paanos Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Ο σαφάρι τρώει πάντα την περισσότερη μπαταρία λόγω web apps. Αρκετή κατανάλωση δυστυχώς παρατηρώ στις κλήσεις, το battery drain είναι οριακά διπλάσιο από το 12… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 1 hour ago, paanos said: Ο σαφάρι τρώει πάντα την περισσότερη μπαταρία λόγω web apps. Αρκετή κατανάλωση δυστυχώς παρατηρώ στις κλήσεις, το battery drain είναι οριακά διπλάσιο από το 12… Το 12 γενικά δεν έχει καλή μπαταρία δηλαδή αυτονομία Η δίκη σου συσκευή να είναι χειρότερη από το 12; Κάτι δεν πάει καλά άρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει στρώσει αλλά παρατηρώ κάποιες διαφορές, όπως αυτή στις κλήσεις. Γενικα πάντως το 15 pro βγάζει άνετα την μέρα. Το 12 πολύ οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα! Έκανα το βήμα να παραγγείλω το iphone 15 pro white titanium 128gb και σε λίγες μέρες θα είμαι για πρώτη φορά κάτοχος iphone! Ήθελα να σας ρωτήσω.. Μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφη 4k60 video μέσω της εφαρμογής blackmagic στο μοντέλο με τα 128gb? Από όσο γνωρίζω με τη native εφαρμογή της κάμερας, δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση και ήθελα αν κάποιος έχει το μοντέλο με τα 128gb, να κατεβάσει την εφαρμογή που είναι και δωρεάν για να το μάθω! Ρωτάω γιατί αν δε γίνεται καθόλου,, τότε ίσως αξίζει να κάνω ακύρωση παραγγελίας και να παραγγείλω το 15pro με τα 256gb. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Όταν τραβάω video με το 15 pro δεν ακούγεται ο περιβάλλον ήχος πχ όταν τραβώ video και ο χώρος έχει μουσική Εννοείται η ένταση στα ηχεία είναι στο full Μου διαφεύγει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 4 minutes ago, pavlos.dr said: καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Όταν τραβάω video με το 15 pro δεν ακούγεται ο περιβάλλον ήχος πχ όταν τραβώ video και ο χώρος έχει μουσική Εννοείται η ένταση στα ηχεία είναι στο full Μου διαφεύγει κάτι ? Κατα την αναπαραγωγή του video πιστεύω οτι ενεργοποιείς τον ήχο που ειναι στο mute… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 (edited) Χρόνια πολλά με υγεία επειδή το μαξ μου πέφτει βαρύ και ογκώδες , αν και έχει άλλα θετικά, κυρίως την αυτονομία ,για εμένα ... το προ πόση αυτονομία έχει ;; βγάζει άνετα την ημέρα ; είχα το απλό 13, το έδωσα , πήρα android .. αύριο πάω σε mate 50 pro φίλου με τις οποίες υποχωρήσεις πρέπει να γίνουν ... αλλά σκέφτομαι το προ ... edit: Με 4g επιλογή δεδομένων δουλεύω τις συσκευές , εκτός κι εάν είναι να κατεβάσω κάτι ογκώδες . Edited December 26, 2023 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Τη μέρα τη βγάζει άνετα αλλά εξαρτάται όπως καταλαβαίνεις και από τη χρήση του καθενός. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά Εχει τύχει σε κανέναν το τζαμάκι που βάζουμε να επηρεάσει την αυτόματη φωτεινότητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2024 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 1 minute ago, pavlos.dr said: Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά Εχει τύχει σε κανέναν το τζαμάκι που βάζουμε να επηρεάσει την αυτόματη φωτεινότητα ; Πιθανότατα να εξαρτάται από την ποιότητα του τζαμιού. Στα επώνυμα δεν εμφανίζονται τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 13 minutes ago, pavlos.dr said: Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά Εχει τύχει σε κανέναν το τζαμάκι που βάζουμε να επηρεάσει την αυτόματη φωτεινότητα ; Καλύπτει και τους αισθητήρες πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 41 minutes ago, koutsis said: Καλύπτει και τους αισθητήρες πάνω; Ναι…Μάλλον κάτι γίνεται έτσι ? Belkin είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2024 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 16 minutes ago, pavlos.dr said: Ναι…Μάλλον κάτι γίνεται έτσι ? Belkin είναι Δε θα έπρεπε να έχεις θέμα με το Belkin. Τα περισσότερα επώνυμα full screen δεν παρουσιάζουν τέτοια θέματα. Μπορείς να δοκιμάσεις να το βγάλεις και να δεις αν σου κάνει το ίδιο αλλά θα πάει χαμένο το τζαμάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 παιδιά esim έχει το κινητό; θέλω να πάρω μια στο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 1 minute ago, ilka71 said: παιδιά esim έχει το κινητό; θέλω να πάρω μια στο εξωτερικο. εννοείται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 εννοείταιοπότε όπως μου είπαν στο thread της nova απλά την ενεργοποιώ μέσω qr code; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2024 On 12/1/2024 at 6:18 ΜΜ, ilka71 said: On 12/1/2024 at 6:16 ΜΜ, koutsis said: εννοείται οπότε όπως μου είπαν στο thread της nova απλά την ενεργοποιώ μέσω qr code; Nαί σου δίνουν QR το σκανάρεις.Χρειάζεται να είσαι συνδεμένος στο wifi για να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 Καλησπέρα κάτοχος και εγώ από Δευτέρα Η μπαταρία σήμερα και χτες φεύγει νερό και είδα ότι τελικά φταει το Google maps Είναι δυνατόν 1 ώρα και δεκ λεπτά gmaps να τρώει 32%? Οι χάρτες της apple καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία ? Γένικα δεν βλέπω καλή την αυτονομία αλλά από την άλλη μεριά είναι 2 μέρες που χρησιμοποιώ maps στη μηχανή Αθήνα Από αύριο που γυρνάω θα τσεκαρω αυτονομία χωρίς χρήση google maps Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 1 hour ago, bujinkan said: Καλησπέρα κάτοχος και εγώ από Δευτέρα Η μπαταρία σήμερα και χτες φεύγει νερό και είδα ότι τελικά φταει το Google maps Είναι δυνατόν 1 ώρα και δεκ λεπτά gmaps να τρώει 32%? Οι χάρτες της apple καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία ? Γένικα δεν βλέπω καλή την αυτονομία αλλά από την άλλη μεριά είναι 2 μέρες που χρησιμοποιώ maps στη μηχανή Αθήνα Από αύριο που γυρνάω θα τσεκαρω αυτονομία χωρίς χρήση google maps Οι χάρτες της apple έχουν καλύτερη υλοποίηση και τους προτιμώ εγώ αν φυσικά τα δείχνουν σωστά γιατί δεν είναι τόσο καλοί Σε λεπτομέρειες σίγουρα θα χρειαστείς google maps Τώρα σε κεντρικά κομμάτια όλοι οι χάρτες λίγο πολύ ίδιοι είναι Ειχα πάει ταξίδι Κροατία το Σεπτέμβριο με την μηχανή και είχα κατεβάσει όλες τις χώρες που χρειαζόμουν στο here maps που δεν χρειάζεται Ίντερνετ Καποια σημεία δεν τα είχε σωστά Ανοιξα Ίντερνετ και έβαλα Apple Maps. Τα είχε πιο σωστά αλλά και πάλι όχι ακριβώς Στο τέλος έβαλα google maps και όλα καλά Το δίκτυο της google με τα κινητά και τα poi είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω να μπορεί να την φτάσει κάποια άλλη μάρκα χαρτών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 5 ώρες πριν, bujinkan said: Καλησπέρα κάτοχος και εγώ από Δευτέρα Η μπαταρία σήμερα και χτες φεύγει νερό και είδα ότι τελικά φταει το Google maps Είναι δυνατόν 1 ώρα και δεκ λεπτά gmaps να τρώει 32%? Οι χάρτες της apple καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία ? Γένικα δεν βλέπω καλή την αυτονομία αλλά από την άλλη μεριά είναι 2 μέρες που χρησιμοποιώ maps στη μηχανή Αθήνα Από αύριο που γυρνάω θα τσεκαρω αυτονομία χωρίς χρήση google maps Λογικό είναι. Αν και ακόμα δεν έστρωσε η μπαταρία, αλλά μην περιμένεις θαύματα. 1 ώρα και 10 λεπτά χάρτες, με full φωτεινότητα προφανώς λόγω της ηλιοφάνειας και gps να δουλεύει συνέχεια, αναμενόμενο είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2024 1 ώρα πριν, Bayern7 said: Λογικό είναι. Αν και ακόμα δεν έστρωσε η μπαταρία, αλλά μην περιμένεις θαύματα. 1 ώρα και 10 λεπτά χάρτες, με full φωτεινότητα προφανώς λόγω της ηλιοφάνειας και gps να δουλεύει συνέχεια, αναμενόμενο είναι. Ναι λογικό ακούγεται από την άλλη και στα προηγούμενα iphone πάντα το google maps είχε τεράστια κατανάλωση Θα δοκιμάσω αύριο το maps της apple μήπως τρώει λιγότερη μπαταρία Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2024 Σήμερα δοκιμαστηκε το apple maps Τα ίδια σε κατανάλωση Σε μια ώρα πλοήγηση κατανάλωσε 29%μπαταρια Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2024 8 ώρες πριν, bujinkan said: Σήμερα δοκιμαστηκε το apple maps Τα ίδια σε κατανάλωση Σε μια ώρα πλοήγηση κατανάλωσε 29%μπαταρια Άρα αυτή είναι η κατανάλωση της συσκευής σε αυτή την λειτουργία Η οθόνη καίει το πιο πολύ ρεύμα Μετα τα δεδομένα και η τοποθεσία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. February 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2024 8 ώρες πριν, bujinkan said: Σήμερα δοκιμαστηκε το apple maps Τα ίδια σε κατανάλωση Σε μια ώρα πλοήγηση κατανάλωσε 29%μπαταρια 5g ή 4g; Φωτεινότητα Όλα παίζουν ρόλο, προσωπικά σταθερό σε 4g το έχω.. δοκίμασε 4g και δες εάν έχει διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2024 58 minutes ago, terry39 said: 5g ή 4g; Φωτεινότητα Όλα παίζουν ρόλο, προσωπικά σταθερό σε 4g το έχω.. δοκίμασε 4g και δες εάν έχει διαφορά 5g και αυτοματη..Απο σημερα θα δοκιμαστει χωρις καθολου πλοηγηση να δω τι γινεται 1 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts