olympiakos7_69 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 γιατί το βάζει δώδεκα ηώρα??ok έχει σεξιστικά σχόλια αλλά πέρα από αυτό.......πιστέυω έπρεπε να μπει μεσημέρι Εχει πολυ περισσοτερα!Εγχειρισεις μπροστα στην camera κλπ!! Να μην εμπαινε μεσημερι!Να το βαζαν στις 2 το βραδυ θα ηταν πολυ καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 έστειλα μαιλ στο σταρ και μου είπαν ότι έβαλε επαναλήψεις επειδή αυτόν τον καιρό πολλοί λέίπουν για διακοπές. μάλλον θα έπεσε η τηλεθέαση... είπαν ότι από 20 αυγούστου θα δείξει από εκεί που είχαμε μείνει. τον κριστιαν (τζούλιαν μακμαχόν) μπορεί να τον έχετε δει και στην νέα ταινία, η εμμονή, με την σάντρα μπούλοκ. ωραία ταινία. άντε να δούμε... Τελικά εμείς που μείναμε Αθήνα, ούτε TV δεν έχουμε να χαζέψουμε :confused: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 γιατί το βάζει δώδεκα ηώρα??ok έχει σεξιστικά σχόλια αλλά πέρα από αυτό.......πιστέυω έπρεπε να μπει μεσημέρι σεξιστικά σχόλια, σεξ, εγχειρήσεις, γυμνούς/γυμνές, ναρκωτικά, δολοφονίες, βία... ...ότι θέλει να δει ο καθένας με το μεσημεριανό του. ειδικά τις εγχειρήσεις... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Επιπλέον είναι και σειρά που έχει "σηματάκι" άνω των 15ετών.Αν το έβαζαν μεσημέρι,θα το έβλεπαν και 5χρονα παιδάκια(που λέει ο λόγος)!:wacko: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Επιπλέον είναι και σειρά που έχει "σηματάκι" άνω των 15ετών.Αν το έβαζαν μεσημέρι,θα το έβλεπαν και 5χρονα παιδάκια(που λέει ο λόγος)!:wacko: Σχετικά με το σηματάκι έχω μια ερώτηση: γιατί όταν το διαφημίζουν μέρα μεσημέρι το σηματάκι είναι μπλε (επιθυμητή η γονική συναίνεση) ενώ όταν δείχνουν τη σειρά το σηματάκι είναι μωβ (άνω των 15). Γιατί οέο???!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ελα ντε... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Σχετικά με το σηματάκι έχω μια ερώτηση: γιατί όταν το διαφημίζουν μέρα μεσημέρι το σηματάκι είναι μπλε (επιθυμητή η γονική συναίνεση) ενώ όταν δείχνουν τη σειρά το σηματάκι είναι μωβ (άνω των 15). Γιατί οέο???!!!:p Λογικά γιατί τους ξεμένει από το πρόγραμμα που παίζεται εκείνη την ώρα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 δν το είδα από την αρχή ποιανού γι΄΄ος είναι το παιδί της τζούλιας?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 δν το είδα από την αρχή ποιανού γι΄΄ος είναι το παιδί της τζούλιας?? Οχι του αντρα της...Του Christian Troy ειναι;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Σχετικά με το σηματάκι έχω μια ερώτηση: γιατί όταν το διαφημίζουν μέρα μεσημέρι το σηματάκι είναι μπλε (επιθυμητή η γονική συναίνεση) ενώ όταν δείχνουν τη σειρά το σηματάκι είναι μωβ (άνω των 15). Γιατί οέο???!!!:p Γιατί, όταν παίζει trailer το μεσημέρι, επιλέγουν και δείχνουν κατάλληλες σκηνές, ώστε να μην έχουν τρεχάματα με το ΕΣΡ. Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα τρέιλερ στον κινηματογράφο. Μπορεί να κυκλοφορεί τρέιλερ του Hostel και να είναι PG-13, αλλά μπορεί να κυκλοφορεί και τρέιλερ της ίδιας ταινίας με σήμανση R ;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 έστειλα μαιλ στο σταρ και μου είπαν ότι έβαλε επαναλήψεις επειδή αυτόν τον καιρό πολλοί λέίπουν για διακοπές. μάλλον θα έπεσε η τηλεθέαση... Η τηλεθέαση είναι υψηλότατη και η σειρά έρχεται πρώτη στην ώρα της! Αυτά από το site της Agb και συγκεκριμένα, στο ΤΟΡ-5 ξένων σειρών. Ο λόγος που παίζουν επαναλήψεις είναι ότι το κανάλι θέλει να προβάλλει τη σειρά και το χειμώνα, άρα κάνει οικονομία στα επεισόδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 xesalwste ! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 To συγκεκριμενο δεν ειναι απ' τα "καλα"..;) Καλυτερα κατεβασε το 1ο επισοδιο να το δεις! Τελικά είχες δίκιο. Παρακολούθησα κι άλλα επεισόδια της σειράς,την οποία και βλέπω τακτικά πλέον. Αν και είναι ακραία σε πολλά σημεία,είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 είδα και εγώ 2-3 επεισόδια... λίγο σιχαμερό είναι!! :P Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ναι,έχεις δίκιο. Μέχρι στιγμής όμως είναι σχετικά υποφερτές οι σκηνές στις οποίες γίνεται κάποια εγχείριση ή στις οποίες παρουσιάζονται παραμορφωμένα πρόσωπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 το χειρότερο από όσα έχω δει μέχρι στιγμής είναι ένα επεισόδιο στην 3η σεζόν που η ασθενής είναι τάβλα, ξεκινάνε το χειρουργείο αλλά αυτή έχει παραλύσει απλώς και δεν μπορεί να αντιδράσει, όμως τα νιώθει όλα...και αυτoί μιλάνε και σχολιάζουν και ακούγεται υποτίθεται σε μας η σκέψη αυτηνής που ουρλιάζει και τους λέει σταματήστε, πονάω και να δείχνει που της σηκώνουνε το δέρμα με τα νυστέρια κτλ...απα πα πα... ενώ συνήθως οι σκηνές του Ν/Τ δε με επηρρεάζουν...έχω δει επεισόδια τρώγοντας πίτσα :food: και την αδερφή μου να βρίζει "καλά πόσο αναίσθητη είσαι!!!!" σ'αυτή τη σκηνή πραγματικά είχα μουδιάσει...:cold::X αυτός είναι και ένας εφιάλτης μου άλλωστε...μα να σου συmβεί αυτό το πράγμα;.... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 το χειρότερο από όσα έχω δει μέχρι στιγμής είναι ένα επεισόδιο στην 3η σεζόν που η ασθενής είναι τάβλα, ξεκινάνε το χειρουργείο αλλά αυτή έχει παραλύσει απλώς και δεν μπορεί να αντιδράσει, όμως τα νιώθει όλα...και αυτoί μιλάνε και σχολιάζουν και ακούγεται υποτίθεται σε μας η σκέψη αυτηνής που ουρλιάζει και τους λέει σταματήστε, πονάω και να δείχνει που της σηκώνουνε το δέρμα με τα νυστέρια κτλ...απα πα πα... ενώ συνήθως οι σκηνές του Ν/Τ δε με επηρρεάζουν...έχω δει επεισόδια τρώγοντας πίτσα :food: και την αδερφή μου να βρίζει "καλά πόσο αναίσθητη είσαι!!!!" σ'αυτή τη σκηνή πραγματικά είχα μουδιάσει...:cold::X αυτός είναι και ένας εφιάλτης μου άλλωστε...μα να σου συmβεί αυτό το πράγμα;.... Και εγώ δεν αντιδρώ στις άλλες σκηνές αλλά σε αυτή δεν ξέρω τι θα έκανα.Φαντάζομαι τα ουρλιαχτά και ότι μπορεί να τύχει και σε εμένα και σκιάζομαι.Μπορείς να μου πείς τι έγινε μετά;Έχω αγωνία:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 μετά χαράς!! Λοιπόν αυτή είναι μία ψιλοβλαμμένη που θέλει να φτιάξει τη μύτη της και για να το κάνει τζάμπα αυτοχαρακώνεται με το σχέδιο που χαράσει τα πρόσωπα o Carver, ο μανιακός της σειράς...στο χειρουργείο οι γιατροί καταλαβαίνουν ότι δεν είναι θύμα του (εδώ δεν σου λέω περισσότερα για να μη σου χαλάσω το τέλος) και σχολιάζουν πάνω από το κρεβάτι της για το πώς κόπηκε κτλ... Εν τω μεταξύ ακούγεται η σκέψη αυτηνής που φωνάζει και από ό,τι καταλαβαίνουμε το χειρουργείο προχωρά κανονικά (αν κι εδώ έχω μια ένσταση γιατί αν αυτή όντως ένιωθε δε θα φαινόταν στους παλμούς της το σοκ που ζούσε;) anyway...όταν συνέρχεται αποφασίζει να τους κάνει μήνυση για όλο αυτό, ο Κρίστιαν που είναι και παθών την αντιμετωπίζει - άσε που δε την πιστεύουν, αλλά όταν καταλαβαίνουν τι συνέβη παθαίνουν κι αυτοί ένα ψιλοσόκ... το θέμα είναι όμως ότι το επεισόδιο τελειώνει με την κοπελιά στο σπίτι της να την επισκέφτεται ο Carver που δε τη χαρακώνει αυτή τη φορά αλλά της κόβει το λαιμό κανονικά.... Αυτά... ελπίζω να σε κάλυψα... ήταν ένα ψυχοφθόρο επεισόδιο... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 πολύ gensored πέφτει και δω... χα χα Πολύ καλή σειρά, θα μπορούσε να φτιαχτεί και αντίστοιχη με πρωταγωνιστές Φουστάνο, Ασκητή, Θεωδωρίδου και Σαπουντζάκη (για το ξεκάρφωμα) 1ο επεισόδιο...ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΎΛΟΥ!!! :lol::lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 επειδή ακόμα δεν έχω δει τον 3 κύκλο ΜΗΝ ΛΕΤΕ τι γίνετε αντεεεεεε Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 επειδή ακόμα δεν έχω δει τον 3 κύκλο ΜΗΝ ΛΕΤΕ τι γίνετε αντεεεεεε Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποίησε spoiler... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποίησε spoiler... λάθος δεν κάνεις, αλλά όταν ξέρεις ότι είναι εκει, θα το διαβάσεις... :p:p Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 πολύ gensored πέφτει και δω... χα χα Πολύ καλή σειρά, θα μπορούσε να φτιαχτεί και αντίστοιχη με πρωταγωνιστές Φουστάνο, Ασκητή, Θεωδωρίδου και Σαπουντζάκη (για το ξεκάρφωμα) 1ο επεισόδιο...ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΎΛΟΥ!!! :lol::lol: :lol::lol::lol::lol: αυτό θα έσπαγε τα μηχανάκια της agb... εγώ πάντως δε θα το έχανα με τίποτα!!!! συγγνώμη αλλά το σπόιλερ γι' αυτό υπάρχει .... δε φταίω εγώ άμα είσαι ασυγκράτητος:p Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Αχ αυτό το σημερινό επεισόδειο....Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το έχω κατατάξει στα καλύτερα από αυτά που έχω δει.Είναι τόσο συγκινητικό που σου έρχεται να κλαψεις:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 δν το είδα δυστιχώς........μπορείς να βάλεις σε σπόιλερ τι έγινε?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts