ilka71 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 υπάρχει τρόπος όταν απαντάς από το τηλ μια κλήση και έχεις και bt ακουστικό συνδεδεμένο να ΜΈΝΕΙ ο ήχος στο κινητό;και φυσικά εάν απαντήσεις από το bt να πάει εκεί .γιατί τώρα από όπου απαντήσω πάει στο bt ακουστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 υπάρχει τρόπος όταν απαντάς από το τηλ μια κλήση και έχεις και bt ακουστικό συνδεδεμένο να ΜΈΝΕΙ ο ήχος στο κινητό;και φυσικά εάν απαντήσεις από το bt να πάει εκεί .γιατί τώρα από όπου απαντήσω πάει στο bt ακουστικό Στο κράνος που εχω bt, πάει παντα εκει η κλήση.Οταν το βγάζω (έχοντας αφήσει ανοιχτο το bt) κ θελω να απαντησω ή να καλεσω απο την συσκευή, με το που καλώ ή απαντώ, απο την εφαρμογή των κλήσεων κλεινω το bt. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 @costini εγώ έχω τζάμι της Nillkin δουλεύει μια χαρά, άριστα θα έλεγα όπως και το δαχτυλικο 10 στα 10 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Φεγγαράκι μου λαμπρό...(δικό σας...)Photo τραβηγμένη από μένα πριν από λίγες ώρες...*30 zoomsent from my S21 FE 8/256 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 (edited) 15 ώρες πριν, costini said: Όσοι έχετε βάλει τζαμάκι/ζελατίνα και δουλεύετε τις edge καρτέλες, πως είναι η εμπειρία με το να ανοίξετε την καρτέλα στο πλάι? Επειδή η προστασία δεν πάει ακριβώς μέχρι το τέλος της οθόνης αλλά έχει ένα μικρό κενό, όταν κάνω με τον αντίχειρα να ανοίξω το edge, "βρίσκει" στην άκρη της ζελατίνας και είτε δε πιάνει είτε φοβάμαι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει η ζελατίνα (ίσως με το τζαμάκι να είναι πιο σταθερό). Στο S9 λόγω κυρτότητας οθόνης στης άκρης, μια ζελατίνα που είχε πήγαινε μέχρι αρκετά στις άκρες και το edge ήταν ουσιαστικά "εντός" ζελατίνας και δεν είχα θέμα. με κρύσταλλο spigen που έχω εγώ δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει και κενό που γράφεις τι κρύσταλλο έβαλες; Edited September 10, 2022 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Μια random ζελατίνα έβαλα https://www.amazon.de/-/en/Protector-Positioning-Transparent-Alternative-Protective/dp/B09PLK3Q6Y/ref=sr_1_3 (Είχα αγοράσει για το S9 της ίδιας εταιρείας, μου είχε βγει εξαιρετική, καθόλου ξεκολλήμα για 2+ χρόνια). Απλά για το S21, αφήνει λίγο κενό. Όχι κάτι τραγικό αλλά αισθητό στο σύρσιμο του edge. Τεσπα, ή θα το συνηθίσω ή θα δοκιμάσω τα τζαμάκια που προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Φεγγαράκι μου λαμπρό...(δικό σας...)Photo τραβηγμένη από μένα πριν από λίγες ώρες...*30 zoomsent from my S21 FE 8/256Ένα και από μένα με λίγο crop .My S21 FE Is Awesome!! 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 (edited) 24 minutes ago, johnnyman25 said: Ένα και από μένα με λίγο crop . My S21 FE Is Awesome!! Δεν ηθελα να την πειραξω περαιτερω...ηθελα να ειναι ακριβως οσο μπορει να πιασει η συσκευη χωρις καμια αλλη παρεμβαση Edited September 10, 2022 by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Μια και από εμένα, αν και πολύ πολύ ψηλά, μόλις πριν λίγο..Και μια με θέα..Καλό βράδυ σε όλους!!! Sent from my SM-G990B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου σας ήρθε? Γιατί βλέπω ότι στο s20 fe έχει έρθει sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Not yet... Ελληνικό από Κώτσο... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Ναι. ΠαραεισαγωγήςΣτάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Να κάνω μια ερώτηση…. Πως μπορούμε να ξέρουμε την χώρα προέλευσης του κινητού τηλεφώνου?Αν έχει ενδεχομένως αλλαχθεί το csc, Μπορούμε με κάποιον τρόπο να το ξέρουμε?Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Να κάνω μια ερώτηση…. Πως μπορούμε να ξέρουμε την χώρα προέλευσης του κινητού τηλεφώνου?Αν έχει ενδεχομένως αλλαχθεί το csc, Μπορούμε με κάποιον τρόπο να το ξέρουμε?Sent from my iPad using TapatalkΒάλε εδώ το imei που είναι στο τηλέφωνο ή το κουτί του (πριν το πάρεις )https://imei24.com/imei_check/Samsung/Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Βγάζει κανείς άκρη?sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) 1 hour ago, Konstantine73 said: Βγάζει κανείς άκρη? sent from my S21 FE 8/256 Ναι είναι Ευρωπαικό μοντέλο και Ελληνικής εισαγωγής και βγήκε από το εργοστάσιο κατασκευής 29-12-2021 Edited September 13, 2022 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Ναι είναι Ευρωπαικό μοντέλο και Ελληνικής εισαγωγής και βγήκε από το εργοστάσιο κατασκευής 29-12-2021Το ελληνικής εισαγωγής από πού το κατάλαβες?sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 47 minutes ago, Konstantine73 said: Το ελληνικής εισαγωγής από πού το κατάλαβες? To Screen που έβαλες, λέει για ποιες χώρες προορίζονταν η συσκευή με το imei που έβαλες. Οπότε έγινε εισαγωγή του τηλεφώνου απο μια από αυτές τις χώρες Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 To Screen που έβαλες, λέει για ποιες χώρες προορίζονταν η συσκευή με το imei που έβαλες. Οπότε έγινε εισαγωγή του τηλεφώνου απο μια από αυτές τις χώρεςΕυχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Η πρώτη χώρα που αναγράφεται είναι και η χώρα προορισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Βάλε εδώ το imei που είναι στο τηλέφωνο ή το κουτί του (πριν το πάρεις )https://imei24.com/imei_check/Samsung/TapaΕυχαριστώ και εγώ για την πληροφορίαΣτάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, Konstantine73 said: Το ελληνικής εισαγωγής από πού το κατάλαβες? sent from my S21 FE 8/256 Όλα αυτά που γίνονται εισαγωγή από Samsung αυτό γράφουν sold in italy κ.τ.λ. κ.τ.λ.....γι΄αυτό σου είπα έιναι για την Ευρωπαϊκή αγορά και Ελληνικής εισαγωγής. Τα υπόλοιπα όπως το παραπάνω είναι για συγκεκριμένες χώρες με διαφορετικό csc Το δικό σου θα γράφει EUX/EUX/EUX Edited September 13, 2022 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Όλα αυτά που γίνονται εισαγωγή από Samsung αυτό γράφουν sold in italy κ.τ.λ. κ.τ.λ.....γι΄αυτό σου είπα έιναι για την Ευρωπαϊκή αγορά και Ελληνικής εισαγωγής. Τα υπόλοιπα όπως το παραπάνω είναι για συγκεκριμένες χώρες με διαφορετικό csc Το δικό σου θα γράφει EUX/EUX/EUXΓράφει αυτό...sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Και λίγο παρακάτω τι γράφει στο έκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών; στο τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Και λίγο παρακάτω τι γράφει στο έκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών; στο τέλος;EUX... λογικό είναι λόγω θέσης που είμαι sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts