Jump to content

Handsetman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Handsetman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, καλησπέρα. Έψαξα αρκετα να δω που θα μπορούσα να "κουμπώσω" αυτή την ερώτηση αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να είμαι εκτός. Ψάχνω απελπισμένα για ένα πρόγραμμα (για Windows) που απλά να μετρά ή να καταγράφει την ισχύ ενός σήματος κινητής τηλεφωνίας μέσα από ένα USB stick modem της HUAWEI και το δείχνει στον Η/Υ. Οποιαδήπωτε πρόταση δεκτή.:O:)
  2. 4 Μέρες καλώ το 1242 (ADSl Helpdesk) , έχω μάθει την 9η του Μπετόβεν στην αναμονή απέξω. Μάλιστα θα προτινα να αρχίσουν να παραδίδουν και μαθήματα βιολιού ή και άλλων μουσικών οργάνων έτσι ώστε να μην πηγαινει και η αναμονή στην γραμμή χαμένη. ΑΙΣΧΟΟΟΣ!! 12λεπτά αναμονή,και μετά η γραμμή πεφτει. Μετα από μια βδομάδα παθών , είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω γραμμή 1024kb και να κατεβάζω με πραγματικό bandwith 320kb. (από 28 - 36kbs). A...και να μην το ξεχάσω. Σημερα έλαβα και τον καθιερωμένο λογαριασμό του ΟΤΕ. Παγια τέλη ADSL 39.80 +ΦΠΑ Otenet ONDSL 59,80 +ΦΠΑ Δεν ξέρω...μηπως ειμαι μα**κας? - Βρε παιδια, αν γνωριζει κανεις που μπορω πραγματικα να απευθυνθω ας μου πει κι εμενα. Ευχαριστώ.:cry:
  3. Πριν 3 βδομάδες ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Κέρκυρας... και ήταν όλα όμορφα, μέχρι που το download αρχισε να πηγαινει όλο και πιο αργά. Έτσι απο χθές εξαφανίστηκε πλήρως το ευρυζωνικό σήμα από τις γραμμές μας και είμαστε χωρις ADSL. (Σας γράφω με την παλια isdn γραμμουλα μου). Τελικα...υπάρχουν και χειροτερα. Στο Help desk adsl (1242) σήμερα έκανα ρεκόρ. 27 λεπτά αναμονης στο τηλέφωνο!!! Viva Ote!!:up:
  4. AX...AX....Προσπάθησα αρκετες φορές να βγω στον αερα να τους πω , πως όχι μονο μπορουν να τους ακούν στην κρεβατοκάμαρα οι...hackers.., αλλά με το κατάληλο πρόγραμμα μπορουν και να τους δουν!!! Φανταζεστε τον πανικό τους??? :tease:
  5. Γεια χαρα σε όλους. Με χασατε διοτι...το πήρα .:D Είμαι κολλημένος από πάνω του από το περασμένο Σαββάτο. Αυτο το weekend θα γράψω κι ένα mini review. Τωρα θέλω τη βοηθεια σας. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βάλω δικά μου πεδία στις επαφές?? Τι πραμα ειναι αυτο? όλοι οι γνωστοί μου έχουν 2ο ή και 3ο κινητό και η συσκευή στην οργάνωση των επαφών , φαίνεται να υποστηρίζει μόνο 1 κινητο τηλεφωνο για κάθε επαφή!:blink: Αλλάζει αυτη η ρύθμιση..ή...αϊντε-αϊντε. :wacko: Κάτι που διαπίστωσα σοβαρό, επιδή αυτή τη περίοδο του έχω εγκαταστήσει σχεδόν τα...ΠΑΝΤΑ!, τη πάτησα όταν θελησα κι εγω μια φορα σαν καλός ανθρωπος:rolleyes: να αγοράσω λογισμικό απο site μέσω πιστωτικής. Το owner info πεδίο στα settings της συσκευής έχει καταχωρημένο το όνομα μου στα Ελληνικα. Όταν λοιπόν αγόρασα την εφαρμογή on-line έδωσα το όνομα που εχω καταχωρημένο στη συσκευή. Το αποτέλεσμα ...ΤΡΑΓΙΚΟ. Οι εταιρεία "pocketgear.com" δεν μπορούσε να διαβάσει τους Ελληνικους χαρακτήρες και δεν μου έδινε το σωστo activation code της εφαρμογής. Μετα απο 5-6 e-mails και αφού τη χρεώθηκα...:mad: με "έριξαν" να βγάλω την άκρη στην εταιρεία που σχεδιασε το λογισμικο:wacko: . Γι'αυτό όσοι σκοπεύεται να αγοράσετε εφαρμογές...καλό θα είναι το πεδίο "owner name" στις ρυθμίσεις της συσκευής να είναι στα Αγγλικά καθ'ότι οι γεννήτριες κλειδιών των εταιριών δεν διαβάζουν ελληνικούς χαρακτήρες.
  6. H Adobe δίνει δωρεάν το Adobe Acrobat Reader for PPC στο link http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/pocketpc/2.x/AdbeRdr20_ppc_enu.exe κανε click και κατέβασέ το. Θα ηθελα να συμπληρώσω στην απορία του φίλου...γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποιος pdf editor ωστε να μπορούμε δημιουργούμε pdf αρχεία κατευθείαν στο tytn?
  7. Τιποτα...τη ξεχναμε τη καλη φωτογραφία & video. Κι εγω επιδη εχω βαρεθει τα κολληματα απο τα Nokia + οτι ειναι "αργα" (ειμαι λιγο γρηγορος γενικοτερα με τα PC) στο μενου ειπα να δω το Tytn. Συμφωνω με aris_21 100%.
  8. Κριμα.... Αυτη τη στιγμή έχω μαζέψει τουλαχιστον 30 εφαρμογες . Mε το καλό από βδομαδα και αφου τις τεστάρω , θα δώσω link και....καταλαβαινετε. (Ωραιο username "Gangbang" )!!
  9. Ερωτηση: (σας εχω ζαλισει...το ξερω). Τελικα το tytn υποστηριζει FM radio? (Αν και το εχω ήδη παραγγείλει ...αλλα με εχει φαει η αγωνία)
  10. Εννοούσα αν θα πρέπει να είναι dual voltage. (Μπορει να ρωταω και μ**ακια) - Ευχαριστώ πάντος.
  11. Μόλις το παραγγειλα. Δεν αντεξα...:D Λοιπόν...για ξεκαθαρίστε μου κάποιοι....τι @#$% γινεται με τις κάρτες μνήμης. Η συσκευή υποστηρίζει microSD συμβατικές? - Γιατι κάπου διάβασα ότι υποστηρίζει transflash και...τελοσπάντων τι ειναι αυτες οι transflash?? Μας έχουν τρελάνει με τις κάρτες. Και φυσικά...."σκοτώνω" το πολυαγαπημένο μου Nokia9300 , 300Euro, με 1 χρονο εγγύηση, Με κουτιά, manuals, θήκη, extra μπαταρία, καρτα 256ΜΒ...άψογο μιας και...ειναι η δουλεια μου . (Για λεπτομέρειες.. pm )
  12. Αυτη τη στιγμη σας γράφω μέσω PSTN! - ΟΛΗ η Κέρκυρα χωρίς ADSL εδώ και ώρες. Viva Otenet!
  13. Να κανω μια αφελη ερώτηση?? - επιδη ειμαι μόλις 1 σκαλι πριν την αγορα του , το tytn φορτίζει με χρήση φορτιστή ή μόνο μέσω usb? Και...τελοσπάντων όποιος είναι κάτοχος του tytn και γνωρίζει καλα αυτό που κραταει, ας γράψει ενα review. (Εχω διαβάσει ήδη 10 ξένα αλλά....αλλιως ειναι να ακους τη γνώμη ενός Έλληνα :) )
  14. Γνωρίζει κανείς αν το υπόλοιπο ποσο που απομένει μετα από επιδότηση συσκευής, μπορεί να μπει στον λογαριασμό του πελάτη σε δόσεις??
  15. Να κάνω μια αφελή ερώτηση??? - Πως καταλαβες ότι έμεινε ανοιχτή η έκθεση στον fexplorer, αφού εσύ τελευταίος ξαναενεργοποίησες το κινητό? Απ'όσο γνωρίζουμε ,οι εφαρμογές κλείνουν όταν κλείνει η συσκευή (εννοείται). Sorry αν μπερδεύτικα.:confused:
×
×
  • Create New...