elkons Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Δεν είναι και δύσκολο το burn in σε Amoled οθόνες. Εμένα μου έγινε στη γραμμή ειδοποιήσεων πάνω δεξιά μπαταρία, σήμα κτλ σε κινητό σειράς Α και S21 FE η γραμμή πλοήγησης αχνά. Το ένα είναι εντός εγγύησης μίλησα με Samsung πρέπει να τα στείλω Χαϊδάρι αλλά δε ξέρουν εάν θα χρειαστεί να πληρώσω. Τελικά τα άφησα με burn in . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου On 28/5/2025 at 5:33 ΠΜ, thabull said: Αυτό που ισχύει γενικά, είναι για τη μπαταρία 1 έτος και για το τηλέφωνο 2. Αν όμως πας για αντικατάσταση μπαταρίας μέσα στα 2 χρόνια που ισχύει η εγγύηση για το τηλέφωνο, στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που έχω ακούσει εδώ μέσα, δεν σου χρεώνουν τα εργατικά..... κ εγω στο προγηουμενο κινητο (note10+) την ειχα αλλαξει λιγο πριν τα 2 χρονια....οικονομικα στην σμαρτεκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Καλημέρα! Μπορούμε να προσαρμοσουμε την σειρά εμφάνισης των κουμπιών της μπάρας πριν αποκαλυφθεί η κουρτίνα προς τα κάτω? Μετά το wifi έχει το Bluetooth και την λειτουργία πτήσης και θέλω να εμφανίσω τα δεδομένα βελάκια και το gps. Αφήνει την τροποποίηση εικονιδίων, μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί όλη η κουρτίνα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 45 minutes ago, jimma1987 said: Καλημέρα! Μπορούμε να προσαρμοσουμε την σειρά εμφάνισης των κουμπιών της μπάρας πριν αποκαλυφθεί η κουρτίνα προς τα κάτω? Μετά το wifi έχει το Bluetooth και την λειτουργία πτήσης και θέλω να εμφανίσω τα δεδομένα βελάκια και το gps. Αφήνει την τροποποίηση εικονιδίων, μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί όλη η κουρτίνα ειδοποιήσεων. κατεβαζεις κουρτινα,μολυβακι,ρυθμισεις πινακα,επεξ.επανω γρηγορων ρυθμισεων. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 50 minutes ago, jimma1987 said: Καλημέρα! Μπορούμε να προσαρμοσουμε την σειρά εμφάνισης των κουμπιών της μπάρας πριν αποκαλυφθεί η κουρτίνα προς τα κάτω? Μετά το wifi έχει το Bluetooth και την λειτουργία πτήσης και θέλω να εμφανίσω τα δεδομένα βελάκια και το gps. Αφήνει την τροποποίηση εικονιδίων, μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί όλη η κουρτίνα ειδοποιήσεων. Κατέβασε όλη την κουρτίνα. Πάνω δεξιά 3 τελείες πάτα εκεί και στο μενού που θα σου βγάλει έχει επεξεργασία κουμπιών. Το διαμορφώσεις όπως θέλεις. Στο note 10 plus που έχω έτσι είναι. Edited 30 Μαΐου by mips 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 59 minutes ago, spiros1001 said: κατεβαζεις κουρτινα,μολυβακι,ρυθμισεις πινακα,επεξ.επανω γρηγορων ρυθμισεων. Τέλεια! Θενκς τα έφτιαξα. 😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Λοιπόν παιδιά μετά το θέμα με τον κονεκτορα και την υποδοχή για τη φόρτιση, έγινε επαναφορά εργοσ ρυθμίσεων, η μπαταρία έχει βελτιωθεί ελάχιστα, δηλαδή απο το πρωί στις 9 με 100% τώρα είναι στο 25%. Βέβαια διάβασα ότι το Instagram είχε θέματα και κατανάλωνε αρκετή μπαταρία στο android με τα τελευταία update. Λόγω ενασχόλησης με σοσιαλ η μπαταρία είναι λίγο αναμενόμενο να πέφτει μέσα στη μέρα. Ωστόσο είναι πάρα πολύ smooth, κανένα κόλλημα κλπ. Ευτυχώς πρόλαβα και το επισκευασαν καθώς μετά θα ήταν αρκετά δύσκολο λόγω μετάβασης στην επαρχία. Γενικά δεν βλέπω τρομερή βελτίωση στην μπαταρία αλλά ίσως θέλει ακόμη μερικούς κύκλους φορτισης για να στρώσει. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου H μπαταρία του μετά το τελευταίο update Μαΐου απλά...ατελείωτη! Εξαιρετικό standby και όχι μόνο 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 1 hour ago, konakis said: H μπαταρία του μετά το τελευταίο update Μαΐου απλά...ατελείωτη! Εξαιρετικό standby και όχι μόνο Εδώ τα πάει το s21u κ το 24υ με ατελείωτη μπαταρία απλά δεν τελειώνει... δεν θα τα πάει το 23αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Έγινε δουλίτσα φαίνεται. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Τρίτη στις 08:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:53 μμ 4 ώρες πριν, konakis said: H μπαταρία του μετά το τελευταίο update Μαΐου απλά...ατελείωτη! Εξαιρετικό standby και όχι μόνο Για το update Ιουνίου δεν μιλάει κανείς όμως και φοβάμαι να το προχωρήσω. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες,μια βοήθεια παρακαλώ...:πώς μεγαλώνουν τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην AOD?Επίσης,μπορώ να τις αλλάξω θέση απο πάνω αριστερά και να τις βάλω κεντρικά,όπως ήταν πρίν το ui7? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. Παρασκευή στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:29 μμ On 3/6/2025 at 11:53 ΜΜ, EricssonyFan said: Για το update Ιουνίου δεν μιλάει κανείς όμως και φοβάμαι να το προχωρήσω. 😛 Βγήκε τόσο νωρίς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. Σάββατο στις 01:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:05 μμ εγω με την τελευταια εκδοση (οχι ιουνιου) εχω δει τις καλυτερες επιδοσεις και η μπαταρια δεν λεει να τελειωσει..πριν 1 χρονο αντιστοιχα ειχα αντιστοιχες επιδοσεις.ηδη εχω προχωρησει να μην κανει αυτοματα update παρα μονο χειροκινητα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να το ξαναναβαθμισω.αυτη την φορα το update εδωσε οτι καλυτερο. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts