skare Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Παιδιά περιμένω και εγώ να παραλάβω το συγκεκριμένο κινητό. Προερχόμενος από xiaomi, πρώτη φορά σε Samsung και μάλιστα σε τέτοιου επιπέδου συσκευή. Κοιτάζω διάφορους οδηγούς και πολλοί προτείνουν στην αρχή να κάνουμε factory reset ή debloat τις διάφορες εφαρμογές. Πιστεύετε ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο; Το έχει κάνει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 37 minutes ago, skare said: Παιδιά περιμένω και εγώ να παραλάβω το συγκεκριμένο κινητό. Προερχόμενος από xiaomi, πρώτη φορά σε Samsung και μάλιστα σε τέτοιου επιπέδου συσκευή. Κοιτάζω διάφορους οδηγούς και πολλοί προτείνουν στην αρχή να κάνουμε factory reset ή debloat τις διάφορες εφαρμογές. Πιστεύετε ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο; Το έχει κάνει κάποιος; Για την ωρα , μην κανεις τιποτα.... Δούλεψε το λίγο, δες τι εφαρμογές δεν χρειάζεσαι στην πορεία, και κάνε τις disable ή uninstall... Το factory reset αστο για μετά απο κανένα major firmware update! Κοίτα να το χαρείς και μην αγχώνεσαι, με τέτοιες μνήμες και επεξεργαστή δεν χρειάζεται να αρχίσεις τις εγχειρισεις απο την πρωτη στιγμή όπως εμείς τις εποχές του Galaxy SII κτλ κτλ 3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skare Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 7 minutes ago, DimitrisAndNiki said: Για την ωρα , μην κανεις τιποτα.... Δούλεψε το λίγο, δες τι εφαρμογές δεν χρειάζεσαι στην πορεία, και κάνε τις disable ή uninstall... Το factory reset αστο για μετά απο κανένα major firmware update! Κοίτα να το χαρείς και μην αγχώνεσαι, με τέτοιες μνήμες και επεξεργαστή δεν χρειάζεται να αρχίσεις τις εγχειρισεις απο την πρωτη στιγμή όπως εμείς τις εποχές του Galaxy SII κτλ κτλ Ευχαριστώ για την απάντηση, ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω! Ανυπομονώ να το παραλάβω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 10 ώρες πριν, skare said: Παιδιά περιμένω και εγώ να παραλάβω το συγκεκριμένο κινητό. Προερχόμενος από xiaomi, πρώτη φορά σε Samsung και μάλιστα σε τέτοιου επιπέδου συσκευή. Κοιτάζω διάφορους οδηγούς και πολλοί προτείνουν στην αρχή να κάνουμε factory reset ή debloat τις διάφορες εφαρμογές. Πιστεύετε ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο; Το έχει κάνει κάποιος; το κινητό πάει μπάλα δεν κάνει κιχ όποτε θεωρώ και εγώ δεν χρειάζεται πείραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 το κινητό πάει μπάλα δεν κάνει κιχ όποτε θεωρώ και εγώ δεν χρειάζεται πείραγμα.Αυτά θέλω ν'ακούω μπάλα να πούμε λαδωμένο ρουλεμάν!!!Έτσι ε όχι κ να ρίχνουμε 60fps κ να τα κλείνουμε ολα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Με wind,ακόμα δεν έχω δει 5g!Άραγε, πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 34 minutes ago, rapsodos1979_ said: Με wind,ακόμα δεν έχω δει 5g!Άραγε, πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει κάλυψη 5g και δεν μπορείς να πιάσεις με το κινητό, κάλεσε δωρεάν το 13700 που είναι η τεχνική ομάδα της wind και ζήτησε να σου το ενεργοποιήσουν. Θα γίνει άμεσα. Μια επανεκκίνηση της συσκευής και είσαι έτοιμος. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 4 minutes ago, p_k said: Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει κάλυψη 5g και δεν μπορείς να πιάσεις με το κινητό, κάλεσε δωρεάν το 13700 που είναι η τεχνική ομάδα της wind και ζήτησε να σου το ενεργοποιήσουν. Θα γίνει άμεσα. Μια επανεκκίνηση της συσκευής και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ πολύ ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Τους πήρες; Ενεργοποιήθηκε; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 4 ώρες πριν, p_k said: Τους πήρες; Ενεργοποιήθηκε; Ναι,αδερφέ! Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) παντως προσωπικά εγω δεν εχω την αναγκη να βάλω 5g μου φαίνεται για την ώρα άχρηστο. με 4g plus το λειτουργω το κινητό και δεν θέλω κάτι αλλο. Edited April 9, 2022 by modechristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Και καλά κάνεις... θέλει χρόνο ακόμη το 5g 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Πώς απενεργοποιώ τον ήχο κλείστρου της φωτογραφικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Πώς απενεργοποιώ τον ήχο κλείστρου της φωτογραφικής; απενεργοποιείς τον ήχο από την ρύθμιση ήχου σύστημα η πρώτη επιλογή από αριστερά. Edited April 9, 2022 by kakos 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 31 minutes ago, kakos said: απενεργοποιείς τον ήχο από την ρύθμιση ήχου σύστημα η πρώτη επιλογή από αριστερά. Έτσι τα κλείνεις όλα του συστήματος..Έψαξα κ βρήκα μέσω Bixby routines..Όταν ανοίγεις κάμερα,να κλείνεις τον ήχο συστήματος..κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 παιδιά καλησπέρα , έχετε παρατηρήσει κατά την διάρκεια των κλήσεων να κάνει κάτι σαν διακοπές να το πω. 😅 δεν ξερω πως να το περιγραψω.. έχετε αντιληφθεί τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 12 ώρες πριν, modechristo said: παιδιά καλησπέρα , έχετε παρατηρήσει κατά την διάρκεια των κλήσεων να κάνει κάτι σαν διακοπές να το πω. 😅 δεν ξερω πως να το περιγραψω.. έχετε αντιληφθεί τίποτα? Εγώ όχι...Αλλά, μιλάω μέσω buds2 πιο πολύ κι ίσως δεν έχω δώσει σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Κοιτάζω αγγελίες μεταχειρισμένων και βλέπω πολλά s21+ fe καινούργια-σφαγισμένα από κωτσόβολο κτλ να πωλούνται γύρω στα 450ε. Μερικοί πωλητές βάζουν 2 ή 3 αγγελίες πχ 1 με 128 και 1 με 256. Τι εξήγηση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) On 9/4/2022 at 11:13 ΜΜ, rapsodos1979_ said: Έτσι τα κλείνεις όλα του συστήματος..Έψαξα κ βρήκα μέσω Bixby routines..Όταν ανοίγεις κάμερα,να κλείνεις τον ήχο συστήματος..κομπλέ ρώτησα κάτι άλλα ΑΚΥΡΟ Edited April 11, 2022 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, andval said: Κοιτάζω αγγελίες μεταχειρισμένων και βλέπω πολλά s21+ fe καινούργια-σφαγισμένα από κωτσόβολο κτλ να πωλούνται γύρω στα 450ε. Μερικοί πωλητές βάζουν 2 ή 3 αγγελίες πχ 1 με 128 και 1 με 256. Τι εξήγηση υπάρχει; ακριβά τα έχουν https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Edited April 11, 2022 by kakos 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Υποτίθεται ότι από κωστοβολο, plaisio κλτ θα έχουν imei που θα δείχνει καλύτερη προέλευση κατασκευής και σίγουρα τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας. Τα πρώτα μαγαζιά του bestprice έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας; Δεν έχω αγοράσει και πολλά κινητά στη ζωή μου. Αυτοί τώρα πως βρίσκουν τα κινητά με απόδειξη των 600+ και τα πουλάνε; από τις επιδοτήσεις κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Ολα τα κινητα που εχουν Ευρωπαικο imei εχουν κανονικα εγγυηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 4 ώρες πριν, andval said: Κοιτάζω αγγελίες μεταχειρισμένων και βλέπω πολλά s21+ fe καινούργια-σφαγισμένα από κωτσόβολο κτλ να πωλούνται γύρω στα 450ε. Μερικοί πωλητές βάζουν 2 ή 3 αγγελίες πχ 1 με 128 και 1 με 256. Τι εξήγηση υπάρχει; Ότι τα πήραν πακέτο για να μαζέψουν alpha bonus κ δωροεπιταγες +buds2...Και τώρα, τα σπρώχνουν...Κι εγώ από κάποιον το πήρα που το είχε αγοράσει με αυτό το τρόπο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 1 hour ago, rapsodos1979_ said: Ότι τα πήραν πακέτο για να μαζέψουν alpha bonus κ δωροεπιταγες +buds2...Και τώρα, τα σπρώχνουν...Κι εγώ από κάποιον το πήρα που το είχε αγοράσει με αυτό το τρόπο... Έτσι κ εγώ.. Πήρα σφραγισμένο το 6/128 + τα buds 2 στα 390.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 2 ώρες πριν, Lorgan21 said: Έτσι κ εγώ.. Πήρα σφραγισμένο το 6/128 + τα buds 2 στα 390.. Το βρήκες σε φόρουμ, facebook, αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts