Jump to content

CU Liquid

blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Αυτό με τη μπάρα που λες.. είναι μία τεχνιτή παράταση των χρημάτων για άλλο έναν μήνα η οποία γίνεται από εμάς. Δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει κανείς. Οι χρεώσεις είναι αυτές που σου έστειλα στο προηγούμενο ποστ.. 

Αυτό με το "να δίνουν κάρτες" δεν κατάλαβα στο τέλος που γράφεις.

Καλημέρα!

Πολυς κόσμος δεν θέλει να αποθηκευτεί η κάρτα τους ονλάιν για λόγους ασφαλείας. 

Banned for 14 days

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, Mobileras said:

Γι αυτό προτείνεται να βάζουμε Revolut ή Curve.

29 minutes ago, Mobileras said:

Κι εσύ ένας απ' αυτούς ε;

Δεν μας είπες όμως μία περίπτωση αποθηκευμένης κάρτας που να έχασε χρήματα. Τη συνδρομή του Netflix την πληρώνουμε όμως χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

7 minutes ago, kalitexnis_g said:

Κι εσύ ένας απ' αυτούς ε;

Δεν μας είπες όμως μία περίπτωση αποθηκευμένης κάρτας που να έχασε χρήματα. Τη συνδρομή του Netflix την πληρώνουμε όμως χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις καθόλου κάρτα για να δεις νετφλιξ

Banned for 14 days

1 minute ago, Mobileras said:

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις καθόλου κάρτα για να δεις νετφλιξ

Σίγουρα ο πολύς ο κόσμος χωρίς καθόλου κάρτα βλέπει Netflix..

2 minutes ago, kalitexnis_g said:

Σίγουρα ο πολύς ο κόσμος χωρίς καθόλου κάρτα βλέπει Netflix..

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάρτες νετφλιξ και μπορείς να τις αγοράσεις μετρητοίς... 

Banned for 14 days

5 minutes ago, Mobileras said:

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάρτες νετφλιξ και μπορείς να τις αγοράσεις μετρητοίς... 

Αχ ναι δεν γνωρίζω.. τελικά ποιον κλέψανε με αποθηκευμένη κάρτα δεν μας είπες..

εγώ είμαι μαζί σας παίδες.....

Οι άλλοι δεν είναι :)

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

47 minutes ago, kalitexnis_g said:

Αχ ναι δεν γνωρίζω.. τελικά ποιον κλέψανε με αποθηκευμένη κάρτα δεν μας είπες..

Προφανως (παλι) δεν γνωρίζεις πόσο εύκολα και ποσο συχνά κλέβονται στοιχεία καρτών... 

Περιμένω το επόμενο σχόλιο σου για να σου πω και τρίτο "προφανως" και να τελειώσει η συζήτηση. 

Καλύτερα αμάθεια παρά ημιμάθεια... 

Banned for 14 days

39 minutes ago, Mobileras said:

Προφανως (παλι) δεν γνωρίζεις πόσο εύκολα και ποσο συχνά κλέβονται στοιχεία καρτών... 

Περιμένω το επόμενο σχόλιο σου για να σου πω και τρίτο "προφανως" και να τελειώσει η συζήτηση. 

Προφανώς..

Edited by kalitexnis_g

Μη "μαλώνετε" με άσχετες αφορμές:

Όποιος αντιλαμβάνεται το πόσο "αλλαγή" έχει το liquid, πχ από όσα διάβασε εδώ παρότι "περίπλοκα" για >80% του πληθυσμού αυτής της χώρας που "τα θέλει απλά" και "τα αναθέτει ΟΛΑ σε άλλους", δεν ασχολείται, δεν ερευνά και δεν ενδιαφέρεται να "μάθει":

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ liquid...

1) Βρίσκει τη λύση έστω να το δοκιμάσει.

2) Κι εγώ δεν έχω εκτίμηση σε payzy με συνεντεύξεις για να την βγάλεις , είτε σε εικονικές Revolut κλπ.

Αλλά "βρήκα λύση", ΑΡΚΕΙ να καταλάβει κανείς πόσο συμφέρον είναι το liquid και τι αλλαγές έχει φέρει (ήδη από πέρσι 2022).

Μη "μαλώνετε" για άσχετα...ΟΚ: Ότι "όποιος δε θέλει, 5 μέρες κοσκινίζει" ή "πάντα βρίσκει αφορμές", ΓΕΓΟΝΟΣ.

Όποιος "καταλαβαίνει", "ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ" πάντως...Οι "υπόλοιποι" ΑΣ κάνουν τα παραπάνω.

Edited by Pppe

6 minutes ago, Pppe said:

Μη "μαλώνετε" με άσχετες αφορμές:

Όποιος αντιλαμβάνεται το πόσο "αλλαγή" έχει το liquid, πχ από όσα διάβασε εδώ παρότι "περίπλοκα" για >80% του πληθυσμού αυτής της χώρας που "τα θέλει απλά" και "τα αναθέτει ΟΛΑ σε άλλους", δεν ασχολείται, δεν ερευνά και δεν ενδιαφέρεται να "μάθει":

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ liquid...

1) Βρίσκει τη λύση έστω να το δοκιμάσει.

2) Κι εγώ δεν έχω εκτίμηση σε payzy με συνεντεύξεις για να την βγάλεις , είτε σε εικονικές Revolut κλπ.

Αλλά "βρήκα λύση", ΑΡΚΕΙ να καταλάβει κανείς πόσο συμφέρον είναι το liquid και τι αλλαγές έχει φέρει (ήδη από πέρσι 2022).

Μη "μαλώνετε" για άσχετα...ΟΚ: Ότι "όποιος δε θέλει, 5 μέρες κοσκινίζει" ή "πάντα βρίσκει αφορμές", ΓΕΓΟΝΟΣ.

Όποιος "καταλαβαίνει", "ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ" πάντως...Οι "υπόλοιποι" ΑΣ κάνουν τα παραπάνω.

Πάντως εγώ το πήρα απόφαση ότι μας έχουν καρτελωμένους από 1000 μεριές. Εδώ διαρρέουν στοιχεία τεράστιων εταιρειών και θα με πειράξει η "συνέντευξη" της Cosmote; Το θέμα είναι να γίνεται η ζωή μας πιο εύκολη.. 

Δεν μαλώνουμε.. συζητάμε σε έντονο ύφος.. 😉😂😂

@Mobileras

Όπως γράφηκε και παραπάνω, με κάρτες τύπου revolut, (με ελεγχόμενο υπόλοιπο και δη virtual που όποτε θες την καις και φτιάχνεις δωρεάν άλλη με άλλα νούμερα) , οι κίνδυνοι περιορίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αλλά πάλι κάποιος θα σου πει "δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία μου στην 'κάθε ρέβολουτ' "...

Όποιος θέλει να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή, ψάχνει και βρίσκει λύσεις. Αλλιώς, τοίχο-τοίχο. Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός. 😎 

Αν θέλεις υπάρχουν τρόποι, αν δεν θέλεις δεν υπάρχουν :)

Αυτό είναι το κακό, οι περισσότεροι το θέλουν στο πιάτο

Όπως είπα κάποιος φίλος οποίος βαριέται πληρώνει κάτι παραπάνω...,

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Συναδελφος μου ελεγε για το "ποσο συμφερον ειναι το leasing αυτοκινητου"! Και ειναι και συνδικαλιστης μεγαλοσχημονας!!

Κι οταν τον ρωτησα: "Μα μετα απο 3 χρονια που θα γινει δικο σου το αμαξι , δε θαχεις πληρωσει τελικα πολλα παραπανω;"

"Σου λενε ποτε να κανεις τα παντα στο ενδιαμεσο service κλπ"

Αλλος αγορασε μετοχικα ομολογα απο τη διαφημιση στο ΣΚΑΙ ραδιο:

"Μα τους εμπιστευεσαι που λενε για επιτυχιες τους προηγουμενα χρονια; Δε λενε στο τελος της διαφημισης οτι οι προηγουμενες δεν εγγυονται τις επομενες;"

"Και τι να τα κανω τοσα που μαζεψα; Να τα παιξω μονος μου σε μετοχες;"

Και δαυτος ειναι διευθυντης τμηματος!!!

Βγαλτε συμπερασματα, ΟΣΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ (%) ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΝΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΒΕΒΑΙΑ:

Σας τα κανω εγω λιανα:

1) Ουτε "συνδικαλιστης", ουτε "διευθυντης": Ολοι ιδιοι ειναι και οταν χανουν (ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ), ΠΑΝΤΑ εχουν καποιο "αφηγημα" δικαιολογησης:

Α) Μα κι αυτοι ετσι τα μαζεψαν.

Β) "Λεφτα υπαρχουν" ειτε 2009 ειτε 2023 ειτε 2035._ Γιατι να αλλαξουμε; Κολοπιλαλα δε "μας" (%) πηγε ποτες.

2) Η συντριπτικη πλειοψηφια τα ΑΝΑΘΕΤΕΙ σε αλλους (πχ "εκλογες") και οταν ξαναδει την ιδια "δοξα" και παλι τα ιδια μετα απο χρονια. Αιωνες ειμασταν ετσιβως ελληνες, αλλωστε. Γιατι να αλλαξουν τα δισεγγονα μας (που δεν υπαρχουν ουτε ως σκεψη 100 χρονια πριν γεννηθουν , αυτη τη στιγμη 2023).

3) Και το χειροτερο; Τον ειλικρινη (που προσεγγιζει οσο πιο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) του επιφυλλασουν τη χειροτερη αντιμετωπιση.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ "ΚΑΕΙ" ΚΑΤΙ.

Ουτε "συνδικαλιστης", ουτε "διευθυντης". Ουτε "γιατρος"._

Το συμπερασμα είναι πως το πρόβλημα το έχουμε εμεις  🙂

5 ώρες πριν, Mobileras said:

Εντάξη βρε φίλε και εγώ κάποτε είμουν τρομοκρατημένος και είχα φτιάξει 2 τραπεζικούς λογαριασμούς που στον ένα δεν είχα ουτε κάρτα ουτε e-banking (μόνο με βιβλιάριο) για να μην έχει πρόσβαση στο διαδύκτιο και μου φάνε τις τρομερές οικονομίες ....

Δεν υπάρχουν αυτά πλέον - νομίζω υποχρεωτικά πρέπει να έχεις κάρτα ,ουτε σου δίνουν καν το μισθό η σύνταξη μετρητά να τα βάλεις στο στρώμα.

Στην vodafone εχεις επίσης δώσει ΟΛΑ τα στοιχεία σου υποχρεωτικά , γιατι να μην δώσεις και την κάρτα ?

Καταλαβαίνω κάποιους "λογικούς"  φόβους - πχ ένας συγγενής μου φοβαται οτι αν βάλει κάρτα στο κινητό θα τα δούν όλα με κάποιο τρόπο αν του το κλέψουν, ή από την κεραία , θα ελέγχουν τα σμσ που παίρνει θα ακουνε τι λέει και γενικά δεν ειχε καν βάλει την cu app στο κινητό του ... όταν ειδε οτι μπορούσα να μπω απλά με τα data έπαθε σοκ 🙂 και του έβαλα εγω μια virtual δικιά μου για να τον κάνω liquid που έσβησα κιόλας μετα (όλα καλα δεν σε πετάει) 

Αλλά και έτσι μπορείς να φτιάξεις μια δέυτερη κάρτα από alpha bank τουλάχιστον και να την έχεις μηδενισμένη ... να μην βάζεις banking στο κινητό , πως είναι δυνατόν να σε κλέψουν ? Αντε από εναν δευτερο άδειο τραπεζικό λογιαριασμό που όλοι όσοι τρέμουμε έχουμε βάλε την κάρτα στο liquid και πήγαινε στις 9 παρά να βάλεις 20 ευρω πριν στα τραβήξει αυτόματα μην μένουν μεσα   ...  θα μπορείς να τα κάνεις και κουπόνια και να μην δίνεις κάρτα στον κουριερ και στην κλέψει

Edited by blizard

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο ρευστό κάρτα άλλου ατόμου από τον ιδιοκτήτη του αριθμού;;;;

Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk

10 minutes ago, HEO said:

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο ρευστό κάρτα άλλου ατόμου από τον ιδιοκτήτη του αριθμού;;;;

Άνετα! Απλώς νομίζω μέχρι 2 νούμερα για να πάρουν την προσφορά του πρώτου μήνα..

3 ώρες πριν, blizard said:

μπορείς να τα κάνεις και κουπόνια και να μην δίνεις κάρτα στον κουριερ και στην κλέψει

Χαχαχαχα.. ξέρεις σήμερα πόσο εύκολα κλέβουν οι κούριερ τα στοιχεία της κάρτας;; Προφανώς είσαι ημιμαθής!!

Blizard σε θαυμάζω για την υπομονή σου..

Κάποιοι ψάχνουν "φαντάσματα" εκεί που δεν υπάρχουν.. Δε πειράζει όσο λιγότεροι,τόσο το καλύτερο για εμάς για να μην υπερφορτώνεται και το δίκτυο

Καλησπερα, μολις παρηγγειλα CU καρτα online (μεταφορα απο Q Card) με σκοπο να την κανω liquid.
Δινει τα παρακατω δωρα.
Αν την κανω liquid μολις ενεργοποιηθει τα χανω τα δωρα; (δεν εννοω το powerbank φυσικα)
Να το αφησω 3 μηνες απλο CU για να εχω τα δωρα και να το γυρισω μετα σε liquid;

Δωρα

23GB, 700’ προς όλους και 300 SMS μόνο με 8€ κάρτα για τον πρώτο μήνα + ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ Powerbank!

Τι εννοούμε;

Παραγγέλνεις νέο αριθμό ή κάνεις μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο.
Ανεβάζεις τα δικαιολογητικά σου μέχρι 22/05 για να λάβεις το ΔΩΡΟ Powerbank το οποίο θα παραλάβεις μέχρι τις 08/06.
Έχεις πάρει ήδη 15,1 GB για 30 ημέρες ΔΩΡΟ.
Κατεβάζεις το My CU App και παίρνεις 5GB για 7 μέρες.
Ενεργοποιείς το CU Shake και παίρνεις: 2GB για 30 ημέρες ή 4GB για 7 ημέρες ΔΩΡΟ.
Στη πρώτη ανανέωση του μήνα και για τους επόμενους 2 μήνες, παίρνεις δώρο 15GB. Με την ανανέωση που θα κάνεις ενεργοποιείς το CU Combo M που σου δίνει έξτρα 700’ προς όλους, 900ΜΒ και 300 SMS προς όλους για 30 ημέρες με 10,90€.
Είσαι έτοιμος/η! Έχεις 23GB, 700’ λεπτά προς όλους και 300 SMS προς όλους μόνο με 12€ κάρτα για τους 2 επόμενους μήνες.

53 minutes ago, crapatzi said:

Καλησπερα, μολις παρηγγειλα CU καρτα online (μεταφορα απο Q Card) με σκοπο να την κανω liquid.
Δινει τα παρακατω δωρα.
Αν την κανω liquid μολις ενεργοποιηθει τα χανω τα δωρα; (δεν εννοω το powerbank φυσικα)

Δωρα

23GB, 700’ προς όλους και 300 SMS μόνο με 8€ κάρτα για τον πρώτο μήνα + ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ Powerbank!

Τι εννοούμε;

Παραγγέλνεις νέο αριθμό ή κάνεις μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο.
Ανεβάζεις τα δικαιολογητικά σου μέχρι 22/05 για να λάβεις το ΔΩΡΟ Powerbank το οποίο θα παραλάβεις μέχρι τις 08/06.
Έχεις πάρει ήδη 15,1 GB για 30 ημέρες ΔΩΡΟ.
Κατεβάζεις το My CU App και παίρνεις 5GB για 7 μέρες.
Ενεργοποιείς το CU Shake και παίρνεις: 2GB για 30 ημέρες ή 4GB για 7 ημέρες ΔΩΡΟ.
Στη πρώτη ανανέωση του μήνα και για τους επόμενους 2 μήνες, παίρνεις δώρο 15GB. Με την ανανέωση που θα κάνεις ενεργοποιείς το CU Combo M που σου δίνει έξτρα 700’ προς όλους, 900ΜΒ και 300 SMS προς όλους για 30 ημέρες με 10,90€.
Είσαι έτοιμος/η! Έχεις 23GB, 700’ λεπτά προς όλους και 300 SMS προς όλους μόνο με 12€ κάρτα για τους 2 επόμενους μήνες.

Μιλα με εκπρόσωπο μέσω του messenger και κράτα σκρινσοτ εάν σου πει ότι δεν επηρεάζονται οι προσφορες (που νομίζω ότι δεν θα επηρεάζονται). 

Banned for 14 days

53 minutes ago, crapatzi said:

Δινει τα παρακατω δωρα.

Δωρα

Ενεργοποιείσαι CU, παίρνεις και τα πρώτα δώρα κι αν θες γίνεσαι liquid και τα παίρνεις μαζί σου. Ρίξε και μια ματιά εδώ

6 ώρες πριν, johndouk said:

Ενεργοποιείσαι CU, παίρνεις και τα πρώτα δώρα κι αν θες γίνεσαι liquid και τα παίρνεις μαζί σου. Ρίξε και μια ματιά εδώ

Το πρόσθεσα εδώ  😉  ... μια περίληψη για όποιον θέλει να έρθει cu και δεν το ξέρει 

Edited by blizard

Έχει βάλει κανείς την κάρτα μιας χρήσης της ρεβολουτ στο ρευστό;;;

Είμαι περίεργος αν δουλεύει :)

Δοκίμασα τώρα 😉  και δούλεψε μια χαρά - εγινε liquid - όλες δουλέυουν απλά 0.01 cent τραβάει και τα επιστρέφει αμέσως . Το έκανα σε σιμ συγγενή μου και μάλιστα έγραψα απλά το μικρό μου όνομα στα στοιχεία κάρτας οπότε όλα καλα εκτός του ότι η μιας χρήσης δεν έχει όριο ανάληψης (λογικό) ενώ η απλή virtual έχει (μπορείς να βάλεις πχ 20cent , και μετά να την σβήσεις όπως έχω κάνει σε συγκενή και να φτιάξεις άλλη ... το liquid συνεχίζει να δουλέυει αν κουνάς την μπάρα ή εστω αν βάζεις λεφτά μετά από αποτυχία .

Για αυτόματη πληρωμή όμως είναι άλλο θέμα , η ecopay πχ δεν δούλεψε εκει παρότι έχω λεφτά , γράφει failed,(και εγραψε κάποιος και για payzy παλια - ας μας πει ξανα οποιος δοκιμασε) . Με την ευκαιρία η ecopay  virtual είναι επίσης δωρεάν (εκτός του οτι οταν βάζεις λεφτά έχει προμήθεια) αλλά σου στέλνει και δωρεαν φυσική κάρτα χωρίς μεταφορικά ... μου έχουν στείλει και δέυτερη μετά τόσα χρόνια επίσης τζαμπα και  εχει απαιτήσεις 5 ευρω κίνησης κάθε 2 χρόνια νομίζω.

ΥΓ τα δωράκια στην πρώτη ανανεωση του liquid (την δωρεάν) δουλέυουν μάλλον γιατι τα πήρα σε 4 σιμ και έβαλα μόνο μια κανονική καρτα .. οπότε ή δεν ισχύει αυτο που λένε 2 φορές για καθε καρτα ή τα πήρα με την virtual (δεν θυμάμαι δεν το ειχα προσέξει τότε οτι εγραφε 2 φορες το χρόνο ανα καρτα για δώρα)

Edited by blizard