XristosKom Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα πριν μερικές μέρες ένα θέμα με την οθόνη της συσκευής. Έχει αυτήν την περίεργη γραμμή στο πάνω μέρος. Σαν να έχει κάτι από πάνω. Αν την καθαρίσω καλά με ένα πανάκι εξαφανίζεται σχεδόν αλλά αν λερωθεί ξαναεμφανίζεται ! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ,ελπίζω στις photo να φαίνεται καλύτερα τι εννοώ ! Επίσης δεν έχει κανένα θέμα προς το παρόν στην χρήση ,όλα φαίνονται ok στην οθόνη, μόνο όταν είναι κλειστή μπορείς να το καταλάβεις ! Πήγα σε ένα samsung kiosk και μου είπε ότι πρώτη φορά το βλέπει και έβγαλε photo να στείλει στα κεντρικα για να μας πούνε ! Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι είναι ? Στην πρώτη photo με την γραμμή και στην δεύτερη μετά από το πανάκι. Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 φορας τζαμακι η ζελατινα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 1 hour ago, lagoudakis said: φορας τζαμακι η ζελατινα;;;; Τίποτα φίλε μου ,την οθόνη βλέπουμε ! Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 29 minutes ago, XristosKom said: Τίποτα φίλε μου ,την οθόνη βλέπουμε ! Ίσως έχεις θέμα με την ολεοφοβική επίστρωση της οθόνης.. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 (edited) Θα μπορούσε ! Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο θέμα σε αυτές τις συσκευές γενικά ? Γνωρίζουμε την αγγλική ορολογία ? Ευχαριστώ ! P.S Oleophobic Coating ! Με μια γρήγορη ματιά δεν μοιάζει να είναι αυτό. Από όσο είδα ,αυτό γίνεται στα μέρη που σκρολάρεις ! Edited November 26, 2023 by XristosKom Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2023 Θα μπορούσε ! Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο θέμα σε αυτές τις συσκευές γενικά ? Γνωρίζουμε την αγγλική ορολογία ? Ευχαριστώ !Oleophobic coating Sent from my SM-A146P using Tapatalk 1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrstallone Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Έχει δοκιμάσει κάποιος να τρέξει Samsung dex και να δει αν βγάζει 4k στα 60hz στη δεύτερη οθόνη;; Εγώ τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει με android 13 έτρεχε ή στα 1080p @60hz ή σε 4k @30hz. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Καλημέρα. Έφτασε η ώρα να βγάλω τη μεμβράνη Whitestone που έχω και να βάλω άλλη διότι μου την χάλασε ο μικρός. Τι νσ βάλω; τι προτείνετε; και κανένα μαγαζί να τη βάζει; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s24-ultra-anatropi-kyrti-tha-othoni/δυστυχώς κυρτη; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s24-ultra-anatropi-kyrti-tha-othoni/δυστυχώς κυρτη; Ευτυχώς κυρτή;Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Ευτυχώς κυρτή;Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεμένα ενώ μου αρέσει η κυρτή δεν θέλω να βάζω tempered με κόλλες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 4 minutes ago, costsa41 said: Ευτυχώς κυρτή; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο μεταξύ τις ίδιες φωτογραφίες είδα σε άρθρο που έλεγε ότι το s23u θα έχει επίπεδη οθόνη και βέβαια από τις φωτογραφίες αυτό προκύπτει. (Επίπεδη οθόνη). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 εμένα ενώ μου αρέσει η κυρτή δεν θέλω να βάζω tempered με κόλλες κλπΝα φτιάξουν οι κατασκευαστές γυαλιά χωρίς κόλλα τότε. Είναι ένα τηλέφωνο που πουλάει δε θα χάσουν. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 https://www.insomnia.gr/articles/hardware/samsung/oi-prwtes-fwtografies-tou-samsung-galaxy-s24-ultra/ Εγώ για επίπεδη βλέπω και συγνώμη αλλά ενώ φοράω whitestone dome και στο 23u (αναγκαστικά επειδή δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο σε tempered glass) προτιμώ τα flat tempered glass με την κλασική κόλλα από την uv κόλλα που μπετωνει πάνω στο οθόνη του κινητού και φυσικά το 40ευρω για 2 τζαμάκια που ΔΕΝ θα φεύγει από την τσέπη μου πλέον.. Τόσα χρόνια και με IPhone (και εγώ που είχα μέχρι το 13 pro max άλλαζα κάθε λίγο όλες τις εταιρίες και ναυαρχίδες) και στις γυναίκας μου τα pro max που της βάζω spigen align master με 15 ευρουλακια παίρνεις 2 συν το frame τοποθέτησης.. Fail proof και ίχνος φθοράς ποτέ στην οθόνη... Μα ποτέ όμως.. Χίλιες φορές φλατ οθόνη, από εμένα έτσι γατί γούστα είναι αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Μενουμε S23 ULTRA ,δεν υπαρχει λογος αλλαγης,αν ειχε επιπεδη οθονη να το συζητουσαμε ρε παιδι μου.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Αύριο παραλαμβάνω και εγώ το κινητό, ερώτηση, διαβάζω θέματα με το ui 6.0, burn in, downgrade σε κάμερα και λοιπά, προς το παρόν όπως το βγάλω από το κουτί, να το αφήσω με το εργοστασιακό λογισμικό η να κάνω απευθείας update σε one ui 6.0 ? Είδατε εσείς κάποιο θέμα ; Περισσότερο με νοιάζει το να μην πάθει κάτι η συσκευή, δεν θέλω επισκευασμένο καινούργιο κινητό…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 7 ώρες πριν, kyrstallone said: Έχει δοκιμάσει κάποιος να τρέξει Samsung dex και να δει αν βγάζει 4k στα 60hz στη δεύτερη οθόνη;; Εγώ τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει με android 13 έτρεχε ή στα 1080p @60hz ή σε 4k @30hz. Και πως ακριβώς το καταλαβαίνεις το 4-60 ή το 4-30? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Just now, thabull said: Και πως ακριβώς το καταλαβαίνεις το 4-60 ή το 4-30? Συνήθως όλα τα monitor- τηλεοράσεις έχουν info που δείχνουν σε τι format και specs τρέχει το όποιο input.. Εκτός αν είναι προπολέμιο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 34 minutes ago, kek said: Μενουμε S23 ULTRA ,δεν υπαρχει λογος αλλαγης,αν ειχε επιπεδη οθονη να το συζητουσαμε ρε παιδι μου.... Κάθε φορά έτσι λέμε και στο τέλος την κάνουμε την μετάβαση 😁...το μικρόβιο της αλλαγής, βέβαια εγώ είχα καιρό να έρθω σε ναυαρχίδα της σαμμυ από εποχής s9+ & note 8. Είχα αλλάξει στρατόπεδο με 1+ 7pro και για ενάμιση χρόνο με το τίμιο για τα γούστα μου s21fe. @manos20082 μην το σκέφτεσαι καθόλου μιλάμε για ένα τηλέφωνο εξαιρετικό από κάθε άποψη. Να το χαρείς!! 2 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Ισα ισα που αν ισχύουν οι φήμες για Exynos στα S24/S24+, το S23 Ultra(και γενικά όλα τα S23) θα είναι τρελό κελεπούρι αντί του S24+. Οχι μόνο αυτό αλλά για τον Snap 8 gen 3, ήδη δεν ακούγονται καλά λόγια, και μάλιστα φήμες λένε ότι το S24Ultra θα ξεκινάει πάλι από 8gb ram(έλεος ρε Samsung). https://eightify.app/summary/technology-and-gadgets/xiaomi-14-pro-sd8gen3-overheating-benchmarks-gaming-issues Τα μόνα θετικά της υπόθεσης αν ισχύουν ειναι όντως η επίπεδη οθόνη(αν όντως ισχύει)και ότι όλα τα S24Ultra θα ειναι παγκοσμίως με Snapdragon. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια για άλλη μια χρονιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Έχω την εφαρμογή devcheck...ποια από όλες αυτές τις θερμοκρασίες ειναι η θερμοκρασία της cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 On 26/11/2023 at 5:44 ΜΜ, XristosKom said: Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα πριν μερικές μέρες ένα θέμα με την οθόνη της συσκευής. Έχει αυτήν την περίεργη γραμμή στο πάνω μέρος. Σαν να έχει κάτι από πάνω. Αν την καθαρίσω καλά με ένα πανάκι εξαφανίζεται σχεδόν αλλά αν λερωθεί ξαναεμφανίζεται ! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ,ελπίζω στις photo να φαίνεται καλύτερα τι εννοώ ! Επίσης δεν έχει κανένα θέμα προς το παρόν στην χρήση ,όλα φαίνονται ok στην οθόνη, μόνο όταν είναι κλειστή μπορείς να το καταλάβεις ! Πήγα σε ένα samsung kiosk και μου είπε ότι πρώτη φορά το βλέπει και έβγαλε photo να στείλει στα κεντρικα για να μας πούνε ! Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι είναι ? Στην πρώτη photo με την γραμμή και στην δεύτερη μετά από το πανάκι. Φίλε το ίδιο είχα πάθει στο s7edge και μου είχαν κάνει αντικατάσταση οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ισα ισα που αν ισχύουν οι φήμες για Exynos στα S24/S24+, το S23 Ultra(και γενικά όλα τα S23) θα είναι τρελό κελεπούρι αντί του S24+. Οχι μόνο αυτό αλλά για τον Snap 8 gen 3, ήδη δεν ακούγονται καλά λόγια, και μάλιστα φήμες λένε ότι το S24Ultra θα ξεκινάει πάλι από 8gb ram(έλεος ρε Samsung). https://eightify.app/summary/technology-and-gadgets/xiaomi-14-pro-sd8gen3-overheating-benchmarks-gaming-issues Τα μόνα θετικά της υπόθεσης αν ισχύουν ειναι όντως η επίπεδη οθόνη(αν όντως ισχύει)και ότι όλα τα S24Ultra θα ειναι παγκοσμίως με Snapdragon. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια για άλλη μια χρονιά. Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το περσινό μοντέλο θα είναι καλύτερο απο το φετινό. Μάλιστα.... 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 (edited) Καλησπέρα Να ρωτήσω κάτι όταν η συσκευή είναι σφραγισμένη έχει σελοφάν απ έξω το κουτί ; ή μόνο ταινίες ασφαλείας πάνω και κάτω ; Ευχαριστώ Edited November 27, 2023 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Καλησπέρα Να ρωτήσω κάτι όταν η συσκευή είναι σφραγισμένη έχει σελοφάν απ έξω το κουτί ; ή μόνο ταινίες ασφαλείας; Ευχαριστώ Ταινίες ασφαλείας.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts