Jump to content

MEGAS_GT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MEGAS_GT

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MEGAS_GT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Το μέγεθος απεναντίας με καλυπτει για να βλεπω καλυτερα(εχομεν κ μια πρεσβυωπεια 1 βαθμο)..το ειδα από κοντα κ μην πω ότι και μικρο μου φανηκε...:)
  2. καλημέρα, επειδή προσανατολίζομαι για αγορα του προς αντικατασταση ενός S8 που εχω μου λετε αν αξιζει σε γενικες γραμμες? δεν θα κανω χρηση επαγγελματικη,απλα θελω μεγαλη και ομορφη οθονη κ χρωματα κ να βγαζει καλες φωτο. ευχαριστω
  3. καλημερα, να προχωρησω σε upgrade oreo me samsung exp 9.0? η θα χω θεματα? ευχαριστω
  4. Υπαρχουν μερικα GPS Trackers η καποιες συσκευες για remote start του αυτοκινητου μεσω phone app στην Αμερικη που δουλευουν εκει με συνδρομη σε ετ κινητης αν καταλαβαινω σωστα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει αν αυτες θα μπορουσαν να δουλεψουν και εδω η εστω μερικες..? απο τι εξαρταται αυτο? πχ αν δουλευουν στην ιδια μπαντα (GSM) θα μπορει να δουλεψει εδω..? ευχαριστω.
  5. καλημερα, μια τετοια ειναι οκ για ενα S8 ?? https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html ευχαριστω.
  6. Καλημερα, θα εκτιμουσα την βοηθεια σας. Εχω ενα wifi ηχειο cuby 9 της crystal audio το οποιο ειχα συνδεσει με οπτικη ινα στην tv μου(μια samsung LE46 του 2008)για να εχω καλυτερο ηχο σε σχεση με το ηχειο της tv. Το config αυτο παιζει μια χαρα εδω και 2 χρονια μεχρι που πριν λιγες μερες δεν εχω ηχο απο το ηχειο μεσω οπτικης απο την tv. το καλωδιο της οπτικης ειναι οκ...το τσεκαρα με αλλη πηγη κ παιζει. εβαλα και αλλο καλωδιο κ παλι τα ιδια. το ηχειο ειναι μια χαρα γιατι παιζει ηχο αν του στριμαρω μουσικη απο κινητο η απο wifi internet. επισης το ηχειο αν το συνδεσω με διπλο rca στην tv παιζει τον ηχο. Αυτο που δεν παιζει ειναι με την οπτικη,ενω επαιζε μια χαρα. κοιταω να δω ρυθμισεις στην tv...δεν βλεπω να εχω αλλαξει κατι..μαλιστα βαζω off το ηχειο της tv οταν συνδεω την οπτικη. το ηχειο BTW το πηγα κ σε τεχνικο κ δεν εχει τιποτα. ...καποια ιδεα για το τι φταιει και δεν εχω πλεον ηχο,ενω πριν ειχα??? ευχαριστω.
  7. καλησπερα, αν και διαβασα μερικες σελιδες ,καποιος αξιοπιστος ανταπτορας mhl σε hdmi για note 8 για συνδεση σε tv υπαρχει? ο samsung einai καλος? κανα link για αγορα? ευχαριστω
  8. ευχαριστω για την βοηθεια,με υποχρεωσες!
  9. Guys I have this issue and resolved now. If you have this issue turn on Samsung DVFS once if it is already on/ off in it case in is on. Reboot your device twice or thrice, turning off/on DVFS on/off couple of times. Reboot only after you completely boot into your mobile. Final time turn off DVFS and reboot your machine. The mpdecision should work normally by now, with cores getting offline "παιδια εχω αυτο το θεμα και τωρα λυθηκε.αν εχετε αυτο το θεμα βαλτε στο on το samsung DVFS .Καντε reboot μονο αφου εχετε κανει boot στο κινητο σας. Τελος κλειστε το DVFS και καντε reboot.Το mpdecision θα πρεπει να λειτουργει κανονικα τωρα με τους πυρηνες να ειναι offline." Σου εκανα μια μεταφραση αν και δεν ξερω τι εννοει ο ποιητης..! το chill out σημαινει ..χαλαρωσε σε αργκο ανγκλιστι..!!
  10. ρε μπας και σου ζητησα το δικο σου knox password και δεν το καταλαβα...? chill out!
  11. δηλαδη το να μου πεις αυτα που πριν λιγο βρηκα στο net(οτι μετα τις 15 αποτ προσπαθειες βαζεις ενα pin και σου δινει ενα hint για το passw kai εχεις αλλες 5 προσπαθειες)θα σε κανει "συνενοχο" μου σε κατι που δεν ξερεις αν εχω κανει..? ασε ρε φιλε με τις φοβιες σου,λες και η samsung σε εχρησε προστατη της!...εισαι και πειραιωτης κριμα.
  12. καλησπερα, εχω ξεχασει το password του knox .αν κλειδωσει μετα απο τις 15 αποτυχ προσπαθειες μετα πως μπορω να το ξεκλειδωσω?
  13. Καλημερα και καλο μηνα. Θα εκτιμουσα μια βοηθεια σε επιλογη μιας πολυ καλης tv σε 55-60΄(αποσταση θεασης 5μετρα). Εχω μια αδυναμια στις samsung.εχετε να προτεινετε κατι? επισης μηπως πρεπει να περιμενω λιγο λογω του οτι ισως βγουν καποια νεα μοντελα που αξιζει καποιος να περιμενει? ευχαριστω
  14. Καλησπερα, υπαρχει καποιο mp3 player που να εχει bluetooth ακουστικα και FM Recording με μνημη 8GB+ ? ευχαριστω.
  15. Υπαρχει τροπος να εχω μεσα στο Knox το action memo η κατι αντιστοιχο να γραφω καποια notes? Δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα μεσα στο knox. thanks.
×
×
  • Create New...