Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, ilka71 said:

οκ το δοκιμάζω τώρα. στο then για την δόνηση τι επιλέγω ;

Εφε-->Δόνηση

25 minutes ago, super_f said:

Εφε-->Δόνηση

πάντως όταν έφτιαξα να ενεργοποιηθεί το do not disturb με το volume up δούλεψε! έφτιαξα με το volume down να κλείνει το dnd αλλά δεν ξανά δουλεύει! δουλεύει μόνο η δόνηση 

Edited by ilka71

5 minutes ago, ilka71 said:

πάντως όταν έφτιαξα να ενεργοποιηθεί το do not disturb με το volume up δούλεψε! έφτιαξα με το volume down να κλείνει το dnd αλλά δεν ξανά δουλεύει! δουλεύει μόνο η δόνηση 

Ακριβώς!

Το ίδιο πράγμα συμβάινει και σε μένα. Εν τέλει άλλαξα το Do not disturb σε αθόρυβο και λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το αθόρυβο με το Do not disturb βέβαια αλλά απ' το τίποτα...

4 minutes ago, super_f said:

Ακριβώς!

Το ίδιο πράγμα συμβάινει και σε μένα. Εν τέλει άλλαξα το Do not disturb σε αθόρυβο και λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το αθόρυβο με το Do not disturb βέβαια αλλά απ' το τίποτα...

αυτό χάλασε με την one ui 8;

11 ώρες πριν, super_f said:

Αρχικά πρέπει να κατεβάσεις το Routines+ στο GoodLock. Αυτό θα ξεκλειδώσει κάποιες εξτρα δυνατότητες στις ρουτίνες. Μετά θα δημιουργήσεις καινούρια ρουτίνα και στο If κάτω κάτω θα εμφανιστεί η επιλογή Button Press. Μετά διαλέγεις ποιο κουμπί θέλεις συγκεκριμένα (Power/Volume Up/Volume Down) και τι είδος πατήματος θέλεις (Διπλό/Παρατεταμένο). Μετά στο Then βάζεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Do not disturb αντίστοιχα. Εγώ επιπρόσθετα έβαλα στο Then και μια μικρή δόνηση όταν ενεργοποιείται η ρουτίνα έτσι ώστε όταν την ενεργοποιώ έχοντας το κινητό στη τσέπη μου να καταλαβαίνω ότι ενεργοποιήθηκε.

Αυτές οι ρουτίνες μου είχαν λύσει τα χέρια. Από τότε που έγινε η αναβάθμιση και σταμάτησαν να λειτουργούν αυτές οι ρουτίνες νιώθω σα να έχω χαλασμένο κινητό!

Πολύ πολύ υ ρουτίνα.. έβαλα το φακό.. με τις "λειτουργίες" τα πάει καλά.. 

Θα ήθελα να μπορούσα με 2ο tap να ανοίξω το expert raw αλλά μετά απαιτεί και νέα ενέργεια να ξεκλειδώσεις το κινητό..

Μετά την αναβάθμιση το μόνο που βρήκα να μη μου δουλεύει είναι η λειτουργία Home Up/Home Screen/Loop pages  από το  Good Lock. Ενεργοποιείται για λίγο και μετά πάλι δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος να δει εάν δουλεύει στη συσκευή του ή συμβαίνει μόνο στη δική μου; 

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Σχετικά με τη διαχείριση της μπαταρίας πώς σας φαίνεται μετά το τελευταίο update? Εμένα μου φαίνονται χειρότερα τα πράγματα αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου 

17 ώρες πριν, yorgos00 said:

Σχετικά με τη διαχείριση της μπαταρίας πώς σας φαίνεται μετά το τελευταίο update? Εμένα μου φαίνονται χειρότερα τα πράγματα αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου 

πριν το μεγαλο update ειχα την καλυτερη αποδοση της μπαταριας.τωρα εχω την χειροτερη..αναμενω νεο update με διορθωσεις.

19 ώρες πριν, Sotiris S. said:

Δοκίμασα μετά το update να βγάλω το φεγγάρι με x100 και δεν κάνει εστίαση. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?

και εγω που δοκιμασα προχθες με μεγιστο ζοομ δεν εστιαζε καλα..ομως με 50Χ εβγαλε ωραιο το φεγγαρι.

my old profile -----> RAVER

6 ώρες πριν, ktikti said:

πριν το μεγαλο update ειχα την καλυτερη αποδοση της μπαταριας.τωρα εχω την χειροτερη..αναμενω νεο update με διορθωσεις.

και εγω που δοκιμασα προχθες με μεγιστο ζοομ δεν εστιαζε καλα..ομως με 50Χ εβγαλε ωραιο το φεγγαρι.

Έχει αρκετό καιρό τώρα που δεν εστιάζει καλά.  Με το red moon και την έκλειψη, ειχε θεματάκια. Εδω και καιρο βγάζω με 70-75 ζοομ το πολυ....

ThaBull

On 8/10/2025 at 8:10 ΜΜ, yorgos00 said:

Την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ για την μπαταρία, όμως είναι τόσο βελτιωμένη η συνολική λειτουργία του κινητού ,τόσο ομαλό δεν ήταν ποτέ πιστεύω όλες οι μεταβάσεις στις διάφορες εφαρμογές γίνονται πολύ γρήγορα και πολύ σμουθ ταυτόχρονα κι έτσι στην προκειμένη περίπτωση  δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η μπαταρία του μιας και ακόμα κρατάει γερά .

Πάντα με full gestures δίχως πλήκτρα βάσης εννοείται...

Konakis.

καλημερα σας παιδιακαλο ΣΚ. Εγω μετα την τελευταια αναβαθμιση σντιμετωπισω προβλημα με το AOD. Συγκεκριμενα αλλοτε ειναι μεγαλυτερο και θα πρεπει να το μικραινω και οκ μικρο το κακο. Το προβλημα ειναι πως δεν κραταει το φωτισμο που θελω με αποτελεσμα αλλοτε να φαινεται ισα ισα ή και καθολου. Το ρυθμιζω και καποια στιγμη το ξαναχανει το  φωτισμο. Εννοειται πως οι ρυθμισεις γινονται με το LockStar. Οπως επισης και στην καμερα εχω την εντυπωση πως υπαρχει προβλημα τουλαχιστον στα 12Μ που χρησιμοποιω εγω. Στα 50Μ νομιζω πως βγαζει καλυτερες πλεον  

Edited by Sleep

Αν θυμάμαι καλά κάποιο παλικάρι είχε πει για την aod ότι πρέπει να απενεργοποιησεις την αυτόματη φωτεινότητα.  

54 minutes ago, challenge143 said:

Αν θυμάμαι καλά κάποιο παλικάρι είχε πει για την aod ότι πρέπει να απενεργοποιησεις την αυτόματη φωτεινότητα.  

ευχαριστω για την απαντηση, Το χω κανει 

On 5/10/2025 at 9:41 ΠΜ, strange_thomas said:

Καλημέρα, βλέπω ότι εμένα μου έχει την επιλογή 

Screenshot_20251005_093939_Wallpaper and style.jpg

Screenshot_20251005_093945_Wallpaper and style.jpg

Screenshot_20251005_093955_Wallpaper and style.jpg

καλημερα. Αυτο κανω αλλα καθε πρωι το Brightness ειναι στο 0 οπως φαινεται στο screenshot που ανεβασες. Το διορθωνω και την επομενη παλι τα ιδια. 

Ερωτηση. Οταν λετε απενεργοποιηση αυτοματης φωτινοτητας εννοειτε του AOD οχι της συσκευης 

On 10/10/2025 at 11:24 ΠΜ, liam255 said:

Καλημέρα γιατί δεν μου εμφανίζει την εγγραφή κλήσεων ; Έχω διαβάσει ότι από την έκδοση 7 την έχει βάλει η Samsung.

νομίζω ότι δεν την έχουμε λόγω απαγορεύσεων στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ας το επιβεβαίωση και κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα. 

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε ηχογράφηση κλήσεων στο S23 ultra; 

25 minutes ago, ST7250 said:

νομίζω ότι δεν την έχουμε λόγω απαγορεύσεων στην Ευρωπαϊκή ένωση. Ας το επιβεβαίωση και κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα. 

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε ηχογράφηση κλήσεων στο S23 ultra; 

Μονο εάν αλλάξεις csc  σε διαφορετική χώρα που επιτρέπεται η εγγραφή κλήσεων. 

4 ώρες πριν, Sleep said:

καλημερα. Αυτο κανω αλλα καθε πρωι το Brightness ειναι στο 0 οπως φαινεται στο screenshot που ανεβασες. Το διορθωνω και την επομενη παλι τα ιδια. 

Ερωτηση. Οταν λετε απενεργοποιηση αυτοματης φωτινοτητας εννοειτε του AOD οχι της συσκευης 

Το ίδιο θέμα έχω και στο s22 ultra. Επιστρέφει μόνο του στο 0. Προφανώς κάποιο bug.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

2 ώρες πριν, theopanatha13 said:

Μονο εάν αλλάξεις csc  σε διαφορετική χώρα που επιτρέπεται η εγγραφή κλήσεων. 

Βρηκα το Cube ACR - Call recorder απο το samsung store και δουλευει προς το παρον. 
Το εχει δοικιμασει καποιος αλλος;

Edited by ST7250

43 minutes ago, ST7250 said:

Βρηκα το Cube ACR - Call recorder απο το samsung store και δουλευει προς το παρον. 

Νομίζω οτι δνε δουλεύει με Bluetooth, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 

Αλλιώς άλλαξε csc και θα έχεις κανονικά ( δεν χάνεις δεδομένα με αλλαγή csc) . Όπως επίσης θα έχεις και αναγνώριση κλήσεων απο κάποιους άγνωστους αριθμούς. 

Screenshot_20251012_165155_Call.jpg

1 ώρα πριν, ST7250 said:

Είναι πολύ καλό το χρησιμοποιώ πέντε χρόνια περίπου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν ηχογραφεί με bluetooth. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 12/10/2025 at 4:54 ΜΜ, dimitris1090T said:

Νομίζω οτι δνε δουλεύει με Bluetooth, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 

Αλλιώς άλλαξε csc και θα έχεις κανονικά ( δεν χάνεις δεδομένα με αλλαγή csc) . Όπως επίσης θα έχεις και αναγνώριση κλήσεων απο κάποιους άγνωστους αριθμούς. 

Screenshot_20251012_165155_Call.jpg

Σε τι χώρα έχεις βάλει το csc;