Jump to content

bebis19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bebis19

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bebis19's Achievements

  1. Ξερει κανείς πως αυξάνεται η ενταση στο ήχο ομιλιας αυτου που μας καλει στο REDMI NOTE 12S?
  2. Ξερει κανείς πως αυξάνεται η ενταση στο ήχο ομιλιας αυτου που μας καλει?
  3. bebis19

    Motorola G72

    καλησπερα παιδες εχει always on display και αν ναι που το βρισκουμε στις ρυθμισεις στα ελληνικα?
  4. Ειχα αλλάξει μια απο κατάστημα στη θεσσαλονικη 26 euro και [επειτα αγορασα αλλη μια απο aliexpress 8 euro και την αλλαξα μονος ειναι ευκολο. συμφερει απο aliexpess αν πιανουν λιγο τα χερια σου. Αυτη ηταν κατασκευης ιουνιος 2021.
  5. Καλημέρα έχω αλλάξει μπαταρία με αυθεντική του κατασκευαστή και κοντινή ημερομηνία παραγωγής, αλλά κρατάει μιαμιση ημέρα. το κινητό μετά από τις αναβαθμίσεις διάβαζα ότι πάσχει από battery drain και το έχω διαβάσει και σαν πρόβλημα στο ιντερνετ. μην περιμένεις τα τριήμερα που τουλαχιστον το δικό μου εβγαζε παλιοτερα. Αν καποιος έχει βρει λύση στο θέμα του battery drain ας την γράψει εδώ.
  6. παιδες καλησπερα μου χαλασε η οθονη. ξερει κανεις κανενα αξιοπιστο και με καλες τιμες μαγαζακι στην θεσσαλονικη που νατο αλλαζει? και αν ειναι και περιοχη τουμπα χαριλαου ακομη καλυτερα.
  7. και μενα μου το εκανε χθες αυτο ξαφνικα και εκανα το εξης. ρυθμισεις - συστημα- γλωσσες και εισαγωγη και εβαλα ξανα το αλλο πληκτρολογιο που εχει swift κατι δεν το θυμαμαι καλα και λειτουργησε. επειτα εκανα απο το playstore απεγκατασταση το gboard και το εβαλα ξανα και ολα ειναι οκ.
  8. εχετε να προτεινετε καποιο τζαμακι που να καλυπτει ολη την οθονη και να μην εχει περιμετρικα μια μαυρη λεπτη περιμετρικη γραμμη?
  9. Οκ αλλά από πού θα καταλΒω ότι εχει; Ενεργοποιείται από καπου στις ρυθμίσεις;
  10. Πώς ενεργοποιείται το douple tap?
  11. Δοκίμασα τα app για τους ήχους αλλα τα έβγαλα γάντι ζητάει πρόσβαση στο πληκτρολόγιο και σε πληκτρολόγηση κωδικων προσβασης και αυτό δεν το θεωρώ. ασφαλές.
  12. φιλε μου σε ευχαριστω εκανα το δευτερο που ειπες και ειναι το σωστο ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
  13. παω ρυθμισεις, ηχος , προεπιλεγμενος ηχος ειδοποιησης και με τα μου εμφανιζει τα αρχεια ηχου που εχω και στην sd. δεν με ρωταει αυτο που δειχνεις στην εικονα ωστε να επιλεξω τον ηχο που ειχα.
  14. παιδες εβαλα ηχο ειδοποιησης αυτον του viber. που μπορω να βρω τον παλιο?
  15. καλησπερα. υπαρχει δυνατοτητα της φωτογραφιες που εχω και τις αποθηκευω στην sd να μην τις σωζει και στο mail μου στο google photo αλλα μονο στην sd? γιατι νομιζω την πατησα. πηγα να τις σβησω απο το goolge photo στο gmail και τις εσβησε και απο την sd. γινεται τωρα αν τις ξαναβρω?
×
×
  • Create New...