Note 13 Pro-plus Τρεις ενημερωσεις λειτουργικου ( Android -14-15-16)  και τεσσερα χρονια ενημερωσεις ασφαλειας .

5 ώρες πριν, mantilas said:

Ξερουμε ποσα χρόνια υποστήριξη θα έχει και ποσες εκδόσεις ανδροιδ θα παρει; Και κάτι άλλο, δεν εχω εμπειρία με mediatek αλλά εχω ακούσει πολλους να λενε οτι μετά από 2-3 χρόνια σερνονται. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το poco f5 η poco x6 pro.Ευχαριστω.

Δεν σερνονται ειδικα οι καινουργοι Dimensity ειναι αρκετα δυνατοι .Το poco X6 Pro ειναι περισσοτερο gaming  phone  γιαυτο  εχει μεν καλη Cpu  αλλα εχει  περισσοτερο Τουμπανο Gpu για παιχνιδια.  Απο την αλλη το 13-pro plus ειναι το πιο ολοκληρωμενο απ την σειρα  redmi-13 ,  Οκ μπορει να μην εχει τον τουμπανο επεξεργαστη του Poco  X6 Pro αλλα χτυπα καπου 800 000 στο antutu δεν το λες και λιγο. Οσο για το F5 προσωπικα δεν  το προτεινω οχι οτι ειναι κακο τηλεφωνο αντιθετως μια χαρα ειναι  αλλα  σε ενα υποψηφιο  Νεο αγοραστη υπαρχουν πιο καινουργιες επιλογες με περισσοτερα χρονια υποστηριξης.

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Με απασχολεί η <<οπισθοδρομηση>>σε επεξεργαστή. Κάτοχος του poco f4 και παλαιότερα του f1. Δεν παίζω παιχνίδια, τικ τοκ, γιουτουμπ συνήθωςκαι ιστοσελίδες βλέπω . Θα δω μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης με τον mediatek? Κάποιος φίλος έχει συγκρίνει τον 870 με τον 7200 ultra να μου πει αν υπάρχει μεγάλο χάσμα στην απόδοση; Είχε η γυναίκα μου παλαιότερα κινητά με mediatek και έπεφτε η απόδοση μετά από κάνα χρόνο και με φοβίζει λίγο. Να πω εδώ ότι κρατάω τα κινητά μου 4-5 χρόνια. Το αλλάζω τώρα για να πάρει ο πιτσιρίκος το f4 για παιχνίδια. Ευχαριστώ. 

Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, mantilas said:

Με απασχολεί η <<οπισθοδρομηση>>σε επεξεργαστή. Κάτοχος του poco f4 και παλαιότερα του f1. Δεν παίζω παιχνίδια, τικ τοκ, γιουτουμπ συνήθωςκαι ιστοσελίδες βλέπω . Θα δω μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης με τον mediatek? Κάποιος φίλος έχει συγκρίνει τον 870 με τον 7200 ultra να μου πει αν υπάρχει μεγάλο χάσμα στην απόδοση; Είχε η γυναίκα μου παλαιότερα κινητά με mediatek και έπεφτε η απόδοση μετά από κάνα χρόνο και με φοβίζει λίγο. Να πω εδώ ότι κρατάω τα κινητά μου 4-5 χρόνια. Το αλλάζω τώρα για να πάρει ο πιτσιρίκος το f4 για παιχνίδια. Ευχαριστώ. 

Δεν υπαρχει καμια οπισθοδρομηση ο επεξεργαστης  που φοραει η συσκευη ο  dimensity 7200 Ultra  στα 4 mm ειναι καινουργιος ( κατασκευη 2023 )  απο την TSMC  που βγαζει τους πιο πετυχημενους επεξεργαστες και λειτουργει συνδιαζοντας μεταξυ επιδοσεων- καλη διαχειριση ενεργειας. Οσο για την πτωση που λες γενικα ολες οι συσκευες πεφτουν  με την εννοια οτι απλα οταν σταματα η υποστηριξη απο μια εταιρια δεν υπαρχει η αναλογη " Βελτιστοποιηση λειτουργικου" το 13 pro  plus  εγγυαται απο την εταιρια 4 χρονια καλης λειτουργιας δηλαδη θα παρει αλλα 3 λειτουργικα και 4 χρονια ενημερωσεις ασφαλειας  μεχρι αρχες του 2029 . .Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να εχεις πτωση η κακη λειτουργια τωρα το τι θα γινει μετα το 2029 απλα θα εχεις παρει αλλη συσκευη πιασε τι αυγο και κουρεψετο...:classic_laugh:

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Δεν είχα xiaomi αλλά είχα αρκετά κινητά με mediatek.δεν παρουσίασαν ποτέ πρόβλημα.

Tcl 20 5g

Link to comment
Share on other sites

Εαν παιρνει καποιος συσκευη με τουλαχιστον 6g ram και προς τα πανω  που ειναι  η βαση για να λειτουργει καλα και να μη κολαει μια συσκευη  δεν θα εχει ποτε προβληματα δεν  υπαρχουν τετοιου τυπου επιβραδυνσεις πλεον.. 

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Επίσης η γυναίκα μου της έχω πάρει εδώ και ενάμιση χρόνο ένα οικονομικό tcl με mediatek και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.λογω μικρής μνήμης κάποια κολληματακια αλλά όλα καλα.

Tcl 20 5g

Link to comment
Share on other sites

Ναι μωρε τι προβληματα ναχει αρκει να βαζει κανα adblock  να μη βουλιαξει απ τις διαφημισεις και ολα καλα οσο για την μικρη μνημη  ε να μη παραγεμιζει την συσκευη με εφαρμογες χωρις ουσια  για να τρεχει πιο αξιοπρεπως.

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια. Απλά υπάρχουν πολλά κινητά σε αυτή την τιμή και χάνουμε την μπάλα. 

Link to comment
Share on other sites

On 10/2/2024 at 3:49 ΜΜ, mantilas said:

Ξερουμε ποσα χρόνια υποστήριξη θα έχει και ποσες εκδόσεις ανδροιδ θα παρει; Και κάτι άλλο, δεν εχω εμπειρία με mediatek αλλά εχω ακούσει πολλους να λενε οτι μετά από 2-3 χρόνια σερνονται. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το poco f5 η poco x6 pro.Ευχαριστω.

Είχα πιο παλιά το redmi note 8 pro με Mediatek 90 δεν θυμάμαι ακριβώς g90 helios λεγόταν, δεν είμαι σίγουρος και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Οι σύγχρονοι πιστεύω θα είναι καλύτεροι...

Και τώρα που έχω  redmi note 10 pro με snapdragon, δεν έχω θέμα, αλλά πιστεύω ότι ο Mediatek του 13 pro, σίγουρα θα είναι καλύτερος.

Ζεις μονάχα μια φορά..
Link to comment
Share on other sites

21 ώρες πριν, s_nova said:

Δεν υπαρχει καμια οπισθοδρομηση ο επεξεργαστης  που φοραει η συσκευη ο  dimensity 7200 Ultra  στα 4 mm ειναι καινουργιος ( κατασκευη 2023 )  απο την TSMC  που βγαζει τους πιο πετυχημενους επεξεργαστες και λειτουργει συνδιαζοντας μεταξυ επιδοσεων- καλη διαχειριση ενεργειας. Οσο για την πτωση που λες γενικα ολες οι συσκευες πεφτουν  με την εννοια οτι απλα οταν σταματα η υποστηριξη απο μια εταιρια δεν υπαρχει η αναλογη " Βελτιστοποιηση λειτουργικου" το 13 pro  plus  εγγυαται απο την εταιρια 4 χρονια καλης λειτουργιας δηλαδη θα παρει αλλα 3 λειτουργικα και 4 χρονια ενημερωσεις ασφαλειας  μεχρι αρχες του 2029 . .Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να εχεις πτωση η κακη λειτουργια τωρα το τι θα γινει μετα το 2029 απλα θα εχεις παρει αλλη συσκευη πιασε τι αυγο και κουρεψετο...:classic_laugh:

Καλημέρα, απλά να κάνω κάποιες διευκρινίσεις,

Φυσικά και ο 7200 ultra είναι ένας καλός επεξεργαστής...όμως για συσκευή των 500 και βάλε ευρώ είναι κάπως <<λίγος>>. Και αυτό που σου λέω θα φανεί και τα επόμενα χρόνια..

Οπότε πάμε στις αναβαθμίσεις που λες...4 χρόνια ασφαλείας είναι μέχρι τέλος 2027 όχι 2029 που ανέφερες..Με τίποτα δεν πιστεύω ότι η Xiaomi που ξέρουμε όλοι ότι θα δώσει και τον Γενάρη του 2028,(Να είμαστε καλά τότε να το δούμε) . Για δύο λόγους...Είναι τόσο τζαμπατζήδες σε αυτό το κομάτι που έφεραν συσκευή του 500 ρικου ξαναλέω...με android 13 ενω εχει κυκλοφορήσει επίσημα το 14 απο τον περασμένο Οκτώβριο..Και αυτό το κάνουν σχεδόν σε όλα τα redmi note τα τελευταια χρόνια για να γλιτώσουν αναβαθμίσεις... Και τα update ασφαλείας που δίνει η Xiaomi ειναι Με ρυθμούς χελώνας...Ειχα redmi note 4, redmi note 9 pro, poco x3 pro και τωρα εχω poco F5..περνάνε κάτι τρίμηνα-τετράμηνα και βάλε για να δώσουν κάποιο update και πάλι είναι μήνες πίσω, καμία σχέση με άλλες σοβαρές εταιρείες σε αυτο το θέμα..Kαι μεταξύ μας πολλά updates τους δεν είναι και ότι καλύτερο έτσι?? Όπότε τα 4 χρόνια καλής λειτουργίας που εγγυάται η εταιρία και το ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει πτώση Μην το λές ούτε για αστείο...Δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη σε αυτό.. 

Είναι μια πολύ καλή συσκευή???...Φυσικά...Υπέροχη στο χέρι-υλικά κατασκευης premium,Οθονάρα, δυνατή κάμερα, Αν και είναι ντροπή να βάζουν σε τέτοια συσκευή Την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  2mp macro...καλη μπαταρια-super φορτιστης κλπ...Δεν αξίζει όμως τα επίσημα 500+ ευρω που ζητάει..

Edited by panos9553
Link to comment
Share on other sites

Δεν εχει κανενα νοημα να ασχολησε με τα update αυτα γραφονται στα φορουμ απο ΑΣΧΕΤΟΥΣ  η τα αναφερουν κατι ΝΟΥΜΕΡΑ YOUTYBERS ... Τα update ανηκουν στην google τα παρνει μια εταιρια που εχει δικο της λειτουργικο και καθε ενα -δυο - τρεις μηνες αναλογα των αναγκων που εχει το δικο της λειτουργικο  τα βγαζει.Δεν οριοθετειται απο πουθενα οτι το update  ενας κατοχος μιας συσκευης πρεπει να  το λαμβανει καθε" τοσο" χρονικο διαστημα... Οποτε εχει αναγκη  μια  εταιρια  το κανει συμφωνα με το δικο της περιβαλλον που εχει φτιαξει (η xiaomi εχει το HyperOs)  και σκεπαζει το λειτουργικο της google που φοραμε. Προσωπικα εχω ταμπλετ xiaomi εδω και 2 χρονια ειναι παντελως "ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ" εφοσον σεταριστουνε σωστα και ολα τελεια. Τωρα εχω και smartphone xiaomi δεν ειχα ποτε για βασικη συσκευη , τα εχω σεταρει οπως εκανα στα ταμπλετ και λειτουργουν Αψογα μαλιστα εχουν μεγαλυτερα περιθωρια σωστων ρυθμισεων απο αλλες συσκευες εταιριων.

Επεξεργαστης: 

Ο dimensity 7200 ultra στα 4 mm  απο την Μανα TSMC  ειναι λιγο ιεροσυλια αυτα που λες οτι δεν θα αντεξει χρονια εχω εναν snap 778G στα 6 mm  τριετιας απο την TSMC  δουλευει αψογα ακομα και τωρα. Φρεσκα κουλουρια πχ.η realme  φερνει τωρα  το 12 pro με snap 6 gen 1 στα 2.2G  γιατι να μην αντεχει ενας επεξεργαστης επειδη εχει χαμηλο χρονισμο δεν εχει καμια σημασια παρα σε πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις.Ενας επεξεργαστης οταν βγαινει παιζει ρολο κατα ποσο ειναι εμπλουτισμενος να υποστηριξει το καινουργιο Hardware και ο dimensiry 7200 ultra ειναι πολυ καλος για την κατηγορια του..

Οσο για την κατηγορια των 350ε - 500ε που βγαζει η xiaomi αστο...Που να δεις τις συσκευες ανυπαρκτες-σκουπιδι που βγαζει καθε χρονο αλλη εταιρια , της xiaomi ειναι μια χαρα και εχουν πολλα περισσοτερα ορια παραμετροποιησης.

Εαν καναμε ενα συγκριτικο συσκευες xiaomi με αλλες γνωστες εταιριες στην κατηγορια  350 εως 500ε αστο καλυτερα :classic_laugh:

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Και το άλλο κακό με την xiaomi ειναι οι δεκαδες συσκευές κάθε χρόνο. Μόλις πριν λίγο είδα και το 13t, αντε να αποφασίσω τώρα. Μιλάμε στην τιμη 350-400 ευρω απο σκρουτζομαγαζο. Έχουμε και λεμε redmi note 13 pro plus - poco x6 pro - 13t - poco f5?

Κατοχος xiaomi απο το ενδοξο redmi note 4 x. 

Edited by mantilas
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, mantilas said:

Και το άλλο κακό με την xiaomi ειναι οι δεκαδες συσκευές κάθε χρόνο. Μόλις πριν λίγο είδα και το 13t, αντε να αποφασίσω τώρα. Μιλάμε στην τιμη 350-400 ευρω απο σκρουτζομαγαζο. Έχουμε και λεμε redmi note 13 pro plus - poco x6 pro - 13t - poco f5?

Κατοχος xiaomi απο το ενδοξο redmi note 4 x. 

Τα δουλεψα ολα μια και εχω κολλητο με καταστημα κινητης να σου πω οτι δεν βρηκα καποιο θεμα για καποιο απο αυτα που αναφερεις. Ειναι ενα θεμα η επιλογη παιξε αμπεμπαμπλομ:classic_laugh:

Κοιτα να σου πω εγω τι κανω πλεον...

1)Μη παραγγελνεις συσκευη εαν δεν την δεις σε σταν καταστηματος...

2). Κανε ζυγαρια το χερι σου....Μη διαβαζεις μακακιες για ποιοτητες η συσκευη θα μπει σε θηκη .Κοιτα να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρια και οχι τουβλο-κοτρωνα....

3)  Κοιτα οθονη .Σου κανει το μεγεθος παρε αυτη που σου "γεμιζει " το ματι σε μακρος πηγαινε δεξια και αριστερα οταν ειναι στημενη στο σταν του καταστηματος να δεις εαν χανει πολυ η λιγο δηλαδη εαν σκοτεινιαζει η παραμενει φωτεινη... Μη παιρνεις συσκευη που οταν βαλεις λευκο φοντο εχει μεγαλη διχρωμια κοκκινο-πρασινο κτλ.

4) Να υπαρχουν τα καταλληλα περιφεριακα να ειναι καλα , bluetooth ,κτλ.Να μη κρατας τη συσκευη στο αυτι οταν μιλας.

Απο κει και περα ολα τα υπολοιπα που σε ενδιαφερουν...

 

Edited by s_nova
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...