Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες. Ελπίζω όμως να βγουν σύντομα προσόψεις γιατί αυτό το κορακί μαύρο δεν το αντέχω πάλι μετά από τις πολύ όμορφες ζαχαρί και θαλασσί προσοόψεις που είχα βάλει στο 6230 μου.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απογοητευση :(

Η Cosmote, δε το εχει φερει ακομα και δε ξερει ποτε θα το φερει. Ο Γερμανος θα το φερει αυριο με 345 ευρω, αλλα λεει δε μπορω να παρω επιδοτηση για ανβαθημηση απο αυτους, μονο απο τη Cosmote. Τη χαζομαρα ειναι αυτη... Δηλαηδ μονο στη Comote ανηκω? Δε μπορω να μετακομησω σε αλλη εταιρια????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Οριστε και η εμφανιση του κινητου για να την χωνεψετε οριστικα! :p

haki to kinito sou eixe thn mayri prosopsi pou blepw sthn foto !?? to diko mou eixe asimenia prosopsi !

[/sIGPIC]

haki to kinito sou eixe thn mayri prosopsi pou blepw sthn foto !?? to diko mou eixe asimenia prosopsi !

Ελπίζω να κυκλοφορήσει σε ασημένιο... Αυτή η μαύρη με το ασημένιο μου θυμίζει καρακάξα!!! :ninja:

Κρυφή μου ελπίδα βέβαια είναι κάποια στιγμή να βγει μια πρόσοσψη burgundy όπως στο παλιό καλό 6610... :love:

Πήρα στο 8001140000 στον Γερμανό.Ενώ στα καταστήματά τους θα είναι διαθέσιμο από αύριο για μένα που ρώτησα για αναβάθμηση Κοσμοτέ μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα το έχουν διαθέσιμο για αναβαθμίσεις.Είναι φυσιολογικό αυτό?

το παραγγειλα σημερα κι εγω απο το nokia shop πετρουπολης που το χει και διαθεσιμο το πηρα μαυρο-ασημι και το περιμενω αυριο,το μαυρο-ασημι στο site της nokia μου φαινεται πιο ωραιο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το παραγγειλα σημερα κι εγω απο το nokia shop πετρουπολης που το χει και διαθεσιμο το πηρα μαυρο-ασημι και το περιμενω αυριο,το μαυρο-ασημι στο site της nokia μου φαινεται πιο ωραιο

Να το χαιρεσαι και να το προσεχεις! ;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

H αντιστοίχιση εικόνας στις κλήσεις είναι η ίδια με το 6230; Ανοίγει το χρώμα της ταπετσαριας όταν καλεί το κινητό;

Οι εργοστασιακοί ήχοι κλήσης είναι οι ίδιοι με το 6230 ή διαφορετικοί;

Η εν λόγω ταπετσαρία με τον μονόκερο είναι του κινητου ή πρόσθετη;

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος 6230 (πολύ ευχαριστημένος) και μετά το Πάσχα θα το αλλάξω με το 6230i. Έχω λοιπόν τις εξής απορίες:

1. Οι ταπετσαρίες και τα παιχνίδια του 6230 ταιριάζουν στο 6230i η θα καλύπτουν ένα μόνο μέρος της οθόνης;

2. Το καλώδιο σύνδεσης με USB υποθέτω ότι είναι το ίδιο με του 6230. Κάνω λάθος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

1. Οι ταπετσαριες του 6230 θα "τεντωνονται" απο το i και επειδη ειναι ακριβως τετραγωνες θα καλυπτουν οπτικα μεν ολη την οθονη αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου. Τα παιχνιδια θα καλυπτουν λιγωτερο απο το μισο εμβαδον της οθονης.

2. Οχι. Ιδιο ειναι. Tested!!!

HAKI θα σου κανω μια ερωτηση μιας κ προερχομαστε κι οι δυο απο το φορουμ του 6230.

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα...η οθονη του 6230ι ειναι μεγαλυτερη απο το 6230?Και αν ναι,ειναι εμφανης η διαφορα ή θελει μικροσκοπιο για να την καταλαβει κανεις?Σέυχαριστω ρε φιλε.

1. Δεν ανοιγει η ταπετσαρια, γινεται τελειως λευκος ο φοντος και το ονομα ή ο αριθμος του καλουντος εμφανιζοντααι σε πλαισιο.

Nαι, αλλά δεν μου είπες για την εικόνα....Είναι ή ίδια ή μεγαλύτερη με το 6230; Εμφανίζεται και αυτή στο κάτω δεξιά τμήμα της οθόνης; :blink:

1. Οι ταπετσαριες του 6230 θα "τεντωνονται" απο το i και επειδη ειναι ακριβως τετραγωνες θα καλυπτουν οπτικα μεν ολη την οθονη αλλα το αποτελεσμα θα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου. Τα παιχνιδια θα καλυπτουν λιγωτερο απο το μισο εμβαδον της οθονης.

2. Οχι. Ιδιο ειναι. Tested!!!

Ελπίζω να μην αργήσουν πολύ να βγαίνουν ταπετσαρίες και παιχνίδια και για το i. Για την άνάλυση 128x128 του 6230 γινόταν χαμός πάντως...

Den borei re paidia... oute ena bug... :D :D

tha skasoun apto kako tous oi adagwnistes...

-->Sthn dhmiourgia mhnymatos exei epilogh ennallaghs glwssas agglika-ellhnika?????? --Dhladh na mhn xreiazetai na patas ola ta ellhnika grammata mexri na breis ta agglika.... ??????

-->To BT douleuei apsoga me thn syndesh me PC??? (To 6230 eixe kati psiloproblems...)

-->Dhladi olh th syllogh apo games gia 6230 na thn ksexasw????

παιδια το πηρα πραγματικα εντυπωσιακο κινητο,το κακο ειναι οτι περιμενω κι αλλο ενα 6230 αυριο γιατι δυστυχως δε προλαβα να το ακυρωσω και το βρηκα σημερα το απογευμα σε nokia shop εδω στη κρητη αλλα κανενα προβλημα ηδη το εχω βαλει αγγελια στο buy and sell για να πουλησω αυτο που περιμενω αυριο.

λοιπον πρωτες εντυπωσεις.πιστευα οτι ειναι ακριβως ιδιο με το παλιο 6230 ομως δεν εχουν καμια σχεση απο κοντα μοιαζουν λιγο διαφορετικα οσο για το μενου καταπληκτικο πληρως ανανεωμενο series 40,ποιοτητα κατασκευης ελαφρα καλυτερη απο το παλιο 6230,περισσοτερα αργοτερα

1. Κρατας πατημενη τη διεση για γρηγορη επιλογη γλωσσας γραφης.

Φίλε haki, αυτό ειναι σίγουρο; :blink: Γιατί με το ίδιο πάτημα στο απλό 6230 έχει μόνο εναλλαγή σε γράμματα της ίδιας γλώσσας και σε αριθμούς.... :O

μια ερωτηση για τους διαβασμενους,το λογοτυπο μπορω να το απενεργοποιησω τελειος?

λοιπον πρωτες εντυπωσεις.πιστευα οτι ειναι ακριβως ιδιο με το παλιο 6230 ομως δεν εχουν καμια σχεση απο κοντα μοιαζουν λιγο διαφορετικα οσο για το μενου καταπληκτικο πληρως ανανεωμενο series 40,ποιοτητα κατασκευης ελαφρα καλυτερη απο το παλιο 6230,περισσοτερα αργοτερα

H poiothta kai h entash toy hxoy paroysiazoyn diafores se sygkrish me to 6630;

H poiothta kai h entash toy hxoy paroysiazoyn diafores se sygkrish me to 6630;

φιλε μου εμενα μου φαινεται οτι παιζει καλυτερα στην αναπαραγωγη mp3 και πιο δυνατα σιγουρα :)

Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω,το 6230ι δεν δεχεται τα κλασσικα series 40 παιχνιδια(ή τουλαχιστον δεν τα παιζει σε ολη την οθονη)και wallpapers.Και καλα wallpapers σιγα σιγα θα βγουνε περισσοτερα(το ξερω οτι ο καθενας εχει την δυνατοτητα να φτιαξει μονος του,αλλα οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικο να εχεις να διαλεξεις απο 5000 πχ και διαφορετικο να πρεπει να φτιαξεις μονος σου),παιχνιδια ομως,τι μας κανει να πιστευουμε οτι θα βγουνε,οταν ειναι το μοναδικο κινητο με τετοια αναλυση οθονης και στην ουσια θελει ξεχωριστα παιχνιδια?

Απο την αλλη υπαρχει σημαντικοτατη διαφορα στην τιμη.Περιπου 100ε απο την προβλεπομενη τιμη του Κ750 και αλλα 50 για καρτα.

παιδια το πηρα πραγματικα εντυπωσιακο κινητο,το κακο ειναι οτι περιμενω κι αλλο ενα 6230 αυριο γιατι δυστυχως δε προλαβα να το ακυρωσω και το βρηκα σημερα το απογευμα σε nokia shop εδω στη κρητη αλλα κανενα προβλημα ηδη το εχω βαλει αγγελια στο buy and sell για να πουλησω αυτο που περιμενω αυριο.

Μπραβο ρε μεγαλε με γεια σου!

(βαζε καμμια τελεια ή κανενα κόμμα,διοτι μεχρι να βγαλουμε νοημα,ειδαμε και παθαμε!!!)

Μπραβο ρε μεγαλε με γεια σου!

(βαζε καμμια τελεια ή κανενα κόμμα,διοτι μεχρι να βγαλουμε νοημα,ειδαμε και παθαμε!!!)

Ειναι απο τον ενθουσιασμο! :w00t: :w00t: :p

Τελικα ισχυει οτι τα νοκια πο δω και περα θα εχουν 2 χρονια εγγυηση; :worry:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███