qsis Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 8/2/2024 at 1:42 ΜΜ, gre said: Νέα ενημέρωση λογισμικού σήμερα μεγέθους περίπου 420mb με επίπεδο ασφάλειας 1 Φεβρουαρίου 2024. Σχετικά μεγάλη σε μέγεθος μου φάνηκε, έχουμε change log? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, qsis said: Σχετικά μεγάλη σε μέγεθος μου φάνηκε, έχουμε change log? Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Εμένα μου ηρθέ σήμερα μια αναβάθμιση 450mb, γενικά ευχαριστημένος με το κινητο και με τις αναβαθμίσεις. Μακάρι να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Πως γίνεται όταν καλούμε κάποιον και μιλάει, να μας το γράφει στην οθόνη όπως γίνεται σε άλλα τηλέφωνα που γράφουν αναμονή κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Σε ποια άλλα android τηλέφωνα γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 17 ώρες πριν, AnDas said: Σε ποια άλλα android τηλέφωνα γίνεται αυτό; Στο Lg g7 που έχω αλλά και στα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Γεια σας εχω θεμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα, δεν δουλευει καθολου. Κανω επανεκκινηση το κινητο λειτουργει για 1-2 μερες και μετα παλι δεν δουλευει. καμια ιδεα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου (edited) Aν σβησεις και ξαναπερασεις το/τα αποτυπωματα σου, αλλαζει κατι; Αν οχι, επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων για αρχη και αν δεν στρωσει, τοτε μαλλον χαλασε ο αισθητηρας. Στο service test το τσεκαρες αν λειτουργει ενταξει; *#7378423#* στον dialer για να σου βγαλει τα service tests Αν εκανες καποιο μεγαλο update χωρις clean install ειναι μια πιθανη αιτια του προβληματος, ασχετα που εμφανιστηκε τωρα Edited 23 Σεπτεμβρίου by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, r31134 said: Aν σβησεις και ξαναπερασεις το/τα αποτυπωματα σου, αλλαζει κατι; Αν οχι, επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων για αρχη και αν δεν στρωσει, τοτε μαλλον χαλασε ο αισθητηρας. Στο service test το τσεκαρες αν λειτουργει ενταξει; *#7378423#* στον dialer για να σου βγαλει τα service tests Αν εκανες καποιο μεγαλο update χωρις clean install ειναι μια πιθανη αιτια του προβληματος, ασχετα που εμφανιστηκε τωρα τα αποτυπωματα δεν με αφηνει να τα διαγραψω δεν ξερω γιατι? το service test δεν το εκανα θα το δοκιμασω.. Τα updates τα εκανα χωρις hard reset Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου 42 minutes ago, filkatsxlt said: τα αποτυπωματα δεν με αφηνει να τα διαγραψω δεν ξερω γιατι? το service test δεν το εκανα θα το δοκιμασω.. Τα updates τα εκανα χωρις hard reset Το οτι δεν σε αφηνει να σβησεις, περιεργο εως υποπτο για σκαλωμα της συγκεκριμενης εφαρμογης αλλα πιθανοτατα οχι του ιδιου του αισθητηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 24/9/2024 at 10:54 ΠΜ, r31134 said: Το οτι δεν σε αφηνει να σβησεις, περιεργο εως υποπτο για σκαλωμα της συγκεκριμενης εφαρμογης αλλα πιθανοτατα οχι του ιδιου του αισθητηρα Εκανα soft reset και με αφησε να τα διαγραψω, εβαλα παλι καινουργια. Αν το ξανακανει παω για hard reset και αν συνεχισει service.. 1 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου On 22/9/2024 at 7:25 ΜΜ, filkatsxlt said: Γεια σας εχω θεμα με το δαχτυλικο αποτυπωμα, δεν δουλευει καθολου. Κανω επανεκκινηση το κινητο λειτουργει για 1-2 μερες και μετα παλι δεν δουλευει. καμια ιδεα? Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, επανεκκίνηση και προσευχή Καταλαβαίνω software bug και βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου On 20/10/2024 at 10:32 ΠΜ, qsis said: Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, επανεκκίνηση και προσευχή Καταλαβαίνω software bug και βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος.. Τελικα εκανα hard reset αλλα το ξανακανε. Τωρα εχουν περασει αρκετες μερες και δεν μου το εχει κανει ξανα.. Αν το ξανακανει το στελνω service γιατι εχω ακομα εγγύηση, και εγω θεωρω οτι ειναι bug.. Μετα το hard reset οταν με παιρνουν τηλεφωνο μου λεει και το ονομα αυτου που καλει αντινα ακουω μονο το ringtone, ξερετε απο που απενεργοποιώ αυτη την επιλογη? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος On 25/10/2024 at 1:26 ΜΜ, filkatsxlt said: Τελικα εκανα hard reset αλλα το ξανακανε. Τωρα εχουν περασει αρκετες μερες και δεν μου το εχει κανει ξανα.. Αν το ξανακανει το στελνω service γιατι εχω ακομα εγγύηση, και εγω θεωρω οτι ειναι bug.. Μετα το hard reset οταν με παιρνουν τηλεφωνο μου λεει και το ονομα αυτου που καλει αντινα ακουω μονο το ringtone, ξερετε απο που απενεργοποιώ αυτη την επιλογη? Ερώτηση έχει widget για lock screen? (Ώστε να μην το κλειδώνεις με το κουμπί) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος On 1/11/2024 at 4:31 ΜΜ, qsis said: Ερώτηση έχει widget για lock screen? (Ώστε να μην το κλειδώνεις με το κουμπί) οχι δεν εχει, ουτε double tap για να το κλειδωνεις. Τελικα το ξανακανε και το στελνω service Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) 16 ώρες πριν, filkatsxlt said: οχι δεν εχει, ουτε double tap για να το κλειδωνεις. Τελικα το ξανακανε και το στελνω service Κι εμένα το ξανακάνει φουλ πλέον, θα δω αν έχω εγγύηση αν και δεν είμαι σε φάση τώρα να μείνω χωρίς κινητό, θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία Πάλι με ξενέρωσε η Sony.. εκεί που έλεγα ότι έφτιαξε πλέον την ποιότητα της, πάλι τα ίδια, χαλάει κάτι που δεν χαλάει ούτε στον τελευταίο Κινέζο Edited 4 Νοέμβριος by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος On 4/11/2024 at 3:16 ΜΜ, qsis said: Κι εμένα το ξανακάνει φουλ πλέον, θα δω αν έχω εγγύηση αν και δεν είμαι σε φάση τώρα να μείνω χωρίς κινητό, θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία Πάλι με ξενέρωσε η Sony.. εκεί που έλεγα ότι έφτιαξε πλέον την ποιότητα της, πάλι τα ίδια, χαλάει κάτι που δεν χαλάει ούτε στον τελευταίο Κινέζο Θα ενημερωσω ποσο μου το κρατησαν αλλα το βλεπω σιγουρα για 10 μερες. Τωρα ειμαι με το oneplus 5t και ειναι μια χαρα αν δεν χρειαζομουν καλυτερη καμερα δεν θα το αλλαζα, αν η oneplus εβγαζε compact κινητα θα τους προτιμουσα σιγουρα αλλά.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος On 7/11/2024 at 9:30 ΠΜ, filkatsxlt said: Θα ενημερωσω ποσο μου το κρατησαν αλλα το βλεπω σιγουρα για 10 μερες. Τωρα ειμαι με το oneplus 5t και ειναι μια χαρα αν δεν χρειαζομουν καλυτερη καμερα δεν θα το αλλαζα, αν η oneplus εβγαζε compact κινητα θα τους προτιμουσα σιγουρα αλλά.. Θα δοκιμάσω factory reset το σκ γιατί προφανώς θέλω με κάθε δυνατό τρόπο να αποφύγω το service, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή με τη Sony, μέχρι και τα Xiaomi μου έχουν βγει πολύ πιο σκυλιά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, qsis said: Θα δοκιμάσω factory reset το σκ γιατί προφανώς θέλω με κάθε δυνατό τρόπο να αποφύγω το service, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή με τη Sony, μέχρι και τα Xiaomi μου έχουν βγει πολύ πιο σκυλιά Δεν νομιζω να αλλαξει κατι και εγω ειχα κανει hard reset πριν το στειλω.. Για εμενα τελευταια φορα sony το επομενο θα ειναι pixel η samsung που εχουν και αυτοι μικρα κινητα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 13 ώρες πριν, filkatsxlt said: Δεν νομιζω να αλλαξει κατι και εγω ειχα κανει hard reset πριν το στειλω.. Για εμενα τελευταια φορα sony το επομενο θα ειναι pixel η samsung που εχουν και αυτοι μικρα κινητα.. Τώρα το έφαγα το σκατό του factory reset.. βλέπουμε, προς το παρόν φαίνεται οκ και δεν του είχα κάνει και πότε εδώ και σχεδόν 2 χρόνια οπότε ίσως το είχε ανάγκη αν και δεν είχα πουθενά αλλού κάποια δυσλειτουργία Αν μου το παρουσιάσει ξανά τις επόμενες μέρες θα το στείλω κι εγώ υποχρεωτικά, το κακό είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχω εγγύηση. Θέλω πάντως να το κρατήσω και για ένα χρόνο ακόμα ως βασική συσκευή να πω ότι έβγαλε τα λεφτά του (λέμε τώρα), όμως σίγουρα θα πάω σε άλλο κατασκευαστή με αρχικό βασικό κριτήριο ένα σοβαρό πλάνο αναβαθμίσεων. Edited 9 Νοέμβριος by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. Δευτέρα στις 02:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:53 μμ On 9/11/2024 at 2:43 ΠΜ, qsis said: Τώρα το έφαγα το σκατό του factory reset.. βλέπουμε, προς το παρόν φαίνεται οκ και δεν του είχα κάνει και πότε εδώ και σχεδόν 2 χρόνια οπότε ίσως το είχε ανάγκη αν και δεν είχα πουθενά αλλού κάποια δυσλειτουργία Αν μου το παρουσιάσει ξανά τις επόμενες μέρες θα το στείλω κι εγώ υποχρεωτικά, το κακό είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχω εγγύηση. Θέλω πάντως να το κρατήσω και για ένα χρόνο ακόμα ως βασική συσκευή να πω ότι έβγαλε τα λεφτά του (λέμε τώρα), όμως σίγουρα θα πάω σε άλλο κατασκευαστή με αρχικό βασικό κριτήριο ένα σοβαρό πλάνο αναβαθμίσεων. Θα το κρατήσω σίγουρα αλλα 2 χρονια και αν δεν μου κολλαει και οι φωτο ειναι καλες μπορει και 3.. Καθε 5 χρονια αλλαζω κινητο. Μακαρι να αντεξει.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:20 μμ (edited) 1 ώρα πριν, filkatsxlt said: Θα το κρατήσω σίγουρα αλλα 2 χρονια και αν δεν μου κολλαει και οι φωτο ειναι καλες μπορει και 3.. Καθε 5 χρονια αλλαζω κινητο. Μακαρι να αντεξει.. Θα σκεφτόμουν και 4ο χρόνο, αλλά θέλω τα security updates (πράγμα που θα είναι το βασικό κριτήριο στην αγορά της επόμενης συσκευής) Για παραπάνω θα είναι χρέπι, ήδη υπό συνθήκες είναι ήδη χρέπι με τον επεξεργαστή ψησταριά και όχι κάτι το ιδιαίτερο σε ψύξη Πάντως σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του αισθητήρα αποτυπωμάτων μετά το factory reset, είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι μου το έκανε σε άσχετη φάση. Ίσως δηλαδή να μη γλιτώσω το service Edited Δευτέρα στις 04:24 μμ by qsis 1 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. Παρασκευή στις 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:51 πμ Χθες ηρθε το κινητο μετα απο 10 μερες και προς το παρον ολα καλα.. Θα επανελθω μετα απο λιγο καιρό για να το τεσταρω καλύτερα.. Επισης ψαχνω μια εφαρμογη να κλειδωνω την οθονη του κινητου ειτε με douple tap ειτε με εικονίδιο και να μην χαλαει και πολυ μπαταρια κιολας, εχετε δοκιμασει καμια καλη? Καποιος moderator μπορει να μου πει που κανω ερωτησεις για εφαρμογες? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. Παρασκευή στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:58 μμ 8 ώρες πριν, filkatsxlt said: Χθες ηρθε το κινητο μετα απο 10 μερες και προς το παρον ολα καλα.. Θα επανελθω μετα απο λιγο καιρό για να το τεσταρω καλύτερα.. Επισης ψαχνω μια εφαρμογη να κλειδωνω την οθονη του κινητου ειτε με douple tap ειτε με εικονίδιο και να μην χαλαει και πολυ μπαταρια κιολας, εχετε δοκιμασει καμια καλη? Καποιος moderator μπορει να μου πει που κανω ερωτησεις για εφαρμογες? Το αποδεικτικό της επισκευής τι γράφει? Σου άλλαξαν τον αισθητήρα? Τρέξε όλα τα διαγνωστικά για να δεις οτι δουλεύουν οι υποσυσκευές. Μου έχει τύχει δύο φορές να έχω πρόβλημα. Τη μια είχαν ξεχάσει να βάλουν έναν κονέκτορα, και την άλλη είχαν χαλάσει τη πλακέτα και δεν δούλευε το nfc. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. Χθες στς 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:58 πμ (edited) On 15/11/2024 at 11:51 ΠΜ, filkatsxlt said: Χθες ηρθε το κινητο μετα απο 10 μερες και προς το παρον ολα καλα.. Θα επανελθω μετα απο λιγο καιρό για να το τεσταρω καλύτερα.. Επισης ψαχνω μια εφαρμογη να κλειδωνω την οθονη του κινητου ειτε με douple tap ειτε με εικονίδιο και να μην χαλαει και πολυ μπαταρια κιολας, εχετε δοκιμασει καμια καλη? Καποιος moderator μπορει να μου πει που κανω ερωτησεις για εφαρμογες? Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, γενικά έχω πατήσει ελάχιστα το power button σε αυτή τη συσκευή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.olalab.lockscreen Σε ότι αφορά το δικό μου κινητό, μετά το factory reset λειτουργεί μια χαρά πλην από δύο φορές μέσα σε αυτή την εβδομάδα που έστρωσε με μια επανεκκίνηση Δεν έχω το κουράγιο για να ψαχτω με το service ελπίζω να κρατήσει 16 ώρες πριν, orfeas92 said: Το αποδεικτικό της επισκευής τι γράφει? Σου άλλαξαν τον αισθητήρα? Τρέξε όλα τα διαγνωστικά για να δεις οτι δουλεύουν οι υποσυσκευές. Μου έχει τύχει δύο φορές να έχω πρόβλημα. Τη μια είχαν ξεχάσει να βάλουν έναν κονέκτορα, και την άλλη είχαν χαλάσει τη πλακέτα και δεν δούλευε το nfc. Χωρίς NFC οποιοδήποτε κινητό θα μου ήταν άχρηστο, δεν κουβαλάω ποτέ μετρητά ή κάρτες πλέον κινητό και άγιος ο θεός, να δω πότε θα γίνω ρεζίλι σε τίποτα διόδια της Αττικής οδού 😂 Edited Χθες στς 10:01 πμ by qsis 2 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts