savasgr Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 παιδες εγκατεστησα το tom tom 6 στο e61 ( c*****d) και για να φορτωσω το χαρτη μου ζητουσε activation code αφου βαλω το id device ...ποιο ειναι αυτο... δωστε μου μια απαντηση εστω και με pm...ευχαριστω Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 στο Ε61i το κεντρικο πολυπληκτρο εχει φωτισμο?τωρα το συνειδητοποιησα και ρωταω μηπως κι εχει κανονικα και το δικο μου χαλασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 στο Ε61i το κεντρικο πολυπληκτρο εχει φωτισμο?τωρα το συνειδητοποιησα και ρωταω μηπως κι εχει κανονικα και το δικο μου χαλασε! Οχι δεν εχει φωτισμο. Το quick reply γιατι δεν δουλευει;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 πολυ νεκρα ρε παιδια!τοσο λιγοι ειμαστε?lol!ποια ειναι η τελευταια version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 πολυ νεκρα ρε παιδια!τοσο λιγοι ειμαστε?lol!ποια ειναι η τελευταια version? Αν εννοείς το Ε61i μία έκδοση έχει βγει μέχρι στιγμής, η V 1.0633.22.05 (15-02-07). Αν εννοείς το Ε61 η τελευταία είναι η V 3.0633.09.04 (20-11-06). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Δοκιμη παιδια απο το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 To e61i ειναι ο ορισμος του "αθορυβου" κινητου!γραφεις και τα πληκτρα δεν ακουγονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Που το πουλανε παιδια? Κοιταζω στο πλαισιο, αλλα και στο 9volto, και δεν ειναι διαθεσιμο. Ερωτηση 1: Αν εχει την ευγενη καλοσυνη, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται το surfing με το e61i? Αν εχεις ενεργοποιημενο το gprs-wap, μπορεις με mini opera να σερφαρεις σε κανονικα sites? Δεν μιλαμε μονο για wap sites, σωστα? Ερωτηση 2: μπορω να βαλω με καποιο τροπο dual sim στο e61i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 παιδια το τηλ δεν πωλειται πουθενα.αν δεν φυγει το στοκ του ε61 μην το περιμενετε.ετσι μου ειπαν στο πλαισιο.θα ειναι εμπορικα διαθεσιμο τον αυγουστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ...εχω την εντυπωση πως η ενταση του ακουστικου ( e61) ειναι λιγο χαμηλη...εχω την τελευταια αναβαθμιση...υπαρχει καποια λυση? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση? Στο E61 έχει ανακαλύψει κανείς πως λειτουργεί το voice dial? Στο E60 μου ως προεπιλογή έχει την synthesis και φτιάχνει voice tags. Στο Ε61 με το τελευταίο firmware όχι μόνο δεν λειτουργεί η synthesis αλλά δεν μπορώ να βρώ και να προσθέσω voice tag στις επαφές. Pls help! Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Κοιταζω για μνημες, φυσικα συμβατες με e61i. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL Εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=959529&tab=specs λεει οτι παιρνει μνημες micro-sd. Εννοει mini-sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Εννοει microSD δηλαδη ποσο ειναι ειναι το μεγιστο που χωραει?φτανει τα 8 γιγα αν ειναι micro sdhc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 δηλαδη ποσο ειναι ειναι το μεγιστο που χωραει?φτανει τα 8 γιγα αν ειναι micro sdhc? Λογικά σαν S60 3rd edition δεν υποστηρίζει micro sdhc και πάνω από 2GB μέγεθος microSD. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 γνωριζει καποιος τι πιοτητας βιντεο τραβαει και αν ειναι καλες οι φωτογραφιες του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 γνωριζει καποιος τι πιοτητας βιντεο τραβαει και αν ειναι καλες οι φωτογραφιες του? Σε φως ημερας πολυ καλές φωτογραφίες. Σε σκοταδι......:ninja: Το βίντεο ειναι mp4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Σε φως ημερας πολυ καλές φωτογραφίες. Σε σκοταδι......:ninja: Το βίντεο ειναι mp4. ποση αναλυση ειναι το mp4? στον υπολογιστη φαινεται καλα? εσυ ποσο καιρο το εχεις το ε61ι? εισαι ικανοποιημενος γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 ποση αναλυση ειναι το mp4? Video Resolution: 352 x 288 Video Frame Rate: 15 fps Video Zoom: 4 x Video Format: H.263, MPEG-4 http://www.forum.nokia.com/devices/E61i Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 ..........εσυ ποσο καιρο το εχεις το ε61ι? εισαι ικανοποιημενος γενικα? Το έχω σχεδόν 2 μήνες. Με μία λέξη...εξαιρετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Το έχω σχεδόν 2 μήνες. Με μία λέξη...εξαιρετικό! συμφωνω και επαυξανω!!!το καλυτερο νοκια που ειχα ποτε!! και κατι αλλο..ποιο ειναι καλυτερο να αποθηευουμε τα μηνυματα στην μνημη του κινητου η στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 εχω ενα 6600 3 χρονια.εχω δει απο κοντα αρκετα n-series αλλα δεν μπηκα στον πειρασμο να το αλλαξω.εκτος ισως του ν95.στο ε61ι με εχει εντυπωσιασει η τεραστια οθονη-αυτος ειναι ο κυριος λογος-και το πληρες πληκτολογιο και θελω να το αλλαξω.απλα δεν ηθελα να παρω κατι αναβαθμισμενο-εστω και αρκετα του δικου μου- αλλα κατι τελειως διαφορετικο.για αυτο το εχω το 6600 ακομα.πιστευω οτι αυτο ειναι οντως κατι αλλο.οι διαφορες με ε61 με ε61ι ειναι πολλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 To πηρα κι εγω το e61i! Απο πλαισιο. Ακομη βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το φερνει μονο το πλαισιο... Βεβαια, με αυτο το κινητο, που φαινεται υπεροχο, εχω χαθει. Μου φαινεται θα μου παρει μηνες να το μαθω. Ηθελα το ελληνικο manual σε pdf, οχι για κανενα αλλο λογο, μην μπερδευομαι με τις ορολογιες ελληνων γιατι το κινητο ειναι σε ελληνικο μενου. Αλλα στο site της ελληνικης νοκια δεν το εχουν(πρωτοτυπο ε?). Το εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 20 δεύτερα search στο european site της Nokia καιιιιιι: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E61i-1_UG_el.pdf Καλό διάβασμα ;) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 να σαι καλα! :) θεωρησα αυτονοητο οτι το ελληνικο manual θα το εβρισκα στο ελληνικο site, και λεω αφου δεν ειναι εδω δεν ειναι πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Πως μπορω να γραφω μεσα σε ελληνικο κειμενο, εμβολιμα δηλαδη, λατινικους χαρακτηρες? Χωρις να πηγαινω επιλογες-ρυθμισεις-αλλαγη γλωσσας. Το manual λεει οτι πατας το πληκτρο chr και κανει εναλλαγη χαρακτηρων μεχρι να βρεις αυτο που θες. Εγω οταν πατω το πληκτρο chr σε συνδυασμο με ενα πληκτρο δεν μου δινει λατινικο χαρακτηρα. Θελω κατι αναλογα με τα υπολοιπα κλασικα κινητα, πατας γρηγορα το πληκτρο και εναλασσει σε μια σειρα χαρακτηρων, μεταξυ των οποιων και λατινικους. Πως γινεται αυτη η γρηγορη εναλλαγη στο e61? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts