geopapa123 Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 53 minutes ago, kmpatra said: Για το αν λειτουργεί η μπάρα ή η αλλαγή ποσού μετά από την εμπορική κατάργηση θα ήθελα και εγώ μία απάντηση... Κουνιέται η μπαρα. Δεν επιχειρησα να κάνω αποθήκευση ομως Αν ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων λόγω αλλαγής όρων πως δουλευει ακριβώς και πόσες μέρες παιρνει ; Απλά θα παρουν το υπολοιπο και θα το βάλουν σε εναν λογαριασμό και θα εχω μηδενικό υπόλοιπο; Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 η μπαρα κουνιεται μια χαρα και η ημερομηνια αλλαζει την δοκιμασα το πρωι 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoulk Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 1 hour ago, kmpatra said: Για το αν λειτουργεί η μπάρα ή η αλλαγή ποσού μετά από την εμπορική κατάργηση θα ήθελα και εγώ μία απάντηση... Κατά τις 10 το πρωί λειτουργούσε η μπάρα και γινόταν και αποθήκευση. 1 hour ago, kmpatra said: Για το αν λειτουργεί η μπάρα ή η αλλαγή ποσού μετά από την εμπορική κατάργηση θα ήθελα και εγώ μία απάντηση... Κατά τις 10 το πρωί λειτουργούσε η μπάρα και γινόταν και αποθήκευση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 1 ώρα πριν, Alexandros201285 said: Τα 200 GB εννοείς ε? Τα αφαίρεσαν χθές. Αν σταμάτησαν μόνιμα ή επανέλθουν κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει αφού δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Je sui no mitsotaki Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 6 ώρες πριν, kmpatra said: Για το αν λειτουργεί η μπάρα ή η αλλαγή ποσού μετά από την εμπορική κατάργηση θα ήθελα και εγώ μία απάντηση... Αλλάζουν όλα φίλε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 (edited) Πακέτο 13€ vs πακέτο 15€ Πόσα λεπτά θα λέγατε ότι θα πρέπει να καταναλώνει κάποιος τον μήνα ώστε να συμφέρει το πακέτο των 13 έναντι του πακέτου των 15€? Νομίζω η απάντηση είναι έως και 101' Από 102' ομιλίας και πάνω (ανά μήνα), συμφέρει το πακέτο των 15€ Αυτά υπολογισμένα με μηνιαία χρέωση. Αν μετακινείται η μπάρα, τότε υπολογίζουμε τα μισά Ίδιο όριο αλλά ανά δίμηνο, όχι ανά μήνα Δηλαδή έως 101' το δίμηνο, συμφέρει το πακέτο των 13€. Από 102' και πάνω το δίμηνο, συμφέρει το πακέτο των 15€ Edited April 24, 2024 by user_one 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. April 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2024 (edited) Συνεπως @user_one με την καταργηση του liquid απο Ιουνη, για μικρη καταναλωση ομιλιας παμε βατραχο με μεσοσταθμικα 60~120' προς ολους ανα μηνα, αναλογα τον ρυθμο ανα 2 βδομαδες που θα προετοιμαζει καθεις. Πιο ευκολα απο "το δορυ μες απο τα αμονια" που επρεπε να συνδυασουμε ως "Οδυσσεες στην Ιθακη του liquid". Με 10€ το 3μηνο απο καταστημα και μαλιστα ανα δευτερολεπτο, και οχι λεπτο οπως στο liquid. Που σιγουροτατα η χρονικη διαρκεια υπαρξης του φρογκιου αποδεικνυει σταθεροτητα και διαρκεια υπαρξης ΚΑΙ στο μελλον, σε αντιθεση με το liquid. Και περαστικα στη Vodafone. Edited April 25, 2024 by alteisei 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 Goodbye liquid 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 50 minutes ago, eridion25 said: Goodbye liquid σε μενα φαινεται μια χαρα ακομα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 10 ώρες πριν, alteisei said: Που σιγουροτατα η χρονικη διαρκεια υπαρξης του φρογκιου αποδεικνυει σταθεροτητα και διαρκεια υπαρξης ΚΑΙ στο μελλον, σε αντιθεση με το liquid. Και περαστικα στη Vodafone. Εμένα αυτό ειναι που θα με παει στην frog. Αν εξαιρέσουμε το ελαχιστο ποσο ανανεωσης οπου ακολουθει την μαμα κοσμοτε , το πακετο των 3,02€ υπάρχει απο το 2015 αν δεν κάνω λαθος. Κοντευει 10 χρονια. Αντε να το πανε στα 4; Δεν νομιζω να το κοψουν τελείως παντως ειναι κατι σαν ταυτότητα της εταιρειας. Τι να πω πια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 11 ώρες πριν, alteisei said: Συνεπως @user_one με την καταργηση του liquid απο Ιουνη, για μικρη καταναλωση ομιλιας παμε βατραχο με μεσοσταθμικα 60~120' προς ολους ανα μηνα, αναλογα τον ρυθμο ανα 2 βδομαδες που θα προετοιμαζει καθεις. Πιο ευκολα απο "το δορυ μες απο τα αμονια" που επρεπε να συνδυασουμε ως "Οδυσσεες στην Ιθακη του liquid". Με 10€ το 3μηνο απο καταστημα και μαλιστα ανα δευτερολεπτο, και οχι λεπτο οπως στο liquid. Που σιγουροτατα η χρονικη διαρκεια υπαρξης του φρογκιου αποδεικνυει σταθεροτητα και διαρκεια υπαρξης ΚΑΙ στο μελλον, σε αντιθεση με το liquid. Και περαστικα στη Vodafone. Κάποιον μου θυμίζεις εσύ... 2 ώρες πριν, eridion25 said: Goodbye liquid Είπαμε, μπορείς να μπεις και από αλλού. Τσέκαρε μερικά posts πιο πίσω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosNs Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 12 ώρες πριν, alteisei said: Συνεπως @user_one με την καταργηση του liquid απο Ιουνη, για μικρη καταναλωση ομιλιας παμε βατραχο με μεσοσταθμικα 60~120' προς ολους ανα μηνα, αναλογα τον ρυθμο ανα 2 βδομαδες που θα προετοιμαζει καθεις. Πιο ευκολα απο "το δορυ μες απο τα αμονια" που επρεπε να συνδυασουμε ως "Οδυσσεες στην Ιθακη του liquid". Με 10€ το 3μηνο απο καταστημα και μαλιστα ανα δευτερολεπτο, και οχι λεπτο οπως στο liquid. Που σιγουροτατα η χρονικη διαρκεια υπαρξης του φρογκιου αποδεικνυει σταθεροτητα και διαρκεια υπαρξης ΚΑΙ στο μελλον, σε αντιθεση με το liquid. Και περαστικα στη Vodafone. Καλησπέρα, και εγώ προς τα εκεί θα πάω 3 αριθμούς της οικογένειας.. Γιατί όμως 10€ το 3μηνο? Δεν λήγει στους 2 μήνες το υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 5 minutes ago, GiorgosNs said: Καλησπέρα, και εγώ προς τα εκεί θα πάω 3 αριθμούς της οικογένειας.. Γιατί όμως 10€ το 3μηνο? Δεν λήγει στους 2 μήνες το υπόλοιπο? Ενεργοποιείς το τελευταιο πακετο 1 μερα πριν ληξει το χρηματικό υπολοιπο και το πακετο λειτουργει κανονικα στον 3ο μηνα με μηδενικα ευρώ. 2 1 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 (edited) 21 ώρες πριν, sou_d said: Κάποιον μου θυμίζεις εσύ... Είπαμε, μπορείς να μπεις και από αλλού. Τσέκαρε μερικά posts πιο πίσω Το κόψανε κι αυτό, σε μένα τουλάχιστον. Πριν κανά δυο μέρες δούλεψε αλλά τώρα, σε άλλο νούμερο, όταν γράψω liquid στο τσάτ, μου λέει περιμένετε να σας συνδέσω με εκπρόσωπο Edited April 26, 2024 by besddimo2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 (edited) Όσο το χαρήκαμε, το χαρήκαμε. 😎 Edited April 26, 2024 by johndouk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 Που πάμε μετά? Εγώ δεν φεύγω από cu έχω φοιτητικό Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 59 minutes ago, blade_ said: Που πάμε μετά? Εγώ δεν φεύγω από cu έχω φοιτητικό υπαρχει μια πιθανοτητα (λεω εγω) να μην αλλαξει τιποτα για αυτους που ηδη εχουν liquid 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 3 ώρες πριν, HEO said: υπαρχει μια πιθανοτητα (λεω εγω) να μην αλλαξει τιποτα για αυτους που ηδη εχουν liquid Wishful thinking, αλλά why not... 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 10 ώρες πριν, HEO said: υπαρχει μια πιθανοτητα (λεω εγω) να μην αλλαξει τιποτα για αυτους που ηδη εχουν liquid Μπα. Η ανακοινωση ειναι σαφής. Επίσης , ήδη αν βγεις δεν μπαινεις ούτε απο chatbot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 48 minutes ago, geopapa123 said: Μπα. Η ανακοινωση ειναι σαφής. Επίσης , ήδη αν βγεις δεν μπαινεις ούτε απο chatbot Και τότε που λέγανε ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει στο liquid 12 ευρώ, σαφής ήταν η ανακοίνωση, αλλά όσοι δεν πείραξαν τίποτα και είχαν εξαρχής συνδρομή 8 ευρώ δεν τους πείραξε κανείς.Και με τα φοιτητικά που πολλοί έχουν ξεχασμένα το ίδιο γίνεται.Γενικα είναι η πολιτική τους αυτή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 (edited) 1 hour ago, glofiish said: Και τότε που λέγανε ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει στο liquid 12 ευρώ, σαφής ήταν η ανακοίνωση, αλλά όσοι δεν πείραξαν τίποτα και είχαν εξαρχής συνδρομή 8 ευρώ δεν τους πείραξε κανείς.Και με τα φοιτητικά που πολλοί έχουν ξεχασμένα το ίδιο γίνεται.Γενικα είναι η πολιτική τους αυτή. Χμμ τωρα με βαζεις σε σκέψεις να περιμένω.. Το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να περιμένω και μέχρι 24/6 γιατί 9/6 λήγει το υπόλοιπο και δεν μπορω να ανανεσω με cashback πλεον. Άλλα 13 € στην CU δεν επενδύω σορρυ.. 13 ώρες πριν, blade_ said: Που πάμε μετά? Εγώ δεν φεύγω από cu έχω φοιτητικό Μάλλον frog εγω. Σε συνδυασμο με 2η καρτα για ιντερνετ.. Edited April 27, 2024 by geopapa123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 Το κόλπο με το τσατ δεν πιάνει πλέον. Σε πετάει σε εκπρόσωπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, glofiish said: Και τότε που λέγανε ότι η ελάχιστη ανανέωση θα πάει στο liquid 12 ευρώ, σαφής ήταν η ανακοίνωση, αλλά όσοι δεν πείραξαν τίποτα και είχαν εξαρχής συνδρομή 8 ευρώ δεν τους πείραξε κανείς.Και με τα φοιτητικά που πολλοί έχουν ξεχασμένα το ίδιο γίνεται.Γενικα είναι η πολιτική τους αυτή. Εξακολούθησαν να έχουν 8€ διαθέσιμη ανανέωση? Έχω την εντύπωση ότι πήγαν αναγκαστικά στα 12... Edited April 27, 2024 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 Σε ενα τσατ που εκανα μολις παντως μου εγραψαν οτι 24/6 θα γινει υποχρεωτική εξοδος για όλους κ μεταφορα σε κανονικο CU 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2024 17 minutes ago, geopapa123 said: Σε ενα τσατ που εκανα μολις παντως μου εγραψαν οτι 24/6 θα γινει υποχρεωτική εξοδος για όλους κ μεταφορα σε κανονικο CU 1 8 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts