pgetsopoulos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τα ονομαστικά Hz από τα πραγματικά που βγάζει η τηλεόραση και Δεν είναι θέμα λογισμικού δυστυχώς απέχουν, και θα το δεις σε κάποια site να γράφουν δύο κατηγορίες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Βοηθάει καθόλου αυτή η εικόνα? Πόσα πρέπει να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Λογικά είναι 100, όχι άσχημα αλλά σε τόσα χρήματα κοίτα και τι άλλο υπάρχει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Φίλε μου, έχω μια παρόμοια, την Samsung LE40B750 του 2009 επίσης. Έχω κουμπώσει έναν σκληρό δίσκο 500αρη με USB πάνω της, και παίζω 500 ταινίες σε μορφή .avi & .mkv, ακόμα και με ξεχωριστούς υπότιτλους .srt ...... Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ έχω βάλει HDD όπως κι εσύ και παίζει όλα αυτά. Όμως, μάλλον δεν έχεις (εγώ δεν έχω) ήχο όταν η ταινία είναι με DTS. Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό εκτός από το να βάζεις σε πρόγραμμα την ταινία για αλλαγή ήχου σε AC3; Edited January 2, 2015 by mirrorofsorrow Διόρθωση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Έχω κουμπώσει επάνω της και έξτρα σύστημα Samsung 5.1 Dolby Surround φίλε μου και έχω πολύ ωραίο ήχο....εάν κατάλαβα καλά τί εννοείς.... :) Edited January 2, 2015 by mirrorofsorrow διόρθωση παράθεσης Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Λογικά είναι 100, όχι άσχημα αλλά σε τόσα χρήματα κοίτα και τι άλλο υπάρχει Αν δεν κάνω λάθος, Τουρκικές εταιρείες έχουν αγοράσει τρανταχτά Brand names παλιών Γερμανικών εταιρειών όπως πχ Grundig και κατασκευάζουν συσκευές με αυτά τα ονόματα στην Τουρκία. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται παίζει και με την Τelefunken. Αυτο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα προϊόντα δεν είναι καλά. Πάντως αν πρόκειται για συσκευές με τέτοιες παλιές γερμανικές φίρμες που αγοράστηκαν για να τονωθεί η φήμη των νέων κατασκευαστών, καλό είναι να το ψάξει κανείς στο διαδίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Φίλε μου, έχω μια παρόμοια, την Samsung LE40B750 του 2009 επίσης. Έχω κουμπώσει έναν σκληρό δίσκο 500αρη με USB πάνω της, και παίζω 500 ταινίες σε μορφή .avi & .mkv, ακόμα και με ξεχωριστούς υπότιτλους .srt ...... Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ έχω βάλει HDD όπως κι εσύ και παίζει όλα αυτά. Όμως, μάλλον δεν έχεις (εγώ δεν έχω) ήχο όταν η ταινία είναι με DTS. Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό εκτός από το να βάζεις σε πρόγραμμα την ταινία για αλλαγή ήχου σε AC3; Από το 12-13 παίζουν οι Samsung νομίζω dts Οπότε πρέπει να βρεις άλλη λύση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έχω κουμπώσει επάνω της και έξτρα σύστημα Samsung 5.1 Dolby Surround φίλε μου και έχω πολύ ωραίο ήχο....εάν κατάλαβα καλά τί εννοείς.... :) Την χρησιμοποιώ με τα δικά της ηχεία αλλά η σειρά Β δεν παίζει ήχο DTS, έτσι αναγκάζομαι να αλλάζω το φορμά του ήχου στο pc ή να κοτσάρω ένα mediaplayer. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από το 12-13 παίζουν οι Samsung νομίζω dts Οπότε πρέπει να βρεις άλλη λύση. Ευχαριστώ StratosGR. Είχα βρεί την λύση σε ένα blue ray player αλλά χάλασε γι΄αυτό ψάχνω κάτι αλλά να έχει και πλοήγηση. Αυτό ειναι το θέμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_coupe Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 καλησπερα, τι γνωμη εχετε για αυτη : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE55H6200AWXXH,99452,498529,1218995.html?langId=-18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Η καλύτερη λύση είναι με dlna. Μόνο που πρέπει να έχεις τον υπολογιστή σου ανοιχτό ή να έχεις ρούτερ που να το υποστηρίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 καλησπερα, τι γνωμη εχετε για αυτη : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE55H6200AWXXH,99452,498529,1218995.html?langId=-18 Γιατί τοσο τεραστιες tv βρε παιδιά;;;; Εγω εχω 46" και ειναι τέρας. Παντως 200hz σε 55" δε μου φαίνονται ικανοποιητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδιά ευχαριστώ... Τελικά την πήρα και ένα έχω να πω Σαν πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γιατί τοσο τεραστιες tv βρε παιδιά;;;; Εγω εχω 46" και ειναι τέρας. Παντως 200hz σε 55" δε μου φαίνονται ικανοποιητικα Εγώ έχω 50'' και μόνο τέρας δεν τη θεωρώ (την τηλεόραση) απο τα 2,5 μέτρα. Είναι το πόσο μάκρια κάθεσαι που επηρεάζει το μέγεθος που πρέπει να πάρεις... Η συγκεκριμένη τηλεόραση (samsung H6200) είναι 100hz πραγματικά (τα 200hz είναι το μαρκετίστικο νούμερο προώθησης, αντίστοιχο με τα μαρκετίστικα των υπόλοιπων εταιριών κάθως όλες ακολουθούν αυτή τη μέθοδο παραπληροφόρησης πλέον) και σε σχέση με άλλες εταιρίες που γράφουν για 1200 κλπ εξωπραγματικά (και ψεύτικα) νούμερα ενώ είναι και εκείνες 100hz το βρίσκω πιο τίμιο... Παιδιά ευχαριστώ... Τελικά την πήρα και ένα έχω να πω Σαν πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική... Είναι κατα κοινή ομολογία πολύ καλή για τα χρήματα της, καλοθέατη:)! Απλά πρόσεξε τώρα που είναι νωρίς τυχόν ατέλειες (με θέαση σε σκοτεινό περιβάλλον θα καταλάβεις αν και πόσο υπάρχουν)... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ έχω 50'' και μόνο τέρας δεν τη θεωρώ (την τηλεόραση) απο τα 2,5 μέτρα. Είναι το πόσο μάκρια κάθεσαι που επηρεάζει το μέγεθος που πρέπει να πάρεις... Η συγκεκριμένη τηλεόραση (samsung H6200) είναι 100hz πραγματικά (τα 200hz είναι το μαρκετίστικο νούμερο προώθησης, αντίστοιχο με τα μαρκετίστικα των υπόλοιπων εταιριών κάθως όλες ακολουθούν αυτή τη μέθοδο παραπληροφόρησης πλέον) και σε σχέση με άλλες εταιρίες που γράφουν για 1200 κλπ εξωπραγματικά (και ψεύτικα) νούμερα ενώ είναι και εκείνες 100hz το βρίσκω πιο τίμιο... Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η κάθε εταιρεία γράφει ότι θέλει 100, 200, 400, 1000hz και ότι όλες είναι 100hz.:O Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η κάθε εταιρεία γράφει ότι θέλει 100, 200, 400, 1000hz και ότι όλες είναι 100hz.:O Όχι, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Και δεν είναι όλες οι τηλεοράσεις 100hz πραγματικά (υπάρχουν και οι 50hz και οι 200hz, τα υπόλοιπα νούμερα είναι υπόθεση μάρκετινγκ περισσότερο). Για να εμβαθύνω το θέμα: Οι τηλεοράσεις στη χώρα μας είναι 50hz πραγματικά και πολλαπλάσια (100 και 200 μέγιστο, δεν έχουν παρουσιαστεί παραπάνω και μάλλον δεν χρειάζεται).50hz σημαίνει λαμβάνει 50 δείχνει 50, 100hz σημαίνει δείχνει 100 (με προσθήκη ενός ενδιάμεσου καρέ) και 200 ότi δείχνει 200 με ενδιάμεση προσθήκη 3 καρέ). Και προκύπτει το ερώτημα: γιατί όχι 50hz, τι χρειάζονται τα π.χ. 100; Απλά λόγο τεχνολογίας η απόκριση των κρυστάλλων μίας οθόνης LCD είναι αργή, οπότε υλικό που περιέχει 50-60 στιγμιότυπα ανά δευτερόλεπτο (digea, αναλογικά κανάλια κλπ), δεν μπορεί να αποδοθεί με πιστή αναπαράσταση της κίνησης, αλλά εμφανίζει θολούρα (blur) και ίχνη, που οφείλονται στην αργή απόκριση των κρυστάλλων των lcd τηλεοράσεων και τη φύση προβολής των pixel τους (write and hold). Eκεί έρχονται τα συστήματα 100-200Hz να βοηθήσουν, ώστε να προσεγγιστεί, όσο το δυνατόν, η καθαρότητα που θα είχαν στην κίνηση τους τέτοια σήματα σε μία CRT, μέσω προσθήκης καρέ που δημιουργεί η τηλεόραση. Επειδή το θέμα είναι μεγάλο επιτρέψτε ενα link (απο άλλο site) που εξηγεί περισσότερα πράγματα καλύτερα: http://avclub.gr/forum/showthread.php/27385-100Hz-Motion-Blur-Response-Time Τα παραπάνω hz που δηλώνουν πλέον οι εταιρίες λοιπόν σε σχέση με τα πραγματικά είναι placebo. Οι εταιρίες τα βασίζουν σε διάφορες τεχνικές γνωστότερη των οποίων είναι το backlight scanning που απλά είναι αναβόσβημα των led κατα τη διάρκειά προβολής ενός καρέ. Ανάλογα λοιπόν με την ταχύτητα του scanning βγάζουν και hz, π.χ. 50 hz panel με αναβόσβημα (*2) των led=100hz mcr κλπ νούμερα. 100hz panel με αναβόσβημα=200hz (mcr, mci κλπ), παραπάνω αναβόσβημα, πολλαπλασιασμός των hz. Σε αυτά προστίθενται και άλλες τεχνικές π.χ. scanning σε ζώνες με έλεγχο οπίσθιου φωτισμού,π.χ 6 ζώνες =*6 το scanning κλπ. Όλα αυτά συμβάλλουν ελάχιστα στη μείωση της θολούρας (αφού δεν εξαλείφει το λόγο δημιουργίας της θολούρας) ενώ οι 100hz τηλεοράσεις με την προσθήκη καρέ (frame interpolation) απλά μειώνει το λόγο δημιουργίας του blur εξ αρχής. Μακρυγόρησα όμως:oops: οπότε για όποιον ενδιαφέρεται για παραπάνω το web είναι γεμάτο σχετικές συζητήσεις. ΥΓ: χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και χαρά!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε ευχαριστώ για το πολύ χρήσιμο πόστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 @Coolgreek Όχι Βασίλη χρήσιμη το Post σου.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γεια σε ολους.χρονιΑπα πολλα και σε λιγες μερες καλη προτοχρονια.λοιπον ψαχνω 32" tv για gaming σιγουρα full hd και τουλαχιστων 100ghz.στα 250 ευρω τι θα βρισκαμε; Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γεια σε ολους.χρονιΑπα πολλα και σε λιγες μερες καλη προτοχρονια.λοιπον ψαχνω 32" tv για gaming σιγουρα full hd και τουλαχιστων 100ghz.στα 250 ευρω τι θα βρισκαμε; Δεν ήταν δύσκολο http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342155_356336/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-28-32-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γεια σε ολους.χρονιΑπα πολλα και σε λιγες μερες καλη προτοχρονια.λοιπον ψαχνω 32" tv για gaming σιγουρα full hd και τουλαχιστων 100ghz.στα 250 ευρω τι θα βρισκαμε; Χρόνια πολλά! Εφόσον είναι για gaming (και ιδίως αν αυτό περιλαμβάνει online fps παιχνίδια κλπ) θα πρότεινα sony γιατί έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στο χαμηλό Input lag (καθυστέρηση της οθόνης μέχρι να δείξει το σήμα). Απο εκεί και πέρα για gaming μόνο δεν χρειάζονται τα 100hz κλπ οπότε μην τα κοιτάς! Πάντως καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια 40'' έναντι μιας 32''. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Δεν ήταν δύσκολο http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/342155_356336/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-28-32-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD.html[/quote Ναι ρε το εχω αποφασισει να παρω την lg με 250 ευρω Edited January 6, 2015 by jim_spu Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Χρόνια πολλά! Εφόσον είναι για gaming (και ιδίως αν αυτό περιλαμβάνει online fps παιχνίδια κλπ) θα πρότεινα sony γιατί έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στο χαμηλό Input lag (καθυστέρηση της οθόνης μέχρι να δείξει το σήμα). Απο εκεί και πέρα για gaming μόνο δεν χρειάζονται τα 100hz κλπ οπότε μην τα κοιτάς! Πάντως καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια 40'' έναντι μιας 32''. κοιτα φιλε αν ειχα λευτα θα επερνα 40" αλλα με το ζορι μαζεψα 250,τα οποια μαζευω απο το καλοκαιρι.14 ειμαι καμια γιορτι γενεθλια και πηγα και για καλαντα γκοτζαμ μαντραχαλος για να εχω τηλεοραση στο δωματιο μου ;) Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλησπέρα, έχω μια τηλεόραση Samsung LE40B750, ή οποία έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Mpeg4 (DVB-T) και έπιασα κανονικά τα ψηφιακά κανάλια της Digea. Στην τηλεόραση αυτή, είχα συνδεδεμένο ένα DVD Recorder επίσης Samsung, το DVD-SH895, μέσω καλωδίου HDMI και λειτουργία με το σύστημα Anynet+ της Samsung. Το καλώδιο RF της κεραίας, ήταν συνδεδεμένο στην είσοδο RF-In του DVD Recorder, και από την έξοδό του RF-Out έφευγε ένα άλλο καλώδιο RF και κούμπωνε στην είσοδο ANTENNA της τηλεόρασης. Έτσι έπρεπε να είναι η συνδεσμολογία του, με βάση τις οδηγίες του DVD Recorder, για να παίρνει σήμα από την κεραία και να γράφει οτιδήποτε στον σκληρό του δίσκο, χωρίς να είναι ανοιχτή η τηλεόραση. Μετά από την εφαρμογή του ψηφιακού σήματος της Digea, σήμερα ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το DVD Recorder για να γράψω κάτι και εδώ είναι το πρόβλημα. Ενώ ακούγεται ο ήχος από τα κανάλια (τα οποία φυσικά είχαν χαθεί και έψαξα ξανά με το search), δεν δείχνει εικόνα και βγάζει μια φράση "Μη υποστηριζόμενη μορφή" , το οποίο με κάνει να υποθέτω ότι δεν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Mpeg4 γιαυτό και δεν δείχνει εικόνα. Τώρα, για να μπορέσω να αποκτήσω σήμα και στο DVD Recorder, υποθέτω πως θα χρειαστώ να αγοράσω έναν αποκωδικοποιητή που να έχει Είσοδο RF αλλά και Έξοδο RF (σαν αυτόν για παράδειγμα) και να τον συνδέσω στο DVD Recorder με καλώδιο Scart στην θέση AV2 (EXT) που έχει. Μετά, το καλώδιο της κεραίας από τον τοίχο, θα συνδεθεί στο RF-IN του αποκωδικοποιητή. Από την έξοδο RF-OUT θα βγάλω άλλο καλώδιο για την είσοδο RF-IN του DVD Recorder και η υπόλοιπη συνδεσμολογία του με την τηλεόραση, θα μείνει ως έχει υποθέτω (σύνδεση με HDMI + καλώδιο από RF-OUT του DVD Recorder προς την είσοδο κεραίας στην τηλεόραση) και δεν θα επηρεαστεί. Είναι σωστή η σκέψη μου? Επίσης, μετά για απλή χρήση της τηλεόρασης (επειδή έχω και κουμπωμένο στην θύρα USB της τηλεόρασης έναν HDD με ταινίες και πηγαίνω στο μενού του HDD από το τηλεκοντρόλ της TV) θα πρέπει πάλι να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή? Ή μάλλον θα συνδέσω τον εξωτερικό HDD απευθείας στην είσοδο USB του αποκωδικοποιητή και από εκεί να τις βλέπω τις αποθηκευμένες ταινίες? Για περισσότερη βοήθεια, παραθέτω τι γράφει στα χαρακτηριστικά του αποκωδικοποιητή που σκέφτομαι για αγορά και έβαλα ως link πιο πάνω: - Με την λειτουργία Time Shift έχετε την δυνατότητα να κάνετε παύση σε ένα ζωντανό πρόγραμμα την στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας το πλήκτρο Pause και να συνεχίσετε την προβολή από το σημείο που σταματήσατε πατώντας το πλήκτρο Play όποια στιγμή αργότερα επιθυμείτε. Έτσι θα έχετε την ελευθερία να σταματήσετε και να ξαναδείτε ένα ζωντανό αθλητικό γεγονός ή ταινία χωρίς να χάνετε καμία σκηνή - Παρακολουθείστε τις αγαπημένες σας ταινίες σε AVI,Divx,MKV, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και δείτε αγαπημένες σας φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει σε ένα USB Stick ή σκληρό δίσκο - Εγγράψτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ενώ τα παρακολουθείτε , η προγραμματίστε την συσκευή να κάνει την εγγραφή όταν λείπετε ώστε να τα παρακολουθήσετε αργότερα - Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι σε Format FAT32 ή NTFS. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε low power 2.5” σκληρούς δίσκους η 3.5” σκληρούς δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία - Με την σύνδεση HDMI μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ανάλυσης εικόνα και υψηλής ποιότητας ήχο στα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθείτε. ΥΓ: Δείτε το πίσω μέρος του DVD Recorder και του υπό αγορά αποκωδικοποιητή, στις συνημμένες εικόνες. Edited January 6, 2015 by topmar Προσθήκη κειμένου Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μια χαρά τα σκέφτηκες όλα. Για να δεις "απλή τηλεόραση" θα τα κάνεις όλα από το κοντρόλ της τηλεόρασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts