Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λάθος κάνετε...

Το βρήκα... η δίκια μου παίζει κανονικά ταινίες(divx…), φωτογραφίες, mp3...

Ευχαριστώ για της απάντησης σας.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

παιδια αν ρωτησω κατι?εχει η samsung le37a558p3f δεκτη mpeg-4?ρωταω γιατι εκανα αναζητηση απο το dtv και ενω επιασε τα ψηφιακα καναλια δεν εχει εικμνα και γραφειδε διατιθετε εικονα hd.τι να ακνω?μηπως θελει καμια ρυθμιση?

παιδια αν ρωτησω κατι?εχει η samsung le37a558p3f δεκτη mpeg-4?ρωταω γιατι εκανα αναζητηση απο το dtv και ενω επιασε τα ψηφιακα καναλια δεν εχει εικμνα και γραφειδε διατιθετε εικονα hd.τι να ακνω?μηπως θελει καμια ρυθμιση?

δες στο σαιτ στης σαμσουνγκ αν εχει mpeg4.

Παντως το ψηφιακο σημα ειναι πραγματικα καμπανα. Ειδικα για μενα που ειχα προβλημα με την κεραια...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• 2 weeks later...

επειδή πολλά ακούγονται στα φόρουμς και οι απόψεις ποικίλουν, άλλοι λένε έτσι αλλοι αλλιώς, τελικά εγώ που θέλω τώρα μια τηλεοραση 250-500ε τι να πάρω?

πλασμα?

lcd?

led lcd?

από ότι διαβάζω οι πλάσμα είναι οι πιο παλιές, νεότερες οι lcd και ακόμα πιο νέες οι led.

μέχρι τώρα είχα μια lcd 22" αλλά η εικόνα ξεθωριασμένη και κάπως αφύσικη σε σχέση με την crt που είχα συνηθίσει και η γωνία θέασης χάλια ακόμα και σε μικρές γωνίες γιατί το σαλόνι μου είναι μικρό σχετικά

Edited by shadowman1480

Μια ερώτηση, επειδή είμαι ψιλοάσχετος από tv. Σκεφτόμουν να αγοράσω την lg scarlet, αν και είναι λίγο παλιά μου άρεσε πολύ το design. Σήμερα είδα οτι στα multirama έχουν προσφορά την LG 42SL9000 που έχει κι αυτη φοβερό design και σκέφτομαι να αξίζει να την αγοράσω. Την θέλω για μεγάλο χώρο. Γι αυτό θέλω να είναι πάνω από 37.

δυστχώς δεν έχει.

Έχω καλώδιο HDMI - DVI για να συνδέω το laptop με την τηλεόραση. Στο laptop βάζω το DVI και στην τηλεόραση το HDMI.

Μπορώ να μεταφέρω μέσω του εν λόγω καλωδίου, εκτός της εικόνας, και τον ήχο από το laptop στην τηλεόραση; Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται. Κι αν γίνεται, χάνω κάπου τις ρυθμίσεις.

Το σίγουρο είναι ότι από HDMI σε HDMI καλώδιο, μεταφέρεται και ο ήχος(επιβεβαιωμένο-checkαρισμένο).

PS. Το laptop είναι το Acer Aspire 7720G και τρέχω Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχω καλώδιο HDMI - DVI για να συνδέω το laptop με την τηλεόραση. Στο laptop βάζω το DVI και στην τηλεόραση το HDMI.

Μπορώ να μεταφέρω μέσω του εν λόγω καλωδίου, εκτός της εικόνας, και τον ήχο από το laptop στην τηλεόραση; Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται. Κι αν γίνεται, χάνω κάπου τις ρυθμίσεις.

Το σίγουρο είναι ότι από HDMI σε HDMI καλώδιο, μεταφέρεται και ο ήχος(επιβεβαιωμένο-checkαρισμένο).

PS. Το laptop είναι το Acer Aspire 7720G και τρέχω Microsoft Windows Vista Ultimate 32-bit.

νομίζω πως όχι γιατί το πρότυπο dvi (όπως είναι η έξοδος του laptop) μεταφέρει μόνο εικόνα

• 3 weeks later...
επειδή πολλά ακούγονται στα φόρουμς και οι απόψεις ποικίλουν, άλλοι λένε έτσι αλλοι αλλιώς, τελικά εγώ που θέλω τώρα μια τηλεοραση 250-500ε τι να πάρω?

πλασμα?

lcd?

led lcd?

από ότι διαβάζω οι πλάσμα είναι οι πιο παλιές, νεότερες οι lcd και ακόμα πιο νέες οι led.

μέχρι τώρα είχα μια lcd 22" αλλά η εικόνα ξεθωριασμένη και κάπως αφύσικη σε σχέση με την crt που είχα συνηθίσει και η γωνία θέασης χάλια ακόμα και σε μικρές γωνίες γιατί το σαλόνι μου είναι μικρό σχετικά

Παρε μια panasonic πλασμα νεας γενιας (αλλαξα την εξαιρετικη lcd sony 40w4500)και θα δεις οτι ειναι καλυτερες(μετα το στρωσιμο βεβαια)

Ο μπαμπάς μου βρήκε προσφορά την LG 37SL8000 στα 525 ευρώ περίπου, και την πήρε. Φαίνεται αρκετά καλή για την τιμή της και τα χαρακτηριστικά της. Θέλει βέβαια λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις εικόνας (φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) γιατί μου φαίνεται λίγο ξεθωριασμένη σε σχέση με την προηγούμενη crt sharp που είχαμε.

• 3 weeks later...

Επειδη ειμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης ζητώ να με κατευθύνετε αν μπορείται.

Λοιπόν πήγα στον Κωτσόβολο και έριξα μια ματιά στις τηλεοράσεις εκεί.

Βρηκα αυτα τα μοντέλα :

Sharp Lc32Le600e στα 812 ευρώ.Απο ψαξιμο σε Σκρουτζ υπαρχει και με 660 ευρώ πρόβλημα όμως εκεί ειναι οι δόσεις και ότι δεν ειμαι Αθήνα να πάω να χτυπήσω την πιστωτική στο μαγαζί

Samsung Ue32b7000 η οποία φαινόταν αστεράκι σε τιμή 850 ευρώ απο 1000τόσα αλλά δεν κατάλαβα αν αναφερόταν στο εκθεσειακό.Οι τιμες στο ιντερνετ παιζουν εκει οι πιο φθηνές.

Samsung Le23c550 sta 599.Σαν πιο φθηνή και τιμια προταση.Οχι μεγαλη αποκλειση απο τις τιμες ιντερνετ.

Philips PfL8404h στα 630.Φαινοταν αρκετα καλη και εχει και την καγκουρια με τα πισω χρωματα αν και δε νομιζω οτι προσφερει κατι περα απο την οπτικη καγουρια.

Αυτα.Μετα πηγα στην ηλεκτρονικη που ειχε τελειως αλλα μοντελα και επειδη δεν ξερω ποια ειναι πιο καινουργια και ποια οχι δε σημειωσα κατι.Απλα ολα τα μοντελα εκει στην εκθεση ηταν απο 900 και πανω.

Αυτα που θελω ειναι :

1) Οχι κατασκευης Κινας.Μονο η Sharp ηταν made in japan και οι αλλες ηταν Σλοβακια,Σλοβενια,Ουγγαρια,Ισπανια (sony,samsung,lg).

2)Nα ειναι LED για τη γωνια θεασης, οχι για το ψωνιο του καινουργιου.

3)Να ειναι των 100hz ( ;) για να εχουν πιο ομαλη κινηση.Και 32αρα

4)Να την παρω και να κρατησει μια δεκαετια (εδω γελαμε,ξερω).Ει δυνατον πιο αξιοπιστη.

5)Αν μου προτεινεται καποιο απο τα αλλα μοντελα.

Σε οποιον μπει σε κοπο να εκφερει εμπεριστατωμενη αποψη, ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Καλημέρα.. ποια η άποψη σας για την Panasonic TX L42S20E την πρότεινα σε ένα φίλο μιας και την βρήκα 699 προσφορά και ήθελα να δω μηπως την έχει κάποιος από εσάς για να μου πει εντυπώσεις.

• 4 weeks later...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Έχω το μοντέλο LE37A656A1FXXH στο οποίο πρόσθεσα μια κάρτα για Mpeg4 μιας και υποστήριζε μόνο mpeg3. Το πρόβλημα είναι ότι στην κατηγορία DTV δεν υπάρχει δυνατότητα ταξινόμησης τον καναλιών στη σειρά που θέλω και τα βάζει με την σειρά που τα εντοπίζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή δυνατότητα αναβάθμισης που να το επιτρέπει?

Επίσης δοκίμασα να κάνω firmware upgrade από εδώ

http://www.samsung.com/gr/support/de...me=LE37A656A1F

αλλά ενώ κάνω ότι λέει, ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης αναβάθμισης και μετά από 3 δευτερόλεπτα σβήνει. Καμιά ιδέα?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη λίστα "Αγαπημένα" που έχει η τηλεόρασή σου. Θα προσθέσεις σε αυτή, από το μενού της ψηφιακής, όλα τα κανάλια που θες να παρακολουθείς. Μετά, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την αρίθμηση, οπότε τα βάζεις με όποια σειρά θες. Έπειτα ρυθμίζεις σαν κύρια λίστα αυτή των αγαπημένων και είσαι οκ.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη λίστα "Αγαπημένα" που έχει η τηλεόρασή σου. Θα προσθέσεις σε αυτή, από το μενού της ψηφιακής, όλα τα κανάλια που θες να παρακολουθείς. Μετά, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την αρίθμηση, οπότε τα βάζεις με όποια σειρά θες. Έπειτα ρυθμίζεις σαν κύρια λίστα αυτή των αγαπημένων και είσαι οκ.

Οκ, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Η ρύθμιση των αγαπημένων ως κύρια λίστα είναι σίγουρο ότι υπάρχει στην TV μου έ? Δεν την είχα δει ποτέ.

Ευχαριστώ.

Ναι, σίγουρα υπάρχει. Την έχω δει στην 32άρα της ίδιας σειράς.

Ok, έγινε η δουλειά. Ευχαριστώ. :) Για το θέμα αναβάθμισης θα τους πάρω τηλ να μου πουν τι πάει στραβά και δεν βρίσκει το Update file.

• 4 weeks later...
εχω βαλει ακτω απο τη τβ τον πθργο του πσ για να φτανει το καλωδιο συνδεσης με τη τβ.οταν ανοιγω το πς η εικονα χαλαει και γιμειζει χιονια...τι να ακνω.με αναολιγκο σημα πιανω ακι οχι με ντιτζια

Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση αλλά δεν γνωρίζω και πολλά οπότε θέλω τη βοήθειά σας.Ενδιαφέρομαι για μια τηλεόραση μεγέθους γύρω στις 26'', full HD.

Με μια έρευνα στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων βλέπω ότι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές.Έχετε να με προτείνετε κάποιο μοντέλο?

Γενικά στις 26'' το full HD μπορεί να ξεχωρίσει?Την θέλω για το ps3 και για ταινιούλες.

ΥΓ:Όχι πάνω από 400 ευρώ.