Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, IKAL said:

Ρυθμισεις - Αναζητηση (φακός πανω δεξιά) - Adaptive power

Τι κάνει αυτό; γνωρίζουμε; γιατί με εξοικονόμηση ενέργειας πχ δεν σου ανοίγει 5G ενώ με αυτό, έχω 5G κανονικά και δε βλέπω πεσμένη απόδοση. 

Δεν βλέπω να βάζουν ελληνικά στην AL μάς έχουν γραμμένους κανονικά κρίμα 

2 ώρες πριν, DjTony said:

Τι κάνει αυτό; γνωρίζουμε; γιατί με εξοικονόμηση ενέργειας πχ δεν σου ανοίγει 5G ενώ με αυτό, έχω 5G κανονικά και δε βλέπω πεσμένη απόδοση. 

Λέει να γίνεται ενεργοποιηση η απενεργοποιηση εξοικονόμησης ενέργειας με βάση τα μοτίβα χρήσης...οπότε λογικά όταν δε το χρησιμοποιείς πχ βράδυ θα μπαίνει σε εξοικονόμηση 

4 ώρες πριν, Andreaszel said:

Λέει να γίνεται ενεργοποιηση η απενεργοποιηση εξοικονόμησης ενέργειας με βάση τα μοτίβα χρήσης...οπότε λογικά όταν δε το χρησιμοποιείς πχ βράδυ θα μπαίνει σε εξοικονόμηση 

Το έβαλα αλλά δεν μπορώ να πω πως είδα διαφορά. 

On 28/4/2025 at 4:20 ΜΜ, taxtax said:

Από όσους κάνατε την αναβάθμιση, έχει μήπως κάποιος εγκατεστημένο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων?

Για να μου(μας) πεί αν συνεχίσει να δουλεύει καλά με το Android 15.

On 29/4/2025 at 2:01 ΠΜ, taxtax said:

Χρησιμοποιώ αυτήν (την "αγορασμένη" έκδοση) και τουλάχιστον σε android 14 δουλεύει τέλεια.

Σε android 15 δεν ξέρω και πολύ θα ήθελα να μάθω πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση.

Τελικά πήρα και εγώ την απόφαση, έκανα την αναβάθμιση σε android 15 και απαντώ στον εαυτό μου και σε όποιον άλλο τυχόν ενδιαφέρεται: Το πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων, δουλεύει μιά χαρά και στο Android 15.

Και επιπλέον τώρα με την αναβάθμιση, έχω και την official εγγραφή κλήσεων της Samsung (με την προειδοποίηση) που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βολέψει.

Edited by taxtax

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

14 ώρες πριν, Livagoth said:

Το έβαλα αλλά δεν μπορώ να πω πως είδα διαφορά. 

Το ενεργοποίησα και γω δοκιμαστικά χθες και μπορώ να πω ότι στο τέλος της ημέρας ήμουν στο +15-20%!

1 ώρα πριν, super_f said:

Το ενεργοποίησα και γω δοκιμαστικά χθες και μπορώ να πω ότι στο τέλος της ημέρας ήμουν στο +15-20%!

Τι ακριβώς κάνει όμως, ξέρουμε;

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

10 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Τι ακριβώς κάνει όμως, ξέρουμε;

Από οτι καταλαβαίνω, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις και εφόσον μπορεί κάνει εξοικονόμηση ενέργειας. Πχ σε κάποιες εφαρμογές ή παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη χρήση. Δεν απενεργοποιεί το 5g ούτε μειώνει τη φωτεινότητα... Βλέπω ότι οταν δεν το χρησιμοποιώ δεν χάνει πολύ μπαταρία ενώ πριν έχανε. Θελω να το δοκιμάσω και με google maps που καταναλώνει πολύ. Στις κλήσεις βλέπω ότι συνεχίζει να καταναλώνει όπως πριν... 

Καλημέρα , γράφετε για την official εγγραφή κλήσεων της Samsung , που είναι αυτή και εγώ δεν την βλέπω ???

Κώστας :cool:

13 ώρες πριν, IKAL said:

Από οτι καταλαβαίνω, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις και εφόσον μπορεί κάνει εξοικονόμηση ενέργειας. Πχ σε κάποιες εφαρμογές ή παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη χρήση. Δεν απενεργοποιεί το 5g ούτε μειώνει τη φωτεινότητα... Βλέπω ότι οταν δεν το χρησιμοποιώ δεν χάνει πολύ μπαταρία ενώ πριν έχανε. Θελω να το δοκιμάσω και με google maps που καταναλώνει πολύ. Στις κλήσεις βλέπω ότι συνεχίζει να καταναλώνει όπως πριν... 

Αυτό παρατηρώ και γω, οτι έχει μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση όταν δεν το χρησιμοποιώ χωρίς όμως να χάνω ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις σε κάτι. Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι ότι χθες σε κάποια φάση μου έκανε τρελά lag το messenger αλλά επειδή είμαι γραμμένος στις beta εκδόσεις και μόλις είχε κάνει update δε θα το χρεώσω (ακόμα) στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Παιδιά για την εξοικονόμηση ενέργειας μιλάτε γι αυτό εδω; που αναρτώ;  το βρήκα κ σε συσκευή ποιο παλιά αν εννοείται αυτό χωρίς να έχει πάρει το ui7 1544527602_Screenshot_20250522_103850_Devicecare.thumb.jpg.912ec614ce3a8c102535e22e4f80c1a3.jpg

37 minutes ago, challenge143 said:

Παιδιά για την εξοικονόμηση ενέργειας μιλάτε γι αυτό εδω; που αναρτώ;  το βρήκα κ σε συσκευή ποιο παλιά αν εννοείται αυτό χωρίς να έχει πάρει το ui7 1544527602_Screenshot_20250522_103850_Devicecare.thumb.jpg.912ec614ce3a8c102535e22e4f80c1a3.jpg

Μαλλον αυτο λενε.Ιδια ρύθμιση έχω και εγώ στο note 10 plus.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 19/5/2025 at 4:01 ΜΜ, IKAL said:

λάθος 

On 21/5/2025 at 1:07 ΠΜ, taxtax said:

Τελικά πήρα και εγώ την απόφαση, έκανα την αναβάθμιση σε android 15 και απαντώ στον εαυτό μου και σε όποιον άλλο τυχόν ενδιαφέρεται: Το πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων, δουλεύει μιά χαρά και στο Android 15.

Και επιπλέον τώρα με την αναβάθμιση, έχω και την official εγγραφή κλήσεων της Samsung (με την προειδοποίηση) που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βολέψει.

γράφει όμως μέσω Bluetooth ?

Edited by ilka71

7 ώρες πριν, u5064247 said:

Καλημέρα , γράφετε για την official εγγραφή κλήσεων της Samsung , που είναι αυτή και εγώ δεν την βλέπω ???

Τουλάχιστον στο δικό μου που είναι EUX αλλά απο Αγγλικό Amazon:

- Αρχικά μου έβγαλε στο menu των κλήσεων(τηλέφωνο) ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω Ελληνικό TTS αν θέλω εγγραφή κλήσεων (ώστε να μπορεί να εκφωνεί το προειδοποιητικό μήνυμα)

- Αφού το έκανα μου είπε να εγκαταστήσω το πρόγραμμα 'Εγγραφή φωνής (το εγκαθιστά απο το Samsung Store)

Από εκεί και πέρα σου βγάζει το εικονίδιο για την εγγραφή όχι εξ αρχής αλλά αφού απαντήσει ο συνομιλητής.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά στα αγορασμένα απο Ελλάδα.

4 ώρες πριν, ilka71 said:

λάθος 

γράφει όμως μέσω Bluetooth ?

Το ανεπίσημο πρόγραμμα όχι. Δεν γράφει μέσω bluetooth.

Edited by taxtax

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

On 22/5/2025 at 10:41 ΠΜ, challenge143 said:

Εγώ παρατήρησα ότι παίρνει πρωτοβουλία και ενεργοποιεί την κανονική εξοικονόμηση ενέργειας, σε χρονικές στιγμές που χρησιμοποιώ φουλ το κινητό. Οπότε τρώει άκυρο από εμένα 

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

3 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Εγώ παρατήρησα ότι παίρνει πρωτοβουλία και ενεργοποιεί την κανονική εξοικονόμηση ενέργειας, σε χρονικές στιγμές που χρησιμοποιώ φουλ το κινητό. Οπότε τρώει άκυρο από εμένα 

ειδες το κινητο να ειναι πιο αργο ?

8 ώρες πριν, BillKein21 said:

ειδες το κινητο να ειναι πιο αργο ?

Ναι, φυσιολογικά, όταν η εξοικονόμηση είναι ενεργή, κάνει κάποια lags

Εγώ αυτό που παρατήρησα, είναι πως οτι private dns χρησιμοποιήσω (adguard, next), οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες εμφανίζονται κανονικά. Πρίν την αναβάθμιση με την χρήση dns.adguard-dns.com, δεν έβλεπα διαφημίσεις πουθενά. 

Μπορεί να είναι κάτι άσχετο, αλλά είπα να πω τον πόνο μου.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

13 minutes ago, vassman1974 said:

Εγώ αυτό που παρατήρησα, είναι πως οτι private dns χρησιμοποιήσω (adguard, next), οι διαφημίσεις στις ιστοσελίδες εμφανίζονται κανονικά. Πρίν την αναβάθμιση με την χρήση dns.adguard-dns.com, δεν έβλεπα διαφημίσεις πουθενά. 

Μπορεί να είναι κάτι άσχετο, αλλά είπα να πω τον πόνο μου.

Κ εγω αυτο παρατηρησα οτι εχει διαφημησεις .