yngwiedis01 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 Καλησπέρα σας. Θέλω να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό που δημιούργησα το 2004 και χρησιμοποιούσα μέχρι το 2017 εδώ στο forum σας, αλλά δυστυχώς έχω ξεχάσει το password και το email address που είχα δηλωμένο στον λογαριασμό, δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Υπάρχει περίπτωση να τον ανακτήσω κάπως; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yngwiedis01 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου On 20/12/2023 at 10:19 ΜΜ, yngwiedis01 said: Καλησπέρα σας. Θέλω να χρησιμοποιήσω έναν λογαριασμό που δημιούργησα το 2004 και χρησιμοποιούσα μέχρι το 2017 εδώ στο forum σας, αλλά δυστυχώς έχω ξεχάσει το password και το email address που είχα δηλωμένο στον λογαριασμό, δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Υπάρχει περίπτωση να τον ανακτήσω κάπως; Σας ευχαριστώ. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Θέλω να συνδεθώ με τον παλιό μου λογαριασμό αλλά ζητάει mail που από το 2004 αλίμονο αν το θυμόμουν. Έστειλα μήνυμα στο «Επικοινωνήστε μαζί μας» αλλά με συνδέσατε με Κάιρο. Υπάρχει κάποιος να συνεννοηθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου (edited) Εγώ βάζω το email για αλλαγή συνθηματικου και δεν έρχεται τίποτα, κάποια λύση; Edited 17 Ιανουαρίου by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
customer Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) Καλημέρα. Μήπως ειναι δυνατον να επαναφερετε τα μηνυματα απο τον παλιο μου λογαριασμό? Μπορω να σας δωσω το παλιο username και το password που ισως βεβαια καταργηθηκε. Το παλιο email εγγραφης ομως ειναι αγνωστο, γιατι παλαιοτερα δεν το ζητουσατε για το login. Edited 28 Ιανουαρίου by customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. 8 Φεβρουαρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου On 17/1/2024 at 6:18 ΠΜ, Prat vol 2 said: Θέλω να συνδεθώ με τον παλιό μου λογαριασμό αλλά ζητάει mail που από το 2004 αλίμονο αν το θυμόμουν. Έστειλα μήνυμα στο «Επικοινωνήστε μαζί μας» αλλά με συνδέσατε με Κάιρο. Υπάρχει κάποιος να συνεννοηθώ; Pmd On 28/1/2024 at 3:03 ΠΜ, customer2 said: Καλημέρα. Μήπως ειναι δυνατον να επαναφερετε τα μηνυματα απο τον παλιο μου λογαριασμό? Μπορω να σας δωσω το παλιο username και το password που ισως βεβαια καταργηθηκε. Το παλιο email εγγραφης ομως ειναι αγνωστο, γιατι παλαιοτερα δεν το ζητουσατε για το login. Καλησπερα, στειλτε μου PM On 17/1/2024 at 9:29 ΠΜ, arma said: Εγώ βάζω το email για αλλαγή συνθηματικου και δεν έρχεται τίποτα, κάποια λύση; PMd On 16/1/2024 at 4:05 ΜΜ, yngwiedis01 said: Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση; Σας ευχαριστώ. Το ονομα του λογαριασμου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω τι φάση, αλλά έγινε θαύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Καλησπέρα σας και καλή ανάσταση. Θα μπορούσε να γίνει αλλαγή στο όνομα χρήστη μου? Δεν θα ήθελα να φτιάξω απλά άλλο λογαριασμό και δεν βλέπω κάποιο τρόπο να το αλλάξω μόνος μου. Να στείλω pm κάπου σχετικά? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Θα μπορούσε να γίνει αλλαγή στο όνομα χρήστη μου? Δεν θα ήθελα να φτιάξω απλά άλλο λογαριασμό και δεν βλέπω κάποιο τρόπο να το αλλάξω μόνος μου. Μπορώ να στείλω pm κάπου σχετικά? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts