guideman Δημοσιεύτηκε July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2023 (edited) Πριν κανενα μηνα αγορασα ενα καινουριο G72 8/128 Gb.4G. Τα χαρακτηριστικα του τα παραθετω πιο κατω. Μου αρεσε σε γενικες γραμμες, ερχεται με Android 12, εχει πολυ φωτεινη οθονη και δινεται με καλωδιο και ταχυφορτιστη, αλλα το σοβαρο (για μενα) μειονεκτημα οτι δεν λειτουργει το ξυπνητηρι οταν η συσκευη ειναι κλειστη με ενοχλησε αρκετα. Δεν διαθετει επισης δυνατοτητα scheduled power on/off. Δεν ξερω πως θα τα ξεπερασω αυτα τα εμποδια, το ψαχνω να χρησιμοποιησω sheduled on/off airplane mode ωστε να μην κλεινει το τηλεφωνο και να λειτουργει το alarm. Για αυτο τον λογο και το εκανα root μπας και βρω τιποτα, αλλα δεν... Με ενοχλησε επισης το οτι χρειαζεται δυο "διακόπτες" για να ανοιξει το WiFi. Edited July 14, 2023 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 (edited) Προφανώς προέρχεσαι από miui και xiaomi το οποίο,ανάλογα με το μοντέλο ή τη cpu, τα διαθέτει όλα αυτά. Οι αλλες android συσκευές και κυρίως αυτές που διαθέτουν σχετικά "καθαρό" android όπως τα Motorola δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες. Δεν ξέρω αν θα τα καταφερεις εν τέλει με το root. Και εγώ είχα για αρκετά χρόνια ένα παλιό πλέον xiaomi, (με android 7 φαντασου), δυσκολεύτηκα να συνηθίσω το interface αλλά τελικά τα κατάφερα. Θέμα συνήθειας είναι... Edited July 13, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Σκέφτομαι Σεπτέμβριο Οκτώβριο που θα έχω επιδότηση να είναι μέσα στις επιλογές μου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 13/7/2023 at 3:22 ΜΜ, kmpatra said: Προφανώς προέρχεσαι από miui και xiaomi το οποίο,ανάλογα με το μοντέλο ή τη cpu, τα διαθέτει όλα αυτά. Οι αλλες android συσκευές και κυρίως αυτές που διαθέτουν σχετικά "καθαρό" android όπως τα Motorola δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες. Δεν ξέρω αν θα τα καταφερεις εν τέλει με το root. Και εγώ είχα για αρκετά χρόνια ένα παλιό πλέον xiaomi, (με android 7 φαντασου), δυσκολεύτηκα να συνηθίσω το interface αλλά τελικά τα κατάφερα. Θέμα συνήθειας είναι... Μπα, τα δυο προηγουμενα μου ηταν UMI τα οποια ειχαν αυτη τη δυνατοτητα και ανοιγοκλειναν κανονικα. Με το ρουτ απ οτι φαινεται καταφερα να μπαινοβγαινει η συσκευη σε airplane mode, ωστε να μενει ανοιχτη και να λειτουργει το ξυπνητηρι. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Όσοι το πήρατε, πως πάει από μπαταρία? Το σκέφτομαι για μέχρι 200€, όπως και το Realme 10. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 καλησπερα παιδες εχει always on display και αν ναι που το βρισκουμε στις ρυθμισεις στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Display, attentive display 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Μόλις ήρθε στα χέρια του συναδέλφου (στο απέναντι γραφείο). Υπάρχει τρόπος να πάρει κλώνο τις ρυθμίσεις και εφαρμογές από την παλιά του συσκευή; παλιά συσκευή έχει ένα redmi 9a Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου στο g72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Παιδιά μία βασική ερώτηση (για να μη τη ξανά πατήσω): είναι 4G+ ή σκέτο 4G...;;!! On 13/7/2023 at 1:38 ΜΜ, guideman said: Με ενοχλησε επισης το οτι χρειαζεται δυο "διακόπτες" για να ανοιξει το WiFi Αυτό θα αλλάξει όταν θα έρθει το Android 13 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου (edited) Μόλις χθες το πήρε ένας φίλος από Κωτσόβολο. Ξέρει κανένας πόσες ενημερώσεις θα έχει ακόμα; Ή θα μείνει στο Android 13; Επίσης δεν έχει αρκετούς ήχους κλήσης ενσωματωμένες ή βρίσκονται αλλού; Edited 26 Ιουνίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts