Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα ακόμη και με την 3.25 δεν μου κόλλησε ποτέ. Ούτε μου έκανε ποτέ κάτι από τα υπόλοιπα. Η μαζική διαγραφή αναφορών δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα γιατί δεν αλλάζω πολλά sms και συνήθως τα διαγράφω όλα μετά από μερικές ημέρες, οπότε...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και απο την Παρασκευή μέχρι σήμερα η μπαταρία μου είναι στις 3 γραμμές...

Και εγώ το παρατήρησα αυτό... Είναι η τέταρτη μέρα που έχω να το φορτίσω και έχει 2 γραμμές ακόμη.. :yahoo:

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Πως μπορώ να μεταφέρω ορισμένα αρχεία .jar (παιχνίδια και εφαρμογές) από το κινητό στον υπολογιστή; Έχω το ΜΑ-720 αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι με το πρόγραμμα που έχει στο cd.

Πως μπορώ να μεταφέρω ορισμένα αρχεία .jar (παιχνίδια και εφαρμογές) από το κινητό στον υπολογιστή; Έχω το ΜΑ-720 αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι με το πρόγραμμα που έχει στο cd.

Δεν φταίει το πρόγραμμα που υπάρχει στο cd, αλλά το ΒΤ που αγόρασες. Νομίζω οτι τα συγκεκριμένα BT θέλουν drivers...

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Έχω εγκατεστημένους τους drivers. Μπορώ και περνάω υλικό από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μεταφέρω υλικό από το τηλέφωνο στον υπολογιστή έτσι ώστε να το μεταφέρω αργότερα σε άλλο τηλέφωνο. Να είναι το πρόγραμμα που δεν μου το επιτρέπει; Αν ναι, έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο άλλο;

Έχω εγκατεστημένους τους drivers. Μπορώ και περνάω υλικό από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μεταφέρω υλικό από το τηλέφωνο στον υπολογιστή έτσι ώστε να το μεταφέρω αργότερα σε άλλο τηλέφωνο. Να είναι το πρόγραμμα που δεν μου το επιτρέπει; Αν ναι, έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο άλλο;

Θα ανοίξεις την διαχείριση αρχείων και θα αντιγράψεις τα παιχνίδια μέσα σε έναν φάκελο στο κινητό. Μετά πας στην έκθεση τα βρίσκεις και τα στείλει με ΒΤ.

Θα ήταν καλύτερα αν διατύπωνες τα ερωτήματά σου πιο συγκεκριμένα και όχι τόσο γενικά. ;)

Γιώργος

Na rwtisw kati...exei vrei kapoios tin 3.50 stin athina??? mono tin 3.46 exw vrei kai afto sto peristeri...! re paidia ti ginetai? emas stin athina den tha mas tin feroun?? :(((

Na rwtisw kati...exei vrei kapoios tin 3.50 stin athina??? mono tin 3.46 exw vrei kai afto sto peristeri...! re paidia ti ginetai? emas stin athina den tha mas tin feroun?? :(((

ok tin vrika sto club nokia stin pl.koliatsou pou einai konta. to apogevma tha to parw apo ekei anavathmismeno:) elpizw na einai ola ok:)

Δεν καταλαβαίνω τί σας φαίνεται παράξενο ! Είναι γνωστό το άθλιο service της Nokia στην Ελλάδα (αν και τώρα τελευταία προσπαθεί να της μοιάσει και η SE)...

Αυτά να τα βλέπουν μερικά περιοδικά του χώρου που τα βρίσκουν όλα τέλεια και κάνουν εκτενή αφιερώματα στον διευθύνοντα της αντιπροσωπείας!

Μια φορά να δω να λέει ένα μειονέκτημα αυτό το περιοδικό...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

- Selection of play lists improved in the music player

Ας μας πει κάποιος που έχει βάλει την V3.50 αν ισχύει το παραπάνω! Και τι ακριβως εννοεί? Βελτιώθηκε η επιλογή λίστας στον player. Δηλαδή τι έγινε? Μπορούμε να επιλέγουμε όποια τραγούδια θέλουμε?

i 3.50 einai idia me tin 3.30 kai tin 3.40! toulaxiston gia ola ta alla ektos apo to mp3 player....epeisis otan sindeetai me to gprs to vodafone gr ginetai VODAFONE GR! gkrrrr:)

Αυτά να τα βλέπουν μερικά περιοδικά του χώρου που τα βρίσκουν όλα τέλεια και κάνουν εκτενή αφιερώματα στον διευθύνοντα της αντιπροσωπείας!

οσο γι'αυτο...:whistle:

Μετά την 3.50 παρατήρησα κατ'αρχήν μία εμφανή μείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς

Όσο για το vodafone GR που γίνεται κεφαλαία δε φταίει το τηλ. γιατί το έχω παρατηρήσει και σε άλλες non-nokia συσκευές. Από τη στιγμή που θα βάλεις τις ρυθμίσεις της voda για mms/gprs το logo γίνεται κεφαλαία μόλις κάνεις χρήση της υπηρεσίας..σπαστικό αλλά έτσι είναι δυστυχώς. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις

Φίλε μου το λές και μόνος σου.

Είναι δυνατόν να δαγκώσεις το χέρι που σε ταιζει?

Εφ όσον τα παίρνουν απ τις εταιρίες (και οι διαφιμήσεις είναι ο κυριότερος λόγος που υπάρχουν αυτα τα περιοδικά) μήν περιμένεις κάποια αντίδραση.

Ολα μέλι γάλα είναι γι αυτούς

Μετά την 3.50 παρατήρησα κατ'αρχήν μία εμφανή μείωση του μεγέθους της γραμματοσειράς

Όσο για το vodafone GR που γίνεται κεφαλαία δε φταίει το τηλ. γιατί το έχω παρατηρήσει και σε άλλες non-nokia συσκευές. Από τη στιγμή που θα βάλεις τις ρυθμίσεις της voda για mms/gprs το logo γίνεται κεφαλαία μόλις κάνεις χρήση της υπηρεσίας..σπαστικό αλλά έτσι είναι δυστυχώς. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις

Αλήθεια? Και γω νόμιζα ότι είναι Bug του κινητού!!! Οπότε μια χαρά....βασικά μόνο το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι εμφανές όπως είπες...κατα τα άλλα τα ίδια!

i 3.50 einai idia me tin 3.30 kai tin 3.40! toulaxiston gia ola ta alla ektos apo to mp3 player....epeisis otan sindeetai me to gprs to vodafone gr ginetai VODAFONE GR! gkrrrr:)
Στον mp3 player τι διαφορά είδες; Στη διάρκεια της μπαταρίας είδες εσυ καμιά αλλαγή; :worry:

Ξερει κανεις πως θα βαλω το cosmote(logo) με γραφικα.(καποτε ειχε βγει καποιο μυνημα και το εβαζε)

αυτό που λές το ήξερα για την vodafone..Που στέλνεις κενό μήνυμα στο 1250...για cosmote δεν ξέρω! ρώτα στο forum της...ή πάρε τηλέφωνο κανα customer care! αυτά...

Δεβ πρόκειται να τους κάνει καμμια παρατήρηση η Nokia. Το mail απλά είναι άχρηστο. Εφ'όσον ο κύριος αντιπρόσωπος εδώ, κατέχει την αντιπροσωπεία της Βουλγαρίας, αλλά και Κύπρου....σιγά μην απειλήσει η Νοκια την εδω αντιπροσωπεία. Α....και μην το ξεχάσω, έρχονται και χειρότερα. Αρχίζουν οι περικοπές προσωπικού στα service, οπώτε φανταστείτε πότε θα μας επιστρέφονται τα τηλέφωνά μας. :cry:
Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας.

Καλά θα τους κάνουν αφού έτσι κι αλλιώς είτε υπήρχαν είτε οχι το ίδιο ηταν.

Μπορεί να καλυτερέψουν τα πράγματα (εκπαίδευση προσωπικού κλπ)

ξέρετε τι κουλό μου έκανε? έβαλα μόλις μπήκα σπίτι το κινητό να φορτίσει...και τώρα πάω να αλλάξω προφίλ για να κοιμηθώ...πάω στις ρυθμίσεις..και βλέπω όλα τα προφίλ με την εργοστοσιακή τους ονομασία!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΛ!!!! και οκ μπαίνω στις ρυθμίσεις..αλλά τα ονόματα ήταν αυτά που είχα βάλει..αλλά εμφάνιζε άλλα!!!! και οκ κάνω ενεργ ενός προφίλ και μου βγάζει μετά το όνομα που είχα βάλει εγώ! και το έκανα σε όλα τα προφίλ και τώρα μου τα εμφανίζει πάλι όπως τα είχα...δεν πάμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπίζω να μην ξαναγίνει και την επόμενη φορά που θα το φορτίσω!!!!

αν και οκ δεν μου πειράζει καμιά ρύθμιση αλλά μόνο στην εμφάνιση στο μενού....τι άλλο θα δω???ΛΟΛ

exei kaneis proxeiri tin timi metritois toy montelou ayti ti stigmi?

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO