kinitoneidimonas Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Όπως πολύ σωστά είπε και πάλι ο Kinitoneidimonas, στη Vodafone θα παραλάμβαναν χθές (Τετάρτη). Αυτό δε σημαίνει ότι θα ήταν διαθέσιμο άμεσα όμως!!! Οι κεντρικές αποθήκες παραλαμβάνουν και κατόπιν διανέμουν στα καταστήματα. Σε 1-2 ημέρες λογικά θα είναι διαθέσιμο και σε αυτά (εάν βέβαια παρέλαβαν όπως ήταν προγραμματισμένο!) Εγω παντως παρελαβα απο Βονταφον σημερα κανονικα 6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Οπως ειχα πει λιανικη βγαινει 535 τελικη.Βρε παιδια πραγματικα υπαρχουν ατομα που θα το παρουν τοσο ακριβα 570 ευρω απο Πλαισιο??Και ο φιλος που ρωταει για τα Βονταφον καταστηματα,γιατι τετοιο κολλημα??Αφου τα εχουμε τοσα καταστηματα διαθεσιμα με Ελληνικα.Παντως στο χερι ειναι πολυ εργονομικο ,με καλα πλαστικα τωρα που το πιασα κι εγω,ας οψεται ο mr που με πουλησε ,ενω ταχω παντα πρωτος...Και τα χρωματα της οθονης ειναι οντως πολυ καλυτερα απο αλλα (Βεβαια ειναι ακομα πολυ κατωτερα απο το εκπληκτικο samsung p-400 που εχω απο χτες στα χερια μου και με εχει κολλησει και το ξεσκιζω στα τεστ).Το προβλημα με τους χαρακτηρες υπαρχει παιδια στα μυνηματα,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SOFTWARE).Απο Δευτερα 10-11 τα κεντρικα και μονο καταστηματα(professional)kai oxi ta shops που στην Αθηνα ειναι Λ.Συγγρου και Λ.Βουλιαγμενης ,θα μπορουν να περνανε Ελληνικα με χρεωση βεβαια στα 6600. 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Ακόμα ένας ευτυχής κάτοχος 6600!! :lol: Για Θεσσαλονίκη, όσοι ενδιαφέρονται, το βρήκα σήμερα, μετά τις 12 που είχαν παραλαβή 15 κομμάτια στο Club Nokia στο Ντεπώ, επί της Βασιλίσης Όλγας, 535€! ΟΡΜΑΤΕ! :D Και το δικό μου δε στέλνει πάνω από 70 χαρακτήρες sms, χωρίς να σπάσει το μήνυμα, η έκδοση του λογισμικού του είναι ίδια μ'αυ΄τή που αναφέρθηκε από τους προηγούμενους.. Ελπίζοντας σε μελλοντική αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα, ως τότε, τι να κάνουμε, θα το ανεχθουμε... :whistle: Αυτά τα ολίγα.. Πάω κι εγώ να παίξω τώρα :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 For kinitoneidimonas..... Με χρεωση θα περνανε τα ελληνικα στα 6600, που αγοραστηκαν απο AC? Μα καλα αυτο δεν ηταν υποχρεωση τους?? Μηπως εννοεις το menu η το προβλημα με τους unicode χαρακτηρες? Ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Techfreak For kinitoneidimonas..... Με χρεωση θα περνανε τα ελληνικα στα 6600, που αγοραστηκαν απο AC? Μα καλα αυτο δεν ηταν υποχρεωση τους?? Μηπως εννοεις το menu η το προβλημα με τους unicode χαρακτηρες? Ευχαριστω. Για απαντησε με ενδιαφερει κι εμενα please 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosse Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 pantos apo aurio merika nokia shop 8a mporoun na valoun ellhnika se 6600 me xrewsi, afou osa exoun poulithi apo AC einai OLA me ellhnika. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 To xtypisa telika kai egw apo Telestet Center Glyfadas 338 euro sto prgramma telestet 70.Fortizei akoma alla exo piei 3 kafedes kai tipota akoma.Prepei na perimeno 16 ores :confused: 1 Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas ... Και ο φιλος που ρωταει για τα Βονταφον καταστηματα,γιατι τετοιο κολλημα??Αφου τα εχουμε τοσα καταστηματα διαθεσιμα με Ελληνικα. ... Εγώ όπως έχω πει έχω επιδότηση από τη Vodafone περίπου €190, οπότε δε μπορώ να το πάρω από αλλού εάν θέλω να την εκμεταλλευτώ. Υποθέτω το ίδιο και για το φίλο που αναφέρεσαι... 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 ohi re sy,kanena 3-4 ores fortose kai meta to olo to vrady xana 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον john74 ohi re sy,kanena 3-4 ores fortose kai meta to olo to vrady xana Δεν είναι σωστός τρόπος φόρτισης αυτός! Οι 2-3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να είναι περίπου 16 ώρες! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Techfreak For kinitoneidimonas..... Με χρεωση θα περνανε τα ελληνικα στα 6600, που αγοραστηκαν απο AC? Μα καλα αυτο δεν ηταν υποχρεωση τους?? Μηπως εννοεις το menu η το προβλημα με τους unicode χαρακτηρες? Ευχαριστω. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Της ελληνικης αντιπροσωπειας ειναι να διαθετει στην γλωσσα κυκλοφοριας τα κινητα.Εσυ που το πηρες απεξω δεν ειναι υποχρεωμενη να στο κανει τσαμπα.15 ευρουλακια χρεωση εκτος κιαν πειτε οτι κολλαει το κινητο και χωρις να το ψαξουν πανε να σας κανουν αναβαθμιση που ...φυσικα ;) θαναι η ελληνικη. ΔΕΝ καταλαβα την ερωτηση σου... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ προβλημα στα μυνηματα με το unicode,ΤΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ μελλοντικη αναβαθμιση. 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Εγώ όπως έχω πει έχω επιδότηση από τη Vodafone περίπου €190, οπότε δε μπορώ να το πάρω από αλλού εάν θέλω να την εκμεταλλευτώ. Υποθέτω το ίδιο και για το φίλο που αναφέρεσαι... Tοτε θα περιμενεις αρκετα,γιατι η Βοντα αργει να βαλει τα νεα τηλεφωνα στα retention γυρω στο μηνα.Η Τελεστετ το εχει βαλει ηδη(διαθεση απο τριτη ομως),η Κοσμοτε σε 10 μερες και η Βοντα 20-30..... 1 Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 apota atoma pu to xoun kamia timi gia to poso krataei i bataria iparxei? 1 Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kinitoneidimonas Εννοω το προβλημα στα μυνηματα με το unicode. Δηλαδή ήδη υπάρχει λύση για το πρόβλημα αυτό?..Είσαι σίγουρος?! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 To buy and sell έχει γεμίσει 6600 :worry: Τι γίνεται ρε παιδιά?Τέτοια απογοήτευση? :confused: 1 Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Απογοήτευση; Όχι δα, ίσα-ίσα εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Απλά, κάποιοι το πήραν με νέα σύνδεση σε χαμηλή τιμή και προσπαθούν να βγάλουν κάνα φράγκο απ' τους τρελαμένους... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Sostos o Kostas. Otan to poulaei kapoios sfragismeno den einai dynaton na einai apogoitevmenos dioti den to exei dokimasei. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator To buy and sell έχει γεμίσει 6600 :worry: Τι γίνεται ρε παιδιά?Τέτοια απογοήτευση? :confused: Παρακολουθω απο το πρωι το θρεντ και εγω αυτη την απορια εχω :wacko: 1 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Από προχθές συνολικά είναι 7 τεμάχια εκ των οποίων τα 4 είναι σίγουρα σφραγισμένα, το 1 σίγουρα ανοιγμένο (και ο φίλος που το πουλάει λέει ότι το κινητό δεν του άρεσε), ενώ 2 μάλλον σφραγισμένα (αναφέρεται στην αγγελία ότι δεν έχουν φορτιστεί καν). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Απο σημερα ειμαι και εγω αλλος ενας κατοχος του πολυποθητου.. Απο πλαισιο βεβαια αλλα το προτημισα για να μην το παρω απο vodafone shop και το εχουν κανει εξωτερικα και εσωτερικα καρναβαλι. Προς το παρον δεν το εχω ανοιξει, θα το αφησω να φορτιστει καμια 12αρια ωρες. Θελει προσπαθεια για να κρατηθω. Anyway, απο οσους το εχουν ηδη εχει προσπαθησει κανεις να φορτωσει το dashfly minutes 2? Περισσοτερες εντυπωσεις μολις το χρησιμοποιησω.. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Μετα απο 6 ώρες χρήσης καθώς φόρτηζε μπορώ να πω οτι μου άρεσε πάρα πολύ. Αν και δεν πέρασα ακόμη προγράμματα. Μια παρατήρηση όμως... δεν είναι λιγο αργό? Σας κάνει κολήματα καθόλου? Οχι να κολάει τελείος, αλλά την ώρα που ανοίγει κάποια εφαρμογή να κάνει μια μικρή παυση. 1 Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia5100/1.0 (3.02) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την kostas Αυτό τώρα είναι ερώτηση, ή διαπίστωση; Αν είναι ερώτηση, η απάντηση έχει ήδη δοθεί. Einai apantisi sto minima tou global. Hthela na sxoliaso to gegonos oti ena toso polupothito montelo san to 6600 akoma den kukloforise kai exei gemisei o topos me aggelies polisis. 1 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 εχω βαλει τις ρυθμησεις της voda για mms αλλα δεν μπορει να στειλη ουτε να δεχθει. υπαρχη καποια απαντηση. ευχαριστω. 1 Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod εχω βαλει τις ρυθμησεις της voda για mms αλλα δεν μπορει να στειλη ουτε να δεχθει. υπαρχη καποια απαντηση. ευχαριστω. μου ειπαν οτι σε λιγες μερες θα δινουν τις σωστες ρυθμισεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKK74 Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 GEIA XARA SE OLOUS! AS MOU PEI KAPOIOS AN STO 6600 MPOREI NA SYNDE8EI O TILEFONIKOS KATALOGOS ME FOTOS. DILADI NA VLEPEIS TIN FOTO AYTOY POY SE KALEI. 1 Παράθεση VW317 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. November 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2003 Paidia eleos, as min rotisi allos gia to mms kai an paizei klp. 50 fores exei ginei i erotisi kai exei dothei i apantisi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts