marvin Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 θα ηθελα λιγα την βοηθεια σας σε καποια πραγματακια: 1)εχω συνδεσει την τηλεοραση με το pc...σε ποση αποσταση πρεπει να καθομαι απο την TV(26'') για να μην ειναι επιβλαβες για τα ματια?:rolleyes: 2)εχω συνδεσει την TV μεσω HDMI με ενα Home cinema...και ενα κουμπι λεει οταν το παταω εμφανιζει 1920χ1080ι,1280χ720 τι ειναι αυτα?κατι για το video format πρεπει να ειναι αλλα δεν ξερω ακριως...αν το εχω στο μεγαλυτερο θεωρητικα εχω καλυτερη εικονα? 3)Και κατι τελευταιο που ειναι πολυ περιεργο..οταν βλεπω μερικες ταινιες DivX και παταω subtitle σε μερικες μου τους βγαζει κανονικα τους υποτιτλους ενω σε αλλες μου λεει ''Subtitle not recorded''...εννοειται οτι εχω σε ολες τις ταινιες υποτιτλους...τι μπορει να φταιει?:confused: (αυτο βεβαια εχει να κανει με το Home cinema[υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους] αλλα αν καποιος ξερει ας απαντησει) Με γειά καταρχάς. :) Λοιπόν: 1) Όσο θες, αυτές οι τηλεοράσεις δεν έχουν καθολου ακτινοβολία όπως οι παλιές. Μην κάθεσαι βέβαια με τις ώρες από μικρή απόσταση γιατί θα σε πιάσει το κεφάλι σου αλλά ο καθένας έχει τις αντοχές του. 2) Είναι σήματα υψηλής ευκρίνειας. Το πρώτο έχει υψηλότερη ανάλυση, το δεύτερο έχει προοδευτική σάρωση. Απ' ό,τι καταλαβαίνω στα βάζει όταν έχεις συνδεδεμένο το DVD player του home cinema το οποίο κάνει upscaling τις ταινίες για να φαίνονται σωστότερα στην τηλεόραση υψηλής ανάλυσης. Συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά ποιότητας, αλλά δοκίμασέ τα και διάλεξε όποιο σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 thanks,marvin!:)Να 'σαι καλα... αν μπορει ας βοηθησει καποιος στην 3η απορια μου επανω...αν εχει καμια ιδεα καποιος για το τι φταιει που δεν φορτωνει σε μερικες ταινιες του υποτιτλους(ενω ολες εχουν υποτιτλους)...:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Καλημέρα & χρόνια πολλά! Για προβολή από απόσταση 2,5-3 μέτρα τι μέγεθος προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 thanks,marvin!:)Να 'σαι καλα... αν μπορει ας βοηθησει καποιος στην 3η απορια μου επανω...αν εχει καμια ιδεα καποιος για το τι φταιει που δεν φορτωνει σε μερικες ταινιες του υποτιτλους(ενω ολες εχουν υποτιτλους)...:rolleyes: Παρακαλώ. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι: από PC τί ανάλυση δέχεται; Πάει μέχρι 1360x768 ή σε περιορίζει στα 1024x768 όπως άλλες; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παρακαλώ. Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι: από PC τί ανάλυση δέχεται; Πάει μέχρι 1360x768 ή σε περιορίζει στα 1024x768 όπως άλλες; 1360x768 δεν εχει επιλογη η καρτα γραφικων μου... την εχω 1152Χ864 και δεν με αφηνει να την βαλω στην επομενη(και την καλυτερη) αναλυση που εχει το laptop μου(1440Χ900-η οθονη του laptop ειναι 17'')... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Καλημέρα & χρόνια πολλά! Για προβολή από απόσταση 2,5-3 μέτρα τι μέγεθος προτείνετε? 37 ίντσες νομίζω θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 37-42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Τι λέτε για αυτήν βρε παιδια Panasonic Plasma 42'' Viera TH-42PZ70 1.800 €;;; Αξίζει τα λεφτα της ή να πάω σε LCD δηλαδη εδω Sony LCD 40'' Bravia KDL-40D3500E 1.650 €;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Τι λέτε για αυτήν βρε παιδια Panasonic Plasma 42'' Viera TH-42PZ70 1.800 €;;; Αξίζει τα λεφτα της ή να πάω σε LCD δηλαδη εδω Sony LCD 40'' Bravia KDL-40D3500E 1.650 €;;; Καλημέρα και χρόνια πολλά! :) Δύσκολα μας βάζεις φίλε χρονιάρα μέρα! Καλύτερα να τις δεις να παίζουν με τα μάτια σου και να επιλέξεις... Πάντως, την Sony που αναφέρεις την βρίσκεις και με 1500 ευρώ (οσο να ΄ναι παίζει τον ρόλο της και η τιμή ε?) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 1360x768 δεν εχει επιλογη η καρτα γραφικων μου... την εχω 1152Χ864 και δεν με αφηνει να την βαλω στην επομενη(και την καλυτερη) αναλυση που εχει το laptop μου(1440Χ900-η οθονη του laptop ειναι 17'')... OK, thanks. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καλημέρα και χρόνια πολλά! :) Δύσκολα μας βάζεις φίλε χρονιάρα μέρα! Καλύτερα να τις δεις να παίζουν με τα μάτια σου και να επιλέξεις... Πάντως, την Sony που αναφέρεις την βρίσκεις και με 1500 ευρώ (οσο να ΄ναι παίζει τον ρόλο της και η τιμή ε?) Χρόνια πολλά σε σενα και σε όλο το team του myphone. Με το μάτι δυσκολα να βγάλεις συμπεράσματα όταν τις δεις σε μια εκθεση ενος καταστήματος και όταν μιλάμε για δύο από τις κορυφαιες TV στην κατηγορία τους. Μάλλον πάω για plasma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Τι λέτε για αυτήν βρε παιδια Panasonic Plasma 42'' Viera TH-42PZ70 1.800 €;;; Αξίζει τα λεφτα της ή να πάω σε LCD δηλαδη εδω Sony LCD 40'' Bravia KDL-40D3500E 1.650 €;;; Για μενα Sony.. http://fransdesmet.telenet.be/images/KDL40D3550.gif Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 φιλοι χρονια πολλα και καλα :rolleyes: θα ηθελα την γνωμη σας μεταξυ των plasma Philips PFP5532D και Panasonic 42PX70E ... ποια πιστευετε ειναι καλυτερη ? το σερβις ποιας εταιρειας ειναι καλυτερο ? ποια απο αυτες τις τηλεορασεις εχει τις περισσοτερες εξοδους και ευκολιες συνδεσεων με αλλες συσκευες ? marvin τα φωτα σου :O Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 φιλοι χρονια πολλα και καλα :rolleyes: θα ηθελα την γνωμη σας μεταξυ των plasma Philips PFP5532D και Panasonic 42PX70E ... ποια πιστευετε ειναι καλυτερη ? Θα έλεγα την Panasonic χωρίς πολλή σκέψη. Η Philips δεν πολυασχολείται με τις plasma εδώ και χρόνια, ενώ η συγκεκριμένη Panasonic είναι πολύ καλή και δοκιμασμενη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 thanks Marvin :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 παιδια,καταρχην χρονια πολλα...θα ηθελα να ρωτησω κατι: εχω συνδεσει την tv με το laptop απο VGA σε VGA...υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI για καλυτερη συνδεση?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 παιδια,καταρχην χρονια πολλα...θα ηθελα να ρωτησω κατι: εχω συνδεσει την tv με το laptop απο VGA σε VGA...υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI για καλυτερη συνδεση?:rolleyes: Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά και να υπάρχει δε θα κάνει κάποια διαφορά γιατί η vga είναι αναλογική έξοδος και περιορίζεσαι.... Αν είχες DVI και το ένωνες με το HDMI τότε θα είχες κάποια διαφορά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 κάποιο σχόλιο για αυτήν;; δυστυχώς ο μόνος περιορισμός είναι το μέγεθος (μέχρι 0,76x0,54)...ντάξει και και να μην ξεφύγει σε τιμή:lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 κάποιο σχόλιο για αυτήν;; δυστυχώς ο μόνος περιορισμός είναι το μέγεθος (μέχρι 0,76x0,54)...ντάξει και και να μην ξεφύγει σε τιμή:lol: εγω την πηρα αυτην πριν 4 μερες και οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες...:rolleyes: εγω την εχω σε υπνοδωματιο και την χρησιμοποιω και για οθονη pc...την φθηνοτερη εκδοση της Samsung(26'') με τα 500€ σου προτεινω να μην μπεις καν στον κοπο να την κοιταξεις...αμα θες ομως την TV για σαλονι σου προτεινω να κοιταξεις για μεγαλυτερο μεγεθος...;) Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Καλημέρα & χρόνια πολλά! Για προβολή από απόσταση 2,5-3 μέτρα τι μέγεθος προτείνετε? Any1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Any1? 37 - 46'' Κατά βάση όσο θέλει ο καθένας πάει, εγώ από 2,5 μέτρα βλέπω σε 42''. 37-46'' είναι κοινά αποδεκτά μεγέθη γι' αυτή την απόσταση που είναι πολύ συνηθισμένη στα ελληνικά σπίτια. Νομίζω ότι θα σήκωνε και 50-52'' χωρίς πρόβλημα αλλά δεν έχει τύχει να δω. Πάντως μηδενική ακτινοβολία και μεγαλύτερη εικόνα = ξεκούραστη θεαση. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Εξαρτάται από το δωμάτιο πόσα τμ μέτρα είναι ,αν γεμίζει ο χώρος ή όχι κλπ.-Εγώ στα 2,5μ είμαι με 32'' και είναι υπεραρκετές:!: Πάντως η ξεκούραστη θέαση έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ,τα χρώματα που βγάζει κάθε τηλεόραση και το σήμα (ειδικά το τηλεοπτικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις 2 lg? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168590 Εγώ δεν βλέπω κάτι...γενικά νομίζω η lg έχει αρκετά παρόμοια μοντέλα...έχουν κάπου 50 ευρώ διαφορά στην τιμή, η lc42 είναι ακριβότερη, αξίζει τα παραπάνω χρήματα? Θυμίζω ότι η χρήση θα είναι για xbox360 και αναλογικά κανάλια...thanks! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Aλλο τύπο πανελ έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις 2 lg? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168590 Εγώ δεν βλέπω κάτι...γενικά νομίζω η lg έχει αρκετά παρόμοια μοντέλα...έχουν κάπου 50 ευρώ διαφορά στην τιμή, η lc42 είναι ακριβότερη, αξίζει τα παραπάνω χρήματα? Θυμίζω ότι η χρήση θα είναι για xbox360 και αναλογικά κανάλια...thanks! Εγώ είμαι μεταξύ της 32LC45 & 32LB75, € 609 & € 749 αντίστοιχα! Η μία απλά έχει απόκριση 8ms και η άλλη 5ms. Είναι μεγάλη διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts