geovision Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 On 23/12/2023 at 11:17 ΠΜ, Titarasaudi said: Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση! Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την GCAM και το XML? Που τα βρίσκουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 1 hour ago, geovision said: Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την GCAM και το XML? Που τα βρίσκουμε? Ευχαριστώ Δεν πέρνει gcam το Α54 , κλειδωμένο είναι , μόνο αν βγει κάποια custom rom στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Παιδια αντιμετωπιζω ενα θεμα με τις ενημερωσεις εφαρμογων μεσα απο το Store της Samsung..οταν τις κανω (οχι ολες) κολλαει το τηλεφωνο μετα λαγκαρει..οταν δεν τις κανω παει μια χαρα Εχεις κανεις σας καποιο αλλο θεμα? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 να πω κατι που με παρεξενεψε, χθες βρεθηκα τυχαια διπλα διπλα με ενα A52s, one Ui6 και οι 2... μου φανηκε αισθητα πιο γρηγορο κατα την περιηγηση στα μενου το 52s, πιο σπιρτατο, δεν ξερω πως να το πω. γενικα δεν εχω παραπονο απο το κινητο μας αλλα παραξενευτηκα. σκεφτηκα να αλλαξω την virtual ram απο 4 στα 8gb, κανει λετε διαφορα; επισης ασχετο, μιας και γραφω. εχει καποιος viva? οταν κανω μια συναλλαγη εχει σταματησει να μου ερχεται το notification για επιβεβαιωση συναλλαγης και καθε φορα πρεπει να περιμενω και να επιλεγω μεθοδο να μου σταλθει κωδικος sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 42 minutes ago, GaleaNatur said: να πω κατι που με παρεξενεψε, χθες βρεθηκα τυχαια διπλα διπλα με ενα A52s, one Ui6 και οι 2... μου φανηκε αισθητα πιο γρηγορο κατα την περιηγηση στα μενου το 52s, πιο σπιρτατο, δεν ξερω πως να το πω. γενικα δεν εχω παραπονο απο το κινητο μας αλλα παραξενευτηκα. σκεφτηκα να αλλαξω την virtual ram απο 4 στα 8gb, κανει λετε διαφορα; επισης ασχετο, μιας και γραφω. εχει καποιος viva? οταν κανω μια συναλλαγη εχει σταματησει να μου ερχεται το notification για επιβεβαιωση συναλλαγης και καθε φορα πρεπει να περιμενω και να επιλεγω μεθοδο να μου σταλθει κωδικος sms Όντως και γω παρατήρησα στο Α52s της αδερφής μου ότι είναι πιο γρήγορο και απόρησα, ελπίζω να το φτιάξουν το δικό μας σε επόμενα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Εγώ παρατήρησα και μια άλλη διαφορά με το a52s, στην δουλειά μου που δεν έχουμε και τόσο καλό σήμα, το a52s είχε φοβερή λήψη σήματος, με το a54 παρόλο που λέει 5g πολλές φορές λαγκαρει το σήμα, το βλέπω και στο viber και σε πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 3 minutes ago, the_shaman said: Εγώ παρατήρησα και μια άλλη διαφορά με το a52s, στην δουλειά μου που δεν έχουμε και τόσο καλό σήμα, το a52s είχε φοβερή λήψη σήματος, με το a54 παρόλο που λέει 5g πολλές φορές λαγκαρει το σήμα, το βλέπω και στο viber και σε πλοήγηση. Εγω δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 2 ώρες πριν, GaleaNatur said: να πω κατι που με παρεξενεψε, χθες βρεθηκα τυχαια διπλα διπλα με ενα A52s, one Ui6 και οι 2... μου φανηκε αισθητα πιο γρηγορο κατα την περιηγηση στα μενου το 52s, πιο σπιρτατο, δεν ξερω πως να το πω. γενικα δεν εχω παραπονο απο το κινητο μας αλλα παραξενευτηκα. σκεφτηκα να αλλαξω την virtual ram απο 4 στα 8gb, κανει λετε διαφορα; επισης ασχετο, μιας και γραφω. εχει καποιος viva? οταν κανω μια συναλλαγη εχει σταματησει να μου ερχεται το notification για επιβεβαιωση συναλλαγης και καθε φορα πρεπει να περιμενω και να επιλεγω μεθοδο να μου σταλθει κωδικος sms Εγώ που έχω και τα δύο να πω ότι συμβαίνει το αντίθετο, χρησιμοποιώ περισσότερο τον τελευταίο καιρό το 54άρι και είναι αισθητά πιο γρήγορο από το 52, για το σήμα ναι θα συμφωνήσω είναι καλύτερο στο Α52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 5 ώρες πριν, GaleaNatur said: να πω κατι που με παρεξενεψε, χθες βρεθηκα τυχαια διπλα διπλα με ενα A52s, one Ui6 και οι 2... μου φανηκε αισθητα πιο γρηγορο κατα την περιηγηση στα μενου το 52s, πιο σπιρτατο, δεν ξερω πως να το πω. γενικα δεν εχω παραπονο απο το κινητο μας αλλα παραξενευτηκα. σκεφτηκα να αλλαξω την virtual ram απο 4 στα 8gb, κανει λετε διαφορα; επισης ασχετο, μιας και γραφω. εχει καποιος viva? οταν κανω μια συναλλαγη εχει σταματησει να μου ερχεται το notification για επιβεβαιωση συναλλαγης και καθε φορα πρεπει να περιμενω και να επιλεγω μεθοδο να μου σταλθει κωδικος sms Αν έχεις την συσκευή με 4gb ram και το A52s είναι με 6gb ram μήπως παίζει εκεί η διαφορά ταχύτητας. Ή τι φόρτωμα εφαρμογών έχει το καθένα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) Είναι πιο γρήγορο λόγω cpu.Στα benchmarks έχουν παραπλήσια απόδοση,στην πράξη ο Snapdragon λειτουργεί πιο ομαλά . Edited December 29, 2023 by GoutosGr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_Black Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 3 ώρες πριν, GoutosGr said: Είναι πιο γρήγορο λόγω cpu.Στα benchmarks έχουν παραπλήσια απόδοση,στην πράξη ο Snapdragon λειτουργεί πιο ομαλά . Το επιβεβαιώνω και προσθέτω πως μάλλον έχει και καλύτερη διαχείριση μνήμης. Κανένα παράπονο από το A54, αλλά: "θα μπορούσα να περιμένω και να αναβαθμίσω αργότερα." Όμως το καταναλωτικό ζώο μέσα μου δεν κοιμάται καλά! Καλή πρωτοχρονιά με υγεία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 οποτε το εχουν παρατηρησει αρκετοι...βεβαια σιγουρα το 54 εχει (πολυ) καλυτερη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Εγώ έχω κλείσει την ram plus και έχει γίνει πιο σβέλτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Επίσης αν βγάλετε την προσαρμόσιμη λειτουργία οθόνης γίνεται επισης πιο σβέλτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Επίσης αν βγάλετε την προσαρμόσιμη λειτουργία οθόνης γίνεται επισης πιο σβέλτοΕννοείς τα 120Hz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 1 minute ago, katsiletra said: 31 minutes ago, chris_amg said: Επίσης αν βγάλετε την προσαρμόσιμη λειτουργία οθόνης γίνεται επισης πιο σβέλτο Εννοείς τα 120Hz; Ναι σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dio Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Καλησπέρα, για caller id ποια εφαρμογή χρησιμοποιειτε; το redmi note 11 Pro είχε ενσωματωμένη κ ήταν πολύ χρήσιμο... Παράθεση Σταματήστε το Internet να κατέβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 On 28/12/2023 at 10:02 ΠΜ, GaleaNatur said: να πω κατι που με παρεξενεψε, χθες βρεθηκα τυχαια διπλα διπλα με ενα A52s, one Ui6 και οι 2... μου φανηκε αισθητα πιο γρηγορο κατα την περιηγηση στα μενου το 52s, πιο σπιρτατο, δεν ξερω πως να το πω. γενικα δεν εχω παραπονο απο το κινητο μας αλλα παραξενευτηκα. σκεφτηκα να αλλαξω την virtual ram απο 4 στα 8gb, κανει λετε διαφορα; Αν εννοείς τη ram plus, απενεργοποίησέ την εντελώς για ταχύτερη εμπειρία χρήσης με το κινητό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δουλεύει κάποιον άλλον launcher;Έχει η κουνιάδα μου το Α54 και ήθελε να περάσουμε έναν άλλο launcher για να έχει πιο πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Δοκιμάσαμε τον Nova και τον Microsoft launcher αλλά ενώ δουλεύουν καλά στην αρχή κάποια στιγμή κολλάνε και συνήθως θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει.Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να το προκαλεί αυτό και αν μπορούμε να το αποτρέψουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llib Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Έχω πάρει έναν φορτιστή από temu προφανώς δεν είναι γνήσιος (απομίμηση φαίνεται) και φορτίζει το κινητό από 20%-->100% σε 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Λέτε μελλοντικά να έχω θέμα με την μπαταρία? να αγοράσω έναν από eshop που απ ότι λένε είναι γνήσιος και τον έχει και σε καλή τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 46 minutes ago, llib said: Έχω πάρει έναν φορτιστή από temu προφανώς δεν είναι γνήσιος (απομίμηση φαίνεται) και φορτίζει το κινητό από 20%-->100% σε 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Λέτε μελλοντικά να έχω θέμα με την μπαταρία? να αγοράσω έναν από eshop που απ ότι λένε είναι γνήσιος και τον έχει και σε καλή τιμή? Μην παίζετε/κανετε πειράματα με τα ρεύματα !!!!! εχτες έπρεπε να τον αλλάξεις και μάλιστα με κάποιον επώνυμο τύπου anker , ugreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llib Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Τον είχα πάρει για το note9 που έτσι και αλλιώς η μπαταρία του μετά από 5 χρόνια τα έχει παίξει. Πρόβλημα δεν έχει ο φορτιστής αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει στην μπαταρία μελλοντικά. Πήρα έναν γνήσιο 25W της samsung μιας και έτσι και αλλιώς ήθελα έναν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Έχω το amazfit gtr 2 και προσπαθώ να το συνδέσω με το α54, πριν με το α8(2018) δούλευε άψογα. Από όταν το συνέδεσα με το α54 συνέχεια αποσυνδέεται όσον αφορά τις κλήσεις. Ενώ είναι συνδεδεμένο και αν κάνω εύρεση της μίας συσκευής από την άλλη λειτουργεί κανονικά, στις κλήσεις δεν χτυπάει το ρολόι. Αν πάω στην εφαρμογή και προσπαθήσω να ενεργοποιήσω την κλήση μέσω ρολογιού μου λέει ότι το ρολόι δεν έχει συζευχθεί. Αν προσπαθήσω να κάνω σύζευξη από την εφαρμογή βγάζει σφάλμα. Αν πάω από τις ρυθμίσεις του Bluetooth το βλέπω σαν συσκευή και μπορώ να ενεργοποιήσω τις κλήσεις. Δουλεύει για μερικές ώρες και μετά πάλι πρόβλημα. Κάποια στιγμή μου έβγαζε και ειδοποιήσεις για κάποιες αποδοχές που έπρεπε να κάνω αλλά τα είχα αποδεχτεί ήδη. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου παιδια sos, δεν μπορω να φορτισω το κινητο. ξαφνικα και χωρις κανενα λογο μου εβγαλε οτι υπαρχει υγρασια στο usb και δεν αφηνει να φορτισω. εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα τιποτα, μηπως εχετε καμια ιδεα? απο οτι βλεπω ειναι γενικο προβλημα και το εχουν πολλοι με διαφορα μοντελα samsung https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-charge/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts