freddaras Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 6 ώρες πριν, vazos said: Μια χαρά είναι αλλά εγώ του έβαλα μια μια gcam και το απογείωσε σου ειναι ευκολο καποιο λινκ ? γιατι ηδη το εκανα παραγγελια να ειμαι ετοιμος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 48 minutes ago, freddaras said: σου ειναι ευκολο καποιο λινκ ? γιατι ηδη το εκανα παραγγελια να ειμαι ετοιμος .. Καλορίζικο,εδώ κατέβασε την τελευταία που είναι η 9 https://cyanogenmods.org/downloads/bsg-gcam-8-7/ Όταν κατεβάσεις το αρχείο με μετονομασία θα σβήσεις το τελικό που θα λέει zip( θα το αφήσεις μέχρι που λέει apk) 1 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Καλορίζικο,εδώ κατέβασε την τελευταία που είναι η 9 https://cyanogenmods.org/downloads/bsg-gcam-8-7/ Όταν κατεβάσεις το αρχείο με μετονομασία θα σβήσεις το τελικό που θα λέει zip( θα το αφήσεις μέχρι που λέει apk) σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Καλημέρα σε όλους σας.Πρώτη μέρα χρήσης του νέου κινητού, μετάβαση από το X3 Pro.Δυστυχώς δεν γίνεται ενεργοποίηση συγχρονισμού κλήσεων και μηνυμάτων, στον λογαριασμό Xiaomi.Βγάζει διαρκώς αυτά τα μηνύματα, που βλέπετε πιο κάτω.Κάποια λύση βρε παιδιά; Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο προηγούμενο Poco X3 Pro.Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Κάτι που δεν πρόσεξαν πολλοί, όπως εγώ, είναι ότι δεν έχει επιλογή για VoLTE το κινητό, όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Τα βήματα της εμφάνισης του κουμπιού και της ενεργοποίησης του, είναι στο παρακάτω link. https://www.techyloud.com/answers/how-to-enable-volte-on-xiaomi-poco-x5/Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 5 minutes ago, topmar said: Κάτι που δεν πρόσεξαν πολλοί, όπως εγώ, είναι ότι δεν έχει επιλογή για VoLTE το κινητό, όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Τα βήματα της εμφάνισης του κουμπιού και της ενεργοποίησης του, είναι στο παρακάτω link. https://www.techyloud.com/answers/how-to-enable-volte-on-xiaomi-poco-x5/ Poco X5 via Tapatalk Εμένα στο δικό μου φαίνονταν εξ αρχής όταν το άνοιξα πρώτη φορά Edited March 16, 2023 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Τι να πω, στο δικό μου δεν υπήρχε... Η κάρτα SIM σου ενεργοποιηθηκε στο Xiaomi Cloud εσένα, κανονικά;Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 ώρα πριν, topmar said: Τι να πω, στο δικό μου δεν υπήρχε... Η κάρτα SIM σου ενεργοποιηθηκε στο Xiaomi Cloud εσένα, κανονικά; Poco X5 via Tapatalk Όλα άψογα έγιναν Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Κάτι που δεν πρόσεξαν πολλοί, όπως εγώ, είναι ότι δεν έχει επιλογή για VoLTE το κινητό, όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Τα βήματα της εμφάνισης του κουμπιού και της ενεργοποίησης του, είναι στο παρακάτω link. https://www.techyloud.com/answers/how-to-enable-volte-on-xiaomi-poco-x5/Poco X5 via TapatalkΠάλι δεν έχω δεδομένα κατά την διάρκεια κλήσης, ακόμα και με τα βήματα αυτά. Καμία λύση; Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Έχεις ενεργοποιήσει το volte από τον πάροχο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Έχεις ενεργοποιήσει το volte από τον πάροχο;Μα δεν άλλαξα κάτι στην κάρτα, την έβγαλα από το προηγούμενο κινητό μου Poco X3 Pro όπου δούλευε κανονικά και την έβαλα σε αυτό το καινούριο.Πως γίνεται να το ελέγξω στον πάροχο; Έχω Nova (πρώην Wind). Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Το κινητό είναι EU; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Όχι, είναι SMPMIXMPoco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Αυτό είναι το πρόβλημα, πρέπει να έχεις EU για να παίξει out of box, δεν γνωρίζω αν μπορείς όπως είσαι να δουλέψει, εγώ θα ξεκλειδωνα και θα έβαζα EU οποιαδήποτε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Αμάν, σοβαρά τώρα; Δεν ξέρω από αυτά... Φτου... Μπελά βρήκαμε... Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Έπρεπε να πάρεις eu τώρα για να μην σε πάρω στο λαιμό μου δες τι θα απαντήσουν και οι άλλοι όπως ο φίλος που υπήρχαν οι διακόπτες volte από την αρχή, αν έχει EU. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Εγώ επειδή την είχα πατήσει με f2pro που ήταν global και όχι eu δεν δούλευε το wolte και vo wifi τώρα πήρα το x5 global από μαγαζί που είχε eu μόνο(με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας Ελλάδας) και όλα δουλεύουν με την μια Μόλις έβαλα την sim 1 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Πρέπει να έχει κάποια σχέση και με το έτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη συσκευή, με την αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας στο λογαριασμό Xiaomi.Ενώ συνδέομαι κανονικά στο λογαριασμό Xiaomi, στην ενότητα Συσκευές - Τρέχουσα Συσκευή, γράφει το μήνυμα "Η κάρτα SIM δεν έχει εγκατασταθεί ή είναι ανενεργή". Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Από Ελλάδα το πήρες; αν το μαγαζί που το αγόρασες έγραφε EU τότε το γυρνάς πίσω και παίρνεις άλλο, αλλιώς πρέπει να του περάσεις EU ρομ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Εγώ επειδή την είχα πατήσει με f2pro που ήταν global και όχι eu δεν δούλευε το wolte και vo wifi τώρα πήρα το x5 global από μαγαζί που είχε eu μόνο(με εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας Ελλάδας) και όλα δουλεύουν με την μια Μόλις έβαλα την simΕάν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν πρόκειται να δουλέψει το VoLTE στο δικό μου. Από Ελλάδα το πήρες; αν το μαγαζί που το αγόρασες έγραφε EU τότε το γυρνάς πίσω και παίρνεις άλλο, αλλιώς πρέπει να του περάσεις EU ρομ.Όχι, από τους πρώτους που το παρήγγειλα όταν βγήκε, από έξω το έφερα. Το πέρασμα της EU ROM εύκολο; Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Για κάποιον που ξέρει εύκολο. Υπάρχουν και μαγαζιά που κάνουν τέτοιες δουλειές. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 9 minutes ago, topmar said: Εάν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν πρόκειται να δουλέψει το VoLTE στο δικό μου. Όχι, από τους πρώτους που το παρήγγειλα όταν βγήκε, από έξω το έφερα. Το πέρασμα της EU ROM εύκολο; Poco X5 via Tapatalk Δυστυχώς μόνο eu θα παίξουν, θέλει μια διαδικασία για να αλλάξεις από mix σε eu που και εγώ δεν το κατέχω να το έκανα μόνος Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 1 ώρα πριν, topmar said: Αναλυτικότατα εδώ: https://miuirom.org/updates/fastboot-xiaomi Γενικά δεν είναι δύσκολη η διαδικασία αλλά θέλει οπωσδήποτε μεγάλη προσοχή και διάβασμα... Εάν είναι έτσι όπως τα λες, τότε δεν πρόκειται να δουλέψει το VoLTE στο δικό μου. Όχι, από τους πρώτους που το παρήγγειλα όταν βγήκε, από έξω το έφερα. Το πέρασμα της EU ROM εύκολο; Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Βρήκα εδώ οδηγίες ειδικά για το κινητό αυτό.https://unlocktechy.com/unlock-bootloader-on-xiaomi-poco-x5-proΤι να πω, εάν δεν υπάρχει άλλη λύση, εδώ θα καταλήξω... Poco X5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-28-05-2019/Υπάρχουν πλήρες οδηγίες στην ελληνική κοινότητα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts