Christos_Tz Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) - Edited 4 Μαρτίου by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Ένα θέμα έχω με το HyperOS 2 και το android auto. Μετά την αναβάθμιση συνδέεται μόνο μέσω καλωδίου και με την καμία ασύρματα. Έχει κανείς παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Τελικά ανακάλυψα πως το πρόβλημα εντοπίζεται στο κλείδωμα οθόνης ή/και screen saver. Τελικά εάν έχω ξεκλείδωτο το κινητό συνδέεται κανονικά και στο ασύρματο. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει όταν συνδέεται με το καλώδιο. Edited 6 Μαρτίου by n2700177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Τελικά να προχωρήσουμε στην νέα έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) On 10/3/2025 at 6:31 ΠΜ, ippotis said: Τελικά να προχωρήσουμε στην νέα έκδοση; Expand Εγω εχθές έκανα hard reset από recovery επειδή δν είχε κάτσει καλά και είχα πολλά λαγκ, έφαγα μισή μέρα αλλά άξιζε πήρε ανάσα το τηλ, στο διαταυτα αν έχεις συνηθίσει τις 5 γραμμές τότε περίμενε στην αναβάθμιση σε 2.1 διάβασα ότι το επαναφέρουν αλλιώς θα έχεις 4 γραμμές, από άποψη μπαταρίας είμαι σε δοκιμές ακόμα μετά το hard reset, πριν πάντως δεν είχε καμία διαφορά ίδια αυτονομία, όσον αφορά τις προσθήκες ίσως βγάζει λίγο καλύτερες φώτο αλλά δν είμαι γνωστής και δεν μπορώ να το πω με ασφάλεια, επίσης διάβασα και όταν λέω διάβασα εννοώ στο νημα του poco f6 όπου τα παίρνει πριν από εμάς ότι με την 2.1 υπάρχει διαφορά, σε γενικές γραμμές είμαι της άποψης μην κάνεις τίποτα περίμενε να σου πούμε εμείς τα πειραματόζωα 🤣 Επίσης έχει θέματα με το scale των εφαρμογών κάποιες πέφτουν επάνω στο notch και είναι άσχημο δν ανοίγουν δηλαδή σωστά... Και κάτι ακόμα σε όποιον κάνει hard reset να ξέρει η αυτόματη φωτεινότητα θα του κάνει κόλπα αλλά νομίζω πως δεν έχει να κάνει την έκδοση το κάνει πάντα μέχρι να μάθει πως δουλεύεις το τηλ άρα θα στρώσει μόνο του Edited 10 Μαρτίου by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Επειδή δεν την μπορώ την αυτόματη φωτεινότητα το έχω μόνιμα γύρω στο 80% και είμαι μια χαρά. Ας περιμένω λίγο ακόμα μπας και στρώσουν όλες οι "ασθένειες" που εμφανίζονται. Ευχαριστώ και πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1.0.20.0 απο σημερα και ενημερωση ασφάλειας 1-2-25. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 14/3/2025 at 5:41 ΜΜ, spyros_s said: 1.0.20.0 απο σημερα και ενημερωση ασφάλειας 1-2-25. Expand Εμείς έχουμε πάρει hyperos 2.0.3 και ακόμα είμαστε με security Δεκεμβρίου οι τύποι το έχουν χάσει εντελώς 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Χαίρετε, μια βοήθεια παρακαλώ, γιατί μου κάνει διάφορα "χαζά" τώρα τελευταία και αρχίζει και με εκνευρίζει : 1. Χάνεται η δόνηση στην αθόρυβη λειτουργία 2. Αλλάζει από "σκοτεινή λειτουργία" σε "φωτεινή" 3. Απενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία 4. Απενεργοποιείται η απτική ανάδραση Τι μπορεί να συμβαίνει; Η "έκδοση" είναι 1.0.20.0.UMREUXM. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου On 17/3/2025 at 11:35 ΠΜ, kOsD said: Χαίρετε, μια βοήθεια παρακαλώ, γιατί μου κάνει διάφορα "χαζά" τώρα τελευταία και αρχίζει και με εκνευρίζει : 1. Χάνεται η δόνηση στην αθόρυβη λειτουργία 2. Αλλάζει από "σκοτεινή λειτουργία" σε "φωτεινή" 3. Απενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία 4. Απενεργοποιείται η απτική ανάδραση Τι μπορεί να συμβαίνει; Η "έκδοση" είναι 1.0.20.0.UMREUXM. Ευχαριστώ! Expand Καλησπέρα. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Πάμε λίγο να τα δούμε μαζί. 1. Η δόνηση στην αθόρυβη λειτουργία, χάνεται γιατί υπάρχει bug. Αυτό λύνεται είτε με το να αναμένεις την επόμενη αναβάθμιση, είτε με factory reset, αλλά όσο αφορά το τελευταίο, και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιαχτεί. Δείχνει ότι σε κάποιες εφαρμογές δεν έχει "κάτσει" καλά η rom. Δυστυχώς. 2. Μέσα στο μενού της σκοτεινής λειτουργίας στις ρυθμίσεις, υπάρχει κανόνας εντολής για προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης αυτού. Μήπως έχει μπει ο εν λόγω κανόνας, και δε το θυμάσαι; τόσα bugs μαζεμένα, δε το νομίζω να έχει η rom. Κοίταξέ το αυτό. 3. Παρακάτω θα κάνω attach μια εικόνα. Δεξιά, αναγράφει χρονόμετρο της αθόρυβης λειτουργίας. Απενεργοποίησέ το. 4. bug: Ό,τι και στο 1. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με την 2.0.3 τα γραφικά στην αρχική οθόνη που έχω δεν ανανεώνονται, έχω δηλαδή εφαρμογή εορτολογίου που κολλάει σε προηγούμενη ημέρα, το ημερολόγιο τα ίδια, όχι της xiaomi άλλο από το μάρκετ, μπήκα στις εφαρμογές να δω για το παρασκήνιο αλλά δεν έχει κάποια επιλογή, ανανεώνονται μόνο εάν κάννω επανεκκίνηση Edited 18 Μαρτίου by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 18/3/2025 at 6:16 ΠΜ, KIRIS said: Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με την 2.0.3 τα γραφικά στην αρχική οθόνη που έχω δεν ανανεώνονται, έχω δηλαδή εφαρμογή εορτολογίου που κολλάει σε προηγούμενη ημέρα, το ημερολόγιο τα ίδια, όχι της xiaomi άλλο από το μάρκετ, μπήκα στις εφαρμογές να δω για το παρασκήνιο αλλά δεν έχει κάποια επιλογή, ανανεώνονται μόνο εάν κάννω επανεκκίνηση Expand Δεν φτιάχνεται αυτό. Το refresh γίνεται manual, δηλαδή να μπεις εσύ ο ίδιος στην εφαρμογή, για να ανανεωθεί το γραφικό της. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Δε ξέρω εάν θα βοηθούσε να είναι μόνιμα ανοικτή η εφαρμογή απο το παρασκήνιο στο μενού εξοικονόμηση μπαταρίας και να μην έχει περιορισμούς, και να κλειδώσεις επίσης την εφαρμογή στο παρασκήνιο, αλλά δε νομίζω ότι θα βοηθούσε. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 18/3/2025 at 11:41 ΠΜ, Vasileios26 said: Δεν φτιάχνεται αυτό. Το refresh γίνεται manual, δηλαδή να μπεις εσύ ο ίδιος στην εφαρμογή, για να ανανεωθεί το γραφικό της. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Δε ξέρω εάν θα βοηθούσε να είναι μόνιμα ανοικτή η εφαρμογή απο το παρασκήνιο στο μενού εξοικονόμηση μπαταρίας και να μην έχει περιορισμούς, και να κλειδώσεις επίσης την εφαρμογή στο παρασκήνιο, αλλά δε νομίζω ότι θα βοηθούσε. Expand Θα το δοκιμάσω, με την 1.0.9 πριν πάρω δηλαδή την 2.0 δούλευε κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 18/3/2025 at 5:00 ΜΜ, KIRIS said: Θα το δοκιμάσω, με την 1.0.9 πριν πάρω δηλαδή την 2.0 δούλευε κανονικά Expand Επειδή κι εγώ στη 2.0 είμαι τώρα, σε άλλη σειρά της εταιρείας βέβαια, με όλες τις ρομ μου το κάνει αυτό. Εν πάση περιπτώσει, κάνε αυτό που σου πρότεινα. Και τα λέμε. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Νέα έκδοση 2.0.4.0 με ενημέρωση ασφάλειας 02.2025..Μόλις την έβαλα, δεν την έχω ψάξει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) On 24/3/2025 at 5:47 ΠΜ, n2700177 said: Νέα έκδοση 2.0.4.0 με ενημέρωση ασφάλειας 02.2025..Μόλις την έβαλα, δεν την έχω ψάξει ακομα Expand Την έκανα και γω το πρωί 2 αλλαγές είδα μια όταν πας να ξεκλειδώσεις το γραφικό με το αποτύπωμα άλλαξε το interface της επιλογής στις εφαρμογες και μια στο μενού που έχω στην φώτο προστέθηκε θόλωμα της ταπετσαρίας, και φυσικά το security patch που από Δεκέμβριο έγινε Φεβρουάριου Edit: ααααα τι λέω και το βασικό διόρθωσαν το γκρι στη μπάρα που είχε στις εφαρμογες στα πλήκτρα πλοήγησης Edited 24 Μαρτίου by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Διορθώθηκε και η ανανέωση των εφαρμογών στην αρχική οθόνη, ημερολόγιο, εορτολόγιο, κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1.0.20.0 και ενημερωση ασφάλειας 1-2-25 για τα f5 εδώ και λίγες μερες! Για hyperOS 2 πάντως δεν εχουμε νεώτερα! Το redmi note 13 pro 5g της συζύγου πάντως έχει 2.0 εδώ και καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1.0.22.0 από χθες με ενημέρωση ασφαλείας Μάρτιος 2025 για το poco f5. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου On 5/4/2025 at 7:07 ΠΜ, spyros_s said: 1.0.20.0 και ενημερωση ασφάλειας 1-2-25 για τα f5 εδώ και λίγες μερες! Για hyperOS 2 πάντως δεν εχουμε νεώτερα! Το redmi note 13 pro 5g της συζύγου πάντως έχει 2.0 εδώ και καιρό... Expand Ξεκίνησε εχθές και για τα δικά σας ή 2 αν θες άλλαξε χώρα και δοκίμασε σήμερα αύριο θα το πάρετε 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) Μόλις τώρα παίρνω την 2.0.1.0.VMREUXM για το poco f5 με χώρα ινδία. Επειδή η hyperOS 2 ελαττώνει το μέγεθος των εικονιδίων, για να επανέλθει το προηγούμενο μέγεθος, πηγαίνουμε Αρχική οθόνη-->Διάταξη Αρχικής οθόνης-->Κανονική. Edited 5 Απριλίου by geogian 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε 2,0,4,0. Πέρα από την αρχική οθόνη δεν είδα κάτι άλλο κάπου. Η αυτονομία μια χαρά όπως και πριν, με τη δική μου χρήση, άνετα μία μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Πραγματι 1.022 και 03-25 ενημερωση ασφαλείας! 2.0 όμως όχι ακόμα...μου γραψατε για Ινδία ομως εγώ θέλω να είναι eu αναβαθμιση οπότε περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου On 8/4/2025 at 6:20 ΠΜ, spyros_s said: Πραγματι 1.022 και 03-25 ενημερωση ασφαλείας! 2.0 όμως όχι ακόμα...μου γραψατε για Ινδία ομως εγώ θέλω να είναι eu αναβαθμιση οπότε περιμένω Expand Δεν έχει να κάνει φίλε μου η χώρα δοκίμασε Ελβετία δοκίμασε κάποια άλλη απλά τρώει κολλήματα και μπορεί να σε πάει έτσι μήνες δεν θα σου δώσει λογισμικό Ινδίας καλημέρα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει μια χαζομάρα τόσο καιρό, όταν έκανα hard reset δεν ενεργοποίησα ξανά τo hyperos ai engine γιατί θεώρησα πως δεν είναι και πολύ χρήσιμο στξν συσκευή μας είδα και για συλλογη προσωπικών δεδομένων και λέω άστο, εχθές ήρθε ένα update του σε νεότερη έκδοση και λέω ας ψάξω τι κάνει αυτή η μ....α και εκτός από τις επιλογές επεξεργασίας των φώτο με ΑΙ είναι ο κύριος λόγος καλύτερης αυτονομίας της μπαταρίας, ουσιαστικά καταγραφει επί μέρες την χρήση σου και κάνει τα δικά του για να λειτουργουν όλα σωστά και να έχεις καλύτερη μπαταρία, σήμερα το ενεργοποίησα πάλι και χρειάζεται μέρες όπως διάβασα μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος ακόμα σαν και μένα το έχει στο off Καλημέρα καλο σκ στην παρέα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n2700177 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 6:31 ΠΜ, KIRIS said: Υπάρχει πιθανότητα να έχω κάνει μια χαζομάρα τόσο καιρό, όταν έκανα hard reset δεν ενεργοποίησα ξανά τo hyperos ai engine γιατί θεώρησα πως δεν είναι και πολύ χρήσιμο στξν συσκευή μας είδα και για συλλογη προσωπικών δεδομένων και λέω άστο, εχθές ήρθε ένα update του σε νεότερη έκδοση και λέω ας ψάξω τι κάνει αυτή η μ....α και εκτός από τις επιλογές επεξεργασίας των φώτο με ΑΙ είναι ο κύριος λόγος καλύτερης αυτονομίας της μπαταρίας, ουσιαστικά καταγραφει επί μέρες την χρήση σου και κάνει τα δικά του για να λειτουργουν όλα σωστά και να έχεις καλύτερη μπαταρία, σήμερα το ενεργοποίησα πάλι και χρειάζεται μέρες όπως διάβασα μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος ακόμα σαν και μένα το έχει στο off Καλημέρα καλο σκ στην παρέα Expand Καλή επιτυχία με τις δοκιμές και περιμένουμε να μοιραστείς την εμπειρία σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts