Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή λοιπόν έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά και έχω ακούσει επανειλημμένως από πωλητές τη επωδό "μην πάρεις plasma, είναι πεθαμένη τεχνολογία" που απλά δεν έχει καμία βάση και παραπληροφορεί τους καταναλωτές, γι' αυτό γκρινιάζω.

Σε αυτο συμφωνω!

Η plasma δεν πεθανε απλος δεν βγαινουν πια αρκετα μοντελα!

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια από τους πιο ψαγμένους γιατί η επιλογή tv έχει καταντήσει πολύ δύσκολη υπόθεση! Λοιπόν, θέλω μια τηλεόραση υψηλής ανάλυσης κυρίως για να εκμεταλευτώ τις δυνατότητες του xbox360 και για να παρακολουθώ tv και ειδικά αγώνες, οι ταινίες δε με απασχολούν σχεδόν καθόλου...ο χώρος είναι περιορισμένος οπότε σκέφτομαι για 19-22". Έχω βρει αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=991228 και την αντίστοιχη 22" http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1010646. Λέτε ότι με καλύπτουν? Σαν μάρκα λέει τπτ? Κάτι άλλο που να μη ξεφεύγει πολύ στην τιμή? thanks..!
..κάτι μαγικό!

Παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή οθόνης LCD,

δίνω μέχρι 1.200 ευρώ και θέλω να έχει διαγώνιο από 37''-42''

Τι μπορώ να πάρω;

Ευχαριστώ

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

thanks φίλε μου για την πρόταση. Ξεφεύγει λίγο στην τιμή όμως, είναι περίπου τα διπλά λεφτα, αξίζει τον κόπο? Θα δω μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια του 360 δηλαδή? Επίσης, οι AOC έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, 1680χ1050, είναι οι μόνες που είδα με τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες...δεν θα αποδίδουν καλύτερα τα games?

..κάτι μαγικό!

Η ΑΟC ειναι ΚΑΙ οθονη υπολογιστη, οχι μονο τιβι. Σιγουρα θα ειναι κατωτερη.

Η φυσικη αναλυση που βγαζει το 360 ειναι αυτη της σαμσουνγκ και εκει θα εχεις καλυτερη εικονα.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Kalispera paidia :)

Exo apofasisei na paro hdtv to 8ema einai pos den mporo na apofasiso pio montelo :(Exo diabasei diafora,8a ei8ela na sas rotiso katarxin pia einai ta "stantars"kala xaraktiristika ton torinon tv (fotinotites apokrisis contrast kai oti allo)8a ei8ela an sas einai eukolo na mou protinete kapia modela.

Dia8eto mexri 2100 euro,8elo sigoura 46" Kai Full HD

Diabasa kai kati ar8ra gia autes pou exoun 120 Hz aksizi kati tetio?Episeis sas para8eto kapia ipopsifia modela pou mou aresan na mou pite ti gnomisas.

Toshiba 47Z3030DG 1922 euro (An mporeite pite mou pia i diafora me tin Toshiba 47HL167)

Samsung LE46M86BD 1908 euro

Mou arese poli i Toshiba einai kai mia intza megaliteri kai einai kai 120Hz alla kolao stin aksiopistia tis toshiba den ksero an einai poli kali eteria.

Perimeno simboules kai protaseis :)

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Λίγο που έψαξα είδα ότι η καλύτερη στις 32" είναι η Sony D3000E. Full HD. Απλά δεν ξέρω αν τα αξίζει τα λεφτά αυτά γιατί κάνει και 1300 Ε περίπου, αλλά είναι και 100hz...

Στην LG γενικά τρέφω μεγάλη συμπάθεια. Θα την δω και αυτή που λες. Για 37" πόσα λεφτά θα χρειαστώ;

Η D3000 είναι HD ready, όχι Full HD. Τα 100Hz κάνουν φανταστική δουλειά σε γρήγορες σκηνές, εκει που οι απλές παρουσιάζουν τα γνωστά προβλήματα! Εγω μόνο και μόνο για αυτό θα την αγόραζα!

Για την LG εγώ δε τρέφω συμπάθια πάντως... Θα προτιμούσα καμία Samsung. Την Samsung 32R86 που την έχoυν προσφορά τα πράκτικερ με 700 ευρώ την έχεις δεί? Τρομερή τηλέόραση σε τρομερή τιμή! Αν προλάβεις κανένα κομμάτι χτύπα την και θα με θυμηθείς!

Edit! Συγνώμη παιδιά απάντησα σε ενα πολύ παλιό μήνυμα απο λάθος! :)

Πάντως η πρόταση για την Samsung ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται!

CR electronics

Η κόντρα Plasma - Lcd δεν προκειται να βγάλει νικητή στο κοντινό μέλλον. Οι plasma 10ης γενιάς έχουν τις ίδιες ώρες λειτουργίας με Lcd, πολύ καλύτερο μαύρο και είναι σίγουρα καλύτερες για παρακολούθηση τηλεόρασης, δορυφόρου και DVD. Αν τώρα θέλει κάποιος να λιώνει στα παιχνίδια στην 40άρα οθόνη του ας πάρει Lcd. Οι Plasma απλώς είναι πιο ευαίσθητες και θέλουν μια σχετική προσοχή τις πρώτες 200 ώρες....

Γιώργος

Galaxy s9+

Η D3000 είναι HD ready, όχι Full HD. Τα 100Hz κάνουν φανταστική δουλειά σε γρήγορες σκηνές, εκει που οι απλές παρουσιάζουν τα γνωστά προβλήματα! Εγω μόνο και μόνο για αυτό θα την αγόραζα!

Για την LG εγώ δε τρέφω συμπάθια πάντως... Θα προτιμούσα καμία Samsung. Την Samsung 32R86 που την έχoυν προσφορά τα πράκτικερ με 700 ευρώ την έχεις δεί? Τρομερή τηλέόραση σε τρομερή τιμή! Αν προλάβεις κανένα κομμάτι χτύπα την και θα με θυμηθείς!

Edit! Συγνώμη παιδιά απάντησα σε ενα πολύ παλιό μήνυμα απο λάθος! :)

Πάντως η πρόταση για την Samsung ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται!

Το θέμα με τις Samsung όπως έχω πεί είναι οι διαφορες revision ίδιου προιόντος που κυκλοφορούν,πόσο μάλλον όταν το Praktiker κάνει δικές του εισαγωγές,που δεν καλύπτονται ακόμα από την Ελληνική Samsung,παρά από το service του Praktiker:!:

Η ΑΟC ειναι ΚΑΙ οθονη υπολογιστη, οχι μονο τιβι. Σιγουρα θα ειναι κατωτερη.

Η φυσικη αναλυση που βγαζει το 360 ειναι αυτη της σαμσουνγκ και εκει θα εχεις καλυτερη εικονα.

Thanks φίλε...σίγουρα θα είναι καλύτερη η samsung απλά ξεφεύγει κάπως στην τιμή, θα το κοιτάξω

..κάτι μαγικό!

thanks φίλε μου για την πρόταση. Ξεφεύγει λίγο στην τιμή όμως, είναι περίπου τα διπλά λεφτα, αξίζει τον κόπο? Θα δω μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια του 360 δηλαδή? Επίσης, οι AOC έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, 1680χ1050, είναι οι μόνες που είδα με τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες...δεν θα αποδίδουν καλύτερα τα games?

1680*1050 είναι καλύτερη ανάλυση αλλά δυστυχώς το Xbox360 δεν έχει στις επιλογές της ανάλυσης τη συγκεκριμένη...

Εγώ σου προτείνω αυτή εδώ 24" και ανάλυση 1920Χ1080 που την υποστηρίζει και το xbox360 στα 442 ευρώ και αράζεις :p... Και υπάρχουν και 2-3 παιχνίδια που είναι φτιαγμένα σε αυτή την ανάλυση ενώ στο μέλλον αναμένεται το 1920Χ1080 να γίνει ο κανόνας... Όσο για τις 2 παραπάνω ίντσες μην σε προβληματίζει..Εγώ παίζω σε 37άρα απο 2 μέτρα.. Οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου! ;)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=984868

Το θέμα με τις Samsung όπως έχω πεί είναι οι διαφορες revision ίδιου προιόντος που κυκλοφορούν,πόσο μάλλον όταν το Praktiker κάνει δικές του εισαγωγές,που δεν καλύπτονται ακόμα από την Ελληνική Samsung,παρά από το service του Praktiker:!:

Ε και τι πειράζει;Το Praktiker είναι μια μεγάλη και αξιόπιστη επιχείρηση και δε νομίζω να σε προδόσουν αν έχεις πρόβλημα...

1680*1050 είναι καλύτερη ανάλυση αλλά δυστυχώς το Xbox360 δεν έχει στις επιλογές της ανάλυσης τη συγκεκριμένη...

Εγώ σου προτείνω αυτή εδώ 24" και ανάλυση 1920Χ1080 που την υποστηρίζει και το xbox360 στα 442 ευρώ και αράζεις :p... Και υπάρχουν και 2-3 παιχνίδια που είναι φτιαγμένα σε αυτή την ανάλυση ενώ στο μέλλον αναμένεται το 1920Χ1080 να γίνει ο κανόνας... Όσο για τις 2 παραπάνω ίντσες μην σε προβληματίζει..Εγώ παίζω σε 37άρα απο 2 μέτρα.. Οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου! ;)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=984868

Πολύ καλή πρόταση φίλε, αν πάω για monitor τελικά μπορεί να την προτιμήσω...είμαι ανάμεσα σε 26" lcd tv he ready και monitor 24" full hd...Για να δούμε!

..κάτι μαγικό!

i samsung exei xefigi poli mprosta apo ton antagonismo pleon oso kai an den to kserete se dinami kai poliseis einai 2 fores pano apo ton koloso pou legete sony

katalave amesos oti apo tin stigmi pou kapios dini tosa polla leyta gia mia tv oti sto mualo tou tha skeytotan tin enfanisi dioti mia omorfi tv kanei omorfo ena spiti kai etsi bazei se oles tis tv finiarisma apo plastiko gialistero sidero nikelo sto kato meros poles fores poy s kerdizei amesos

gia ayto kai ego pira samsung an kai eimai fun tis samsung eblepa alles markes kai leo den tha doso tosa leyta gia ena kouti apo plastiko asximo px sony, toshiba

gia ayto einai stin proti thsesi stin eyropi

Κωνσταντίνε δε συμφωνώ μαζί σου

Την τηλεόραση θα την αγοράσεις για να βλέπεις τηλεόραση, όχι για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου. Πάρε εναν όμορφο πίνακα για αυτόν τον λόγο, θα σου έρθει και φθηνότερα.

Όσο για την γραμμή που ακολουθεί η Samsung με το γυαλιστερό πλαστικό θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω, εμένα δε μου αποπνέιει αίσθηση πολυτέλειας, αλλα το αντίθετο, φτηνοκατασκευής. Γούστα είναι αυτά...

CR electronics

Παιδια θελω να παρω μια HD TV 26''(δεν ενδιαφερομαι για παραπανω αφου ο χωρος ειναι περιορισμενος)...Εχοντας ψαξει καποια βασικα πραγματα ξερω οτι η τυπικη αντιθεση και η φωτεινοτητα αποτελουν βασικα κριτηρια στην επιλογη μιας τηλεορασης...Επισης καλο θα ηταν να ειχε και 100Ηz αλλα σε αυτες τις ιντσες δεν υπαρχουν(απο 32'' και πανω ειναι με 100Ηz)...Εχω κοιταξει διαφορα μοντελα και ειμαι αναμεσα σε αυτα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1039431

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956104

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1024345

η πρωτη ειδικα η samsung μου φαινεται πολυ καλη ευκαιρια στα 459€ και διαφερει μονο(!) απο την Jasmine στο οτι δεν εχει ψηφιακο δεκτη...την ειχα δει και απο κοντα στον κωτσοβολο και ειναι ολοϊδιες!!ουτε στην εικονα μου φανηκε καμια διαφορα...τις εχεις δει αλλος και τις δυο samsung?ο πωλητης που ρωτησα στον κωτσοβολο μου ειπε οτι η φτηνη samsung ειναι ολοϊδια με την jasmine μονο που δεν εχει ψηφιακο δεκτη και οτι η χαμηλη τιμη δικαιολογειται επειδη ειναι σε προσφορα...καλη αγορα δεν θα ηταν αυτη με τα 459€?:rolleyes: εχετε να προτεινετε μηπως κατι αλλο εσεις?

Free Your Mind...;)

Κωνσταντίνε δε συμφωνώ μαζί σου

Την τηλεόραση θα την αγοράσεις για να βλέπεις τηλεόραση, όχι για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου. Πάρε εναν όμορφο πίνακα για αυτόν τον λόγο, θα σου έρθει και φθηνότερα.

Έτσι ακριβώς είναι.

Όσο για τη Samsung, η αλήθεια είναι ότι παίρνει πιο πολλά άισθητικά ρίσκα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες που κάποιες φορές της βγαίνουν και άλλες όχι. Π.χ. είπαμε iPod effect αλλά ποιος θα πάρει άσπρη τηλεόραση; :wacko:

Τα γυαλιστερά επίσης είναι σχετικά αμφιλεγόμενα.

Από την άλλη και η Sony με εξαίρεση την πανέμορφη παλιά σειρά V και την X (που κι αυτή παραείναι ογκώδης χωρίς λόγο αλλά σε μαύρο είναι ωραία) έχει λίγο βαρετή εμφάνιση στα περισσότερα μοντέλα της.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Π.χ. είπαμε iPod effect αλλά ποιος θα πάρει άσπρη τηλεόραση; :wacko:

Εγώ ήθελα να πάρω άσπρη,αλλά δεν έβρισκα το μοντέλο που ήθελα... :p

Τα γυαλιστερά επίσης είναι σχετικά αμφιλεγόμενα.

Από την άλλη και η Sony με εξαίρεση την πανέμορφη παλιά σειρά V και την X (που κι αυτή παραείναι ογκώδης χωρίς λόγο αλλά σε μαύρο είναι ωραία) έχει λίγο βαρετή εμφάνιση στα περισσότερα μοντέλα της.

X με διαφορα θα ελεγα η ωραιοτερη :) :cool:

oso kai an den thelete na to paradextite den einai etsi ,diladi ena aytokinito den tha to pernate kai gia tin anfansisi alla mono i dinatotites einai sto myalo sas. kai vevea i dinatotites exoun simasia ,alla kai i enfansisi apo tin stigmi poy dineis tosa polla leuta

kai gia na dite oti den einai etsi tha sas sto apodixo se dio grames

po persoteroi pou pernoun LCD giati tis pernoun??? gia tin eikona ? i ellada exei mini piso stin hdtv ...ego exo akousei para polous oo more na paroume mia lepti tv aytes einai tis modas .. kai sto kato kato aytos einai o logos pou is samsung einai proti stin europi.

To oτι ειναι πρωτη κατασκευαστρια δε σημαινει ντε και καλα οτι εχει τις οι πιο ντιζαινατες, ουτε τις καλυτερες. Μια μεσεα λυση ειναι με μπραντ νειμ, τιποτα παραπανω.

oso kai an den thelete na to paradextite den einai etsi ,diladi ena aytokinito den tha to pernate kai gia tin anfansisi alla mono i dinatotites einai sto myalo sas. kai vevea i dinatotites exoun simasia ,alla kai i enfansisi apo tin stigmi poy dineis tosa polla leuta

kai gia na dite oti den einai etsi tha sas sto apodixo se dio grames

po persoteroi pou pernoun LCD giati tis pernoun??? gia tin eikona ? i ellada exei mini piso stin hdtv ...ego exo akousei para polous oo more na paroume mia lepti tv aytes einai tis modas .. kai sto kato kato aytos einai o logos pou is samsung einai proti stin europi.

Τί σοκ, και όμως ναι - κάποιοι τις παίρνουν για την εικόνα. Μην γενικεύεις με βάση τον εαυτό σου, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να πάρει κανείς μια καλή flat TV.

Έχει γραφτεί επανειλλημμένως και σε διάφορους τόνους ότι αν κάποιος θέλει να βλέπει μόνο τον Πρωϊνό Καφέ και το Έχεις Γράμμα καλύτερα να μείνει με την παλιά του τηλεόραση γιατί και καλύτερα θα βλέπει και θα του μείνουν και τα χρήματα.

Για όλους τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούμε την TV για DVD, δορυφορική, κονσόλες, σύνδεση με PC κλπ. η αγορά μιας LCD/Plasma γίνεται όλο και περισσότερο μονόδρομος παρά τους συμβιβασμούς στο τηλεοπτικό σήμα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παιδια θελω να παρω μια HD TV 26''(δεν ενδιαφερομαι για παραπανω αφου ο χωρος ειναι περιορισμενος)...Εχοντας ψαξει καποια βασικα πραγματα ξερω οτι η τυπικη αντιθεση και η φωτεινοτητα αποτελουν βασικα κριτηρια στην επιλογη μιας τηλεορασης...Επισης καλο θα ηταν να ειχε και 100Ηz αλλα σε αυτες τις ιντσες δεν υπαρχουν(απο 32'' και πανω ειναι με 100Ηz)...Εχω κοιταξει διαφορα μοντελα και ειμαι αναμεσα σε αυτα:

η πρωτη ειδικα η samsung μου φαινεται πολυ καλη ευκαιρια στα 459€ και διαφερει μονο(!) απο την Jasmine στο οτι δεν εχει ψηφιακο δεκτη...την ειχα δει και απο κοντα στον κωτσοβολο και ειναι ολοϊδιες!!ουτε στην εικονα μου φανηκε καμια διαφορα...τις εχεις δει αλλος και τις δυο samsung?ο πωλητης που ρωτησα στον κωτσοβολο μου ειπε οτι η φτηνη samsung ειναι ολοϊδια με την jasmine μονο που δεν εχει ψηφιακο δεκτη και οτι η χαμηλη τιμη δικαιολογειται επειδη ειναι σε προσφορα...καλη αγορα δεν θα ηταν αυτη με τα 459€?:rolleyes: εχετε να προτεινετε μηπως κατι αλλο εσεις?

μπορει να βοηθησει κανεις?:rolleyes::shifty:

Free Your Mind...;)

Η σονυ εχει καλυτερη επεξεργασια χρωματων θεωριτικα και σιγουρα καλυτερα ηχεια. Προσεξε ομως γιατι τα δειγματα δεν ειναι σχεδον ποτε ρυθμισμενα στην εντελεια.

Η επιλογη ειναι δικια σου.

η πρωτη ειδικα η samsung μου φαινεται πολυ καλη ευκαιρια στα 459€ και διαφερει μονο(!) απο την Jasmine στο οτι δεν εχει ψηφιακο δεκτη...την ειχα δει και απο κοντα στον κωτσοβολο και ειναι ολοϊδιες!!ουτε στην εικονα μου φανικε καμια διαφορα...τις εχεις δει αλλος και τις δυο samsung?ο πωλητης που ρωτησα στον κωτσοβολο μου ειπε οτι η φτηνη samsung ειναι ολοϊδια με την jasmine μονο που δεν εχει ψηφιακο δεκτη και οτι η χαμηλη τιμη δικαιολογειται επειδη ειναι σε προσφορα...καλη αγορα δεν θα ηταν αυτη με τα 459€?:rolleyes: εχετε να προτεινετε μηπως κατι αλλο εσεις?

Φίλε μου ετοιμάζομαι και γω να πάρω μια 26" lcd πιο πολύ για να παίζω και έχω σχεδόν καταλήξει στη samsung. Νομίζω είναι καλή επιλογή για τα λεφτά της, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει τόση διαφορά με τη sony πχ...επίσης, στο site του κωτσόβολου αναφέρει ότι είναι 100hz! Την έχει και διαθέσιμη αλλά ακριβότερη, στα 499. Να δούμε πότε θα τη φέρει το πλαίσιο!

..κάτι μαγικό!