Jump to content

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 ώρες πριν, oregon said:

Υπάρχει κάποιος που να έλαβε το 20% cashback με αγορές από Γερμανό - Cosmote;

Θέλω να μάθω εάν η πίστωση έγινε σε 15 ημέρες από την ημερομηνία συναλλαγής, όπως επικοινωνεί η Cosmote, ή νωρίτερα.

Πέρυσι αγόρασα τηλεόραση απο Γερμανό με Cashback. Έκαναν περίπου 2 εβδομάδες να πιστωθούν τα χρήματα.

14 ώρες πριν, scarface883 said:

Παραγγελία 12/05, παραλαβή & απόδειξη 15/05. Δεν έχω λάβει προς το παρόν το cashback 

Σύμφωνα με όσα επικοινωνούν θα έπρεπε να το έχεις λάβει. Την απόδειξη την έστειλες την ίδια μέρα, ή καθυστέρησες;

• 1 month later...
On 2/6/2025 at 1:13 ΜΜ, oregon said:

Σύμφωνα με όσα επικοινωνούν θα έπρεπε να το έχεις λάβει. Την απόδειξη την έστειλες την ίδια μέρα, ή καθυστέρησες;

Είχα στείλει την απόδειξη 2 μέρες μετά την παραλαβή. Έστειλα μήνυμα στο support και έλαβα άμεσα το 20%

Γιώργος

Keep on riding...

• 3 weeks later...
7 minutes ago, Da_rudakos said:

Χτες μεσημέρι πληρώθηκε κανονικά.

Δεν με αφήνει να πληρώσω heron.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν με αφήνει να πληρώσω heron.

Άκυρο παιδιά. Τελικά η εφαρμογή του Heron έχει το πρόβλημα. Μέσω site πλήρωσα κανονικά.

• 4 weeks later...

Κατόπιν επικοινωνίας με την payzy ενημερώθηκα ότι η ανάληψη από ΑΤΜ στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Ο τιμοκατάλογος που εμφανίζει κόστος 2€ είναι σε διαδικασία διόρθωσης. Τέλος σε ανάληψη που πραγματοποίησα δεν χρεώθηκα 2€ προμήθεια. 

1 hour ago, alany said:

Κατόπιν επικοινωνίας με την payzy ενημερώθηκα ότι η ανάληψη από ΑΤΜ στην Ελλάδα είναι δωρεάν. Ο τιμοκατάλογος που εμφανίζει κόστος 2€ είναι σε διαδικασία διόρθωσης. Τέλος σε ανάληψη που πραγματοποίησα δεν χρεώθηκα 2€ προμήθεια. 

Και από την μεριά του ΑΤΜ πόση ήταν η χρέωση - προμήθεια;

40 minutes ago, alany said:

Η χρέωση ήταν 2€ για κάθε ανάληψη. 

Υπάρχει χρέωση απο την μεριά της payzy και απο την μεριά του ΑΤΜ. διάβασα πως πάει για κατάργηση η προμήθεια του ΑΤΜ. Οπως στην Revolut έχεις μέχρι 200 ευρώ τον μήνα δωρεάν αλλά σε χρέωνε 2 - 3 ευρώ η τράπεζα του ΑΤΜ.

10 ώρες πριν, cu2goup said:

Έχει μέρες να κάνει εκκαθάριση.. συμβαίνει και σε εσάς;

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα προσωπικά.

Απ'όσο γνωρίζω όμως, η εκκαθάριση γίνεται από τον παραλήπτη, δηλαδή από την τράπεζα στην οποία είναι συνδεδεμένο το POS που πλήρωσες.

On 26/8/2025 at 1:42 ΜΜ, cu2goup said:

Έχει μέρες να κάνει εκκαθάριση.. συμβαίνει και σε εσάς;

Γενικά όχι, σε 1-2 ημέρες έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή. Παλιότερα ήταν μεγαλύτερο το διάστημα.

Μια φορά άργησε πολύ να εκκαθαριστεί μια συναλλαγή (πληρωμή σε εστιατόριο) και στο τέλος μου επέστρεψαν τα χρήματα στο wallet της payzy 🙂 

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

1 hour ago, geoponer said:

Γενικά όχι, σε 1-2 ημέρες έχει εκκαθαριστεί η συναλλαγή. Παλιότερα ήταν μεγαλύτερο το διάστημα.

Μια φορά άργησε πολύ να εκκαθαριστεί μια συναλλαγή (πληρωμή σε εστιατόριο) και στο τέλος μου επέστρεψαν τα χρήματα στο wallet της payzy 🙂 

Και σε εμένα τελικά ίσως έτυχε.. έκανε ένα μπαμ και τα εκκαθάρισε όλα μαζί.. 🙂

On 18/8/2025 at 9:13 ΜΜ, alany said:

Ανέβηκε και ο τροποποιημένος τιμοκατάλογος 

https://www.cosmotepayments.gr/assets/pdf/Cosmote_Payments_WEB_pricelist_GR_ver_1.0.pdf

• 3 weeks later...
5 ώρες πριν, anekoulourida said:

Ψώνισα σήμερα από shopflix σε πόσες μέρες μπαίνουν τα 10€

Έκανες αγορά 50 ευρώ πάνω?

On 25/9/2025 at 6:11 ΜΜ, anekoulourida said:

Ναι 58€

Εγώ έκανα αγορά από την σελίδα shopflix και όχι από την εφαρμογή και έφαγα άκυρο. (Επίσης διάβασα εκ των υστέρων στους όρους ότι η προσφορά δεν ισχύει για προπληρωμένες κάρτες. Πάντως δεν μού ανέφερε, το support του shopflix, κάτι γι' αυτό)

Γιώργος

Keep on riding...

On 26/9/2025 at 6:22 ΜΜ, scarface883 said:

Εγώ έκανα αγορά από την σελίδα shopflix και όχι από την εφαρμογή και έφαγα άκυρο. (Επίσης διάβασα εκ των υστέρων στους όρους ότι η προσφορά δεν ισχύει για προπληρωμένες κάρτες. Πάντως δεν μού ανέφερε, το support του shopflix, κάτι γι' αυτό)

Εγώ την έκανα κανονικά μέσα από  την εφαρμογή και σε επικοινωνία που είχα με email ισχυρίζονται ότι την έκανα μέσο της σελίδας τους μάλλον μας κοροϊδεύουν.

• 2 weeks later...