George6633 Δημ. November 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2024 (edited) 13 ώρες πριν, Christos kitsos said: Το κάνει και σε εσάς αυτό??με πετάει από το Instagram!redmi note 13 5G της γυναίκας μου μπαίνει κανονικά. Poco X6 Pro το ίδιο πρόβλημα έχω ανεβάσει σχετικό δίπλα...απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά,έστειλα αναφορά,έκανα καθαρισμό τίποτα... Μπαίνει για 2 λεπτά και ξανά τα ίδια. Edit:Όλα καλά διορθώθηκε στο Poco,πιστεύω και σε σένα. Edited November 21, 2024 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 On 21/11/2024 at 1:21 ΠΜ, George6633 said: Poco X6 Pro το ίδιο πρόβλημα έχω ανεβάσει σχετικό δίπλα...απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά,έστειλα αναφορά,έκανα καθαρισμό τίποτα... Μπαίνει για 2 λεπτά και ξανά τα ίδια. Edit:Όλα καλά διορθώθηκε στο Poco,πιστεύω και σε σένα. Ναι και μενα κομπλέ . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 On 18/11/2024 at 12:15 ΠΜ, Christos kitsos said: Όχι και εγω ευχαριστημένος είμαι πολύ καλό flagship σε όλα τα σημεία μπορώ να πω .. Κάτι άσχετο ήρθε σε κανέναν η 1.0.10.0 security patch October??? Γιατί έχει βγει .. Καλησπέρα στην παρέα. Ερχόμενος από note 10 pro που το δουλεύω ακόμη,... Είχα ένα α55 6 μήνες που μου το έκλεψαν... Η εμπειρία μου είναι από τα πρόσφατα samsung δαχτυλικό αποτύπωμα συγκριτικά με το pro αργό,πολύ αργή φόρτιση χειρότερη ποιότητα οθόνης από το pro , κάμερα έχει κάτι κολπάκια το samsung ενναλαγη κάμερα για παράδειγμα στο βίντεο αλλά γενικώς προτιμώ το pro το δεκάρι ειμαι πιο ευχαριστημένος... Δεν ξέρω τι γίνεται με τα καινούργια redmi note.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. December 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2024 18 ώρες πριν, Christos kitsos said: Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapass Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν λυσεις για τα παρακατω θεματα που εχω με το συγκεκριμενο κινητο. 1)οταν το κανω host και βαζω 5hz δεν το βλεπει το usb stick που εχω παρολο που συνδέεται με το ρουτερ που ειναι και αυτο στο 5ghz βλεπει μονο τα 2,4ghz γιατι; οταν το συνδέω με αλλο χιαομι η ταμπλετ αλλης μαρκας το βλεπει κανονικα. το wifi στικ που εχω ειναι ενα tp link εποικοινωντας με την εταιρια και τους ρωτησα το γιατι μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν ολα τα προτοκολα στα 5ghz για να το δει στο κηνιτο ... αν βαλουμε καμια καρτα pcie λετε να λησουμε το θεμα αυτο; οι καρτες εχουν ολα τα προτοκολα για 5ghz ; γνωριζει κανεις ; 2)Υπαρχει τροπος να κανουμε ενγραφη κλησεων ; το εχει κανει αυτο κανεις με καποιο app ; γιατι παλια αν δεν κανω λαθος το εκανε μονο του το κινητο. 3) Υπαρχει ενας αντοπτορας που συνδεται με type c που γινεται ethernet γνωριζεται αν ανοιξω τα δεδομενα να δινει ιντερνετ στο pc παρολο που δεν πιανει ασυρματα στα 5ghz ; Edited December 31, 2024 by dukepapass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Γράφω εδώ για τον υιό ενός φίλου. Έχει το συγκεκριμένο κινητό και ότι ακουστικά και να του συνδέσει ακούγεται μόνο το ένα. Δοκίμασαν τα ακουστικά του μικρού στο κινητό του μπαμπά και παίζουν και τα δύο. Δοκίμασαν μετά τα ακουστικά του μπαμπά στο κινητό του μικρού και ακούγεται πάλι μόνο το ένα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση και δεν την γνωρίζω, μιας και έχω μείνει ακόμη στο MIUI 12.5?? Εντάξει τελικά. Βρέθηκα προ ολίγου με το κινητό στο χέρι και έφταιγε η παρακάτω ρύθμιση. Edited 4 Ιανουαρίου by akilleas 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Παιδιά σας ήρθε η hyperos 2 σε ευρωπαϊκό μοντέλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Christos kitsos said: Παιδιά σας ήρθε η hyperos 2 σε ευρωπαϊκό μοντέλο??? Τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Καλημέρα. Ερώτηση για το πιθανό bloatware τής συγκεκριμένης συσκευής: όσοι το έχετε αποκτήσει, θεωρείτε ότι είναι υπερβολικό σε όγκο και ότι εν τέλει ο νέος χρήστης απαλλάσσεται εύκολα από αυτό με απλές διαγραφές ή υπάρχουν και εφαρμογές οι οποίες παραμένουν και σπάνε νεύρα με την ύπαρξή τους; Ρωτάω διότι είναι μία μεταξύ κάποιων Android συσκευών, τις οποίες σκέπτομαι ως υποψήφιες, αν αποφασίσω, εντέλει, να μεταπηδήσω από iOS σε Android. Ευχαριστώ. Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, miaow said: Καλημέρα. Ερώτηση για το πιθανό bloatware τής συγκεκριμένης συσκευής: όσοι το έχετε αποκτήσει, θεωρείτε ότι είναι υπερβολικό σε όγκο και ότι εν τέλει ο νέος χρήστης απαλλάσσεται εύκολα από αυτό με απλές διαγραφές ή υπάρχουν και εφαρμογές οι οποίες παραμένουν και σπάνε νεύρα με την ύπαρξή τους; Ρωτάω διότι είναι μία μεταξύ κάποιων Android συσκευών, τις οποίες σκέπτομαι ως υποψήφιες, αν αποφασίσω, εντέλει, να μεταπηδήσω από iOS σε Android. Ευχαριστώ. Δεν υπάρχει bloatware που να μην μπορεί να αφαιρεθεί με κάποιες βασικές γνώσεις, πανεύκολα... Μην σε προβληματίζει αυτό λοιπόν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, miaow said: Καλημέρα. Ερώτηση για το πιθανό bloatware τής συγκεκριμένης συσκευής: όσοι το έχετε αποκτήσει, θεωρείτε ότι είναι υπερβολικό σε όγκο και ότι εν τέλει ο νέος χρήστης απαλλάσσεται εύκολα από αυτό με απλές διαγραφές ή υπάρχουν και εφαρμογές οι οποίες παραμένουν και σπάνε νεύρα με την ύπαρξή τους; Ρωτάω διότι είναι μία μεταξύ κάποιων Android συσκευών, τις οποίες σκέπτομαι ως υποψήφιες, αν αποφασίσω, εντέλει, να μεταπηδήσω από iOS σε Android. Ευχαριστώ. Προσυπογράφω με τον προλαλησαντα, επειδή είχα τη συγκεκριμένη συσκευή, τα περίσσια διαγράφονται πανευκολα, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στο να τα ξεφορτωθείς.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, tsimisde said: Προσυπογράφω με τον προλαλησαντα, επειδή είχα τη συγκεκριμένη συσκευή, τα περίσσια διαγράφονται πανευκολα, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στο να τα ξεφορτωθείς.... γιατί τώρα δεν την έχεις? Με ποια την αντικατέστησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 53 minutes ago, tasos_v said: γιατί τώρα δεν την έχεις? Με ποια την αντικατέστησες? Τη δάνεισα σε φιλικό πρόσωπο καθώς, πάνω στο εξάμηνο άρχισε να κολλάει και με προβλημάτισε αρκετά το γεγονός. Πριν ήμουν χρήστης iPhone, γύρισα σε Xiaomi και έχω ξαναγυρίσει σε iPhone και γενικά, με ξένισε η εμπειρία που είχα με το Xiaomi, δύσκολα να ξαναπάω εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. Πέμπτη στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:09 πμ On 6/1/2025 at 4:54 ΜΜ, Christos kitsos said: Παιδιά σας ήρθε η hyperos 2 σε ευρωπαϊκό μοντέλο??? Σήμερα μου ήρθε. Θα πάω μετά σπίτι να κάνω την ενημέρωση γιατί ειναι 6,1 GB!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stager88 Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:44 πμ Hyper os 2 από Μαρόκο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. Πέμπτη στις 10:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:54 πμ 9 minutes ago, stager88 said: Hyper os 2 από Μαρόκο χώρα Ελλάδα, ήρθε η αναβάθμιση,πάω για εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stager88 Δημ. Πέμπτη στις 04:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:24 μμ 5 ώρες πριν, bdros said: χώρα Ελλάδα, ήρθε η αναβάθμιση,πάω για εγκατάσταση Την πέρασες;;;;πες μας εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. Παρασκευή στις 07:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:58 πμ είναι μεγάλη αναβάθμιση 6 γιγα, έκανε 1 ώρα περίπου. Το βλέπω λίγο πιο αργό, ειδικά στο ξεκλείδωμα της συσκευής, αλλαγή στο ξυπνητήρι όταν βάζεις αναβολή βλέπεις το χρονόμετρο, ελαφρά δυνατότερο ήχος tic tok.... widgets, βλέπω αλλαγή στην εμφάνιση.... Ακόμα το ψάχνω, δεν φαίνονται τρελές αλλαγές για το μέσο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts