Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν θα τους κατηγορώ γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, εδώ δουλεύουν τέτοιες εφαρμογές σε παλιά κινητά. Όλα ένα παιχνίδι είναι για να μας κάνουν να αγοράζουμε καινούργια τηλέφωνα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

1 ώρα πριν, Konstantine73 said:

Και αν η συσκευή σου λόγω κάποιας τρύπας η ευπάθειας πέσει θύμα επίθεσης και τρέχεις -  εκτελείς τραπεζικες εφαρμογές τότε θα τους κατηγορείς κυρ Στέφανε...

Πώς πέφτει κάποιος θύμα επίθεσης, αν είναι νοήμον ον και δεν ανοίγει τα αναδυόμενα παράθυρα που βγαίνουν,  όταν μπαίνεις σε πονηρά site η για προβολή παράνομου περιεχομένου όπως ταινίες, κλπ; 

Όταν χρησιμοποιεις τις γνωστές εφαρμογές στο κινητό σου της meta, και google εφαρμογές, δεν νομίζω να μπει ιός στο κινητό. 

Αλλά και να μπει, δεν σε σώζουν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτές που έρχονται κάθε μήνα δεν είναι για τους ιούς αλλα για κάποια ελαττώματα που έχει το λειτουργικό όπως καθυστέρηση animation και λοιπά. 

Κάθε μήνα ενημερώσεις; Εγώ θέλω κάθε βδομάδα τότε αν το πάμε έτσι. Έχω κινητό δεύτερο που έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις, εξαετίας. Και με harmony os! Και όχι , δεν είναι ευάλωτο. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του . 

...

Ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις δύο διαφορετικές ενημερώσεις που είχαμε κατά καιρούς, όπου στη μια είχαμε τρεμοπαιγμα της κάμερας όταν μετακινούσες διαγώνια τη καμερα, και με την άλλη όπου θόλωνε το οπτικό ζουμ. Φυσικά τα διόρθωσαν , αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι, όντως, τι ήταν αυτές οι ενημερώσεις "ασφαλείας" ..

Edited by EricssonyFan

μετα την τελευταια καθυστερημενη αναβαθμιση το κινητο με λιγες μερες χρησεις εχει γινει οτι χειροτερο.καλα το θεμα μπαταριας ειναι τραγικο..αλλα πλεον αντιμετωπιζω και θεμα με το δαχτυλικο που δεν πιανει.δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη,εβαλα και αλλο μηπως εφταιγε αυτο..και πολυ απλα δεν το παιρνει καν..και δεν μπορω να κανω τις πληρωμες που θελω.

πλεον το δουλευω με το προσωπο

my old profile -----> RAVER

Πέρασα κι εγώ πριν καμιά ώρα περίπου το τελευταίο update Νοεμβρίου και μαζί και του  Google play επίσης Νοεμβρίου!

Konakis.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν εδώ μέσα.... δεν έχει τύχει ποτέ να παρατηρήσω αυτά που γράφετε .... ούτε θέμα με την μπαταρία ή δαχτυλικό αποτύπωμα.... ούτε τίποτα. 

Ναι διάφορα bugs έχει τύχει να λυθούν μετά απο αναβάθμιση ή να εμφανιστούν καινούρια. 

Αλλά η μπαταρία, για την οποία γίνεται πολύς λόγος.... δεν έχει τύχει. Σε καμία αναβάθμιση.... και έχω galaxy ναυαρχίδες εδώ και 14 χρόνια.

Εγώ είμαι τόσο τυχερός;;;

Edited by one2377

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

10 ώρες πριν, ktikti said:

μετα την τελευταια καθυστερημενη αναβαθμιση το κινητο με λιγες μερες χρησεις εχει γινει οτι χειροτερο.καλα το θεμα μπαταριας ειναι τραγικο..αλλα πλεον αντιμετωπιζω και θεμα με το δαχτυλικο που δεν πιανει.δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη,εβαλα και αλλο μηπως εφταιγε αυτο..και πολυ απλα δεν το παιρνει καν..και δεν μπορω να κανω τις πληρωμες που θελω.

Έχω κι εγώ πρόβλημα με το δαχτυλικό αποτύπωμα τελευταία , αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την αναβάθμιση ή απλά μπήκαμε χειμώνα και πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρεμούλα στα χέρια για να μπορεί να δουλεύει. Αναπολώ το παλιό μου Note 9 που ο αισθητήρας ήταν capacitive και άψογος. Μακάρι να μην τον είχε βάλει η Samsung κάτω από την οθόνη. Είναι το μοναδικό μου παράπονο από το S23U.

Με την μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε πριν ούτε μετά την αναβάθμιση.

HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4)

Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U

On 11/12/2024 at 3:26 ΜΜ, ktikti said:

Πφφφφ... εγω πάντως με το update Νοεμβρίου,  περιεργως η μπαταρία πήρε τα πάνω της... 

Είχα διαβάσει ότι αφαίρεσαν την Ελληνική από τη μετάφρασή με το πενάκι και δεν πέρασα καμία ενημέρωση από τότε γιατί ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμουν πολλάκις μέσα στην ημέρα.
Σήμερα κατά λάθος πέρασα την ενημέρωση του Οκτωβρίου και όπως καταλαβαίνατε η απογοήτευσή ήταν μεγάλη όταν κατάλαβα τι έχασα..  
Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει με το πενάκι με την Ελληνική γλωσσά.
Πραγματικά, δεν ξέρω τη σκέφτονται εκεί στη Samsung και αντί να προσθέτουν λειτουργικότητα να την αφαιρούν....

On 10/12/2024 at 10:09 ΠΜ, chios said:

Όχι δεν θα τους κατηγορώ γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, εδώ δουλεύουν τέτοιες εφαρμογές σε παλιά κινητά. Όλα ένα παιχνίδι είναι για να μας κάνουν να αγοράζουμε καινούργια τηλέφωνα.

Έχεις το δικαίωμα να νομίζεις ότι θέλεις!

On 10/12/2024 at 10:40 ΠΜ, EricssonyFan said:

Πώς πέφτει κάποιος θύμα επίθεσης, αν είναι νοήμον ον και δεν ανοίγει τα αναδυόμενα παράθυρα που βγαίνουν,  όταν μπαίνεις σε πονηρά site η για προβολή παράνομου περιεχομένου όπως ταινίες, κλπ; 

Όταν χρησιμοποιεις τις γνωστές εφαρμογές στο κινητό σου της meta, και google εφαρμογές, δεν νομίζω να μπει ιός στο κινητό. 

Αλλά και να μπει, δεν σε σώζουν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτές που έρχονται κάθε μήνα δεν είναι για τους ιούς αλλα για κάποια ελαττώματα που έχει το λειτουργικό όπως καθυστέρηση animation και λοιπά. 

Κάθε μήνα ενημερώσεις; Εγώ θέλω κάθε βδομάδα τότε αν το πάμε έτσι. Έχω κινητό δεύτερο που έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις, εξαετίας. Και με harmony os! Και όχι , δεν είναι ευάλωτο. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του . 

...

Ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις δύο διαφορετικές ενημερώσεις που είχαμε κατά καιρούς, όπου στη μια είχαμε τρεμοπαιγμα της κάμερας όταν μετακινούσες διαγώνια τη καμερα, και με την άλλη όπου θόλωνε το οπτικό ζουμ. Φυσικά τα διόρθωσαν , αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι, όντως, τι ήταν αυτές οι ενημερώσεις "ασφαλείας" ..

Παρομοίως!

On 13/12/2024 at 3:19 ΜΜ, jim2019 said:

Πφφφφ... εγω πάντως με το update Νοεμβρίου,  περιεργως η μπαταρία πήρε τα πάνω της... 

Συμφωνώ...

Κι εμένα μου κανει εντύπωση!

Σαφής βελτίωση ειδικά οταν το αφηνεις στην ησυχία του,μπαίνει σε sleep mode...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

21 ώρες πριν, coolnetgr said:

Ήρθε η ενημέρωση Δεκεμβρίου.

Thx! Μόλις την πέρασα 

Konakis.