Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι και δύσκολο το burn in σε Amoled οθόνες. Εμένα μου έγινε στη γραμμή ειδοποιήσεων πάνω δεξιά μπαταρία, σήμα κτλ σε κινητό σειράς Α και S21 FE η γραμμή πλοήγησης αχνά. Το ένα είναι εντός εγγύησης μίλησα με Samsung πρέπει να τα στείλω Χαϊδάρι αλλά δε ξέρουν εάν θα χρειαστεί να πληρώσω. 

Τελικά τα άφησα με burn in .

On 28/5/2025 at 5:33 ΠΜ, thabull said:

Αυτό που ισχύει γενικά, είναι για τη μπαταρία 1 έτος και για το τηλέφωνο 2. Αν όμως πας για αντικατάσταση μπαταρίας μέσα στα 2 χρόνια που ισχύει η εγγύηση για το τηλέφωνο, στις περισσότερες από τις περιπτώσεις που έχω ακούσει εδώ μέσα, δεν σου χρεώνουν τα εργατικά.....

κ εγω στο προγηουμενο κινητο (note10+) την ειχα αλλαξει λιγο πριν τα 2 χρονια....οικονομικα στην σμαρτεκ

Καλημέρα! Μπορούμε να προσαρμοσουμε την σειρά εμφάνισης των κουμπιών της μπάρας πριν αποκαλυφθεί η κουρτίνα προς τα κάτω? Μετά το wifi έχει το Bluetooth και την λειτουργία πτήσης και θέλω να εμφανίσω τα δεδομένα βελάκια και το gps. Αφήνει την τροποποίηση εικονιδίων, μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί όλη η κουρτίνα ειδοποιήσεων. 

Screenshot_20250530_083015_Chrome.jpg

45 minutes ago, jimma1987 said:

Καλημέρα! Μπορούμε να προσαρμοσουμε την σειρά εμφάνισης των κουμπιών της μπάρας πριν αποκαλυφθεί η κουρτίνα προς τα κάτω? Μετά το wifi έχει το Bluetooth και την λειτουργία πτήσης και θέλω να εμφανίσω τα δεδομένα βελάκια και το gps. Αφήνει την τροποποίηση εικονιδίων, μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί όλη η κουρτίνα ειδοποιήσεων. 

κατεβαζεις κουρτινα,μολυβακι,ρυθμισεις πινακα,επεξ.επανω γρηγορων ρυθμισεων.

50 minutes ago, jimma1987 said:

Κατέβασε όλη την κουρτίνα. Πάνω δεξιά 3 τελείες πάτα εκεί και στο μενού που θα σου βγάλει έχει επεξεργασία κουμπιών. Το διαμορφώσεις όπως θέλεις. Στο note 10 plus που έχω έτσι είναι. 

Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

59 minutes ago, spiros1001 said:

κατεβαζεις κουρτινα,μολυβακι,ρυθμισεις πινακα,επεξ.επανω γρηγορων ρυθμισεων.

Τέλεια! Θενκς τα έφτιαξα. 😀

Λοιπόν παιδιά μετά το θέμα με τον κονεκτορα και την υποδοχή για τη φόρτιση, έγινε επαναφορά εργοσ ρυθμίσεων,  η μπαταρία έχει βελτιωθεί ελάχιστα, δηλαδή απο το πρωί στις 9 με 100% τώρα είναι στο 25%. Βέβαια διάβασα ότι το Instagram είχε θέματα και κατανάλωνε αρκετή μπαταρία στο android με τα τελευταία update. Λόγω ενασχόλησης με σοσιαλ η μπαταρία είναι λίγο αναμενόμενο να πέφτει μέσα στη μέρα. Ωστόσο είναι πάρα πολύ smooth, κανένα κόλλημα κλπ. Ευτυχώς πρόλαβα και το επισκευασαν καθώς μετά θα ήταν αρκετά δύσκολο λόγω μετάβασης στην επαρχία. 

Γενικά δεν βλέπω τρομερή βελτίωση στην μπαταρία αλλά ίσως θέλει ακόμη μερικούς κύκλους φορτισης για να στρώσει. Τι να πω.

H μπαταρία του μετά το τελευταίο update Μαΐου απλά...ατελείωτη! Εξαιρετικό standby και όχι μόνο 

Screenshot_20250603_193006_BatteryBot.jpg

Konakis.

1 hour ago, konakis said:

H μπαταρία του μετά το τελευταίο update Μαΐου απλά...ατελείωτη! Εξαιρετικό standby και όχι μόνο 

Εδώ τα πάει το s21u  κ το 24υ  με ατελείωτη μπαταρία απλά δεν τελειώνει... δεν θα τα πάει το 23αρι 

4 ώρες πριν, konakis said:

Για το update Ιουνίου δεν μιλάει κανείς όμως και φοβάμαι να το προχωρήσω. 😛

Screenshot_20250603_235131_Software update.jpg

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες,μια βοήθεια παρακαλώ...:πώς μεγαλώνουν τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην AOD?Επίσης,μπορώ να τις αλλάξω θέση απο πάνω αριστερά και να τις βάλω κεντρικά,όπως ήταν πρίν το ui7?

Ευχαριστώ

On 3/6/2025 at 11:53 ΜΜ, EricssonyFan said:

Για το update Ιουνίου δεν μιλάει κανείς όμως και φοβάμαι να το προχωρήσω. 😛

Screenshot_20250603_235131_Software update.jpg

Βγήκε τόσο νωρίς???

εγω με την τελευταια εκδοση (οχι ιουνιου) εχω δει τις καλυτερες επιδοσεις και η μπαταρια δεν λεει να τελειωσει..πριν 1 χρονο αντιστοιχα ειχα αντιστοιχες επιδοσεις.ηδη εχω προχωρησει να μην κανει αυτοματα update παρα μονο χειροκινητα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να το ξαναναβαθμισω.αυτη την φορα  το update εδωσε οτι καλυτερο.

my old profile -----> RAVER