Jump to content

Handsetman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Handsetman

  1. Παιδιά, καλησπέρα. Έψαξα αρκετα να δω που θα μπορούσα να "κουμπώσω" αυτή την ερώτηση αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να είμαι εκτός. Ψάχνω απελπισμένα για ένα πρόγραμμα (για Windows) που απλά να μετρά ή να καταγράφει την ισχύ ενός σήματος κινητής τηλεφωνίας μέσα από ένα USB stick modem της HUAWEI και το δείχνει στον Η/Υ. Οποιαδήπωτε πρόταση δεκτή.:O:)
  2. 4 Μέρες καλώ το 1242 (ADSl Helpdesk) , έχω μάθει την 9η του Μπετόβεν στην αναμονή απέξω. Μάλιστα θα προτινα να αρχίσουν να παραδίδουν και μαθήματα βιολιού ή και άλλων μουσικών οργάνων έτσι ώστε να μην πηγαινει και η αναμονή στην γραμμή χαμένη. ΑΙΣΧΟΟΟΣ!! 12λεπτά αναμονή,και μετά η γραμμή πεφτει. Μετα από μια βδομάδα παθών , είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω γραμμή 1024kb και να κατεβάζω με πραγματικό bandwith 320kb. (από 28 - 36kbs). A...και να μην το ξεχάσω. Σημερα έλαβα και τον καθιερωμένο λογαριασμό του ΟΤΕ. Παγια τέλη ADSL 39.80 +ΦΠΑ Otenet ONDSL 59,80 +ΦΠΑ Δεν ξέρω...μηπως ειμαι μα**κας? - Βρε παιδια, αν γνωριζει κανεις που μπορω πραγματικα να απευθυνθω ας μου πει κι εμενα. Ευχαριστώ.:cry:
  3. Πριν 3 βδομάδες ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Κέρκυρας... και ήταν όλα όμορφα, μέχρι που το download αρχισε να πηγαινει όλο και πιο αργά. Έτσι απο χθές εξαφανίστηκε πλήρως το ευρυζωνικό σήμα από τις γραμμές μας και είμαστε χωρις ADSL. (Σας γράφω με την παλια isdn γραμμουλα μου). Τελικα...υπάρχουν και χειροτερα. Στο Help desk adsl (1242) σήμερα έκανα ρεκόρ. 27 λεπτά αναμονης στο τηλέφωνο!!! Viva Ote!!:up:
  4. AX...AX....Προσπάθησα αρκετες φορές να βγω στον αερα να τους πω , πως όχι μονο μπορουν να τους ακούν στην κρεβατοκάμαρα οι...hackers.., αλλά με το κατάληλο πρόγραμμα μπορουν και να τους δουν!!! Φανταζεστε τον πανικό τους??? :tease:
  5. Γεια χαρα σε όλους. Με χασατε διοτι...το πήρα .:D Είμαι κολλημένος από πάνω του από το περασμένο Σαββάτο. Αυτο το weekend θα γράψω κι ένα mini review. Τωρα θέλω τη βοηθεια σας. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βάλω δικά μου πεδία στις επαφές?? Τι πραμα ειναι αυτο? όλοι οι γνωστοί μου έχουν 2ο ή και 3ο κινητό και η συσκευή στην οργάνωση των επαφών , φαίνεται να υποστηρίζει μόνο 1 κινητο τηλεφωνο για κάθε επαφή!:blink: Αλλάζει αυτη η ρύθμιση..ή...αϊντε-αϊντε. :wacko: Κάτι που διαπίστωσα σοβαρό, επιδή αυτή τη περίοδο του έχω εγκαταστήσει σχεδόν τα...ΠΑΝΤΑ!, τη πάτησα όταν θελησα κι εγω μια φορα σαν καλός ανθρωπος:rolleyes: να αγοράσω λογισμικό απο site μέσω πιστωτικής. Το owner info πεδίο στα settings της συσκευής έχει καταχωρημένο το όνομα μου στα Ελληνικα. Όταν λοιπόν αγόρασα την εφαρμογή on-line έδωσα το όνομα που εχω καταχωρημένο στη συσκευή. Το αποτέλεσμα ...ΤΡΑΓΙΚΟ. Οι εταιρεία "pocketgear.com" δεν μπορούσε να διαβάσει τους Ελληνικους χαρακτήρες και δεν μου έδινε το σωστo activation code της εφαρμογής. Μετα απο 5-6 e-mails και αφού τη χρεώθηκα...:mad: με "έριξαν" να βγάλω την άκρη στην εταιρεία που σχεδιασε το λογισμικο:wacko: . Γι'αυτό όσοι σκοπεύεται να αγοράσετε εφαρμογές...καλό θα είναι το πεδίο "owner name" στις ρυθμίσεις της συσκευής να είναι στα Αγγλικά καθ'ότι οι γεννήτριες κλειδιών των εταιριών δεν διαβάζουν ελληνικούς χαρακτήρες.
  6. H Adobe δίνει δωρεάν το Adobe Acrobat Reader for PPC στο link http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/pocketpc/2.x/AdbeRdr20_ppc_enu.exe κανε click και κατέβασέ το. Θα ηθελα να συμπληρώσω στην απορία του φίλου...γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποιος pdf editor ωστε να μπορούμε δημιουργούμε pdf αρχεία κατευθείαν στο tytn?
  7. Τιποτα...τη ξεχναμε τη καλη φωτογραφία & video. Κι εγω επιδη εχω βαρεθει τα κολληματα απο τα Nokia + οτι ειναι "αργα" (ειμαι λιγο γρηγορος γενικοτερα με τα PC) στο μενου ειπα να δω το Tytn. Συμφωνω με aris_21 100%.
  8. Κριμα.... Αυτη τη στιγμή έχω μαζέψει τουλαχιστον 30 εφαρμογες . Mε το καλό από βδομαδα και αφου τις τεστάρω , θα δώσω link και....καταλαβαινετε. (Ωραιο username "Gangbang" )!!
  9. Ερωτηση: (σας εχω ζαλισει...το ξερω). Τελικα το tytn υποστηριζει FM radio? (Αν και το εχω ήδη παραγγείλει ...αλλα με εχει φαει η αγωνία)
  10. Εννοούσα αν θα πρέπει να είναι dual voltage. (Μπορει να ρωταω και μ**ακια) - Ευχαριστώ πάντος.
  11. Μόλις το παραγγειλα. Δεν αντεξα...:D Λοιπόν...για ξεκαθαρίστε μου κάποιοι....τι @#$% γινεται με τις κάρτες μνήμης. Η συσκευή υποστηρίζει microSD συμβατικές? - Γιατι κάπου διάβασα ότι υποστηρίζει transflash και...τελοσπάντων τι ειναι αυτες οι transflash?? Μας έχουν τρελάνει με τις κάρτες. Και φυσικά...."σκοτώνω" το πολυαγαπημένο μου Nokia9300 , 300Euro, με 1 χρονο εγγύηση, Με κουτιά, manuals, θήκη, extra μπαταρία, καρτα 256ΜΒ...άψογο μιας και...ειναι η δουλεια μου . (Για λεπτομέρειες.. pm )
  12. Αυτη τη στιγμη σας γράφω μέσω PSTN! - ΟΛΗ η Κέρκυρα χωρίς ADSL εδώ και ώρες. Viva Otenet!
  13. Να κανω μια αφελη ερώτηση?? - επιδη ειμαι μόλις 1 σκαλι πριν την αγορα του , το tytn φορτίζει με χρήση φορτιστή ή μόνο μέσω usb? Και...τελοσπάντων όποιος είναι κάτοχος του tytn και γνωρίζει καλα αυτό που κραταει, ας γράψει ενα review. (Εχω διαβάσει ήδη 10 ξένα αλλά....αλλιως ειναι να ακους τη γνώμη ενός Έλληνα :) )
  14. Γνωρίζει κανείς αν το υπόλοιπο ποσο που απομένει μετα από επιδότηση συσκευής, μπορεί να μπει στον λογαριασμό του πελάτη σε δόσεις??
  15. Να κάνω μια αφελή ερώτηση??? - Πως καταλαβες ότι έμεινε ανοιχτή η έκθεση στον fexplorer, αφού εσύ τελευταίος ξαναενεργοποίησες το κινητό? Απ'όσο γνωρίζουμε ,οι εφαρμογές κλείνουν όταν κλείνει η συσκευή (εννοείται). Sorry αν μπερδεύτικα.:confused:
  16. To αναγνωρίζω φίλε μου, και πραγματικά είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση - μέχρι στιγμής - ώστε να ξεμπροστιαστούν επιτέλους όλοι αυτοί που αντι να καταγγέλουν και να κάνουν κινησεις ώστε να αλλαξει αυτό το χάλι, εκμεταλεύονται την κατάσταση που υπάρχει στην Ελληνική αντιπροσωπεία ,προς όφελος τους. :spider:
  17. Όμορφα ακούγονται όλες οι απόψεις, και σίγουρα υπάρχουν πολύ σοβαρά έως απαράδεκτα προβλήματα με πολλά Nokia Shop. Αλήθεια....γνωρίζετε ότι οι κύριοι της Alpha Copy δεν ενημερώνουν ΠΟΤΕ τον τεχνικό του Nokia Shop για τυχόν ύπαρξη bug στο πρόγραμμα που πραγματοποιεί αναβαθμίσεις στις συσκευές μας, έτσι μαζί με όλα τα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος με προβλήματα "πληροφορικής" ο κάθε τεχνικός?? - Αποτέλεσμα = πρόκληση ζημιας στη συσκευή του πελάτη που συνεπάγεται καθυστέρηση της επισκευής ή ακόμη χειρότερα "πάγωμα" όλων των αναβαθμίσεων. Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός δεν μπορεί να παραγγείλει τα ανταλλακτικά του , διότι αυτά περιγράφονται με κωδικούς που δεν αντιστοιχούν με αυτούς που δίνει η επίσημη Νοκια και όχι η Alpha Copy?? Γνωρίζετε ότι ποτέ δεν ενημερώνεται ο Τεχνικός για τυχόν ελλείψεις ανταλλακτικών , έτσι απλά παραγγέλνει και...ελπίζει? Γνωρίζετε ότι ΚΑΝΕΙΣ από την A.C. δεν έχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις ώστε να τον βοηθήσει σε "δύσκολές " περιπτώσεις? Γνωρίζετε ότι τα νευρα του τεχνικού στην επαρχία , "τσακίζονται" όταν προσπαθεί επί ώρες ή μέρες να βρεί εναν προϊστάμενο για να ζητήσει υποστήριξη? Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός έχει μισθό 550 ευρώ...στη καλύτερη 600-650? και δουλεύει πολύ συχνά υπερωρίες , για να τα βγάλει πέρα με 100αδες χαρτια και κωλ*γραφιοκρατικές διαδικασίες? Γνωρίζετε ότι ο τεχνικός μπαίνει τουλάχστον 5-6 φορές την ημέρα σε "απολογητική" διάθεση για λάθη που δεν ευθύνεται αυτός, αλλά η εταιρεία? (η οποία φυσικα και τον αφήνει εκτεθειμένο στον πελάτη) Γνωρίζετε ότι αν η επισκευή ενός τηλεφώνου χρειάζεται 10-20 λεπτά, η συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων και ηλεκτρονικών εντύπων απαιτεί 20-25 λεπτά??!! (Φανταστείτε ότι μπορεί να έχει μπροστά του γύρω στα 20 - 50 τηλέφωνα να επισκευάζει σε ημερήσια βάση) Γνωρίζετε ότι η A.C για οικονομικούς λόγους , έχει περιορισμένο αριθμό τεχνικών στα κεντρικά της καταστήματα , φορτώνοντάς τους με "τρελο" αριθμό επισκευών? Αν όλοι μας είμαστε αγανακτισμένοι, τότε ο Τεχνικός που έχει την πραγματική διάθεση να μας εξυπηρετήσει και κάποιοι για κάποιους λόγους του δένουν τα χέρια....είναι πολύ πιο αγανακτισμένος και εκνευρισμένος. :whip: :rocket:
  18. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η VODAFONE ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΣΗ, ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑ, ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Ειναι περιττο να αναφερουμε την τραγικη κατασταση του δικτυου στο νησι εξ'αιτιας της παλαιοτητας του, με συνεχεις καταρευσεις (τουλαχιστον 5-6 σοβαρες το χρονο). Η παραπάνω κατασταση παιζει καθοριστικο ρολο στην μη αναπτυξη του 3G στο νησι, κανοντας το 3G να μοιαζει με απιαστο όνειρο .
  19. Δεβ πρόκειται να τους κάνει καμμια παρατήρηση η Nokia. Το mail απλά είναι άχρηστο. Εφ'όσον ο κύριος αντιπρόσωπος εδώ, κατέχει την αντιπροσωπεία της Βουλγαρίας, αλλά και Κύπρου....σιγά μην απειλήσει η Νοκια την εδω αντιπροσωπεία. Α....και μην το ξεχάσω, έρχονται και χειρότερα. Αρχίζουν οι περικοπές προσωπικού στα service, οπώτε φανταστείτε πότε θα μας επιστρέφονται τα τηλέφωνά μας. :cry:
  20. Τα νερά δεν είναι απαραίτητο τα θυμόμαστε να μας πέφτουν , ούτε είναι απαραίτητο να βλέπουμε κακόπιστα τον τεχνικό που αναλαμβάνει να δει τη συσκευή μας. Εξάλλου όπως έχω πει αρκετες φορές , "δεν ειναι δική του η Nokia". Εχω υπ'οψιν μου πλήθος περιπτώσεων με συσκευές όπου βραχύκαν κατα λάθος (εν αγνοια του κατόχου) απο φιλικα του πρόσωπα, συσκευές που απλά "ίδρωσε" το ποτήρι στο τραπέζι και το νέρο πέρασε απο το κάτω τμήμα...κ.α. απίστευτες περιπτώσεις. Όμως όλα ανατρέπονται την τελευταια στιγμή - όταν δει ο κάτοχος με τα δικά του μάτια τη ζημια ή & με άλλη γνωματευση. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις - όπως αυτη όπου ένας φίλος τεχνικός κατηγορήθηκε ότι αυτός πεταξε τα υγρα!!!. Τοτε έριξε το τηλέφωνο κάτω...το πάτησε, και επι τόπου εδωσε καινουριο στον πελάτη! :p :lol: :lol: :lol:
  21. Ωπα...τωρα καταλαβα. Περιμενεις επιδοτηση πουλακι μου ε; :shifty: Γι'αυτο δεν υπάρχει. Για πηγαινε και ζήτα το κάπου "τις μετρητοις" και θα δεις... Εγω βρίσκομαι στο Ιονιο πέλαγος ...καπου εκει... ;)
  22. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δεσμευτική ημερομηνία , ενώ ελάχιτσα από τα μαγαζια της "μητερας" το γνωρίζουν, καθ΄ότι λίγοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και μάλλον θα βρεθουν προ εκπλήξεως.( Η ενημέρωση βγήκε στις 20/6) Όσο για την αντικατάσταση των καρτών, αμφιβάλλω αν αυτή τη στιγμή η A.C. θα έχει τα αντίστοιχα αποθέματα καρτών στις αποθήκες. Λόγικα το πολύ σε 3-4 βδομάδες θα πρέπει να αρχίσουν να αλλαζονται κάρτες. Συμβουλή μου (και μην το πειτε πουθενα) είναι όταν θα δωσετε τη συσκευή, να αναφέρετε 1 από τα συμπτώματα που έχει εντοπίσει η Nokia αντί να πάτε σφηρίζοντας αδιάφοροι&αμέρημνοι να ζητήσετε νέα κάρτα. Λόγικα θα αλλαχθουν οι διαπιστωμένα προβληματικές (ως συνηθως)
  23. Φιλε μου...μαλλον σε δουλευουν. Όλα τα καταστηματα εδω στη περιοχη μου το εχουν. Κραξ'τους και πηγαινε κι αλλου.
  24. POSSIBLE MMC CORRUPTION CASES IN SALES PACKAGE MMC It is possible that in some situations using Nokia 6680 there may be abnormal failures of the RS-MMC memory card included in the sales package. A certain batch of 6680 MMC modules included in sales package (please see picture below) might be affected of these abnormal failures. Affected MMC identification: - Three text rows - Text is in the same level as CE mark - Second row begins with letters “JPN” Note: RS-MMCs, not part of the original sales package, are not affected. Symptoms: After some use, the following symptoms may appear: - Images or the whole images directory disappears - Gallery thumbnails disappear - Messages stored on the MMC become unusable - Other MMC data is corrupted - The MMC becomes fully unusable Reason for the abnormal failures: Some of the MMCs are not functioning according to specifications. Repair instructions: A replacement MMC module is available as a spare part. (please see picture below) Replacement MMC identification: - There are two written rows under CE mark - In the end of last row there is a text “KOREA” CONFIDENTIAL 2 (2) x Level 1 x Level 2 x Level 3 x Level 4 Ref. RM-36 SB-012 Copyright © Nokia Corporation 2005 Replace the corrupted MMC module with new spare MMC module. The old MMC must be destroyed (to protect user data). If the customer wants to save images etc. from old MMC, he/she can do it by using PC Suite to transfer data from the MMC to his/her own computer. Note: Any customer returning their Nokia 6680 for any other issue, should also be advised to change the MMC. It is suggested that the warranty period for selected MMCs should match that of the Nokia 6680 product according to local guidelines. Υ.Γ1: Δεν το διαβάσατε, δεν το είδατε, δεν το ξέρετε. ;) Υ.Γ2: * Σας επισυνάπτω φωτογραφίες της ελλατωματικής και της διορθωμένης κάρτας.
  25. Έπρεπε να πάς στα Κεντρικά της Nokia στη Βουλιαγμένη και να ζητήσεις κάποιον προϊστάμενο. Πίστεψε με πως σε περιπτώσεις μαλ**ιας τους κοβουν τ'αυτiα στα Nokia Shop + οτι αναλάμβάνουν κατευθείαν να σε ικανοποιήσουν τα κεντρικά. Απλα πρέπει να αγριέψεις λίγο.
×
×
  • Create New...