djchristakis Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Έχει κάποιος πρόβλημα με το πληκτρολόγιο? Δεν μου εμφανίζει το σύμβολο για την απόκρυψη και όταν πατάω το μικρόφωνο δεν κάνει τίποτα 6 minutes ago, djchristakis said: Έχει κάποιος πρόβλημα με το πληκτρολόγιο? Δεν μου εμφανίζει το σύμβολο για την απόκρυψη και όταν πατάω το μικρόφωνο δεν κάνει τίποτα Άκυρο παιδιά μετά από επανεκκίνηση έστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, giannis_papap said: Καλησπέρα σε όλους.Με ενδιαφέρει η αγορά του s 23 ultra κυρίως για βίντεο και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες καθώς δεν έχω πρόσβαση σε κάποια συσκευή για να δω.Με ενδιαφέρει για την κάμερα 10Χ να μάθω: 1. αν μπορεί να τραβηξει στο pro video mode 2.αν μπορεί να τραβηξει slom motion 240fps η έστω 120fps. 3.ποσο είναι το μέγιστο zoom στο βίντεο. 4.αν έχει δυνατότητα για μακρό. Με ενδιαφέρει κυρίως αυτή η κάμερα και αν κάποιος έχει δοκιμάσει και το s24 να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με τον 5Χ φακό του.Ευχαριστω! Καλημέρα Στα ερωτήματά σου έχουμε και λέμε: 1. Ναι (το pro video έχει δυνατότητα UW, W, T, ST, δηλαδή ultrawide, wide, telephoto (3x), super telephoto (10x) 2. Όλα τα βίντεο στην επεξεργασία τους έχουν τη δυνατότητα να γίνουν slow motion. Δηλαδή, μπορείς να τραβήξεις βίντεο με την 10χ κάμερα και μετά να το επεξεργαστείς και να μειώσεις την ταχύτητά του κατά 1/8 (αν έχεις τραβήξει με 60fps, άρα κάνε τα μαθηματικά). Παρόλα αυτά υπάρχουν και απευθείας modes με slow motion και super slow motion (στις οποίες όμως δεν έχεις δικαίωμα επιλογής resplution και framerate) 3. 20x (και στο auto και στο pro) 4. Να υποθέσω μιλάς για μάκρο. Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους λήψη έχεις υπόψη και πόσο κοντινή αλλά με τη χρήση του ultrawide (0.6x) φακού μπορείς να πετύχεις μάκρο λήψεις. Δεν γίνεται μικροσκόπιο όμως.... Δε ξέρω βέβαια που μένεις, αλλά το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα για να δοκιμάσεις. Βέβαια με το S24U στην αγορά, δεν ξέρω αν θα υπάρχει εκθεσιακό S23U διαθέσιμο.... Ελπίζω να βοήθησα 6 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου On 29/10/2024 at 10:41 ΜΜ, EricssonyFan said: Θα ξαναγυρίσεις τρέχοντας..! Ούτε 24 ώρες δεν άντεξα με iPhone.. πήρα πριν μια βδομάδα το 15 pro max στα 850€, και την άλλη μέρα το ξαναπουλησα! Δυστυχώς το Android είναι μονόδρομος, Χαχα πλάκα κάνεις;;; Σε μία μέρα; Είσαι θεούλης. Γιατί; Πότε πρόλαβες να το ψάξεις; On 30/10/2024 at 4:34 ΠΜ, redcom7 said: Που να δεις φίλε μου πόσες ώρες θα τρως με το iPhone για να κάνεις κάτι που στο Android γίνεται για πλάκα..πχ να αλλάξεις ένα ringtone... ή να κάνεις χρήση clipboard.. Εν τω μεταξύ η ψαλίδα έχει κλείσει μεταξύ των δύο λογισμικών...αλλά το iOS κακά τα ψέματα είναι για basic χρήστες.. Ίσως να έχεις δίκιο θα σου πω όταν το δοκιμάσω. Πάντως το iphone 14 της γυναίκας μου είναι αρκετά σταθερό και απροβλημάτιστο. Ανάθεμα αν το έχει κάνει restart εδώ και μήνες! Και η κάμερα στο auto μου αρέσει περισσότερο από το δικό μου. 'Εχει αργό κλείστρο (τραγικά πολλές κουνημένες φωτογραφίες των παιδιών) και πολλές φωτογραφίες τις θεωρώ με τα δικά μου κριτήρια over saturated. Τώρα στο S24 και ενδεχομένως στο S25 δε ξέρω πώς θα είναι αλλά αμφιβάλλω αν θα διορθωθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, yorgos00 said: Χαχα πλάκα κάνεις;;; Σε μία μέρα; Είσαι θεούλης. Γιατί; Δεν περίμενα να φύγει σε μια μέρα, αλλά ήταν χαμηλή η τιμή τελικά, τόση όση το πήρα και όση το έδωσα. Ε τα βασικά τα έψαξα, δεν έκατσα να κατεβάσω εφαρμογές. Άνοιξα και λογαριασμό Icloud και να μπω στο Apple store , κλπ. Μια λεπτομέρεια με χάλασε που όμως και αυτή για μένα είναι σημαντική. Δεν ξέρω αν υπήρχε τρόπος να τη φτιάξω... Όταν μέσα στα υπομενου, ήθελα να πάω πίσω, έπρεπε να συρω το δάχτυλο μόνο από την αριστερή μεριά της οθόνης. Η να συρω από κάτω για να μου εμφανίσει όλες τις καρτέλες εφαρμογών που έχω ανοιχτές. Στο Android μπορώ να πάω πίσω σέρνοντας το δάχτυλο και απο τη αριστερη και απο τη δεξιά μεριά! Είπα είναι λεπτομέρεια, αλλά σαν δεξιόχειρας δεν με βόλευε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 20 minutes ago, EricssonyFan said: Δεν περίμενα να φύγει σε μια μέρα, αλλά ήταν χαμηλή η τιμή τελικά, τόση όση το πήρα και όση το έδωσα. Ε τα βασικά τα έψαξα, δεν έκατσα να κατεβάσω εφαρμογές. Άνοιξα και λογαριασμό Icloud και να μπω στο Apple store , κλπ. Μια λεπτομέρεια με χάλασε που όμως και αυτή για μένα είναι σημαντική. Δεν ξέρω αν υπήρχε τρόπος να τη φτιάξω... Όταν μέσα στα υπομενου, ήθελα να πάω πίσω, έπρεπε να συρω το δάχτυλο μόνο από την αριστερή μεριά της οθόνης. Η να συρω από κάτω για να μου εμφανίσει όλες τις καρτέλες εφαρμογών που έχω ανοιχτές. Στο Android μπορώ να πάω πίσω σέρνοντας το δάχτυλο και απο τη αριστερη και απο τη δεξιά μεριά! Είπα είναι λεπτομέρεια, αλλά σαν δεξιόχειρας δεν με βόλευε. Όντως πολύ σημαντικό αυτό που λες για το πισω στα υπομενου. Καθόλου βολικό και πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) On 29/10/2024 at 9:03 ΜΜ, yorgos00 said: Το πρόβλημα με τις εφαρμογές που δεν έκαναν update/install λύθηκε επιτέλους! Το βρήκαν τα παιδιά από το support του payzy. Υπάρχει μία ρύθμιση για τη αυτόματη σάρωση ασφαλείας στις εφαρμογές (ενεργοποιημένη απο default). Αυτή μόλις την έβαλα στο off έπαιξαν όλα μαγικά... Δε ξέρω ποιος φταίει αλλά απλά απαράδεκτο! Εφαγα πάνω απο 10 ώρες από τη ζωή μου και τα νεύρα μου για κάτι που προέκυψε χωρίς λόγο. Το θεωρώ δύσκολο σε εφαρμογές τόσο δημοφιλείς (πάνω απο 5 είχαν πρόβλημα μέχρι και το MS Edge) να φταίνε οι προγραμματιστές τους και όχι η Samsung. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θα εγκαταλείψω τα Samsung και τα android σε λίγους μήνες που έχω επιδότηση. Ολα ειναι απροβληματιστα μεχρι να τα λειτουργησεις αρκετα εσυ ο ιδιος και να δεις τα προβληματα καθε συσκευης. Εχω και iphone και ipad και android tablet και το s23 . Τα apple ειναι τα μονα που με προδωσαν σε σοβαρες στιγμες. ΠΧ σε συμβολαιο αγοροπωλησιας οικοπεδου δεν εμπαινε στις 2 εφαρμογες της τραπεζας, σε σοβαρα email να μην ερχεται ειδοποιηση.Να μην μπορεις να επεξεργαστεις σε μεγαλο βαθμο αρχεια κτλ κτλ. Τελος παντων, απλα πραγματα που θεωρουμε δεδομενα δεν τα κανει και σε αναγκαζει να γυρισεις πισω σπιτι απο ραντεβου ή να αναβαλλεις κατι για την επομενη φορα σε ραντεβου. Με το s23 ομως αλλαζω σχεδια autocad επιτοπου, εχω το dex με portable monitor παντα στο αμαξι, usb stick με type-c & type-A να δινεις αρχεια οταν στα ζητανε οι αλλοι... εχει πολλα καλα. Σας το λεω ενω εχω 5 PC 3 tablet και 3 κινητα. Το μονο που συνηθιζεις να λες στα apple, και με εχω πιασει να τα λεω πολυ συχνα, ειναι : "δεν χρειαζεται να εχει 'αυτο' το iphone, θα το κανω στο σπιτι στο pc" "δεν πειραζει που δεν εχει 'αυτο' μια φορα το 5μηνο το χρειαζομαι" "ενω εσυ που εχεις 'αυτο' τι καταλαβες; " Edited 1 Νοέμβριος by GeorgeHtz 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Είναι επιλογή του καθενός σε ποια συσκευή θέλει να πάει ο κάθε ένας κ πως να διαχειριστή την συσκευή .όπως είχε αναφέρει το παλικάρι που θέλει να προβεί σε iPhone ένα θέμα με τα samsung είναι η φωτογραφία κ το αργό κλείστρο ειδικά σε παιδιά με χαμηλό φωτισμό το ίδιο αντιμετωπίζω κ στο 24υ δεν έχει αλλάξει σε αυτό τον τομέα η samsung. Βέβαια ο κάθε ένας συγκρίνει τις προτεραιότητες του το τι ζητάει σε κάθε συσκευή. Θα το πω πολλωστές φορέςδεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω. Εκεί που κερδίζει η μία χάνει η άλλη. Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε με το παλικάρι που θέλει να πάει σε iPhone. Στην εταιρεία που δουλεύω πολλοί έχουν iPhone κ κανείς δεν παραπονιέται. Έτσι κ αλλιώς αν κάνουμε λάθη επιλογή την επόμενη φορά θα πράξουμε σωστά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, challenge143 said: Είναι επιλογή του καθενός σε ποια συσκευή θέλει να πάει ο κάθε ένας κ πως να διαχειριστή την συσκευή .όπως είχε αναφέρει το παλικάρι που θέλει να προβεί σε iPhone ένα θέμα με τα samsung είναι η φωτογραφία κ το αργό κλείστρο ειδικά σε παιδιά με χαμηλό φωτισμό το ίδιο αντιμετωπίζω κ στο 24υ δεν έχει αλλάξει σε αυτό τον τομέα η samsung. Βέβαια ο κάθε ένας συγκρίνει τις προτεραιότητες του το τι ζητάει σε κάθε συσκευή. Θα το πω πολλωστές φορέςδεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω. Εκεί που κερδίζει η μία χάνει η άλλη. Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε με το παλικάρι που θέλει να πάει σε iPhone. Στην εταιρεία που δουλεύω πολλοί έχουν iPhone κ κανείς δεν παραπονιέται. Έτσι κ αλλιώς αν κάνουμε λάθη επιλογή την επόμενη φορά θα πράξουμε σωστά Αυτο λεω και εγω στην πρωτη προταση μου. Ολα τα διαφορετικα προιοντα που εχουν αλλοι και ειναι ευχαριστημενοι , ειναι μεχρι να τα παρεις εσυ στα χερια σου και να τα δουλεψεις για να δεις τελικα τι σε χαλαει σε αυτα, αφου δεν υπαρχει τιποτα τελειο. Αυτο συμβαινει και στα αυτοκινητα και στα προιοντα τεχνολογιας κτλ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 19 ώρες πριν, GeorgeHtz said: Αυτο λεω και εγω στην πρωτη προταση μου. Ολα τα διαφορετικα προιοντα που εχουν αλλοι και ειναι ευχαριστημενοι , ειναι μεχρι να τα παρεις εσυ στα χερια σου και να τα δουλεψεις για να δεις τελικα τι σε χαλαει σε αυτα, αφου δεν υπαρχει τιποτα τελειο. Αυτο συμβαινει και στα αυτοκινητα και στα προιοντα τεχνολογιας κτλ. Εννοείται παιδιά! Δε διαφωνούμε αντίθετα οι γνώμες σας είναι πολύ σημαντικές εδώ για μένα τουλάχιστον. Είναι πολύ καλή η συζήτηση μέσα από προσωπικές εμπειρίες με άτομα που δεν είναι απλοί χρήστες. Έχουμε και Samsung και iPhone στην οικογένεια η αλήθεια είναι έχω να πω θετικά και αρνητικά και για τα δύο. Για μένα το σημαντικό είναι να έχεις δοκιμάσει και να μην είσαι δογματικός. Θα περιμένω να δω το S25. Τότε βγαίνει η επιδότηση μου συμπτωματικά. Δε ξέρω εσείς αλλά εγώ: Θέλω να δω βελτιώσεις στη κάμερα. Δε με νοιάζει το ΑΙ. Θέλω το auto μου όταν το χρειάζομαι να δουλεύει άψογα. Επίσης θεωρώ μεγάλο λάθος τον 200mpx sensor. Καλύτερο σχήμα όχι γωνίες Ταχύτερη φόρτιση ειδικά ασύρματη. Μέτα θα αποφασίσω 😊 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts