MEGAS_GT Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερα και καλο μηνα. Θα εκτιμουσα μια βοηθεια σε επιλογη μιας πολυ καλης tv σε 55-60΄(αποσταση θεασης 5μετρα). Εχω μια αδυναμια στις samsung.εχετε να προτεινετε κατι? επισης μηπως πρεπει να περιμενω λιγο λογω του οτι ισως βγουν καποια νεα μοντελα που αξιζει καποιος να περιμενει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 αξίζει αυτη η 32αρα ? https://www.skroutz.gr/s/3371232/Toshiba-32L4333DG.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημερα και καλο μηνα. Θα εκτιμουσα μια βοηθεια σε επιλογη μιας πολυ καλης tv σε 55-60΄(αποσταση θεασης 5μετρα). Εχω μια αδυναμια στις samsung.εχετε να προτεινετε κατι? επισης μηπως πρεπει να περιμενω λιγο λογω του οτι ισως βγουν καποια νεα μοντελα που αξιζει καποιος να περιμενει? ευχαριστω http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-55-UE55HU6900-SXXH.htm Αυτή είναι πολύ καλή και είναι και Ultra HD. Μόνο μείον ότι δεν διαθέτει 3D. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 γεια χαρα σε ολους και καλο μηνα!ξαφνικα η τβ μου εκει που επαιζε κανονικα αρχισε να δειχνει πολυ πιο ασπρα τα παντα.βασιικα εγινε πολυ ανοιχτο γκρι το μαυρο της.δεν εχει να κανει με ρυθμισεις ΣΟΣ τι να κανω;;;;; η τβ ειναι "λεπτη" τφτ samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 γεια χαρα σε ολους και καλο μηνα!ξαφνικα η τβ μου εκει που επαιζε κανονικα αρχισε να δειχνει πολυ πιο ασπρα τα παντα.βασιικα εγινε πολυ ανοιχτο γκρι το μαυρο της.δεν εχει να κανει με ρυθμισεις ΣΟΣ τι να κανω;;;;; η τβ ειναι "λεπτη" τφτ samsung Πας για αλλαγή, εμένα 7 χρονών samsung κάνει πρασινίλες όταν ανοίγει (έχω βγάλει φωτογραφία παλιότερα σε αυτό το θέμα), άλλες φορές έχει μειωμένη φωτεινότητα και άλλες φορές δείχνει υπερκορεσμένα τα χρώματα. Στη δική μου περίπτωση την όλη δουλειά την κάνει ο επεξεργαστής, αν το ζεστάνω πίσω με ένα σεσουάρ ανοίγει κατευθείαν χωρίς προβλήματα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αλλαγη τηλεορασης η επεξεργαστη;και εμενα πανω απο 8 χρονων δεν είναι .... Μηπως να παρω και γω σεσουαρ; Πλακα πλακα στειλε αν μπορεις φωτο με πμ που ειναι ο επεξεργαστης γιατι και σε μαγαζι που ρωτησα αυτο μου ειπαν οτι πρεπει να εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://www.e-shop.gr/arielli-led2816hd-28-led-tv-hd-ready-black-p-PER.152144 Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://www.e-shop.gr/arielli-led2816hd-28-led-tv-hd-ready-black-p-PER.152144 Πρωτη φορα την βλεπω αυτη την μαρκα.Περισσοτερο απορρυπαντικο μου θυμιζει παρα τηλεοραση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αλλαγη τηλεορασης η επεξεργαστη;και εμενα πανω απο 8 χρονων δεν είναι .... Μηπως να παρω και γω σεσουαρ; Πλακα πλακα στειλε αν μπορεις φωτο με πμ που ειναι ο επεξεργαστης γιατι και σε μαγαζι που ρωτησα αυτο μου ειπαν οτι πρεπει να εχει προβλημα. Να σου πω δεν την άνοιξα εγώ, σε τεχνικό την πήγα και είπε ότι το κάνει ο επεξεργαστής και μέχρι να ζεσταθεί θα τα κάνει αυτά. Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 οκ στο γερμανος στο κοσμο θεσσαλονικης πουλαει μια τηλεοραση 42 αρα στα 599.Αξιζει η συγκεκριμενη;το 3d τι λεει ειναι καλο; δυστηχως δεν ξερω το κωδικο αλλα οπιος παει θα τη βλεπει αφου την εχουν φατσα στη βιτρινα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ποση ειναι η αποσταση θεασης για μια 40αρα τν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Για ταινίες κοντά στα 2,50 μετρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ποια είναι η πιο οικονομική 32"+ που έχετε να προτείνετε; Γιατί με δελεάζει μια Turbo-X στα 130 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ποια είναι η πιο οικονομική 32"+ που έχετε να προτείνετε; Γιατί με δελεάζει μια Turbo-X στα 130 :p Οι turbo-x μπορει να ειναι φτηνες,αλλα ειναι και φτηνιαρικες.Ψαξε για καμια οικονομικη samsung ή lg.Π.χ. http://www.skroutz.gr/s/2568709/Samsung-UE32EH4003.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το φαντάζομαι, αλλά τα χρήματα δυστυχώς είναι ελάχιστα. Θα κάνω υπομονή μάλλον... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω βάλει στο μάτι αυτήν http://www.philips.gr/c-p/42PFS7109_12/7000-series-ultra-slim-smart-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv Δεν είχα ποτέ μου Philips και θα ήθελα την γνώμη από κάποιον κάτοχο. Η τεχνολογία Ambilight στην πράξη δίνει ωραίο αποτέλεσμα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω βάλει στο μάτι αυτήν http://www.philips.gr/c-p/42PFS7109_12/7000-series-ultra-slim-smart-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv Δεν είχα ποτέ μου Philips και θα ήθελα την γνώμη από κάποιον κάτοχο. Η τεχνολογία Ambilight στην πράξη δίνει ωραίο αποτέλεσμα; Εγώ πάντως το βαρέθηκα πολύ σύντομα. Να σου επισημάνω ότι για να έχεις καλό αποτέλεσμα πρέπει ο τοίχος να είναι λευκός, και κατά προτίμηση η τηλεόραση να είναι κρεμασμένη στον τοίχο. Αν παίρνεις την συγκεκριμένη για το Ambilight μη το κάνεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Η τεχνολογία Ambilight στην πράξη δίνει ωραίο αποτέλεσμα; Προσωπικά το βρίσκω βαρετό, ένας φίλος που είχε πάρει το έχει μονίμως απενεργοποιημένο γιατί είναι κουραστικό μετά από κάποιο σημείο. Γνώμη μου καλύτερα να επενδύσεις σε μια τηλεόραση smart TV - 3D, θα την ευχαριστηθείς πιο πολύ. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Προσωπικά το βρίσκω βαρετό, ένας φίλος που είχε πάρει το έχει μονίμως απενεργοποιημένο γιατί είναι κουραστικό μετά από κάποιο σημείο. Γνώμη μου καλύτερα να επενδύσεις σε μια τηλεόραση smart TV - 3D, θα την ευχαριστηθείς πιο πολύ. Έχοντας Ambilight τηλεόραση, συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγώ πάντως το βαρέθηκα πολύ σύντομα. Να σου επισημάνω ότι για να έχεις καλό αποτέλεσμα πρέπει ο τοίχος να είναι λευκός, και κατά προτίμηση η τηλεόραση να είναι κρεμασμένη στον τοίχο. Αν παίρνεις την συγκεκριμένη για το Ambilight μη το κάνεις. O τοίχος είναι ανοιχτό μπεζ και η απόσταση με την ΤV είναι περίπου 20cm. Ένας λόγος που ήθελα να πάρω αυτήν ήταν το Ambilight αλλά αφού λέτε οτι δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο θα κοιτάξω και κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πριν μια εβδομαδα παρελαυα αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135075-samsung-ue40h6400-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Περιμενα μια καλη τβ αλλα ειναι πιο καλη απο οτι περιμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πριν μια εβδομαδα παρελαυα αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135075-samsung-ue40h6400-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Περιμενα μια καλη τβ αλλα ειναι πιο καλη απο οτι περιμενα Έχοντας σπίτι μου Sony, Philips, LG και Samsung πιστεύω ότι η ποιότητα εικόνας της Samsung είναι πολύ ανώτερη όλων. Με γεια να την χαρείς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Έχοντας σπίτι μου Sony, Philips, LG και Samsung πιστεύω ότι η ποιότητα εικόνας της Samsung είναι πολύ ανώτερη όλων. Με γεια να την χαρείς. Πριν μια εβδομαδα παρελαυα αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135075-samsung-ue40h6400-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Περιμενα μια καλη τβ αλλα ειναι πιο καλη απο οτι περιμενα εγώ πάντως μάλλον ΔΕΝ θα ξανά πάρω Samsung. πρώτη πλάσμα και έτυχε να πάρω την 6100 αλλά σε τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο και σε όλα τα κανάλια πλην ΕΡΤ(!) κάνει κάθε κάποια λεπτά κάτι καρεδακια σε κίνηση. αντί η κίνηση να είναι ομαλή την κάνει σε 5-6 πολύ γρήγορα καρέ! το έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι αλλά η αντιπροσωπεία λέει δεν τις έχει αναφερθεί τίποτα. οπότε σιγά μην την στείλω σέρβις να γρατζουνιστει και να μην βρουν και τίποτα! κάνω υπομονή ελπίζοντας να χαλάσει γρήγορα να πάρω άλλη μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εγώ πάντως μάλλον ΔΕΝ θα ξανά πάρω Samsung. πρώτη πλάσμα και έτυχε να πάρω την 6100 αλλά σε τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο και σε όλα τα κανάλια πλην ΕΡΤ(!) κάνει κάθε κάποια λεπτά κάτι καρεδακια σε κίνηση. αντί η κίνηση να είναι ομαλή την κάνει σε 5-6 πολύ γρήγορα καρέ! το έχουν αναφέρει και άλλοι κάτοχοι αλλά η αντιπροσωπεία λέει δεν τις έχει αναφερθεί τίποτα. οπότε σιγά μην την στείλω σέρβις να γρατζουνιστει και να μην βρουν και τίποτα! κάνω υπομονή ελπίζοντας να χαλάσει γρήγορα να πάρω άλλη μάρκα. Είσαι σίγουρος ότι φταίει η τηλεόραση σου και όχι η κεραία ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Είσαι σίγουρος ότι φταίει η τηλεόραση σου και όχι η κεραία ;; έχω πάρει μειωτηρα γιατί κάποιοι σε άλλο φόρουμ πρότειναν μήπως είναι πολύ δυνατό το σήμα. πάλι το έκανε. μετά πήρα ενισχυτή σήματος τα ίδια. όλοι στην πολυκατοικία δεν έχουν θέματα. Edited October 15, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts