Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καταρχήν ξεκίνα από τα απλά.

έχει πάρει άδεια για να κατεδαφίσει/ανακαινίσει αυτά που θέλει να κάνει;

αν όχι, τότε πολύ απλά τα πράγματα.

.

αδεια??για ενα απλο τοιχο δε περνεις

"αδεια κατεδαφισης/ανακαινισης" σε διαμερισμα περνεις μονο οταν αυτο που 8α γκρεμισεις/κατεδαφισεις επιρρεαζει τη στατικοτητα της οικοδομης..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αδεια??για ενα απλο τοιχο δε περνεις

"αδεια κατεδαφισης/ανακαινισης" σε διαμερισμα περνεις μονο οταν αυτο που 8α γκρεμισεις/κατεδαφισεις επιρρεαζει τη στατικοτητα της οικοδομης..

Είναι δυνατόν να πάρουν άδεια για κάτι που επηρεάζει τη στατικότητα της οικοδομής? Ποιος θα δώσει τέτοια άδεια? Για την περίπτωση μου δεν έχουν άδεια οι από πάνω αλλά δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά. Πάντως πρότεινα για την έξτρα συντήρηση του ασανσέρ που πρέπει να επωμιστούν.

οτι θελει αδεια θελει! (αυτο ειναι στανταρ)

ακομα και μονο την τουαλετα να ανακαινισης πρεπει να βγαλεις αδεια! (καλος η κακος)

ακομα και ο ΚΑΔΟς για τα μπαζα θελει αδεια καταληψης πεζοδρομειου σε αρκετους Δημους κανουν τα στραβα ματια!

η αδεια ποθ θελουν τυπικα με βαση τα σχεδια που βγαζει ο μηχανικος του "πελατη'' δειχνει οτι δεν επηρεάζει τη στατικότητα της οικοδομής

και εννοειτε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ να πειραζεις μπετα-σκελετο-δοκαρια-κολωνες !

εφόσον δεν έχουν άδεια [η οποία είναι απαραίτητη όταν πιάνεσαι με γκρεμίσματα κλπ], παίρνεις ένα τηλέφωνο ανώνυμα στην αστυνομία και λες οδό και αριθμό και τους μαζεύουν και πάνε όλοι μαζί αυτόφωρο.

Πρωτη φορα ακουω για αδεια ανακαινησεως!Απλα αυτο που απαγορευεται ειναι οποιαδηποτε επεμβαση στον σκελετο της οικοδομης.

........................................

(μαλλον παρανομη ειναι μια και η πολεοδομεια θα τους υποχρεωνε να βαλουν λουκι)

ΟΤΑΝ ΔΕΝ εισαι σιγουρος για αυτα που λες ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ!

η απλα θα λες ""ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ''''

Αληθεια τι δουλεια κανεις??

εφόσον δεν έχουν άδεια [η οποία είναι απαραίτητη όταν πιάνεσαι με γκρεμίσματα κλπ], παίρνεις ένα τηλέφωνο ανώνυμα στην αστυνομία και λες οδό και αριθμό και τους μαζεύουν και πάνε όλοι μαζί αυτόφωρο.

οσο για αυτο, ειπα ποιο πανω και εχεις δικιο αλλα γιατι? ας ειμαστε και λιγο ανθρωποι ! εκτος αν αυτος κανει χοντραδες τοτε ναι να παρεις την πολεοδομεια!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ εισαι σιγουρος για αυτα που λες ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ!

η απλα θα λες ""ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ''''

Αληθεια τι δουλεια κανεις??

Χαρτοπαιχτης......αν σε ικανοποιει !

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

μακη εδω που τα λεμε,εγω ρωτησα δικηγορο και μου ειπε αυτα ακριβως που εγραψα..

μακη εδω που τα λεμε,εγω ρωτησα δικηγορο και μου ειπε αυτα ακριβως που εγραψα..

καλυτερα ρωτα μηχανικο δεν ειναι αρμοδιοτητα του δικηγορου, επειδη ειναι η δουλεια μου τετοια που καθε μερα μιλαω με μηχανικους και βλεπω τετοιες καταστασεις, επετρεψε μου να τα ξερω λιγο καλυτερα. Δεν πρεπει να πηραξεις καθολου τι στατικοτητα της οικοδομης, γιατι σε ενα μικρο κουνημα θα βρεθουνε ολοι αγγαλια με τους απο πανω τους.

και κανεις μηχανικος, πολεοδομια η τεχνικος δεν αναλαμβανει να κοψει καμια κολωνα η δοκαρι, γιατι πολυ απλα κανεις δεν θελει να βρεθει στη φυλακη

'Εχει δίκιο ο Μάκης. Για οποιαδήποτε επέμβαση σε ένα ακίνητο (ακόμα και την πιο μικρή) χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία. Άλλο αν οι περισσότεροι δεν βγάζουν...

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

αν δεν είναι δουλειά του δικηγόρου να γνωρίζει τους νόμους, τότε ποιου δουλειά είναι..

σίγουρα ένας μηχανικός, εξαιτίας της ενασχόλησης με το θέμα, κανονικά θα πρέπει να γνωρίζει.

για να λήξει το θέμα της άδειας, αντιγράφω από τον ΓΟΚ [γενικός οικοδομικός κανονισμός]:

"Για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας δόμησης εντός ή εκτός οικισμού απαιτείται οικοδομική άδεια της αρμόδιας πολεοδομικής υπηρεσίας. Τέτοιες εργασίες είναι ιδίως .... η ανέγερση, επισκευή, διαρρύθμιση και κατεδάφιση κτιρίων και των παραρτημάτων τους. [...]

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 9 του αρθρ. 8 του Νομ. 1512/1985 (ΦΕΚ 4) και του αρθρ. 4 του παρόντος δεν απαιτείται άδεια για εσωτερικούς χρωματισμούς ή για εξωτερικούς χρωματισμούς όταν δεν γίνεται χρήση ικριωμάτων, για μικρές εσωτερικές επισκευές ή διασκευές που δεν θίγουν τη φέρουσα κατασκευή του κτιρίου ή την εμφάνισή του, για επισκευές δαπέδου, για επισκευές ή συμπληρώσεις των εγκαταστάσεων και αγωγών των κτιρίων, για μικρές επισκευές θυρών, παραθύρων, στεγών δωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων και γενικά για μικρές και μεμονωμένες επισκευές για λόγους χρήσης, υγιεινής και προστασίας των κτιρίων που υφίστανται νόμιμα."

Επιπλέον χρειάζεται γνωστοποίηση της άδειας στην αστυνομία και παρουσία επιβλέποντος μηχανικού.

επομένως όταν γκρεμίζεις τοίχους, θέλεις άδεια όπως και δήποτε.

τώρα, αν θα κάνεις καταγγελία είναι άλλο θέμα.

εξαρτάται πόσο σε ενδιαφέρει η στατικότητα του κτιρίου, αν μένεις μέσα στο ίδιο κτίριο, αν είναι δικό σου το διαμερισμα που μένεις και γενικά αν θέλεις να ασχοληθείς..

Ρε παιδια here is Greece!Στο κτιριο που μενω ο τυπος στον τελευταιο οροφο εχει κλεισει ολες τις εισοδους προς την ταρατσα και εχει βγαλει απο το φωταγωγο μια λαμαρινενια σκαλα!!!Οταν αγορασαμε το σπιτι δεν μας το ειπαν "φυσικα" και αργοτερα οταν θελησαμε να βαλουμε Ηλιακο Θ. ειδαμε οτι ηταν αδυνατο να τοποθετηθει!Ο ανθρωπος λεει οτι ελαχιστα τον ενδιαφερει γιατι λεει ετσι του το πουλησε ο κατασκευαστης!Ο κατασκευαστης εχει πεθανει...και αντε να βρεις ακρη...Σε δικηγορο που ρωτησαμε μας ειπε λογω του οτι εχουν περασει αρκετα χρονια ειναι σχεδον αδυνατο να καταφερουμε κατι!Ακομη ενω θα επρεπε να υπαρχει πιλοτη για αυτοκινητα ο εργολαβος την ειχε κλεισει και την εκανε καταστημα...Τωρα τραβατε μου χαρακια,επειδη λεει εχει πεθανει ο τυπος και λογω χρησηχρησιας απο τον ανθρωπο που αγαρασε το εν λογω καταστημα παλι δεν γινεται τιποτα!

Αποτελεσμα:

Μεχρι να κανουμε καταγγελιες-δικαστηρια -τσακωμους κ.τ.λ και να βγουν αποφασεις θα εχει ερθει η στιγμη που Θα το εχουμε πουλησει και θα εχουμε παρει αλλο... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• 2 weeks later...

Την Παρασκευή κάναμε συνέλευση και ένας από τους ιδιοκτήτες μας είπε ότι θέλει να περιφράξει με τοίχο ένα χώρο 2Χ5 στην πυλωτή για να βάζει μέσα τα εργαλεία της δουλειάς του.

Είναι νόμιμος; Μπορεί να περιφράξει όποιος θέλει όσο χώρο θέλει από τον κοινόχρηστο της οικοδομής;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Την Παρασκευή κάναμε συνέλευση και ένας από τους ιδιοκτήτες μας είπε ότι θέλει να περιφράξει με τοίχο ένα χώρο 2Χ5 στην πυλωτή για να βάζει μέσα τα εργαλεία της δουλειάς του.

Είναι νόμιμος; Μπορεί να περιφράξει όποιος θέλει όσο χώρο θέλει από τον κοινόχρηστο της οικοδομής;

οχι δεν μπορει ακομα και αν εχει αποκλειστικη χρηση του χωρου αλλα ειναι κοινοκτητος η κοινοχρηστος θα πρεπει να ειναι ανοικτος. εκτος βεβαια αμα συμφωνησουν ολοι οι ιδιοκτητες

η πυλωτή είναι συνήθως κοινόκτητος και κοινόχρηστος χώρος [δες το συμβόλαιό σου για σίγουρα].

όπως και να έχει, δεν μπορεί να κάνει καμία εργασία [ακόμη κι αν όλοι συμφωνούν] ούτε μπορεί να χρησιμοποιεί το χώρο αποκλειστικά εκείνος.

• 2 weeks later...

Γεια χαρα.

Θα ρωτησω κι εγω κατι, μιας και ειμαι διαχειριστης, και με πρηζουν με το ποση θερμοκρασια πρεπει να εχει το διαμερισμα.

Εμεις εχουμε βαλει καποια αντισταθμιση και ετσι τα σωματα αναβουν τοσο πιο πολυ, οσο περισσοτερο κρυο κανει εξω.

Ετσι μερικες φορες που δεν κανει και τοσο κρυο, τα σωματα ειναι χλιαρα, αλλα μεσα, εχει 22 βαθμους.

Καποιοι ανεγκεφαλοι πιανουν τα σωματα, καταλαβαινουν οτι ειναι χλιαρα, και φωναζουν οτι δεν αναβει το καλοριφερ.

Εγω, τους δινω το θερμομετρο, και τους λεω να πανε στο διαμ/μα τους και να δουν ποσο γραφει.

Ερχονται λοιπον και μου λενε 22. γραφει, αλλα τα σωματα ειναι κρυα.

Τι να κανω μ αυτους?

Το 22, δεν ειναι ενα αξιοπρεπες νουμερο?

Αχ, βαχ.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Νομίζω αυτό είναι θέμα απόφασης γενικής συνέλευσης το πόσο πρέπει να είναι η επιθυμητή θερμοκρασία.Πάντως καλά είστε έστω και έτσι.Εμείς κάνουμε πόλεμο για να αποφασίσουμε να πάρουμε έστω πετρέλαιο,όχι για το πόσο θα το ανάβουμε :knife:

Γεια χαρα.

Θα ρωτησω κι εγω κατι, μιας και ειμαι διαχειριστης, και με πρηζουν με το ποση θερμοκρασια πρεπει να εχει το διαμερισμα.

Εμεις εχουμε βαλει καποια αντισταθμιση και ετσι τα σωματα αναβουν τοσο πιο πολυ, οσο περισσοτερο κρυο κανει εξω.

Ετσι μερικες φορες που δεν κανει και τοσο κρυο, τα σωματα ειναι χλιαρα, αλλα μεσα, εχει 22 βαθμους.

Καποιοι ανεγκεφαλοι πιανουν τα σωματα, καταλαβαινουν οτι ειναι χλιαρα, και φωναζουν οτι δεν αναβει το καλοριφερ.

Εγω, τους δινω το θερμομετρο, και τους λεω να πανε στο διαμ/μα τους και να δουν ποσο γραφει.

Ερχονται λοιπον και μου λενε 22. γραφει, αλλα τα σωματα ειναι κρυα.

Τι να κανω μ αυτους?

Το 22, δεν ειναι ενα αξιοπρεπες νουμερο?

Αχ, βαχ.

Θοδωρος.

νομιζω πως το προβλημα σε εσας δεν ειναι να αποφασισετε την θερμοκρασια..το θεμα ειναι να καταλαβουν οτι το 22=ζεστη=χλιαρα σωματα(?)

γιατι και να καταληξετε στους 22 βαθμους(που ειναι μια χαρα) παλι παραπονα θα εχεις για χλιαρα σωματα...

εκτος αν βαλετε ατομικη θερμανση και γλιτωσεις μια και καλη:)

Η βλακεια φιλε μου, ενδημει στην Ελλαδα.

Κατι ξερω κι εγω με 35 χρονια διδασκαλιας Φυσικης στν πλατη.

Καλα χριστουγενα σε ολους.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Μόνο ως δεδομένο δεν μπορούμε έτσι αυθαίρετα να πάρουμε ότι το 22 είναι μια αποδεκτή θερμοκρασία για όλους τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.Αυτό αποφασίζεται απο κοινού σε μια γενική συνέλευση,γι'αυτό τον λόγο τις έχουμε για να αποφασίζουν όλοι δημοκρατικά ούτως ώστε να μην μπορεί κανείς να παραπονεθεί εκ των υστέρων.Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει την σωστή θερμοκρασία και δεν τον γνωρίζω..

• 3 weeks later...

Επαναφέρω το θέμα για τις εμπειρίες μου που με βασανίζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ 3.30 το βράδυ...

Όταν ήταν για να νοικίασω το διαμέριμα που μένω έκανα και γω ερωτήσεις για τις παροχές τους κοινόχρηστους θέρμανση κτλ κτλ.

Η ιδιοκτήτης μου είπε πως το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση και χαρακτηριστικά τα λόγια της ήταν: "Όσο καις το καλοριφέρ τόσο θα πληρώνεις"-σκέφτηκα και γω δεν καίω, δεν πληρώνω-

έρχονται τα πρώτα κοινόχρηστα όλα καλά,τα δεύτερα επίσης,

στα κοινόχρηστα του Νοεμβρίου άρχισαν τα προβλήματα!+35 ευρώ απο πάνω...

ρωτάω τί είναι αυτά?και μου απαντά ότι είναι το περσινό πετρέλαιο που περίσεψε απο τον παλιό ένοικο και πρέπει να το πληρώσω

Κάνω τον μλκ δίνω τα χρήματα και ταυτόχρονα της λεω πως δεν θέλω να συμετάσχω στις δαπάνες της θέρμανσης...δεν θέλω να ανάβω καλοριφέρ έχω aircontition και κάνω την δουλειά μου καλα? καλά απαντάει αυτή!!

Κοινόχρηστα Δεκεμβρίου +65 ευρώ!τι είναι αυτά λέω?πετρέλαιο μου λέει...όλοι οι ένοικοι δίνουν θα δώσεις και σύ για το πρώτο πετρέλαιο της χρονιάς και άν δεν κάψεις καθόλου στο τέλος θα τα πάρεις πίσω....μάλωμα απο δω συζητήσεις απο κεί κουβέντες απο την άλλη τελικά τα δίνω με την προυπόθεση ότι θα τα πάρω πίσω το καλοκαίρι...Κοινόχρηστα Ιανουαρίου άλλα 45 ευρώ για το πετρέλαιο!εν τω μεταξυ το καλοριφέρ μου δεν έχει κάψει μονάδα...καλά λέω τι πράγματα είναι αυτά? και να μην τα πολυλογώ δεν έδωσα ευρώ για το πετρέλαιο...αυτή τότε κάτι άρχισε να μου λέει για κατι 30% και ότι υπάρχουν νόμοι και ότι είμαι υποχρεωμένος να τα δώσω ότι το λέει το καταστατικό και άλλα τέτοια

εν τω μεταξύ με έχει κοροιδέψει γιατί αυτό που μου είπε στην αρχή το ότι καίω πληρώνω δεν ισχύει,και εκτός τούτου δεν μου έχει δείξει το καταστατικό της οικοδομής πρίν να υπογράψω το συμβόλαιο,καν δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στην οικοδομή...αν γνώριζα πως ήμουν υποχρεωμένος στα 1000ε που βάζουν πετρέλαιο να δίνω τα 300 χωρίς να καίω cent φυσικά και δεν θα το μίσθωνα! υπάρχει περίπτωση να ξεμπλέξω?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Επαναφέρω το θέμα για τις εμπειρίες μου που με βασανίζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ 3.30 το βράδυ...

Όταν ήταν για να νοικίασω το διαμέριμα που μένω έκανα και γω ερωτήσεις για τις παροχές τους κοινόχρηστους θέρμανση κτλ κτλ.

Η ιδιοκτήτης μου είπε πως το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση και χαρακτηριστικά τα λόγια της ήταν: "Όσο καις το καλοριφέρ τόσο θα πληρώνεις"-σκέφτηκα και γω δεν καίω, δεν πληρώνω-

ρωτάω τί είναι αυτά?και μου απαντά ότι είναι το περσινό πετρέλαιο που περίσεψε απο τον παλιό ένοικο και πρέπει να το πληρώσω

Κάνω τον μλκ δίνω τα χρήματα και ταυτόχρονα της λεω πως δεν θέλω να συμετάσχω στις δαπάνες της θέρμανσης...δεν θέλω να ανάβω καλοριφέρ έχω aircontition και κάνω την δουλειά μου καλα? καλά απαντάει αυτή!!

Κοινόχρηστα Δεκεμβρίου +65 ευρώ!τι είναι αυτά λέω?πετρέλαιο μου λέει...όλοι οι ένοικοι δίνουν θα δώσεις και σύ για το πρώτο πετρέλαιο της χρονιάς και άν δεν κάψεις καθόλου στο τέλος θα τα πάρεις πίσω....μάλωμα απο δω συζητήσεις απο κεί κουβέντες απο την άλλη τελικά τα δίνω με την προυπόθεση ότι θα τα πάρω πίσω το καλοκαίρι...Κοινόχρηστα Ιανουαρίου άλλα 45 ευρώ για το πετρέλαιο!εν τω μεταξυ το καλοριφέρ μου δεν έχει κάψει μονάδα...καλά λέω τι πράγματα είναι αυτά? και να μην τα πολυλογώ δεν έδωσα ευρώ για το πετρέλαιο...αυτή τότε κάτι άρχισε να μου λέει για κατι 30% και ότι υπάρχουν νόμοι και ότι είμαι υποχρεωμένος να τα δώσω ότι το λέει το καταστατικό και άλλα τέτοια

εν τω μεταξύ με έχει κοροιδέψει γιατί αυτό που μου είπε στην αρχή το ότι καίω πληρώνω δεν ισχύει,και εκτός τούτου δεν μου έχει δείξει το καταστατικό της οικοδομής πρίν να υπογράψω το συμβόλαιο,καν δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στην οικοδομή...αν γνώριζα πως ήμουν υποχρεωμένος στα 1000ε που βάζουν πετρέλαιο να δίνω τα 300 χωρίς να καίω cent φυσικά και δεν θα το μίσθωνα! υπάρχει περίπτωση να ξεμπλέξω?

Λοιπον ακου να δεις τι παιζει με την αυτονομη θερμανση

Βαση του καταστατικού της πολυκατοικιας πρεπει να πληρωνεις ενα παγιο ειτε το δουλευεις ειτε οχι το πετρελαιο (οχι βεβαια τοσα λεφτα)

Τα λεφτα που εδωσες ισως ειναι για αποθεματικο ! Κοιτα να δεις το καταστατικο και μετα δες πως θα αντιδρασεις

Εγω παντως εβαλα μονος μου φυσικο αεριο και εχω βρει την ησυχια μου (ειμαι ιδιοκτητης)

Τα εξοδα τα παλια να τα ζητησεις απο τον ιδιοκτητη

φιλικα

μενω σ`αυτο το σημειο γιατι το βρηκα πολυ πονηρο.Ο παλιος ενοικος σιγουρα ειχε πληρωσει την τελευταια παραλαβη.Οταν ομως εφυγε πηρε πισω σε χρημα το αναλογουν απο την ποσοτητα που ειχε η δεξαμενη? Αν ειναι σωστη η διαχειριστρια πρεπει να σου δειξει την εγγραφη της πραξης επιστροφης ποσου ,που εχει στο βιβλιο κοινοχρηστων.Αν δεν εχει βιβλιο,κατ`εμε ισως και κανει λαδια.Επισης ζητα της το καταστατικο και διαβασε το καλα.Σιγουρα θα βρεις πονηρες παραγραφους.Και αν βρεις,πραξε αναλογως στα κεφια σου.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Φιλε μου την πατησες,(σε κοροιδεψε), αλλα ετσι ειναι αυτα. Δεν μπορεις να μενεις μεσα σε διαμ/μα και να μην πληρωνεις για τη θερμανση, τιποτα, εστω και αν δεν το αναβεις καθολου.

Θα πληρωσεις ενα ποσοστο, που ειναι γραμμενο στον κανονισμο.

Το ιδιο ισχυει βεβαια και για τα αλλα κοινα συστηματα καλοριφερ, που και εκει δεν μπορεις να μην πληρωνεις εστω και αν τα εχεις κλειστα.

Μπορεις να εχεις εκει μια εκπτωση, μονο οταν το διαμ/μα ΔΕΝ κατοικειται.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Δυστυχώς αν δεν έχεις κάψεις τίποτα θα πληρώσεις το 30% που θα σου αναλογούσε. Συμφέρει να το ανάβεις 2-3 ώρες αφού θα πληρώσεις λιγότερο.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE