Jump to content

CU Liquid

blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, spiliot said:

Την έχω βάλει σε τέσσερα, το τελευταίο Σεπτέμβρη.

Έτσι μου είχαν πει στο τσατ παιδιά, αφού το κάνατε και λειτουργεί, όλα καλά!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, nikos_1981 said:

Και σε πόσα από τα 4 πήρες την δωρεάν πίστωση;

Στα δύο, τα άλλα δύο δεν τα άφησα να κάνουν χρέωση γιατί δεν με ενδιέφερε ο τσάμπα μήνας (αν τον έπαιρνα), ήταν με μια προσφορά τριών μηνών απεριόριστα δεδομένα. Τα έβαλα liquid στην αρχή για να μην χρεωθούν υπέρογκα κατά λάθος (πχ αποστολή sms) και κάποια στιγμή τα έβγαλα.

Μια χαρά την πατήσαμε δηλαδή από το πουθενά. Πάντως θα τους το ξανακάνω θέμα γιατί ο όρος αυτός είναι πολύ καλά κρυμμένος που δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά και θέλω να τον διαβάσω. @blizard θέλω ιδέες τι να κάνω με το ποσό που έχει μαζευτεί 50+ ευρώ και δεν μπορώ να βγάλω κουπόνι με το smart pocket (μάλλον επειδή έχω μέσα και τα 10 της κάρτας νέων).

13 minutes ago, nikos_1981 said:

Μια χαρά την πατήσαμε δηλαδή από το πουθενά. Πάντως θα τους το ξανακάνω θέμα γιατί ο όρος αυτός είναι πολύ καλά κρυμμένος που δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά και θέλω να τον διαβάσω. @blizard θέλω ιδέες τι να κάνω με το ποσό που έχει μαζευτεί 50+ ευρώ και δεν μπορώ να βγάλω κουπόνι με το smart pocket (μάλλον επειδή έχω μέσα και τα 10 της κάρτας νέων).

Κάνε τσατ και ζήτα επιστροφή ποσου λόγω λανθασμένης ενημέρωσης. 

Πάντως να πω κάτι με επιλυαξη

Από την στιγμή που δεν πήρες τον δωρεάν μήνα λόηο του ότι έβαλες την ίδια χρεωστική πιστωτική σε 3 νούμερα και πήρες ήδη 2 δώρα

Αν βάλεις άλλη πιστωτική χρεωστική (καλύτερα virtual revolut) και βάλεις αυτόματη ανανέωση

...θα πάρεις τον δωρεάν μήνα, βέβαια φρόντισε να την κλειδώσεις για να μην σου τραβήξει λεφτά

Sent from my Redmi Note 11 A

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σε νεότερα για το θέμα μου, ξαναπήρα την εξυπηρέτηση ευτυχώς πέτυχα μια καταρτισμένη στο αντικείμενό της υπάλληλο όπου συμφωνήσαμε ότι η χρέωση ήταν λανθασμένη και δεν έπρεπε να γίνει. Ούτε πιστωτική που δεν έπρεπε να μπει σε παραπάνω από 2 νούμερα ούτε τίποτα. Θα μου επιστραφεί το ποσό στην πιστωτική και τα 30 θα μείνουν μέσα για τον πρώτο μήνα, όπως και έπρεπε να γίνει εξ' αρχής. Τρελαίνομαι όταν πάω σε ένα κατάστημα και ο πωλητής δεν ξέρει τι του γίνεται για τα προϊόντα που πουλάει και εγώ γνωρίζω παραπάνω από αυτόν. Το ίδιο συνέβη και εδώ. Τι σόι εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτή όταν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και λένε άλλα ντι άλλων. Υποτίθεται ο πρώτος το έψαχνε και με έβαζε στην αναμονή και μετά μου έδωσε μια υπεύθυνη του liquid. 'Άσχετοι που αν δεν το κυνηγούσα παραπάνω και έλεγα έχουν δίκιο τα παιδιά απλά θα έχανα 30 ευρώ. Τέλος καλό όλα καλά.      

3 ώρες πριν, nikos_1981 said:

θέλω ιδέες τι να κάνω με το ποσό που έχει μαζευτεί 50+ ευρώ και δεν μπορώ να βγάλω κουπόνι με το smart pocket (μάλλον επειδή έχω μέσα και τα 10 της κάρτας νέων).

Σίγουρα δεν δουλέυει το smart pocket μέχρι να χαλάσεις τα δώρο λεφτά . (για οσους δεν ξέρουν ποσα είναι 100% , βλέπεις τι γράφει το bib bang app που αναφέρει μόνο τα πραγματικά χρηματα που εβαλες και το cu app που έχει το σύνολο μαζι με τα δωρα) .
Εσυ ειδικά που έκανες τέτοιο πράγμα τσέκαρε να δεις τι είναι αυτά τα 30 ευρω που εμειναν τελικα στην κάρτα σου ...  τα λεφτα - δώρο λήγουν σε 33 μέρες και δεν μπαινουν σμαρτ ποκετ ουτε μεταφερονται ... τα κανονικά μπαινουν και ανανεωνονται .

Απο εκει και πέρα η μεταφορά δουλευε παλιά  και είναι δωρεαν ας ειχες δώρο χρήματα (στα κανονικά παντα όχι στα δώρο)  δοκιμααε απο περιεργεια τι κανει και ετσι τα χαλάς απο σμαρτ ποκετ ...  η ας περιμένεις λίγο ακόμα μπας βάλουν κάποιο προιόν να αγοράσεις απο το big-bang shop (με κρυστάλλους παντα - τώρα τους μαζέυεις πανέυκολα αν έχεις δει το τοπικ του cu πριν λίγες μερες - spitishop κλπ)

ΥΓ
Παρατήρησα κάποιες αλλαγές (η bug στην νεα κάρτα με τα 10 ευρω δώρο - εκει που  δεν δουλευει στο shake και οι 10 μερες xmas απεριοριστα data) ... ενω η μεταφορά δούλευε , μόλις έβαλα 13 ευρω και πήρα τα 10 δώρο συν 400gb για 40 μερες δωρεαν  η μεταφορά έβγαλε και αυτή πρόβλημα (δεν υπάρχει επαρκες υπόλοιπο) .. επίσης είδα οτι αντί να παίρνει 20  cents για κάθε κωδικό cuaround απο τα κανονικά χρήματα οπως εκανε παντα τωρα παίρνει από το δώρο !! μου εχουν μεινει ακομα 4-5 ευρω γιατι με το δωρεαν ιντερνετ δεν εχω να αγορασω κατι περα cu around  ... ισως εκαναν αλλαγες στα δωρεαν χρήματα και την χρήση τους με λιγα λογια αν δεν ειναι bug τις καρτας μου .  

36 minutes ago, nikos_1981 said:

Τι σόι εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτή όταν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και λένε άλλα ντι άλλων. Υποτίθεται ο πρώτος το έψαχνε και με έβαζε στην αναμονή και μετά μου έδωσε μια υπεύθυνη του liquid. 'Άσχετοι που αν δεν το κυνηγούσα παραπάνω και έλεγα έχουν δίκιο τα παιδιά απλά θα έχανα 30 ευρώ. Τέλος καλό όλα καλά.      

Σωστα σου ειπαν στην αρχή και εμεις, απλά η τελευταια δεν ηξερε και σου εδωσε τα λεφτα 😉 (βασικά και να ήξερε το κάνουν αυτο δίνουν ευκολα πραγματα) .
Το γράφει καθαρά στους όρους για την καρτα αμεσως μόλις πας να μπεις liquid στο tell me more.

Μπορείς να επωφεληθείς μονο μια φορά από την δωρεάν συνδρομη στο ίδιο CU νούμερο  και 2 φορες/έτος ανα πιστωτική/χρεωστική κάρτα  

Screenshot_20231230-203755.png

Edited by blizard

Τώρα αν σας πω, ότι δεν πρόσεξα ότι δεν σε χρεώνει την πρώτη φορά, ψέματα θα σας πω. Σε 5 αριθμούς που διαχειρίζομαι, στον 1 μπήκαν 15€ με εικονική χρέωση και αναρωτιόμουν τι παίχτηκε

On 6/11/2023 at 2:44 ΜΜ, VIPdriver said:

χωρίς αποθηκευμένη κάρτα χρεωσης (μπηκα από το browser στο my Vodafone και την έσβησα)

Έκανα αυτό ακριβώς εδώ και καιρό, με την διαφορά ότι έσβησα την κάρτα από το app της Vodafone, οπότε ήμουν liquid, χωρίς αποθηκευμένη κάρτα. Σήμερα όμως, πραγματοποιήθηκε ανανέωση και στους 2 αριθμούς μου, που το είχα κάνει αυτό! Τι μου ξέφυγε;

Screenshot_2024-01-01-18-08-39-48_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-01-01-18-07-40-92_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-01-01-18-06-43-31_4c59a88e5637a0ffa35f73e6731f0c60.jpg

Edited by sou_d

Μπορεί κάποιος να γίνει λικουιντ και στο καπάκι να σβήσει την κάρτα από browser και να δουλεύει κανονικά το λικουιντ για 2 μήνες με το ήδη υπάρχον υπόλοιπο;

Οπως φαίνεται τελικά την κρατάει η vodafone εσωτερικά την πάγια εντολή χρέωσης κάθε μηνα ακόμα και να έχεις σβήσει την κάρτα ....  τουλάχιστον έστω μέχρι να βγείς απο liquid .

Οπότε αυτο που κάνει το σβήσιμο είναι να μη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο χωρίς να την ξαναγράφεις , αλλά η πάγια εντολή θα μεινει στο liquid μέχρι να διακόψεις με έξοδο η να βάλεις κάτι άλλο.

26 minutes ago, sou_d said:

Έκανα αυτό ακριβώς εδώ και καιρό, με την διαφορά ότι έσβησα την κάρτα από το app της Vodafone, οπότε ήμουν liquid, χωρίς αποθηκευμένη κάρτα. Σήμερα όμως, πραγματοποιήθηκε ανανέωση και στους 2 αριθμούς μου, που το είχα κάνει αυτό! Τι μου ξέφυγε;

Screenshot_2024-01-01-18-08-39-48_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-01-01-18-07-40-92_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-01-01-18-06-43-31_4c59a88e5637a0ffa35f73e6731f0c60.jpg

Είχες παλαιοτερη έκδοση my Vodafone app; Αλλιώς δεν αφήνει να μπεις όταν είσαι λικουιντ. 

1 minute ago, blizard said:

Οπως φαίνεται τελικά την κρατάει η vodafone εσωτερικά την πάγια εντολή χρέωσης κάθε μηνα ακόμα και να έχεις σβήσει την κάρτα ....  τουλάχιστον έστω μέχρι να βγείς απο liquid .

Οπότε αυτο που κάνει το σβήσιμο είναι να μη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο χωρίς να την ξαναγράφεις , αλλά η πάγια εντολή θα μεινει στο liquid μέχρι να διακόψεις με έξοδο η να βάλεις κάτι άλλο.

Μαλλον δεν σβήστηκε η κάρτα. Ίσως έπρεπε να τη σβήσει μπαίνοντας από browser. Εγώ από browser την είχα σβήσει και δεν χρεώθηκε (βασικά η συγκεκριμένη κάρτα είναι σχεδόν άδεια) 

Μην κάνετε πειράματα με κάρτες που δεν είναι κλειδωμένες

Η καλύτερη λύση βάλτε ρεβολουτ και βάλτε μια εικονική κάρτα και μετά κλειδώστε την

Η ρεβολουτ σου δίνει δικαίωμα να βγάζεις 5 εικονικές καθε μήνα

Έχω καμμιά 25ρια εικονικες κάρτες, τζάμπα είναι :)

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

6 ώρες πριν, blizard said:

Ναι αυτό φαίνεται να ισχύει τελικά

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αλλιώς δεν αφήνει να μπεις όταν είσαι λικουιντ. 

Βγήκα, ανανέωσα και ξανά μπήκα. Μέχρι να εγκριθεί (σε εκείνα τα λεπτά), έσβησα την κάρτα από υην εφαρμογή

4 ώρες πριν, HEO said:

Μην κάνετε πειράματα με κάρτες που δεν είναι κλειδωμένες

Εμ, τώρα που το πάθαμε 😀😀

Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό, σε έναν αριθμό θα ανανέωνα λίγο αργότερα και στον άλλο, θα τα μεταφέρω ή θα τα φάω efood. Κάτι μάθαμε τουλάχιστον 😊

Edited by sou_d

Καλημέρα κ καλή χρονιά. χθές βράδυ το γύρισα σε liquid, σήμερα μετά τις 9 ήρθε μνμ ότι έγινε εγγραφή κλπ, αλλά δείχνει παύλες στα ποτηράκια. Είδα στο αντίστοιχο νήμα ότι έχει αναφερθεί κ από άλλους. Γιατί γίνεται αυτό?

Θα έπεσες στην τρύπα και εσύ. Αν κάνεις refresh την εφαρμογή και συνεχίζει να δείχνει παυλίτσες, δοκίμασε να φύγεις από liquid (διαγραφή συνδρομής νομίζω το λέει). Αν δουλέψει, όλα καλά. Άσε το έτσι για καμία ώρα και δοκίμασε πάλι να μπεις. Αν δεν δουλέψει και σου έρθει μετά από λίγη ώρα μήνυμα αποτυχίας το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με chat και να ζητήσεις να το φτιάξουν.

Στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα. Όταν τους γκρίνιαξα ότι τι θα το κάνω το νούμερο με αυτές τις χρεώσεις μου έδωσαν 200' και 1GB για ένα μήνα. Σε δύο βδομάδες λήγει, για να δούμε αν θα το έχουν φτιάξει μέχρι τότε ή θα το πάμε μέχρι το καλοκαίρι με τζάμπα πακέτα από το τσατ 🙂

Να κάνει τσατ απο σημερα διοτι παίρνει κάποιες μερες να φτιαχτεί. Και εγω ειχα θεμα τον προηγούμενο μήνα και πηρε περίπου 2 εβδομάδες να φτιάξει (εαν θυμάμαι καλά).

Σε μετακίνηση μπάρας προς τα πίσω ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε ανάλογο πρόβλημα?

Σε μετακίνηση μπάρας προς τα πίσω ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε ανάλογο πρόβλημα?
Όχι, τουλάχιστον στα δικά μου δεν συνέβη

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

52 minutes ago, spiliot said:

Θα έπεσες στην τρύπα και εσύ. Αν κάνεις refresh την εφαρμογή και συνεχίζει να δείχνει παυλίτσες, δοκίμασε να φύγεις από liquid (διαγραφή συνδρομής νομίζω το λέει). Αν δουλέψει, όλα καλά. Άσε το έτσι για καμία ώρα και δοκίμασε πάλι να μπεις. Αν δεν δουλέψει και σου έρθει μετά από λίγη ώρα μήνυμα αποτυχίας το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με chat και να ζητήσεις να το φτιάξουν.

Στη δική μου περίπτωση έχουν περάσει 2 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα. Όταν τους γκρίνιαξα ότι τι θα το κάνω το νούμερο με αυτές τις χρεώσεις μου έδωσαν 200' και 1GB για ένα μήνα. Σε δύο βδομάδες λήγει, για να δούμε αν θα το έχουν φτιάξει μέχρι τότε ή θα το πάμε μέχρι το καλοκαίρι με τζάμπα πακέτα από το τσατ 🙂

Σε φτιάξανε κανονικά.. 😉

4 minutes ago, kalitexnis_g said:

Σε φτιάξανε κανονικά.. 😉

To νούμερο σε χρήση λίκουιντ δεν τρώει ούτε ευρώ το μήνα και επειδή είναι "κλειδωμένο" σε liquid δε μπορούσα να κάνω cashback οπότε αναγκάστηκα και έκανα κανονική ανανέωση. Μέσα με βάλανε 🙂

7 minutes ago, spiliot said:

To νούμερο σε χρήση λίκουιντ δεν τρώει ούτε ευρώ το μήνα και επειδή είναι "κλειδωμένο" σε liquid δε μπορούσα να κάνω cashback οπότε αναγκάστηκα και έκανα κανονική ανανέωση. Μέσα με βάλανε 🙂

Όταν με το καλό λυθεί το πρόβλημα, πες τους το στόρυ και ζητά να σου πιστωθεί το ποσό εκ νέου. Αφού δεν είναι από δική σου υπαιτιότητα.