george_hab Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 παιδια καλησπερα ..για να βαλω αγγελια την τηλεοραση μου εδω πρεπει να το γραψω καπου συγκεκριμενα η μπορω και εδω?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Συχνές απορίες για το Buy and Sell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Τελικά μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, φτάσαμε και στο σημείο να παρακαλάς όλα να πάνε καλά σε οποιαδήποτε αγορά κάνεις γιατί η εγγύηση που δίνουν οι αντιπροσωπίες τελικά μπορεί και να μην ισχύουν. Συγκεκριμένα και για να μην τους πάρει όλους η μπάλα, μετά από αγορά συσκευής SAMSUNG BX-2431 η οποία δεν δούλεψε ποτέ (δεν άνοιγε καν όταν την έβγαλα από το κουτί) επικοινώνησα αυθημερόν με την αντιπροσωπεία ζητώντας αντικατάσταση. Εκείνοι συμφώνησαν και η συσκευή πήγε στο service της SAMSUNG (Service one λέγετε η εταιρία) μετά από δύο μέρες με κούριερ και εγώ περίμενα να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια όπως οφείλουν σύμφωνα με τον αστικό κώδικα. Δύο εβδομάδες αργότερα, αφού είχα στο μεταξύ επισκεφθεί την αντιπροσωπία της SAMSUNG για να ρωτήσω τους λόγους που καθυστερούν, έκπληκτος παρέλαβα την οθόνη που είχα στείλει για αντικατάσταση, υποτίθετε επισκευασμένη. Φυσικά, επισκευή δεν ήμουν διαθετιμένος να δεχθώ αφού πρόκειτε για καινούργια συσκευή η οποία δεν δούλεψε με το που βγήκε απο τη συσκευασία. Έτσι, επισκέφτηκα και πάλι την αντιπροσωπεία με την οθόνη μαζί μου και αποφασισμένος να απαιτήσω αντικατάσταση επιτόπου. Εκείνοι όμως μέσω κάποιου υπεύθυνου που δέχτηκε να με δει, μου ζήτησαν συγνώμη, μου είπαν πως έγινε κάποιο λάθος και πως θα στείλουν κούριερ σπίτι μου για να παραλάβουν την οθόνη και να προχωρήσει τελικά η διαδικασία αντικατάστασης. Στο μεταξύ γυρίζοντας σπίτι δοκίμασα την οθόνη από περιέργια να δω εάν δουλεύει και ενώ άναψε κανονικά, μετά από 1 ώρα λειτουργίας, έσβησε και πάλι. Το κούριερ που μου είχαν πει πως θα έστελναν καθυστέρησε μερικές μέρες αλλά τελικά ήρθε και πήρε την οθόνη για λογαριασμό του service one και πάλι. Δύο εβδομάδες μετά και περίπου 1.5 μήνα πλέον από την αγορά του μόνιτορ και μετά από άπειρα τηλέφωνα σε εξυπηρέτηση πελατών της SAMSUNG χωρίς να βρω καμία λύση, ούτε καν λογική απάντηση για την καθυστέρηση δεν μπορούσαν να μου δώσουν, έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας με φαξ στην SAMSUNG, απαιτώντας άμεση αντικατάσταση διαφορετικά όπως τους έγραφα θα προχωρούσα σε καταγγελία. Την ίδια μέρα κάποιος προϊστάμενος (ευγενικός και εξυπηρετικός μου φάνηκε οφείλω να πω) μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγνώμη λέγοντάς μου πως θα επιληφθεί προσωπικά επί του θέματος. Τελικά προέκυψε πως η συσκευή BX-2431 (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ) έχει καταργηθεί από την SAMSUNG διότι ανανεώνει την γκάμα της. Έτσι τους ήταν αδύνατον να μου αντικαταστήσουν την συσκευή και μου πρότειναν να μου στείλουν ένα μόνιτορ από την καινούργια γκάμα τους. Από τότε περιμένω 3 εβδομάδες και ακόμα το μόνιτορ δεν έχει αντικατασταθεί λόγω "γραφειοκρατικού" προβλήματος. Πριν μερικές μέρες μου έστειλαν για δεύτερη φορά το προβληματικό μόνιτορ πίσω, αυτή τη φορά σε άθλια κατάσταση (δεν είναι καν βιδωμένο). Αποφάσισα να προχωρήσω σε καταγγελία μέσω του 1520 (γενική γραμματεία καταναλωτή). Επικοινωνόντας μαζί τους όμως (2 φορές), εκνευρίστηκα περισσότερο καθώς στο τηλέφωνο φαινόντουσαν σαν να βαριόντουσαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή μου. Τελικά αποφάσισα να προσφύγω σε καταγγελία μέσω του συνήγορου του καταναλωτή, εκεί μου φάνηκαν πιο ορεξάτοι, άν και μου είπαν πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να δικαιωθώ μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα. Μετά από όλα αυτά είναι φυσικό να αναρωτιέται πλέον κανείς ποιά προστασία έχει πλέον σε αυτήν την χώρα και ποιοί νόμοι ισχύουν όταν έχει πληρώσει προϊόν που δεν λειτούργησε ποτέ και δεν μπορεί να το αντικαταστήσει πιθανόν καθόλου, πόσο μάλλον άμεσα όπως τουλάχιστον αναφέρει ο νόμος. Φίλε μου, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κατά την γνώμη μου, κακώς απευθύνεσαι στο σέρβις της εταιρίας για αντικατάσταση. Στον πωλητή σου έπρεπε να απευθυνθείς. Αυτός έχει την ευθύνη της αντικατάστασης. Το σέρβις είναι μόνο για επισκευές ή αντικαταστάσεις στα πλαίσια επισκευών όμως. Αφού αναφέρεσαι και στον Αστικό κώδικα, ο πωλητής έχει την ευθύνη, όχι το σέρβις.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλησπέρα , σήμερα αγόρασα μία τηλεόραση 1080p (FullHD) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος οδηγός για την ρύθμιση των χαρακτηριστικών εικόνας για την βελτιστοποίηση της εικόνας ? Χρωμα , ευκρίνεια, αντίθεση κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπέρα , σήμερα αγόρασα μία τηλεόραση 1080p (FullHD) και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιος οδηγός για την ρύθμιση των χαρακτηριστικών εικόνας για την βελτιστοποίηση της εικόνας ? Χρωμα , ευκρίνεια, αντίθεση κ.λ.π. σιγουρα υπαρχει. το μανουλ το διαβασες?? εκει θα βρεις την απαντηση που ζητας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) σιγουρα υπαρχει. το μανουλ το διαβασες?? εκει θα βρεις την απαντηση που ζητας.. Όχι ακόμα ευχαριστώ πολύ ,θα το ψάξω ! @edit : Το έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα ! Στο ιντερνετ μπορώ να βρώ κάτι για να την ρυθμίσω ? Edited June 8, 2011 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Kαλησπερα παιδες.Θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες την διαφορα μεταξυ δυο καινουριων μοντελων της Samsung.Ποιες ειναι οι διαφορες των UE46D8000-UE46D7000??Ευχαριστω!:) http://www.apothema.gr/files/productImages/samsung-384765387465872357826357827835782635.JPG Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Συχνές απορίες για το Buy and Sell Χρειάζομαι τη βοήθεια σου γιατί παρόλο που διάβασα με προσοχή το συγκεκριμένο post δεν καταφέρνω να βρω που είναι η ενότητα Buy&Sell του forum. Ανεξαρτήτως απο το αν εχω διακίωμα ανάρτησης αγγελίας η συγκεκριμένη ενότητα δεν είναι προσβάσιμη απ όλα τα μέλη του forum? Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Έτσι ακριβώς. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. Από ότι βλέπω έπιασες τα 151 οπότε σύντομα θα έχεις πρόσβαση σε αυτό. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) να ρωτησω και εδω αν εχουμε τοπικ με θεμα τηλεορασεις ... lcd vs led , mpeg4 και αλλες απορριες πού μπορουν να λυθουν ? αν ειμαι στο σωστο τοπικ τι προτεινει καποιος που ξερει .. lcd ή led ? προφανως τα 100ΗΖ ειναι καλυτερα απο τα 50 αλλα τί αλλο πρεπει να προσεξω για την αγορα μιας καινουργιας τηλεορασης ? ευχαριστω προκαταβολικα ... Edited June 10, 2011 by freedomandloveSW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 να ρωτησω και εδω αν εχουμε τοπικ με θεμα τηλεορασεις ... lcd vs led , mpeg4 και αλλες απορριες πού μπορουν να λυθουν ? αν ειμαι στο σωστο τοπικ τι προτεινει καποιος που ξερει .. lcd ή led ? προφανως τα 100ΗΖ ειναι καλυτερα απο τα 50 αλλα τί αλλο πρεπει να προσεξω για την αγορα μιας καινουργιας τηλεορασης ? ευχαριστω προκαταβολικα ... led 200αρα με mpeg4 ενσωματωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 οκ φανταζομαι εννοεις να ναι τεχνολογιας led στα 200 hz ... ολες αυτες μετα εχουν και mpeg4 και απο οτι εψαξα παιζει διαφορα μονο στο usb αν θα αναπαραγει μουσικη και φωτο ή και βιντεο... και με το 3D τι εχουμε ? πανω κατω εχω καταληξει για μια lg ή μια samsung στα 450-500 ευρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 οκ φανταζομαι εννοεις να ναι τεχνολογιας led στα 200 hz ... ολες αυτες μετα εχουν και mpeg4 και απο οτι εψαξα παιζει διαφορα μονο στο usb αν θα αναπαραγει μουσικη και φωτο ή και βιντεο... και με το 3D τι εχουμε ? πανω κατω εχω καταληξει για μια lg ή μια samsung στα 450-500 ευρω.... ακριβως αυτο εννοω. καλο ειναι να παιζει ταινιες απο το usb και οχι μονο φωτο. οι 3d νομιζω δουλευουν στα 500-600hz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 τι μου προτεινετε για τηλεοραση γυρω στα 600-700 ευρω και διαστασεις γυρω στισ 40-42 ιντσες? ειμαι παντελως ασχετος και δεν ξερω τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 δες καποια panasonic-toshiba, τις θεωρω τις καλυτερες σαν εικονα... σαν λειτουργιες πχ μιση οθονη, μισο tetext-μισο εικονα και τετοια δεν ξερω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 τι μου προτεινετε για τηλεοραση γυρω στα 600-700 ευρω και διαστασεις γυρω στισ 40-42 ιντσες? ειμαι παντελως ασχετος και δεν ξερω τιποτα φιλε εχει καλη προσφορα το e-shop σε 46 ιντσες αυτη την samsung και αξιζει με το παραπανω η αγορα της ;) τωρα και το μουλτιραμα εχει καποιες προσφορες σε 40 ιντσες οπως αυτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 καλησπερα.θελω να παρω μια τιβι 37'' για το δωματιο μου κατα κυριο λογο για τηλεοπτικο σημα αλλα με ενδιαφερει να αναπαραγει και divx απο usb να εχει bluetooth και να ειναι webmonitor (κυριως για youtube)εννοειται να ειναι με mpeg4..κατι να προτεινετε??τιμη εως 600ε. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Αν περιοριστείς λιγάκι στις ίντσες και συμβιβαστεί με μια 32άρα, σίγουρα θα βρείς αυτό που αναζητάς πολύ εύκολα. Βάση των κριτηρίων σου, η πιο προσιτή 37αρα ξεκινά από τα 700 ευρώ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE37D5500-LED-37-UE37D5500RWXXH.htm Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδια τα φωτα σας παρακαλω. Συνδεσα για πρωτη φορα την καινουρια μου τηλεοραση για να δω αν λειτουργουνε ολα καλα. Η τηλεοραση καθοτι καινουρια εχει μπορει να παιξει τα ψηφιακα καναλια χωρις εξτρα αποκωδικοποιητη. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης; μετα την αυτοματη σαρωση για ευρεση καναλιων μου εβγαλε οτι βρηκε 8 ψηφιακα καναλια τα οποια και αποθηκευσε στην μνημη της. Απο τα 8 αυτα καναλια ομως δειχνει πεντακαθαρα μονο τα 4. Στα υπολοιπα 4 η εικονα τρεμοπαιζει εντονα και μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου βγαζει μηνυμα οτι το σημα ειναι αδυνατο. Που υπαρχει το προβλημα;στην τηλεοραση;στην κεραια;καπου αλλου; να σας ενημερωσω οτι στην προηγουμενη τηλεοραση ειχα αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια και τα εδειχνε ολα αψογα. Αναφερω αυτη την λεπτομερεια για να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα προβλημα με την ισχυ του σηματος της κεραιας.οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Αν περιοριστείς λιγάκι στις ίντσες και συμβιβαστεί με μια 32άρα, σίγουρα θα βρείς αυτό που αναζητάς πολύ εύκολα. Βάση των κριτηρίων σου, η πιο προσιτή 37αρα ξεκινά από τα 700 ευρώ http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE37D5500-LED-37-UE37D5500RWXXH.htm LG 42LV5500 LED TV 42' αυτη τι λεει???σε σχεση με την σαμσουνγκ εννοω..επισης αυτες οι τιβι πως συνδεονται στο νετ??ασυρματα η με ethernet?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εμένα η Samsung γενικά μου φαίνεται πως έχει πιο ζωντανά χρώματα και είναι η μοναδική εταιρία που απεικονίζει το μαύρο και το λευκό χρώμα όπως πραγματικά είναι και χωρίς παραμορφώσεις. Κρυστάλλινη εικόνα. Υπάρχει υποστήριξη DLNA δικτύου, αλλά εγώ προτιμώ να μπαίνει με ethernet καλώδιο, είναι προτιμότερο. Όσες tv της Samsung βλέπεις ότι στα χαρακτηριστικά κάνει λόγο για την πλατφόρμα Smart Hub, εννοεί την σουίτα εφαρμογών που έχει εγκατεστημένη η εταιρία στις καινούργιες της τηλεοράσεις και περιέχει συντομεύεις εφαρμογών, όπως youtube, browser, κ.ά. Γίνεται πλήρως απολαυστική η πλοήγηση στο ίντερνετ. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Γίνεται πλήρως απολαυστική η πλοήγηση στο ίντερνετ. Συμφωνώ σε όλα τα γραφόμενα σου περί εικόνας και χρωμάτων αλλά θα μου επιτρέψεις ως κάτοχος της UE46D8000 να διαφωνήσω στό ότι είναι απολαυστική η πλοήγηση στο ίντερνετ με τον ενσωματομένο browser...άν εννοείς στο ότι τα βλέπεις σε μεγάλη οθόνη τότε συμφωνώ.Αλλά σαν ευχρηστία είναι αρκετά δύσκολο να πλοηγηθείς χωρίς mouse και πληκτρολόγιο.(ευτυχώς το Galaxy S με το Samsung Remote έχει βοηθήσει πολύ την κατάσταση αλλά όχι σε τέλεια φάση.);) Ψάχνω να βρώ στα apps και όλο κάνω ενημερώσεις μπάς και βγεί κανένας browser πιό αξιόπιστος-γρήγορος για την τηλεόραση όπως και στο κινητό αλλά ακόμα τίποτα.:cry: (Opera,Mozilla,Dolphin κτλ ) Edited July 21, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καλησπέρα. Πήρα μία Samsung LCD τηλεόραση LE32D400 32'' στα 300 ευρώ και έχω τις εξής απορίες: - Με τους ψηφιακούς δέκτες που βάλαμε στις παλιές τηλεοράσεις, μπορούμε να εγγράψουμε ό,τι παίζει, αν υπάρχει USB. Εδώ δε γίνεται; - Βάζω το stickάκι μου έχοντας μέσα κάποια αρχεία video (avi, mkv, m4v κλπ) και δεν τα βλέπει καν. Στην προηγούμενη περίπτωση τα έβλεπε και κάποια τα έπαιζε.. Κοινώς, έχω ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Τους καλυτερους usb players τους εχουν τα μοντελα της samsung που παιζουν σχεδον τα παντα. Προτεινω να βρεις στα πιο εξειδικευμενα φορουμ το νημα που αφορα τη συσκευη σου γιατι δεν θυμαμαι που αλλα μου φαινεται πως ειχαν βρει εναν τροπο για να βελτιωθει η κατασταση . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Τους καλυτερους usb players τους εχουν τα μοντελα της samsung που παιζουν σχεδον τα παντα. Προτεινω να βρεις στα πιο εξειδικευμενα φορουμ το νημα που αφορα τη συσκευη σου γιατι δεν θυμαμαι που αλλα μου φαινεται πως ειχαν βρει εναν τροπο για να βελτιωθει η κατασταση . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Kάποιο εξιδικευμένο forum, όπως; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts