Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως καλό, χρυσό, αλλά κρίμα που δε θα έχει ενσωματομένο GPS.

Γράφει και υποστήριξη μέχρι 8GB.

Καλά υπάρχει τόσο μεγάλη Memory Stick Pro Duo?

Με μια γρήγορη ματιά εδώ και εδώ, δεν βρήκα τίποτα πάνω από τα 2GB. Αν δεν κάνω λάθος, σκοπεύουν σύντομα να βγάλουν Memory Stick στα 4GB, οπότε καλώς έχει την δυνατότητα το P990. Για 8GB όμως δεν γνωρίζω τίποτα. :(

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με μια γρήγορη ματιά εδώ και εδώ, δεν βρήκα τίποτα πάνω από τα 2GB. Αν δεν κάνω λάθος, σκοπεύουν σύντομα να βγάλουν Memory Stick στα 4GB, οπότε καλώς έχει την δυνατότητα το P990. Για 8GB όμως δεν γνωρίζω τίποτα. :(

Ma idi exei anakoinothei apo Sony ,Memory Stick twn 4Gb kai twn 8Gb kai suntoma (Elpizw oxi toso suntoma oso to P990) mesa sto 2006 kontas mas.....:( :( :(

http://www.memorystick.com/en/events/ces2006/report.html

4GB and 8GB Memory Stick PRO Duo media will be launched during 2006.

Το κινητό θα είναι στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι τον Αύγουστο του 2006!!!!!!!! όταν έλεγε αρχικά 1Q 2006 και τώρα λένε 2Q 2006 ή μπορεί πάλι να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2006 ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του!!!!! Μήπως η SonyEricsson κοιτά τα FORUM και βλέπει ότι έχει σιγουρα τα κορόϊδα???
:ninja:

το άρθρο ουσιαστικά είναι στα ελληνικά ότι είπε kpetros ...

Το 2Q το κινητό θα υπολείπεται άλλων προτάσεων οπότε άρχισαν να πλασάρουν εφαρμογές ... Πιστεύω πως επειδή γρήγορα θα διαπιστώσουν πως υπολείπεται του ανταγωνισμού , σε 3-4 μήνες μετά την κυκλοφορία του θα σπεύσουν να βγάλουν τον αντικαταστάτη του για να καταφέρουν να σταθούν. Άλλωστε μέχρι το τέλος του 2006 το UIQ 3.0 θα έχει σταθεροποιηθεί και έτσι θα είναι εύκολο να βγεί κινητό με καλύτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά πάνω στην ίδια πλατφόρμα ...(πχ 3Mp με CCD , 312 ΜΗΖ CPU , περισσότερη RAM κτλ Που τα υποστηρίζει το Symbian 9.1)

Προσωπικά δεν πείθομαι και απλά σταματάω να ενδιαφέρομαι. Πάω για άλλες λύσεις :)

Ας επιχειρήσουμε...

καλο κουραγιο σε ολους οσους θελουν να αποκτισουν το P990....(μεσα σε αυτους και εγω!!!! :confused: :confused: :confused: )

Pixel 6a

Διαβασατε για τα ΝΕΑ χαρακτηρηστικα που εδωσε η SE στη δημοσιοτητα σημερα΄?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Και εγώ πάω για άλλα ..αν είναι δυνατόν να περιμένω ακόμα δεν ξέρω και εγώ ποσό αν καθυστερήσει πράγματι μέχρι τον Αύγουστο τότε σίγουρα θα πρέπει να έχουν χάσει το παιγνίδι εκτός και εάν έχουν να προσφέρουν κάτι ντις παραπάνω πχ 4-8GB στο πακέτο…………….

Tι νεα χαρακτηρηστικα; Μπηκα στο site της SE αλλα δεν ειδα κατι.

Paw na ta metafrasw ligaki kai erxomai!

-Ασφαλεια

Η Sonyericsson σε συνεργασια με την McAfee εξεληξε ενα ν ειδηκο antivirus/firewall για την προστασια των Email και την περιηγηση στο Internet με το P990i. το softwαrε θα ειναι στο πακετο του τηλεφωνου σε εκδοση Try&Buy. Επισης η προσφορα δε σταματα εδω μα ολοκληρvνεται με ενα δωρεαν VPN client της Certicom.

- Scanner

Η fotocamera των 2 megapixel του Sonyericsson P990i θα ειναι σε θεση να δουλεψει και ως scanner λογω υπαρξης ενος software αναγνωρισης χαρακτηρων.

Η μεγαλη touch screen QVCA των 2,8 ιντσων (262000 χρωματων TFT) θα επιτρεπει το scanarisma.

- Διασκεδαση

Το Sonyericsson P990i θα εχει επιταχυντη γραφικων 3D.Ενα απο τα παιχνιδια in bundle θα ειναι το Vijay Singh Pro Golf 2005 της GameLoft.

- Application Shop

Απο τπ Sony Ericsson Application Shop θα ειναι δυνατον να κατεβασουμε ενα σωρο νεες εφαρμογες για το P990i. Το Application Shop ειναι βασισμενο στο Try & Buy.Πολλες απο τις εφαρμογες του θα ειναι διαθεσημες στο memory stick του τηλεφωνου.

Αυτα για την ωρα:)

Το επισημο site της SE HELLAS δεν εχει αναφερει τιποτα?:wacko:

Αυτο με το σαρωτη δεν ειναι παλιο; Εννοω σε ενα review χρησιμοποιησε την καμερα για να σκαναρει μια business card και την αναγνωρισε και πηρε και τις πληροφοριες απο εκεινη για το contact του.

Αυτο με το σαρωτη δεν ειναι παλιο. Εννοω σε ενα review χρησιμοποιησε την καμερα για να σκαναρει μια business card και την αναγνωρισε και πηρε και τις πληροφοριες απο εκεινη για το contact του.

H SE shmera to anakoinwse epishma:p Sugekrimena egrafe gia eishthria kai gia suntages:lol: Den katalaba kai polla na sou pw thn alhtheia:lol:

Pantws mou fenetai perissotero san kinhsh entupwsiasmou para ousias.Mia akomh mallon dikaiologia gia thn kathisterhsh tou thelfwnou!

Και εγώ πάω για άλλα ..αν είναι δυνατόν να περιμένω ακόμα δεν ξέρω και εγώ ποσό αν καθυστερήσει πράγματι μέχρι τον Αύγουστο τότε σίγουρα θα πρέπει να έχουν χάσει το παιγνίδι εκτός και εάν έχουν να προσφέρουν κάτι ντις παραπάνω πχ 4-8GB στο πακέτο…………….

1) το P990 δεν περνει 8GB

2) Η 8GB όταν κυκλοφορήσει θα έχει όσο και το P990. σιγά μη μας κάνει τετοιο δώρο. το πολύ 256k να λες.

Τα χαρακτηριστικά γίνονται όλο και καλύτερα. Μένει μόνο να βγει επιτέλους... Στο πακέτο θα έχει κάρτα μνήμης το (πάρα) πολύ στα 512MB...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εγώ πάντως έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις δυνατότητες αυτού του κινητού που θα το περιμένω μέχρι και τον Αυγουστο αν χρειαστεί.

Πραγματικά το κινητό κάνει "παπάδες" και όταν βγει,αυτοί που θα έχουν πάρει κάτι άλλο ή αυτοί που σκίζονται για τις "παντόφλες" των windows θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Εκτός αν κάποια άλλη εταιρία καταφέρει και βγάλει πιο νωρίς κάποιο άλλο κινητό με τις ίδιες δυνατότητες (μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω διαβάσει κάποια ανακοίνωση για κάτι αντίστοιχο),οπώτε τότε θα συζητήσουμε σε άλλη βάση.

Υ.Γ.διαβάζοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερα εντυπωσιακά πράγματα που (θα) μπορεί να κάνει το Ρ990 και βλέποντας ταυτόχρονα ότι πάει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση αρχίζω και αναρωτιέμαι,μήπως λένε ότι θα κάνει τόσα και τόσα τρομερά γιατί δεν έχουν σκοπό να το κυκλοφορήσουν?:lol: ;) :p :rolleyes:

Παναγιώτης

Paidia to kinhto 8a er8ei sth xwra mas ton Iounio.

8a anaferw dyo pragmata( kai 8a anevasw kai merikes fwto) gia to kinhto, pou kapoios...tyxeros exei ayth th stigmh sthn katoxh tou,gia skopous parousiashs, molis vrw ligo xrono :)

Paidia to kinhto 8a er8ei sth xwra mas ton Iounio.

8a anaferw dyo pragmata( kai 8a anevasw kai merikes fwto) gia to kinhto, pou kapoios...tyxeros exei ayth th stigmh sthn katoxh tou,gia skopous parousiashs, molis vrw ligo xrono :)

Bres bres!Eimaste OLOI autia!!:lol: :lol: :lol:

Egw 8a to kanw, 8a prospa8hsw na peisw kai ton...beta tester tou pou hdh arxise na to kanei...fyllo kai ftero na ta pei ligo pio analytika :)

Η πραγματική μαγκιά θα είναι να τον πείσεις να μας κάνει καμια live παρουσίαση χε! χε!

Υ.Γ...και με την τρέλα που μας έχει πιάσει λόγω της καθυστέρησης,πληρώνουμε και εισιτήριο για να το δούμε αν χρειάζεται ;)

Παναγιώτης

Πάντως αν η sony το βγάλει τον Ιουνιο θα κάνει την μεγαλύτερη μα@@@κια όταν μέχρι τότε η ΝΟΚΙΑ θα έχει βγάλει το Ν80 με καμερα 3MP και radio (αρχες μαρτιου) η samsung θα έχει και αυτη ενα λεπτο σαν το v3 της motorola με 2ΜΠ η Νοκια έχει βγάλει ήδη το 6270 που παρα το ότι εχει κλειστο λειτουργικο έχει πολύ καλή κάμερα 2ΜΠ και ραδιο ( το είδα και δεν το πιστευα σαν ποιότητα οθόνης και καμερας , ανώτερο απο το Ν70)

τι να πώ ΑΙΣΧΩΣ ΚΥΡΙΑ SONY ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ !!!!!!!!

ασε που δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν το λενε επιτελους καθαρά και μας κοροιδευουν οταν τους τηλεφωνουμε και τους στελνουμε email

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ειμαι σχεδον ετοιμος να το φτυσω :cry: :wacko:

[Moderation Mode On by bill_viper]

Αφαιρέθηκε η πρώτη πρόταση που αφορούσε σύγκριση με WM. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ μιλάμε για το Ρ990!

[/Moderation Mode Off]

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εγώ δυστυχώς θα σε απογοητεύσω. και 10mp να βγάλουνε δε μου καίγεται καρφί. ούτως ή άλλως δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τη ψηφιακή του κινητού. τώρα αν κάποιος καίγεται τόσο πολύ για τα megapixels ας πάρει ψηφιακή κι όχι τηλέφωνο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...