townleader Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Καλησπέρα παίδες!Θέλω να πάρω μια θήκη για το S21 FE που να έχει καλό grip..να μην γλιστράει όταν το κρατάω.Ξέρετε αν η συγκεκριμένη είναι ιδανική για να μην γλιστράει απο την παλάμη?https://www.likebrands.gr/KW-Samsung-Galaxy-S21-FE-Silicone-TPU-Case-Caribbean-Blue-55484-224Ευχαριστώ Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Είναι εφικτό με κάποιο εξάρτημα να φορτίζω το κινητό και ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ hands-free type c? Σας ευχαριστώ πολύ Edited January 12, 2023 by rebelos2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 5 ώρες πριν, rebelos2019 said: Καλησπέρα παιδιά. Είναι εφικτό με κάποιο εξάρτημα να φορτίζω το κινητό και ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ hands-free type c? Σας ευχαριστώ πολύ Καλημέρα, Ναι, με ασύρματο φορτιστή... (κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλύτερα πάρε bt ακουστικά) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Είναι εφικτό με κάποιο εξάρτημα να φορτίζω το κινητό και ταυτόχρονα να χρησιμοποιώ hands-free type c? Σας ευχαριστώ πολύ Με έχουν σώσει τα galaxy buds pro…. Ποτέ ξανά καλώδιο…Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Μετά από χρόνια ξανά με Samsung συσκευή δεν μπορώ να βρω στην εφαρμογή της λήψης φωτογραφιών που μπορώ να ρυθμίσω να πάρει φωτό χαμηλής ανάλυσης ωστα να προκύψει αρχείο λιγότερων mb.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα!Και κάτι ακόμα : γίνεται στην AOD να μην φαίνεται καθόλου το ρολόι;Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 (edited) Για διάφορους λόγους έχω απορρίψει τα Bluetooth ακουστικά καθώς και την ασύρματη φόρτιση. Έχω δει πως υπάρχει ένα εξάρτημα που μετατρέπει την θύρα usb c σε 3.5mm. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα εξάρτημα που κάνει αυτή τη δουλειά, έχοντας μια έξτρα θύρα προκειμένου να είναι εφικτή η ταυτόχρονη φόρτιση και η τοποθέτηση ακουστικών. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Edited January 13, 2023 by rebelos2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Για διάφορους λόγους έχω απορρίψει τα Bluetooth ακουστικά καθώς και την ασύρματη φόρτιση. Έχω δει πως υπάρχει ένα εξάρτημα που μετατρέπει την θύρα usb c σε 3.5mm. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα εξάρτημα που κάνει αυτή τη δουλειά, έχοντας μια έξτρα θύρα προκειμένου να είναι εφικτή η ταυτόχρονη φόρτιση και η τοποθέτηση ακουστικών. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Googlάροντας δου βρηκα αυτά.https://www.skroutz.gr/s/17282870/Baseus-L41-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-3-5mm-USB-C-female.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/19372355/Ugreen-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-USB-C-3-5mm-female-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9-50596.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/17436811/Hoco-LS19-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-3-5mm-USB-C-female.htmlhttps://www.easytechnology.gr/metatropeis-kai-kalodia/dedomenon/usb-type-c-plug-to-stereo-3.5-mm-audio-adapter-cable-15cm-with-extra-power-socket?ref=bestprice.grhttps://www.cityphone.gr/fortistes-kalodia/980-baseus-adapter-l41-usb-c-male-35mm-female-usb-c-female-.htmlΤα ιδια υπάρχουν κ σε amazon - ebayΕίμαι υποψήφιος αγοραστής του τηλεφώνου κ τα ψαχνω κ 'γω. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, christou said: Μετά από χρόνια ξανά με Samsung συσκευή δεν μπορώ να βρω στην εφαρμογή της λήψης φωτογραφιών που μπορώ να ρυθμίσω να πάρει φωτό χαμηλής ανάλυσης ωστα να προκύψει αρχείο λιγότερων mb. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα! Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως εισαι στο viewport της καμερας , επανω εχει καποια εικονιδια. Ενα απο αυτα ειναι το εικονιδιο της αναλυσης της εικονας. Νομιζω το default ειναι το "3:4" . Απο κει και περα μπορεις να διαλεξεις και αλλες επιλογες , καποιες απο τις οποιες ειναι χαμηλοτερων mpixels απο τα default 12 , αρα θα προκυπτει και μικροτερο μεγεθος φωτογραφιας. Πειραματισου λιγο με αυτο το εικονιδιο. Προσωπικα εχω βαλει το "3:4" , δηλ τα 12mp και format heic , και η φωτο βγαινει στα 1.5-2.0mb. Αμελητεα χωρητικοτητα. Edited January 13, 2023 by mphxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Οπως εισαι στο viewport της καμερας , επανω εχει καποια εικονιδια. Ενα απο αυτα ειναι το εικονιδιο της αναλυσης της εικονας. Νομιζω το default ειναι το "3:4" . Απο κει και περα μπορεις να διαλεξεις και αλλες επιλογες , καποιες απο τις οποιες ειναι χαμηλοτερων mpixels απο τα default 12 , αρα θα προκυπτει και μικροτερο μεγεθος φωτογραφιας. Πειραματισου λιγο με αυτο το εικονιδιο. Προσωπικα εχω βαλει το "3:4" , δηλ τα 12mp και format heic , και η φωτο βγαινει στα 1.5-2.0mb. Αμελητεα χωρητικοτητα.Φίλε σε ευχαριστώ αλλά αυτό το δοκίμασα και δεν αλλάζει νομίζω η ανάλυση αλλά μόνο το κάδρο. Και στις 4 επιλογές βγαίνει ένα αρχείο από 1.8 έως 2.8 mb στην ίδια εικόνα που φωτογράφησα. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Ίσως να μην μπορώ να το εκφράσω καλύτερα αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην δίνει επιλογή ανάλυσης.Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 2 minutes ago, christou said: Φίλε σε ευχαριστώ αλλά αυτό το δοκίμασα και δεν αλλάζει νομίζω η ανάλυση αλλά μόνο το κάδρο. Και στις 4 επιλογές βγαίνει ένα αρχείο από 1.8 έως 2.8 mb στην ίδια εικόνα που φωτογράφησα. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Ίσως να μην μπορώ να το εκφράσω καλύτερα αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην δίνει επιλογή ανάλυσης. Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3:4 = 3000x4000 = 12mp 9:16 = 2252x4000 = 9mp 1:1 = 2992 x 2992 = 8.95mp Full = 1848 x 4000 = 7.39 mp To καδρο δεν αλλαζει χωρις "αντικρυσμα" στις αναλυσεις , στα mp και στο τελικο μεγεθος. Στο heic format , οι διαφορες στα μεγεθη δεν ειναι αξιοσημειωτες. Δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις. Να στειλεις φωτο μεσα απο καποια εφαρμογη που υποστηριζει συγκεκριμενες αναλυσεις και μεγεθη ? Βγαλε την φωτο σε οποια αναλυση θες απο τις παραπανω και καντην resize ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Κατάλαβα σε ευχαριστώ. Φωτογραφίζω ακτινογραφίες και διατηρώ αρχείο οπότε θέλω η κάθε μία να είναι αν είναι δυνατόν κάτω από ένα mb ώστε τελικά τα 100αδες ή και παραπάνω αρχεία να μην ξεφύγουν πολύ σε μέγεθος συνολικά.Δεν θα ήθελα να μπω σε επιπλέον διαδικασίες συμπίεσης για λόγους ευνόητους.Θα μείνω στην επιλογή του full!Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 43 minutes ago, christou said: Κατάλαβα σε ευχαριστώ. Φωτογραφίζω ακτινογραφίες και διατηρώ αρχείο οπότε θέλω η κάθε μία να είναι αν είναι δυνατόν κάτω από ένα mb ώστε τελικά τα 100αδες ή και παραπάνω αρχεία να μην ξεφύγουν πολύ σε μέγεθος συνολικά. Δεν θα ήθελα να μπω σε επιπλέον διαδικασίες συμπίεσης για λόγους ευνόητους. Θα μείνω στην επιλογή του full! Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι ακτινογραφίες δεν βγαίνουν ψηφιακά πλέον; Μόνο σε διαφάνειες; Πόσο μεγάλο βγαίνει το αρχείο; Δεν σε συμφέρει καλύτερα να αποθηκεύεις το αρχείο πάρα να φωτογραφίζεις την εκτυπωμένη ακτινογραφία; Νομίζω πως είναι μικρότερο από 1 mb. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 9 ώρες πριν, coulis said: Googlάροντας δου βρηκα αυτά. https://www.skroutz.gr/s/17282870/Baseus-L41-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-3-5mm-USB-C-female.html https://www.skroutz.gr/s/19372355/Ugreen-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-USB-C-3-5mm-female-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9-50596.html https://www.skroutz.gr/s/17436811/Hoco-LS19-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B1%CF%82-USB-C-male-%CF%83%CE%B5-3-5mm-USB-C-female.html https://www.easytechnology.gr/metatropeis-kai-kalodia/dedomenon/usb-type-c-plug-to-stereo-3.5-mm-audio-adapter-cable-15cm-with-extra-power-socket?ref=bestprice.gr https://www.cityphone.gr/fortistes-kalodia/980-baseus-adapter-l41-usb-c-male-35mm-female-usb-c-female-.html Τα ιδια υπάρχουν κ σε amazon - ebay Είμαι υποψήφιος αγοραστής του τηλεφώνου κ τα ψαχνω κ 'γω. Tapa Μία αρνητική κριτική από αυτές είναι δική μου και δεν έχω και samsung που σε κάποια δεν συνεργάζεται. Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι πέφτει η ένταση του ήχου (με ακουστικά ψείρες). Ίσως με πιο μεγάλα και δυνατά ακουστικά να είναι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Οι ακτινογραφίες δεν βγαίνουν ψηφιακά πλέον; Μόνο σε διαφάνειες; Πόσο μεγάλο βγαίνει το αρχείο; Δεν σε συμφέρει καλύτερα να αποθηκεύεις το αρχείο πάρα να φωτογραφίζεις την εκτυπωμένη ακτινογραφία; Νομίζω πως είναι μικρότερο από 1 mb. Δεν είναι όλες ψηφιακές ακόμα και σήμερα και πολλές φορές ακόμα και στις ψηφιακές σου φέρνουν μόνο την διαφάνεια.Φυσικά όταν υπάρχει αρχείο ψηφιακό έτοιμο δεν κάθομαι να φωτογραφίζω στο διαφανοσκοπιο.Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 22 minutes ago, christou said: Δεν είναι όλες ψηφιακές ακόμα και σήμερα και πολλές φορές ακόμα και στις ψηφιακές σου φέρνουν μόνο την διαφάνεια.Φυσικά όταν υπάρχει αρχείο ψηφιακό έτοιμο δεν κάθομαι να φωτογραφίζω στο διαφανοσκοπιο. Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς τότε να το σκαναρεις με κάποια εφαρμογή σκάνερ πχ. Office lens η το Adobe scan αντί να το φωτογραφίζεις. Σε pdf θα στο κάνει και θα είναι κάτω από 1 mb. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Δεν είναι όλες ψηφιακές ακόμα και σήμερα και πολλές φορές ακόμα και στις ψηφιακές σου φέρνουν μόνο την διαφάνεια.Φυσικά όταν υπάρχει αρχείο ψηφιακό έτοιμο δεν κάθομαι να φωτογραφίζω στο διαφανοσκοπιο.Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεγώ υπερηχους με το CAMSCANNER τους βγάζω και τους αποθηκευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2023 Μπορείς τότε να το σκαναρεις με κάποια εφαρμογή σκάνερ πχ. Office lens η το Adobe scan αντί να το φωτογραφίζεις. Σε pdf θα στο κάνει και θα είναι κάτω από 1 mb. εγώ υπερηχους με το CAMSCANNER τους βγάζω και τους αποθηκευω Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας.Στάλθηκε από το S21 FE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Υπάρχει μια εφαρμογή Photo & Picture Resizer, είναι πολυ απλή, την χρησιμοποιώ κι εγώ για να στέλνω φωτογραφίες απο το κινητό στο ταμπλετ για την δουλειά μου όταν είμαι εκτός. Ίσως σε βολέψει κι εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Μα στην επεξεργασία φωτογραφίας στην συλλογή ,μπορείς να κάνεις resize.Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Μα στην επεξεργασία φωτογραφίας στην συλλογή ,μπορείς να κάνεις resize.Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή.εγώ πάντως αν θέλω να έχει μικρότερο μέγεθος μια φωτογραφία απλά βγάζω ένα screenshot την ίδια τη φωτογραφία, τόσο απλό!!Στάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Αυτο που ειπε ο @panosfx. Ανοιγετε το "gallery" , πατε στην εικονα σας , πατατε το μολυβι στα εικονιδια στο κατω μερος , μετα τις τρεις τελιτσες στα δεξια και resize. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Πραγματικά αυτό με την συλλογή δουλεύει εντυπωσιακά ως προς το αποτέλεσμα.Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ελπίζω να μην κουράστηκαν οι υπόλοιποι καθώς η αρχική ερώτηση μου έχει μεν σχέση με την συσκευή αλλά θα μπορούσε να θεωρηθεί και οριακά off topic.Να πω εδώ κάτι που οι περισσότεροι που έχετε την συσκευή ήδη θα το ξέρετε αλλά το s21fe είναι πραγματικά εντυπωσιακό στην χρήση. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και από την μπαταρία.Είχα ανχωθει και τρομάξει κατά κάποιον τρόπο από κάποια σχόλια αλλά θεωρώ ότι είναι τίμια η απόδοση της. Φορτίζω ως το 100% γιατί δεν είναι Τέσλα ή κάποιο άλλο EV να πρέπει να το κρατήσω 10 χρόνια με όσο γίνεται λιγότερες απώλειες στην μπαταρία (αστειακι) αλλά από την άλλη φορτίζω με αργό φορτιστή γιατί θεωρώ ότι μόνο να κερδίσω έχω από αυτό χωρίς να χάνω κάτι.Στάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 18 minutes ago, christou said: Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και από την μπαταρία. Κοιτα , θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη. Πασχει στην διαχειριση της στην αναμονη. Εχω εδω διπλα μου xiaomi με 4250 μπαταρια και στην αναμονη χανει μονοψηφια νουμερα μεσα σε μια μερα.. Αλλος επεξεργαστης βεβαια και αλλο UI , δεκτο. Αλλα και παλι. Προσωπικα , επειδη κανω χαλαρη χρηση του κινητου οντας αντικοινωνικος 🙂 , το φορτιζω εως 85% (η φορτιση παιρνει 40-45 λεπτα απο το 10-15%) και μου βγαζει περιπου ενα διημερο με surfing , λιγο παιξιμο με την καμερα και λιγο gps/maps οταν ειμαι εξω και χανομαι. Δεν εχω παραπονο για την δικη μου χρηση , αλλα αλλοι που το χρησιμοποιουν περισσοτερο κατα την διαρκεια της μερας , ακομα και με φορτιση στο 100% , καταλαβαινω οτι θα τους βγαζει οριακα την μερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 18 minutes ago, mphxt said: Κοιτα , θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη. Πασχει στην διαχειριση της στην αναμονη. Εχω εδω διπλα μου xiaomi με 4250 μπαταρια και στην αναμονη χανει μονοψηφια νουμερα μεσα σε μια μερα.. Αλλος επεξεργαστης βεβαια και αλλο UI , δεκτο. Αλλα και παλι. Προσωπικα , επειδη κανω χαλαρη χρηση του κινητου οντας αντικοινωνικος 🙂 , το φορτιζω εως 85% (η φορτιση παιρνει 40-45 λεπτα απο το 10-15%) και μου βγαζει περιπου ενα διημερο με surfing , λιγο παιξιμο με την καμερα και λιγο gps/maps οταν ειμαι εξω και χανομαι. Δεν εχω παραπονο για την δικη μου χρηση , αλλα αλλοι που το χρησιμοποιουν περισσοτερο κατα την διαρκεια της μερας , ακομα και με φορτιση στο 100% , καταλαβαινω οτι θα τους βγαζει οριακα την μερα. Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι μεταξύ του s21fe και τού s20fe.το ξέρω πώς το s21fe είναι καλύτερο τηλέφωνο αλλά σκέφτομαι το s20fe με αυτά πού διαβάζω για την μπαταρία. Εγώ λόγω χόμπι κάποιες φορές είμαι όλη μέρα μακριά από πρίζες και φυσικά δεν γίνεται να κυκλοφορώ παντού με τον φορτιστή. Επίσης κάτι διάβασα για 85% κλπ.εγω έχω ενα s7 και εδώ και πολλά χρόνια το βάζω στην πρίζα πρίν κοιμηθώ και το βγάζω όταν ξυπνήσω, αν πάρω το s21fe θα έχω πρόβλημα με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Προχώρα άφοβα... προσωπικά τα είχα και τα δύο τηλέφωνα.Το s21fe είναι ανώτερη συσκευή σε οθόνη και θα έχει και υποστήριξη με τουλάχιστον 2 major update και ένα ακόμη με επίπεδα ασφαλείας. Μικρές και οι διαφορές στην μπαταρία για τα δικά μου στάνταρ και οι κάμερες βελτιωμένες επίσης. Στο φινάλε και να το σκίζεις προς στο τέλος της διετίας λίγο πριν την λήξη της εγγύησης αλλάζεις και μια μπαταρία με 30 ευρώ στην Smartec και είσαι κομπλέ. Χαρειτε το παίδες εγώ το έχω χιλιοευχαριστηθεί, ιδανικό μέγεθος βάρος και σούπερ φωτεινή οθόνη, δυο φορές απέρριψα s22u αφού πενάκι και τηλεφακός δεν μου είναι απαραίτητα,η χρηστικότητα όμως και η ευκολία με την οποία χειρίζεται κάποιος την συσκευή είναι κορυφαία. Και το s20fe είναι μαζεμένο ωραίο κινητό όμως πιστεύω ότι αξίζει με μεγάλη διαφορά το νεότερο s21fe. 5 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts