Jump to content

Xiaomi 13T

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έκανα και γω.

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι το αστραπιαίο ξεκλείδωμα με δακτυλικό.

Ίσως και να είναι ιδέα μου.

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έφερα λίγο στα μέτρα μου το νέο control center, και τη lock screen.
Σοβαρή αλλαγή δεν έχω εντοπίσει ακόμα. Το δακτυλικό νομίζω είναι λίγο πιο γρήγορο, και μου αρέσει περισσότερο το κυκλάκι που το σημαδεύει πλέον από το ψευδοαποτύπωμα που είχε πριν.

Εμένα πάλι ενω το HyperOS και το πρώτο update του Ιανουαρίου ήρθαν με το που ανακοινώθηκαν, απο τότε έχω μείνει κολλημένος στο 1.0.3 και δεν βλέπω άλλο update...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

On 16/5/2024 at 10:27 ΜΜ, bad_freddy said:

Εμένα πάλι ενω το HyperOS και το πρώτο update του Ιανουαρίου ήρθαν με το που ανακοινώθηκαν, απο τότε έχω μείνει κολλημένος στο 1.0.3 και δεν βλέπω άλλο update...

Επειδή κι εγώ στην 1.0.3 ήμουν και παρόλο που είχα αλλάξει τη τοποθεσία σε Γερμανία πολλές φορές αναβάθμιση δεν ήρθε αλλά σήμερα δοκίμασα και το Βέλγιο και σε λίγα δευτερόλεπτα έσκασε η 1.0.7 και κατέβασα που όπως κατάλαβα δεν έχει ακόμα κανένας. Έψαξα στο site της Xiaomi πάντως και είδα ότι αυτή είναι η τελευταία. Για να δούμε με μπαταρία αν βελτίωθηκε κάτι γιατί είχα θέμα με τη κατανάλωση, γενικά κάτι διαφορετικό δε πρόσεξα με την αναβάθμιση 

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Άλλος ένας στην παρέα😁

3 ώρες πριν, pan82 said:

Επειδή κι εγώ στην 1.0.3 ήμουν και παρόλο που είχα αλλάξει τη τοποθεσία σε Γερμανία πολλές φορές αναβάθμιση δεν ήρθε αλλά σήμερα δοκίμασα και το Βέλγιο και σε λίγα δευτερόλεπτα έσκασε η 1.0.7 και κατέβασα που όπως κατάλαβα δεν έχει ακόμα κανένας. Έψαξα στο site της Xiaomi πάντως και είδα ότι αυτή είναι η τελευταία. Για να δούμε με μπαταρία αν βελτίωθηκε κάτι γιατί είχα θέμα με τη κατανάλωση, γενικά κάτι διαφορετικό δε πρόσεξα με την αναβάθμιση 

Σε μένα δεν έπιασε το κόλπο με Γερμανία....αλλά με Ελβετία 😄

Poco F6 Pro 256GB

• 2 weeks later...

Καλημέρα.Πήρα το xiaomi 13T.Ολα καλά εκτός απο μικροπροβλήματα στο wifi και ένα πρόβλημα με την ένταση τού ήχου:όταν καλώ κάποιον στην αναμονή(τουτ-τουτ!)η ένταση είναι πολύ χαμηλή αλλά όταν μου απαντήσουν ο ήχος είναι κανονικος...Αυτό το κάνει είτε μιλάω από το τηλέφωνο είτε από Bluetooth (φορητό ή αυτοκινήτου).Το έστειλα στο εξουσιοδοτημένο και μου το άλλαξαν.Πήρα καινούργιο,το σήμα wifi οκ αλλά αυτό με τον ήχο συνεχίζει.Είναι φυσιολογικό;Συμβαίνει και σε άλλους;

4 ώρες πριν, NIKOS K. said:

Καλημέρα.Πήρα το xiaomi 13T.Ολα καλά εκτός απο μικροπροβλήματα στο wifi και ένα πρόβλημα με την ένταση τού ήχου:όταν καλώ κάποιον στην αναμονή(τουτ-τουτ!)η ένταση είναι πολύ χαμηλή αλλά όταν μου απαντήσουν ο ήχος είναι κανονικος...Αυτό το κάνει είτε μιλάω από το τηλέφωνο είτε από Bluetooth (φορητό ή αυτοκινήτου).Το έστειλα στο εξουσιοδοτημένο και μου το άλλαξαν.Πήρα καινούργιο,το σήμα wifi οκ αλλά αυτό με τον ήχο συνεχίζει.Είναι φυσιολογικό;Συμβαίνει και σε άλλους;

Η ένταση που περιγράφεις εξαρτάται και από την σηματοδοσία του παρόχου. Μην σε προβληματίζει, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα στην ίδια την κλήση.

58 minutes ago, minast said:

Η ένταση που περιγράφεις εξαρτάται και από την σηματοδοσία του παρόχου. Μην σε προβληματίζει, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα στην ίδια την κλήση.

Αυτό ακριβώς. Είναι καθαρά θέμα παρόχου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

16 ώρες πριν, p_k said:

Αυτό ακριβώς. Είναι καθαρά θέμα παρόχου.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλον δεν έχει σχέση αυτό.Με άλλες συσκευές στην ίδια γραμμή δεν συμβαίνει.Ούτε με xiaomi 10lite,ούτε με realme 11pro+...

11 ώρες πριν, NIKOS K. said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλον δεν έχει σχέση αυτό.Με άλλες συσκευές στην ίδια γραμμή δεν συμβαίνει.Ούτε με xiaomi 10lite,ούτε με realme 11pro+...

Νομίζω ότι αυτό συνέβη με τη τελευταία αναβάθμιση και μου το κάνει και στο Bluetooth οπότε υπέθεσα οτι είναι κάποια λειτουργία για να μην ακούς δυνατά τον ήχο μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, με το που ανοίξει η γραμμή άμεσως δυναμώνει πάντως οπότε δε με απασχόλησε μόνο στην αρχή, μετά το συνήθισα 

George Bernard Shaw

13 ώρες πριν, pan82 said:

Νομίζω ότι αυτό συνέβη με τη τελευταία αναβάθμιση και μου το κάνει και στο Bluetooth οπότε υπέθεσα οτι είναι κάποια λειτουργία για να μην ακούς δυνατά τον ήχο μέχρι να το σηκώσει ο άλλος, με το που ανοίξει η γραμμή άμεσως δυναμώνει πάντως οπότε δε με απασχόλησε μόνο στην αρχή, μετά το συνήθισα 

Δεν πρέπει να είναι αυτό γιατί το κάνει και στο ακουστικό χωρίς Bluetooth...

1 ώρα πριν, NIKOS K. said:

Δεν πρέπει να είναι αυτό γιατί το κάνει και στο ακουστικό χωρίς Bluetooth...

Mα αυτό είπα το κάνει είτε με bluetooth είτε χωρίς bluetooth οπότε προφανώς κάποια λειτουργία είναι για να μην ακους το εκνευριστικό οταν χτυπάει, ακούγεται χαμηλά πολύ και δυναμώνει αυτόματα όταν ανοίγει η γραμμή, Εμενα πάντως μου άρεσε αυτή η προσθήκη (κατανοώ μόνο αν είσαι σε  θορυβώδες περιβάλλον που πιθανον δεν ακους καν αν χτυπάει)

George Bernard Shaw

Ερώτηση απελπισίας. Που πάμε για να μην ανανεώνονται και αλλάζουν αυτόματα οι ταπετσαρίες και το κλείδωμα; Έχω ψάξει παντού, έχω απενεργοποιημέη την "ταπετσαρία καρουζέλ" αλλά μετά την αναβάθμιση έχω το ίδιο θέμα και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;

Από Settings -> Themes ή/και Settings -> Wallpaper έχεις διαλέξει συγκεκριμένη φωτογραφία και στην αλλάζει; Μήπως έχεις επιλέξει κάποιο Live Wallpaper;

Χμναι. Τις φόρτωνα από τις "σούπερ ταπετσαρίες" και όχι απ' ευθείας από την γκαλερί. Θα περιμένω μια μέρα τώρα και θα δω αν αλλάξει πάλι από μόνο του. Αλλά είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί οπότε ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Όχι τελικά τζιφος. Ούτε αυτό ήταν. Εξακολουθεί να αλλάζει από μόνο του. Πρόβλημα ακόμα και στο πιο απλό πράγμα. Απογοήτευση. 

• 3 weeks later...
On 8/6/2024 at 10:44 ΠΜ, minast said:

Από Settings -> Themes ή/και Settings -> Wallpaper έχεις διαλέξει συγκεκριμένη φωτογραφία και στην αλλάζει; Μήπως έχεις επιλέξει κάποιο Live Wallpaper;

Όχι πως έχει σημασία, απλά για την ιστορία, τη ζημιά την έκανε η "ταπετσαρία Καρουζέλ" που για κάποιο λόγο ήταν ενεργοποιημένη στην "αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών". Ότι να 'ναι!

1 ώρα πριν, PRATINAS said:

Όχι πως έχει σημασία, απλά για την ιστορία, τη ζημιά την έκανε η "ταπετσαρία Καρουζέλ" που για κάποιο λόγο ήταν ενεργοποιημένη στην "αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών". Ότι να 'ναι!

Έτσι γίνεται.

Την απενεργοποιείς και τέλος.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 ώρες πριν, PRATINAS said:

Πάντως και εμένα ήταν σε αυτόματη εκκίνηση η εφαρμογή, αλλά δεν άλλαζε ταπετσαρίες 🤔

Κατά τα άλλα οι ρυθμίσεις μου είναι όπως περιέγραψα νωρίτερα.

Η τρέχουσα τιμή νομίζω ότι είναι αρκετά τίμια. Σε όλες τις παραμέτρους είναι μεσαία κατηγορία και κάτι.

Για το ονομαστικό της μέγεθος, η μπαταρία δεν κρατάει όσο θα ήθελα, αλλά έρχεται με 67W φορτιστή. Δεν με έχει κρεμάσει ποτέ, αλλά σπάνια περνάει μέρα που δεν θα φορτίσω για λίγα λεπτά.

Eμεσα με επιστροφή eurobank πάει στα 340 ευρώ... 

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/xiaomi-13t-dual-5g-8gb/256gb-smartphone/?productId=20425574

Ειμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Samsung A55που στο best price παίζει στα 305 εύρω... 

Τελικά αναβάθμισα το παλιό Redmi Note 10 Pro με το Xiaomi 13T. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, και από άποψη κάμερας και από άποψη επεξεργαστή. Μετά το σετάρισμα  έκανα μια αναβάθμιση σε MIUI και αμέσως μετά ήρθε η HyperOS 1.0.6.0.UMFEUXM. Να πω ότι αναβάθμισα στην οικογένεια συνολικά 4 συσκευές, 2 Xiaomi 13T και 2 Samsung A55. Μέχρι στιγμής οι Xiaomi 13T κερδίζουν με διαφορά σε όλους σχεδόν του τομείς. Το κριτήριο επιλογής των Samsung A55 έγινε καθαρά για λόγους design και μόνο... (την επιλογή έκαναν οι κόρες μου κι εγώ δεν μπορώ να τις κακοκαρδίσω 😁)

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Καλημέρα, έχετε καμιά εφαρμογή για να γλιτώσω τις διαφημίσεις του ytube?

Ευχαριστώ./

On 14/7/2024 at 1:28 ΜΜ, nikiforos_ said:

Καλημέρα, έχετε καμιά εφαρμογή για να γλιτώσω τις διαφημίσεις του ytube?

Ευχαριστώ./

Καλημέρα!

Κατέβασε το zip και κάνε απεγκατάσταση το ytube που έχεις τώρα εγκατεστημένο. Μετά εγκατέστησε και τα 2 αρχεία, αλλά πρώτα το microg settings.

https://mega.nz/file/SM5iVLqZ#5uixS5hdHG6g_0xwLnG6KLhzkte12nMuA073A38x0iQ

Edited by Kostas_Ts_86