Tweaked Mind Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Σκέφτηκα να φτιάξουμε μια λίστα με nokia shops στα οποία πήγαμε και εξυπηρετηθήκαμε αμέσως. Φυσικά μιλάω για απλά πράγματα οπως αναβαθμίσεις. Με αυτο το τρόπο θα πετύχουμε τα εξής: 1) Θα ξέρουμε σε ποιο κατάστημα να πάμε για να εξυπηρετηθούμε αμέσως. 2) Οταν στα "οχι καλα" nokia shops αρχίζουν να βαράνε μύγες ισως αρχίζουν να σκέφτονται τον πελάτη περισσότερο (στα οποία δε θα πηγαίνουμε για κανένα λόγο :!: ) Εγω σε αυτα που πήγα και έμεινα ευχαριστημένος είναι τα: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293, τ.κ. 14561 Τηλ: 210-8082682, Fax: 210-6234087 kifisia@alphacopy.gr ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 8, τ.κ. 10677 Τηλ: 210-3301787 Fax: 210-3301787 omonoia@alphacopy.gr :cool: μπραβο αγορι μου,,,πολυ καλη η πρωτοβουλια σου ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 έχω το 6230i με δίκτυο vodafone (Και εννοείται πως δεν πιστεύω πως παίζει ρόλο...) η ώρα άλλαξε μόνη της....έχω το firmware 3.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 :cool: μπραβο αγορι μου,,,πολυ καλη η πρωτοβουλια σου ;) ειρωνικα το λες; σορρυ αν οχι:O εγω δεν εχω παει ποτε για αναβαθμιση, κι ομως ποτε(μακρυα κι αγαπημενοι:p), ουτε χρειαστηκα κατι επειγον αλλα εχω παει σε νοκια σοπ για ερωτησεις και τα σχετικα. εξυπηρετηθηκα καλα μονο στη σολωνος, ζωοδοχου πηγης και σολωνος για την ακριβεια. δεν εξυπηρετηθηκα καλα στο χαλανδρι, δε θυμαμαι οδο και ετσι&ετσι στην αγια παρασκευη, αγιου ιωαννου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 δεν πειραζει νικο ΚΑΘΟΛΟΥ ειρωνικα δεν το λεω....απτα πιο κατατοπιστηκα&βοη8ητικα ποστ που μου εχουν τυχει....καιρος σε αυτον τον τοπο να συνχαρουμε τους αξιους&να χλευασουμε τους αναξιους...με το ονομα τους φυσικα! ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Oντως ,Ζωοδοχου Πηγης 13 & Σολωνος , τηλ 210 3305172, εξυπηρετικοτατοι :) Μακρυα απο Νοκια shop -Eλ.Βενιζελου 54 -Ν Σμυρνη :mad: :X Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 καλησπερα!θα ηθελα τα φωτα καποιου :) :εχει ενα φιλαρακι το 6230i με version 3,23 και επειδη μου το πουλαει σε καλη τιμη σκεφτομαι να το αγορασω.ομως η φωτογραφια στην οθονη μου φαινεται ψιλοαπατη.στο 6230 το απλο ειναι καλυτερη.μηπως πιο καινουριο firmware την βελτιωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Το πιο πάνω ποστ με καλύπτει απόλυτα, τόσο για το κατάστημα του κέντρου, όσο και της Νέας Σμύρνης... :down: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 καλησπερα!θα ηθελα τα φωτα καποιου :) :εχει ενα φιλαρακι το 6230i με version 3,23 και επειδη μου το πουλαει σε καλη τιμη σκεφτομαι να το αγορασω.ομως η φωτογραφια στην οθονη μου φαινεται ψιλοαπατη.στο 6230 το απλο ειναι καλυτερη.μηπως πιο καινουριο firmware την βελτιωνει? oti vlepeis stin camera kai oti vlepeis fotos kai tetia etsi einai..to firmware den veltiwnei tipota apo ola afta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmet Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 έχω το 6230i με δίκτυο vodafone (Και εννοείται πως δεν πιστεύω πως παίζει ρόλο...) η ώρα άλλαξε μόνη της....έχω το firmware 3.50 κι εγώ 3.50 έχω αλλά καμία αλλαγή δεν είδα στην ώρα...δεν έχω always on το GPRS και το automatic update είναι confirm first Κάτι άλλο που παρατήρησα στην 3.50 είναι πως όταν στείλω MMS, μετά την αποστολή το GPRS δεν κλείνει αλλά μένει on συνέχεια. Αυτό στην 3.40 δε συνέβαινε. Παράθεση http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/88x31/get.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakattack Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μόλις ήρθε στα χέρια μου το κινητό.Θέλω να σας ρωτήσω και να μου πει κάποιος που πραγματικά ξέρει:μπορώ μέσω card reader να βάζω εφαρμογές Java στην ΜΜС και στη συνέχεια στην μνήμη του κινητού και το αντίστροφο Η' μπορώ να βάζω και να βάζω εφαρμογές μόνο μέσω καλωδίου ή bluetooth;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Καλά λόγια έχω να πω για το nokia shop στο λιμάνι του Πειραιά (Καποδιστρίου 1) Πήγα ένα Σάββατο για αναβάθμιση ήταν 14:25 και έκατσε παραπάνω για να μου κάνει την αναβάθμιση αφού 14:30 έκλεινε σε μισή ώρα το είχα το κινητό έτοιμο Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μέχρι τώρα η λίστα εχει ως εξής: Αξιόπιστα ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 13 και ΣΟΛΩΝΟΣ, τ.κ. 10679 Τηλ: 210-3305172, Fax: 210-3305173 akadimias@alphacopy.gr ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293, τ.κ. 14561 Τηλ: 210-8082682, Fax: 210-6234087 kifisia@alphacopy.gr ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 39, τ.κ. 17561 Tηλ: 210-9880717, Fax: 210-9880717 faliro@alphacopy.gr OMONOIA ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 8, τ.κ. 10677 Τηλ: 210-3301787 Fax: 210-3301787 omonoia@alphacopy.gr ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2 ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ και ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 1, τ.κ. 18536 Τηλ: 210-4128180, Fax: 210-4128190 piraeus2@alphacopy.gr Μη αξιόπιστα Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54, τ.κ. 17122 Τηλ: 210-9322003 Fax: 210-9322003 neasmyrni@alphacopy.gr ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8, τ.κ. 15233 Τηλ: 210-6819253, Fax: 210-6859755 chalandri@alphacopy.gr Τα στοιχεία των καταστημάτων τα πήρα απο το site της nokia και δεν ευθύνομαι εγω για πιθανά λάθη :O Tweaked Mind, nikoskat, nervous, VeCo, chrismasgr ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :) ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlaras1 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Κανεις που ειναι απο Θεσσαλονικη και εχει αντιστοιχα περιστατικα Θετικα ή Αρνητικα και καταστηματα που προτεινει ή οχι? Τωρα και μια δικια μου ιστορια. Εγω αγοραζω καθε 3-4 μηνες καινουργια συσκευη μιας και μου αρεσει να εχω παντα καινουργια μοντελα στα χερια μου. Τα παλιοτερα φυσικα τα πουλαω σε καποιον απο τους φιλους μου. Δεν ειμαι φανατικος χρηστης καμιας εταιρειας ασχετα αν τον τελευταιο χρονο ετυχε να συναναστρεφομαι με τα μοντελα της Νοκια. Εχω δυο μοντελα της νοκια τα οποια ειναι ακομη εντος εγγυησης και εχουν δυο διαφορετικα προβληματα. Το νοκια 6600 που τον δεκεμβριο θα ειναι και εκτος εγγυησης που μου παρουσιαζει το εξης προβλημα μπορει να γραψω μια λεξη στα ελληνικα για να στειλω μηνυμα και αυτο απο μονο του θα μου στειλει 3 μηνυματα αντι για 1. Το νοκια 3230 το οποιο το αγορασα τον Ιουνιο μου χαλασε πριν απο δεκα μερες περιπου ο γενικος διακοπτης λειτουργιας. Το πηγα στης 31/10 στο σερβις της νοκιας και μου ειπε οτι θα με ενημερωσει αυριο για την πιθανον χρεωση που μπορει να εχει. Μιας και μου ειπε οτι ο διακοπτης πιθανος να μην ειναι μεσα στην εγγυηση. Σε εσας σας εχει συμβει κατι τετοιο ή οχι και αν ναι τοτε τι κανατε? Τι εχετε να μου προτεινετε? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 παιδια εν οψη ενδεχομενης αναβα8μισης του 3230 μου μπορω να δοκιμασω&κανενα μαγαζακι πλησιον της περιοχης μου. Τι να κανουμε 8α γινουμε πειραματα για χαρη του φορουμ μας :) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 παιδια εν οψη ενδεχομενης αναβα8μισης του 3230 μου μπορω να δοκιμασω&κανενα μαγαζακι πλησιον της περιοχης μου. Τι να κανουμε 8α γινουμε πειραματα για χαρη του φορουμ μας :) Δοκιμασε εδω :) ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 39, τ.κ. 17561 Tηλ: 210-9880717, Fax: 210-9880717 faliro@alphacopy.gr Περιμενουμε εντυπωσεις :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Έχει καταφέρει κανένας να αλλάξει το λογότυπο φορέα στο 6230i, ενω είναι συνδρομητής στην Q? Όταν ήμουν συνδρομητης στην Vodafone, σύνδεσα το παλιό μου κινητό (με FBUS) με LogoManager και έστειλα μέσω δικτύου κενό λογότυπο στο 6230i και το αποθήκευσα! Έλα όμως που το LogoManager δεν έχει να επιλέξεις δίκτυο Q.... τι γίνεται τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Αυριο μολις ευκαιρισω απο την σχολη μου 8α πεταχτω ενα λεπτακι...;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Μολις κατευ8ασα & με νεο firm!!!Παιδια το παληκαρι στο καταστημα εξυπηρετικοτατο σε 15 λεπτακια το χα παρει το κινητο μου ετοιμο.... αναλαμβανει ολα τα καλουδια που αφορουν τα κινητα ακομη & προγραμματα ;) χιλια μπραβο λοιπον στο υποκαταστημα αυτο , ευχαριστω nervous για την υποδειξη theka_2003 μπορεις να το βαλεις στα αξιοπιστα Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 theka_2003 μπορεις να το βαλεις στα αξιοπισταΈτοιμο. ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ο τιτλος του θεματος αλλαξε σε: Εντυπωσεις απο το επισημο ελληνικο σερβις της ΝΟΚΙΑ Ακομα ,προστεθηκε σε word αρχειο Η λιστα των αξιοπιστων και μη-αξιοπιστων Nokia shop του αγαπητου φιλου theka_2003 στην 1η σελιδα για να βρισκεται πιο ευκολα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1072632#post1072632 Για ανανεωση ,γραψτε τις εντυπωσεις σας και θα την διορθωνω εγω :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ο τιτλος του θεματος αλλαξε σε: Εντυπωσεις απο το επισημο ελληνικο σερβις της ΝΟΚΙΑ Ακομα ,προστεθηκε σε word αρχειο Η λιστα των αξιοπιστων και μη-αξιοπιστων Nokia shop του αγαπητου φιλου theka_2003 στην 1η σελιδα για να βρισκεται πιο ευκολα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1072632#post1072632 Για ανανεωση ,γραψτε τις εντυπωσεις σας και θα την διορθωνω εγω :) :up: :up: ηδη εδωσα στο παλικαρι που συναντησα στο nokia shop την διευ8υνση του site μας&τον ενημερωσα για την προσπα8εια που κανουμε να στηριξουμε τους επαγγελματιες&να καταδειξουμε τους εραστιτεχνες :cool: Με διαβεβαιωσε οτι ειναι προ8υμος για κα8ε διευκολυνση των μελων μας ;) ps μπραβο nervous για την πρωτοβουλια σου... @Tweaked Mind from nervous: Εγω δεν εκανα τιποτε ,υπηρετης σας παντα :O Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γεια σας, Λοιπόν το 6230i της γυναίκας μου πρέπει να είναι καταραμένο. Απο την πρώτη μέρα που το πήραμε (Μαρτης 2005) μετά απο ενα 24ωρο κολλάει (μαλλον το screensaver και η οθόνη βγάζει καθετες κινούμενες γραμμες). Οτι κουμπί και να πατήσεις είναι νεκρό ακόμα και το off, αν σε καλέσουνε χτυπάει αλλα δεν μπορεις να το σηκώσεις. Παρόλο που το έχουμε στείλει 3 φορες στην Νοκια, το μόνο που μας έκαναν είναι αναβάμιση και κατα τα αλλα ειπαν οτι είναι οκ. Σήμερα μας το ξανάστειλαν πισω και μας είπαν οτι μετά απο ελεγχο το πρόβλημα λύθηκε...αλλα δεν τους έιχε παρουσιάσει τιποτα όπως και τις αλλες φορες.... Εγώ αμφιβάλω όμως, πρεπει να είναι hardware το προβλημα και oxi στο software.... Μήπως κανένας απο εσάς είχε το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ωραια προσπαθεια εγω 3 θα αναφερω με κορυφαιο το Nokia Professional Center στην Βουλιαγμένης. ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 187, 166 74, ΓΛΥΦΑΔΑ Τηλ: 210 891 8700-9, Fax: 210 891 8899 Αν και μενω σε εντελως αλλη κατευθυνση απο εκει φροντιζω και πηγαινω εκει μονο που κατεβαζουν τις αναβαθμισεις on time και που με εχουν εξυπηρετησει παντοτε την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ για ολες τις συσκευες που πηγα. Επισης αυτο στην Κηφησιά ειναι αψογο και θεωρω προχειρο και αποφυγεται το Nokia Shop στο Χαλανδρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ayto to thread to perimena edo kai kairo!!! Akoma den exo antimetopisei bebaia athlia exsipiretisi se nokia shop, alla exo dei asxetous polites kai katholoy exsipiretikous se paaaarra polla alla magazia (kai milao gia megales alysides katastimaton, sta mikra magazia einai panta filikoi kai exsipiretikoi :) ) Na proteino mono kati, epeidi einai kanourio to thread, kalo tha itan na mpei kanena post sta diafora thread me themata nokia, oste na matheytei apo perissotero kosmo, giati yparxoun polloi pou tin exoun patisei apo athlio service kai lene ton pono tous ekei kai oxi edo!... Episis an kapoios einai apo thessaloniki, as pei tis empeiries tou gia simplirothei i lista kai me nokia shops thessalonikis (to idio fysika isxyei kai gia oles tis poleis tis ellados) :!: Giati telika,mono etsi katalabainoun merikoi, me tin disfimisi sta isa...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 ΜΗ αξιόπιστο νοκια club του Πειραιά ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 81, τ.κ. 18532 Τηλ: 210-4131588, Fax: 210-4131589 piraeus1@alphacopy.gr εκτός ότι προσπαθούνε να σε διωξουνε βαριουνται κοιτάνε πώς να πάρουνε λεφτά αν δεν ξέρεις ένα δυο πράγματα παραπάνω σε μένα προσωπικά μου ζητούσανε λεφτά για την αναβάθμιση επειδή δεν είχα απόδειξη φυσικά δεν το άφησα και ευτυχώς που έμαθα ότι μπορούν και από τον σειριακό αριθμό να το δουν επίσης στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και 3 μήνες που περνάω και ρωτώ δεν κάνουν αναβάθμιση τα νοκια 6630. Επίσης όταν τους είπα ότι μου έχουν πει ότι μπορούν να δουν την εγγυηση από τον υπολογιστή ψηλοαγχοθηκαν και πάλι έκαναν χαζομάρα τους ρώτησα πότε λέει ο υπολογιστής και μου είπαν ότι λέει μονό yes ή no κάτι που δεν ισχύει μάλλον γιατί σε άλλο nokia club μου είπαν ότι είναι Δεκέμβριο κατασκευασμένο…. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Nokia club ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΙΚΗΣ 21, τ.κ. 10557 Τηλ: 210-3212000, Fax: 210-3212222 syntagma@alphacopy.gr Εκεί η κοπέλα κατευθείαν μου τα είπε όλα :) (λέτε να μου την έπεφτε :ρ πλάκα κάνω) αν και πρόσεξα ότι μου είπε πως το στέλνει σε άλλο νοκια μαγαζί γιατί νομίζω δεν έχουν τεχνικό με πολύ επιφύλαξη νομίζω ότι άκουσα ότι το στέλνει ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 24, τ.κ. 15342 Τηλ: 210-6000078, Fax: 210-6081388 agparaskevi@alphacopy.gr Ελπίζω να μην κάνω λάθος και να φανταστείτε το πήγα και την επόμενη μέρα το τηλέφωνο έτοιμο! Κάτι ακόμη η ιστορία με τους ιούς τι γίνετε ο ιός πρόγραμμα δεν είναι ??? για πιο λόγο πρέπει να πληρώσει κάποιος να του το βγάλουνε μήπως μας κοροϊδεύουν ψηλογαζι για να παίρνουν 12.5 ε ? είναι και αλλα και αλλα πολλα…. Πολλα… υπαρχει και μια ιστορια για τα πλαινα καπακια του νοκια 3220 Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts