jkamb Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Έχει δίκιο ο φίλος Eye όσον αφορά τον default ήχο και video. Αν περιμένεις λίγο τη στιγμή που βάζεις κωδικό παίζουν μια χαρά. Αν όχι, δεν προλαβαίνει να φορτώσει τον ήχο και παίζει ότι προλάβει. 1 Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jkamb Έχει δίκιο ο φίλος Eye όσον αφορά τον default ήχο και video. Αν περιμένεις λίγο τη στιγμή που βάζεις κωδικό παίζουν μια χαρά. Αν όχι, δεν προλαβαίνει να φορτώσει τον ήχο και παίζει ότι προλάβει. kai se emena pou to exw xwris pin den prolavainei na paiksei ton default ixo kai video. 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 anamoni gia to kenourgio firmware alpizo na mas litrosi :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Re paidia tha thela na mou pei kapoios an to 6600 exei internet(dhladi an mporeis na serfareis)kai an einai grhgoro h ido me auto tou 3650 epishs tha thela na mou pei kapios an einai kalutero apo to 3660 kai perissotero exei h ligotero... polla eee? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thanos_6600 Εχω την απορια γιατι δεν μπορω να στειλω με Bluetooth η με IR τα ringtones που υπαρχουν στο 6600 σε αλλο τηλεφωνο !!!!! Αντιθετωσ μου εχουν στειλει ringtones απο Eric. T610 !!!!!!! Εγω εχω στειλει ηχους με το seleq κανονικα... 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou Δοκίμασα να το βάλω να τα παίρνει στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά πάλι τίποτα Να κάμεις restart το κινητό, δοκίμασες; :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον @phonekiller Re paidia tha thela na mou pei kapoios an to 6600 exei internet(dhladi an mporeis na serfareis)kai an einai grhgoro h ido me auto tou 3650 epishs tha thela na mou pei kapios an einai kalutero apo to 3660 kai perissotero exei h ligotero... polla eee? Σαφώς και μπορείς να σερφάρεις.Έχει και απο τη μαμά του browser (opera) Δεν κυκλοφόρησε ακόμα το 3660, αλλά και να κυκλοφορήσει...το 6600 είναι _μακράν_ καλύτερο σε μέγεθος, βάρος, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.. Όπως και να έχει, στοχεύουν σε διαφορετικά target groups.Το 6600 σε business το δε 3660 σε νεολαίους... Από την άλλη, γούστα είναι αυτά :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 paidia auto me thn arxikh o8onh sumbainei kai se mena-KAI DEN EXW EGKATASTHSEI akomh kanena programma... kati allo twra edw kai 2 meres mou sumbainei to ekshs periergo....! akouw ton hxo oti exw mhn(oti hxo exw balei gia to mhn) to kinhto mou anabei donizetai....alla mhn den UPARXEI!!!!! :wacko: AUTO MOU SUMBAINEI GURW STIS 5 ME 6 FORES THN HMERA...! kserw oti akougetai trelo alla einai alh8eia....! exei tuxei se kanena allo kati analogo?? 8a prepei na anusyxw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον freddaras paidia auto me thn arxikh o8onh sumbainei kai se mena-KAI DEN EXW EGKATASTHSEI akomh kanena programma... kati allo twra edw kai 2 meres mou sumbainei to ekshs periergo....! akouw ton hxo oti exw mhn(oti hxo exw balei gia to mhn) to kinhto mou anabei donizetai....alla mhn den UPARXEI!!!!! :wacko: AUTO MOU SUMBAINEI GURW STIS 5 ME 6 FORES THN HMERA...! kserw oti akougetai trelo alla einai alh8eia....! exei tuxei se kanena allo kati analogo?? 8a prepei na anusyxw??? Μου ετυχε χθες,αλλα ακου ποτε: Οταν εστελνα μηνηυμα,μετα απο λιγο αντι να ακουστει ο συντομος ηχος (και φανει ο παραληπτης του μηνματος που το ειχα στειλει) ακουγονταν ο ηχος του μηνυματος που ειχα απιλεξει. Το επανακινησα το τηλ 5-6 φορες αλλα τιποτα...Τελικα επελεξα ΑΝΑΦΟΡΕΣ ``ΟΧΙ`` το εκλεισα το ανοιξα μετα επελεξα αναφορες ``ΝΑΙ`` και απο εκεινη την ωρα ειναι Ο.Κ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nsf3rtU Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Ρε παιδια επειδη ειναι λιγο απελπισια να κοιταξω 58 σελιδες διαλογου τα μην του 6600 εμφανιζονται κανονικα η οχι σε V200?? Κ κατι ακομα τι να προτιμησω 6600 η Χ70?? Καμια σχεση μεταξυ τους αλλα... δεν ξερω τι θελω... Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον N()sf3r@tU+++ Ρε παιδια επειδη ειναι λιγο απελπισια να κοιταξω 58 σελιδες διαλογου τα μην του 6600 εμφανιζονται κανονικα η οχι σε V200?? Κ κατι ακομα τι να προτιμησω 6600 η Χ70?? Καμια σχεση μεταξυ τους αλλα... δεν ξερω τι θελω... Ευχαριστω 1.Τα μηνύματα έχουν το γνωστό πρόβλημα των 70 χαρακτήρων, λόγω unicode, μόνο όταν χρησιμοποιείς Ελληνικά, σε ΟΛΑ τα κινητά.Σε επόμενη αναβάθμιση, ευελπιστούμε ότι το πρόβλημα θα εκλείψει. 2. 6600 φυσικά; (τι ερώτηση είναι τώρα αυτή σε μια τέτοια περιοχή, περίμενες διαφορετική απάντηση; :D ) 3. NOKIA Rulezzzzz :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΡΤΑ 512mb ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 128. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω βάλει ένα mp3 το κινητό μου.Αυτό που πρέπει να το βάλω για να το ακούω ως ήχο κλήσεις? Please help me. :) 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω βάλει ένα mp3 το κινητό μου.Αυτό που πρέπει να το βάλω για να το ακούω ως ήχο κλήσεις? Please help me. :) Τα mp3 δεν παίζουν σαν ήχοι κλήσης! Μόνο τα wav! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Τα mp3 δεν παίζουν σαν ήχοι κλήσης! Μόνο τα wav! Τι?Οχι... Ξέρει κανένας πως μπορώ να τα μετατρέψω σε wav? Τhanks for the reply johner. 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87 Τι?Οχι... Ξέρει κανένας πως μπορώ να τα μετατρέψω σε wav? Τhanks for the reply johner. Με το πρόγραμμα Cool Edit Pro! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 me to PC-SUITE. -metafora... ;) -ke to mp3 metatrepete se wav me to miso megethos.... :whistle: -akougete para poli kala. -apothikeusi stin karta mnimis. :cool: 1 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον giannis42 me to PC-SUITE. -metafora... ;) -ke to mp3 metatrepete se wav me to miso megethos.... :whistle: -akougete para poli kala. -apothikeusi stin karta mnimis. :cool: Αν μου δεχότανε το κινητο το pc suite καλα θα ήταν... :( 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hlias ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΡΤΑ 512mb ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 128. Φιλε Ηλια , ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα οταν πηρα το 3650. Εψαξα εψαξα αλλα τιποτα.Για την Ελλαδα ουτε λογος.Πανω απο 128 mb θα βρεις μονο σε κανα site του εξωτερικου (βλεπε http://www.amazon.com) . Παντως σου συνιστω να μην παρεις πανω απο 128 mb γιατι οι card readers που υπαρχουν στην Ελλαδα δεν υποστηρίζουν πανω απο 128 mb οποτε δεν θα μπορεις να περασεις στον υπολογιστη σου ουτε τις φωτογραφιες ουτε τα video θα τραβηξεις. Εκτος και αν προτιμησεις τον πατροπαραδοτο τροπο με τις υπερυθρες...Θα πρεπει να περιμενεις πολυυυυυυυυυυυυυ ομως για να περασεις τα αρχεια σου στον υπολογιστη καθως ολες οι υπερυθρες που κυκλοφορουν σέρνονται... Παρε 128 mb και ενα card reader (http://shop.zeroone.gr/cgi-bin/zeroone.storefront) . Mια χαρα ειναι.Φτανουν και περισσευουν.Trust me :D 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkan Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 ektos an exeis bluetooth sto pc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Γιατι στο Aiva μου ζηταει απο σημερα κωδικο?τι πρεπει να βαλω δεν θυμαμε τιποτα. 1 Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Η πρωτη εικονα που εχει (με την τυπισα και το αμαξι), που την βρισκω? 1 Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 re pedia aman me ayto to seleq!!!!! katebaste to fexplorer 1.10 ,,,einai to kalitero. kai mhn rwtate ta idia kai ta idia (idika ayto to aytomato klidoma!!) se pirazei na to klidoneis esy??????????? kai kati allo.... re cosmote 8eleis kai umts to 2004 stous olumpiakous!!! edw mia ry8mish mms sto 6600 den mporeis!!! imarton! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hlias ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΡΤΑ 512mb ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 128. 512mb sto exoteriko kai me 200+ euro ,topram nomizo legetai i etairia poy ta poulaei 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Manospalin Παιδία και εμένα το κάνει... :o Αλλά έχω την εντύπωση ότι φταίει ο task manager που έχω εγκαταστήσει, αφού μάλλον φορτώνει εκείνη τη στιγμή και μπλοκάρει τον ήχο... :( Δεν το έχω επιβεβαιώσει όμως... :p Αν και εσείς έχετε task manager ίσως θα βγάζαμε κάποιο συμπέρασμα... :wacko: loipon ola kala me ta wav problems kai otan eftaixa caller groups na ta mas xana ,ara me to poy evala caller groups (diladi groups me omades atomon ano ton 10) tote mallon mehri na fortosei ta foto(thumbnails) kai na vrei to iho psilo mperdevetai to kinito me apotelesma na kovei to tragoudi...ayti i theoria eho eos tora,epomenei dokimasia mipos ftaei kanena programma........ 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts