FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 1. Κάνεις γυμναστική τρέχοντας στην εξω πόρτα. Εκτός του κέρδους της γυμναστικής, δίνεις καλή εντύπωση ότι σέβεσαι τους πελάτες. Πολλοί το κάνουν κι ας έχουν μπουτον. 2. Φωνάζεις μάστορα, δίνεις 20€ (είναι απλή η βλάβη, αφού ακούς το κουδούνι) και δεν τους πληρώνεις κοινόχρηστα πλέον. Δεν μίλησα για δάνειο. 3. Κρύβεις κλειδί κάπου έξω όσο λειτουργεί το ιατρείο και το λες σε όσους μόνο έχουν ραντεβού. 4. Βάζεις ένα σκληρό χαρτονακι με ταινία συσκευασίας στην τρύπα της κασας που μπαίνει το γλωσιδι της κλειδαριας, ώστε να μην κλείνει αν και φαίνεται κλειστή. Κανένας δεν θα αντιληφθεί τίποτα. Το σύστημα με το χαλάκι είναι αρχαίο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Εννοείται ότι όλα αυτά μόνο τις ώρες που είσαι ανοικτή. Το 1 μπορείς να το κάνεις όλες τις ώρες. Βοηθάει και στην εκτόνωση του θυμού. 5. Περίμενε να δούμε (από περιέργεια και μόνο) τι θα πει ο αρχηγός. Αυτή την φορά, ελπίζω να πει κάτι διαφορετικό, λόγω ιδιάζουσας περίπτωσης. :D 6. Την περίπτωση με το σχοινάκι που τραβάει την πετουγια, το έχεις εξετάσει αν μπορεί να εφαρμοστεί? 7. Την περίπτωση να μεταφέρεις το σαλόνι έξω από την πόρτα, ώστε να ανοίγουν οι αναμένοντας, την έχεις απορρίψει? 8. Απορώ πως δεν έχεις φύγει ακόμα από αυτή την τρελή πολυκατοικία. Είσαι πολύ πεισματάρα αλλά γιατί? 1. κάνω αρκετη γυμναστικη εκτος ιατρειου, δεν χρειάζεται και εντος.Αλλωστε φανταζεσαι να εισαι εσυ ασθενης, να σε εξεταζω και να σε αφησω για να κατεβω στην εισοδο να ανοιξω σε αλλον? 2.Κοινοχρηστα δεν ξαναπληρωνω ουτως ή αλλως.Ξεχνας τα 168.11(δε θυμαμαι ακριβες ποσο αλλα τον δεκαδικο στη ΔΕΗ) και ολα αυτα για 4 λαμπες??Τους ειπα να τα δωσουμε σε γραφειο ή να μου κοβει αποδειξη και με εγραψε. 3. Και πες πως παιρνεις εσυ τηλ να κλεισεις ραντεβου για πρωτη φορα.Τι θα σου πω?Οταν θα ερθεις κοιτα στη γλάστρα διπλα απο το κουτι με τα διαφημιστικα, θα βρεις ενα κλειδι?:lol: 4.Το εκανα και αυτο.Το βγαλανε μεχρι να πω....κυμινο!Το χαλακι παντως το απογευμα που ηρθα ειχε εξαφανιστει!Προφανως το μαζεψαν για να μην μενει η πορτα ανοιχτη! 5.Ποιος οριζεται αρχηγος?Ο ενοικιαστης που ειπε να μαζεψει τα κοινοχρηστα και τα χρεωνει 2 και 3 φορες πανω??:O 6. :blink: 7.Το εχω απορριψει λογω οσμων..Σημερα μυρίζει ψαρι.οχι τηγανιτο, οπως οταν τα καθαριζεις. 8. Γιατι το διαμερισμα ειναι δικο μου και το εκανα απο την αρχη με προδιαγραφες ιατρειου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όχι αρχηγό εννοούσα τον greece_gus. Είναι ο φυσικός αρχηγός εδώ στο τοπικ. Οι υπόλοιποι που απαντάμε, είναι λόγω της απουσίας του. :lol: Βάλε ξυλάκι στο γλωσιδι να μένει μέσα. Στο πρώτο ραντεβού πήγαινε αυτοπροσώπως, να δείξεις ότι είναι ξεχωριστός. Ααα δεν είχα καταλάβει ότι είναι δικό σου. Τότε πρέπει να τους βάλεις σε τάξη. Με κάθε τρόπο. Να ρωτήσω κάτι αδιάκριτο. Πως και σε αγνοούν έτσι? Μήπως δείχνεις καλοσύνη στις επαφές σου με τους ανθρώπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 οχι. Απλά είναι οι περισσοτεροι στον κόσμο τους. Για να καταλάβεις απο τα 14 διαμερισματα κατοικουνται τα 9 απο: άτομο με μειωμένη αντίληψη,οποτε δε μπορεις να κανεις τπτ. 2 νορμαλ οικογενειες, 1 φοιτητρια που περα βρεχει, μια αλλοδαπη που δουλευει σε "μπαρ" και εχει δηλώσει πως δεν την νοιαζει γτ αυτη σημερα ειναι εδω αυριο αλλου, 1 ζευγαρι που ειναι αυτοι που φερνουν αντιρρηση στα παντα και 2 νοικάρηδες, ενας εκ των οποιων ο διαχειριστης.α!κι εγω :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έχουμε ξαναπεί ότι τις αναγκαίες δαπάνες μπορείς να τις προκαταβάλλεις και να τις διεκδικήσεις δικαστικώς, αφού πρώτα θα έχεις ενημερώσει τον διαχειριστή και θα έχεις τάξει προθεσμία..από την στιγμή που όπως λες δεν έχεις χρήματα να κάνεις κάτι τέτοιο έχω και εγώ μία απορία με την σειρά μου : Τι περιμένεις να σού απαντηθεί εδώ, όταν εκ των προτέρων το ερώτημά σου ΔΕΝ έχει απάντηση (τουλάχιστον νόμιμη απάντηση και όχι του τύπου ''βάλε μπράβους να καθαρίσουν''..)..και αν δεν κάνω λάθος έχεις και αδελφό δικηγόρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Βάλε ξυλάκι στο γλωσιδι να μένει μέσα. Θα εξαφανιστεί το ξυλάκι, όπως το χαλάκι :ninja: Καλύτερα θα ταν, να το ξεβιδώσει και να το βγάλει. Έτσι, θα ασκεί πλέον αυτή, πίεση στους άλλους. "Αν θέλετε να κλειδώνει η πόρτα, να επισκευάσουμε το θυροτυλέφωνο":mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έχουμε ξαναπεί ότι τις αναγκαίες δαπάνες μπορείς να τις προκαταβάλλεις και να τις διεκδικήσεις δικαστικώς, αφού πρώτα θα έχεις ενημερώσει τον διαχειριστή και θα έχεις τάξει προθεσμία..από την στιγμή που όπως λες δεν έχεις χρήματα να κάνεις κάτι τέτοιο έχω και εγώ μία απορία με την σειρά μου : Τι περιμένεις να σού απαντηθεί εδώ, όταν εκ των προτέρων το ερώτημά σου ΔΕΝ έχει απάντηση (τουλάχιστον νόμιμη απάντηση και όχι του τύπου ''βάλε μπράβους να καθαρίσουν''..)..και αν δεν κάνω λάθος έχεις και αδελφό δικηγόρο..κατ αρχην δεν ειπα πως δεν εχω χρηματα να κανω κατι,αλλα δε θελω.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Εν συνεχεια , δε ζήτησα άποψη για το πως να κινηθώ δικαστικώς.. Τρόπους για να παραμένει η πορτα ανοιχτη ρώτησα....:D Θα εξαφανιστεί το ξυλάκι, όπως το χαλάκι :ninja: Καλύτερα θα ταν, να το ξεβιδώσει και να το βγάλει. Έτσι, θα ασκεί πλέον αυτή, πίεση στους άλλους. "Αν θέλετε να κλειδώνει η πόρτα, να επισκευάσουμε το θυροτυλέφωνο":mad:νοτ μπαντ.Αλλά τότε φοβαμαι πως θα βρω νεα κλειδαριά :cry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κατ' αρχήν, πουθενά δεν διευκρίνησες ότι το μόνο σου μέλημα είναι να παραμένει ξέφραγο αμπέλι η πολυκατοικία ..εν δευτέροις, είναι προφανές πως καμμία απάντηση δεν σου κάνει..ό,τι και αν προταθεί (και παρά τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες ΚΑΙ του pavlitakis) το ανταπαντάς μόνη σου απορρίπτοντάς το..επομένως απλώς κουβέντα να γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όχι αρχηγό εννοούσα τον greece_gus. Είναι ο φυσικός αρχηγός εδώ στο τοπικ. Οι υπόλοιποι που απαντάμε, είναι λόγω της απουσίας του. Να μιλάς για σένα φιλέ pavlitakis. Προσωπικά απαντάω εκ πείρας η αν ξέρω το θέμα και ποτέ αν δεν ξέρω κάτι. Ο greece_gus σαφώς και δίνει απαντήσεις και λύσεις με γνώμονα την νομιμότητα. Και είναι πάντα πολύτιμες. .νοτ μπαντ.Αλλά τότε φοβαμαι πως θα βρω νεα κλειδαριά :cry: Να βγάλεις τελείως την κλειδαριά έχεις σκεφτεί; Νομίζω η καλύτερη λύση. Κανείς δεν θα μπει στο κόπο να την αλλάξει :D Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Η κάθε άποψη έχει την δική της συμβολή και πολυτιμότητα..απλώς καμμιά φορά είναι πιο εύκολο να λέμε την άποψή μας, παρά να ζούμε σε μία πολυκατοικία με προβλήματα.. Ξέρεις lurker, είναι πολύ πιο δαπανηρό και ψυχοφθόρο το να απαιτήσεις δαπάνες που έκανες δικαστικώς, από το να αφαιρέσεις μία κλειδαριά..αλλά, κοίτα να δεις πού καταλήγει το πράγμα : σου πετάει ο άλλος μία μήνυση για αυτοδικία με κόστος ένα παράβολο 100 €, και ο δικαστής σε τιμωρεί γιατί οι δικαστές είναι άνθρωποι εκπαιδευμένοι να τηρούν κατά κανόνα το γράμμα του νόμου ανεξαρτήτως προθέσεων.. Από την άλλη πάλι, μια φορά θα υποβληθείς σε κόπο και έξοδα για μία αγωγή, αλλα όταν θα την κερδίσεις και θα εισπράξεις αναγκαστικώς τα οφειλόμενα, τότε θα μάθουν να σε σέβονται και αυτό θα αποτελεί και μάθημα για το μέλλον..και δεν το λέω με τιμωρητική διάθεση, αλλά το κακό έχει παραγίνει με τις διαχειρίσεις των πολυκατοικιών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) νοτ μπαντ.Αλλά τότε φοβαμαι πως θα βρω νεα κλειδαριά :cry: Η κλειδαριά μαζί με κύλινδρο και πόμολο κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ. Αυτοί που δεν θέλουν να πληρώσουν, για να φτιάξουν το θυροτηλέφωνο, θα έδιναν 30 ευρώ (χωρίς εργατικα) από την τσέπη τους για να αγοράσουν νέα και να την βάλουν μόνοι τους ; Διαφορετικά, βγάζεις ολόκληρη την πόρτα από τους μεντεσέδες και την βάζεις στο ιατρείο σου :p Η οποία πορτα, κοστίζει περισσότερο από ότι η επισκευή του θυροτηλεφώνου. ;) Και η κλειδαριά και η πόρτα βγαίνουν γρήγορα και εύκολα. Υπάρχει βέβαια και η λύση να βγάλεις 5-10 αντικλείδια και να τα δίνεις στους ασθενείς σου, οι οποίοι θα το χρησιμοποιούν, μέχρι το πέρας της θεραπείας και στην τελευταία επίσκεψη θα το αφήνουν, για να το δώσεις σε άλλο ασθενή κ.ο.κ. :) Από την άλλη πάλι, μια φορά θα υποβληθείς σε κόπο και έξοδα για μία αγωγή, αλλα όταν θα την κερδίσεις και θα εισπράξεις αναγκαστικώς τα οφειλόμενα, τότε θα μάθουν να σε σέβονται και αυτό θα αποτελεί και μάθημα για το μέλλον..και δεν το λέω με τιμωρητική διάθεση, αλλά το κακό έχει παραγίνει με τις διαχειρίσεις των πολυκατοικιών.. Μα, σκέφτεται να φύγει από την πολυκατοικία. Δεν υπάρχει μέλλον. Edited March 12, 2014 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Η κάθε άποψη έχει την δική της συμβολή και πολυτιμότητα..απλώς καμμιά φορά είναι πιο εύκολο να λέμε την άποψή μας, παρά να ζούμε σε μία πολυκατοικία με προβλήματα.. Ξέρεις lurker, είναι πολύ πιο δαπανηρό και ψυχοφθόρο το να απαιτήσεις δαπάνες που έκανες δικαστικώς, από το να αφαιρέσεις μία κλειδαριά..αλλά, κοίτα να δεις πού καταλήγει το πράγμα : σου πετάει ο άλλος μία μήνυση για αυτοδικία με κόστος ένα παράβολο 100 €, και ο δικαστής σε τιμωρεί γιατί οι δικαστές είναι άνθρωποι εκπαιδευμένοι να τηρούν κατά κανόνα το γράμμα του νόμου ανεξαρτήτως προθέσεων.. Από την άλλη πάλι, μια φορά θα υποβληθείς σε κόπο και έξοδα για μία αγωγή, αλλα όταν θα την κερδίσεις και θα εισπράξεις αναγκαστικώς τα οφειλόμενα, τότε θα μάθουν να σε σέβονται και αυτό θα αποτελεί και μάθημα για το μέλλον..και δεν το λέω με τιμωρητική διάθεση, αλλά το κακό έχει παραγίνει με τις διαχειρίσεις των πολυκατοικιών.. Αυτό που ήθελα να πω φίλε greece_gus δεν έχει καμία δόση μομφής εναντίον σου, ίσα ίσα που οι συμβουλές είναι πάντα πολύτιμες και μπορούν να αποτρέψουν κάποιον από το να κάνει κάτι που δεν πρέπει και να έχει μπελάδες αργότερα. Κυρίως στον pavlitakis πήγαινε γιατί προσωπικά δεν γράφω για χαβαλέ ή για να γίνεται κουβέντα, αυτό εννοούσα. Γράφω, αν ξέρω κάτι, είτε από εμπειρία (μου έχει συμβεί ή το έχω παρακολουθήσει) είτε αν πραγματικά ξέρω κάτι. Εν προκειμένω, αυτό που πρότεινα στην φίλη FREAK_OF_NATURE ήταν κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου γιατί πραγματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Όπως πολύ σωστά είπες και εσύ "είναι προφανές πως καμμία απάντηση δεν σου κάνει..ό,τι και αν προταθεί (και παρά τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες ΚΑΙ του pavlitakis) το ανταπαντάς μόνη σου απορρίπτοντάς το" γιατί πράγματι καμία απάντηση δεν φαίνεται να δίνει μόνιμή και λογική λύση στο πρόβλημα. Πάντως, για να επανέλθω στο σοβαρό & αστείο, αν το κάνει νύχτα (πιστεύω θα κοιμάται ο περίεργος παππούς) και δεν την δει κανείς μπορεί να παίξει την ίδια τρέλα μετά "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα" :lol: Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 siciliano και lurker Πολύ καλές οι ιδέες σας αλλά μη εφαρμόσιμες, καθώς το βράδυ που δεν εργάζομαι είναι σωστό η πόρτα να κλείνει. Δυστυχώς άλλη μια πρόταση που μου κάνατε-ή μάλλον δυο, απορρίπτονται, και δυστυχώς η κουβέντα συνεχίζει να γίνεται.Φυσικά αν δε θέλετε δεν συμμετέχετε, έτσι;; :p Σκέφτηκα τη λύση του φουσκωτού αυτοκόλλητου(μου έχουν αφήσει κάτι παιδάκια μερικά) στο πάνω μέρος της πόρτας ώστε να εμποδίζει το κλείσιμο.Είναι απλό στο να μπεί και αφαιρείται εύκολα κάθε βράδυ ώστε να μην είναι η πολυκατοικία ξέφραγο αμπέλι, καθώς δεν είναι αυτός ο στόχος μου όπως ανέφερε λανθασμένα κάποιος νωρίτερα. Απλά δε ξέρω αν συνθλίβονται με το βάρος και την πίεση ή οχι.Μια δοκιμή θα μας πείσει. Αν αντέχουν, δεν νομίζω να σκεφτεί κάποιος να κοιτάξει στο συγκεκριμένο σημείο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellig Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα στην παρέα!!! Οι τρελοί ποτέ δεν κοιμούνται και πάντα βλέπουν τι γίνεται... Είχα και εγώ εξελίξεις χτες το βράδυ και σκάφτηκα να σας ενημερώσω. Αφού χτες ενεργοποίησα από το πρωί τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας, το μεσημέρι που πέρασε ο πατέρας μου χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσει πάλι διότι "κάποιος" τον είχε απενεργοποιήσει. Γυρνάω εγώ το απόγευμα από την δουλειά εννοείται πως πάλι ήταν απενεργοποιημένη. Τέλος πάντως λέω θα κάνω άλλη μια μέρα υπομονή και βλέπουμε σε συνεννόηση πάντα με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μου. Κατά το βράδυ λοιπόν και αφού κάθε τρεις και λίγο ενεργοποιούμε ξανά την γκαραζόπορτα εμείς, και ενώ περιμέναμε οικογενειακώς και έναν πάτερ για να μας κάνει έναν αγιασμό, σκάει το 100 κάτω. Ο τύπος είχε δει ένα αυτοκίνητο άσχετο σταματημένο με αλαρμ και νόμιζε ότι ήταν κάποιος από τους δικού μας και πιθανότατα με αυτή την πρόθεση φώναξε το 100. Εντωμεταξύ η κοπελιά με τα αλαρμ η οποία παίζει να μην πήρε και πρέφα γύρισε στο αμάξι και έφυγε κυρία. Για να μην πολυλογώ κατέληξαν όλοι στο τμήμα εκτός από εμένα που περίμενα τον πάτερ. Ο τύπος ήθελε λέει να μας κάνει μήνυση και συγκεκριμένα εκδήλωσε ενδιαφέρον προς τον πατέρα μου και τον πατέρα της ιδιοκτήτριας που έσκασε και αυτός στο τμήμα. Αφού λοιπόν κρατήθηκαν στο κρατητήριο οι 3 τους μέχρι τις 2μιση, τελικά την απέσυρε και βγήκαν. Και λέω εγώ τώρα... Μπορεί ο καθένας να σου κάνει μήνυση, έτσι επειδή δεν του αρέσει η μπλούζα που φοράς, και να σε τρέχει βραδιάτικα στα κρατητήρια μαζί με όλο σου το σόι? Είμαι πρωτάρα στις μηνύσεις και σε όλα αυτά και το θεωρώ εντελώς τραγικό... Το Σαββατοκύριακο θα κατέβει Αθήνα και η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος για να ξεκινήσει το θέμα δικαστικώς. Να δω τι θα πρωτοκάνω που έχουμε και τον γάμο χαχαχαχ Χρειάζεται εγώ να κάνω κάτι σχετικά κατά την γνώμη σας? Και πάλι συγνώμη για την μακροσκελή μου εισήγηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Απλά δε ξέρω αν συνθλίβονται με το βάρος και την πίεση ή οχι.Μια δοκιμή θα μας πείσει. Αν αντέχουν, δεν νομίζω να σκεφτεί κάποιος να κοιτάξει στο συγκεκριμένο σημείο... Τελικά αρχηγός είχε δίκιο. Είχες τη λύση στο μυαλό σου και αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψες τις προτεινόμενες. Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό. :lol: Πες μας αν δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τα αυτοκόλλητα (ψαράκια) συγκεκριμένα, απετυχαν καθώς έχουν εγκλωβισμένο αέρα μεσα τους και με την πίεση που ασκείται όταν πάει η πορτα να κλείσει, σπάνε...:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ellig : ο καθένας μπορεί να υποβάλλει μηνύσεις (εν προκειμένω ήθελα να ήξερα ποιος θα ήταν ο λόγος, ότι δηλ. ενεργοποίησα τον μηχανισμό γκαραζόπορτας που εκ προορισμού ήταν φιαγμένη να λειτουργεί έτσι..; ) αλλά να ξέρεις, πως όταν θα του υπέβαλες κι εσύ μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και ενδεχομένως ψευδορκία,(που πρακτικώς σημαίνει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κρατητήριο μέχρι την επομένη να περάσουμε αυτόφωρο) στο τέλος θα βλέπαμε ποιος θα έβγαινε κερδισμένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 τα αυτοκόλλητα (ψαράκια) συγκεκριμένα, απετυχαν καθώς έχουν εγκλωβισμένο αέρα μεσα τους και με την πίεση που ασκείται όταν πάει η πορτα να κλείσει, σπάνε...:( Δοκίμασε με πιο χοντρά αυτοκόλλητα όπως αυτά που βάζουν στα κουφώματα ή κάτω από την πόρτα για να μην μπαίνει ο αέρας. Σπάσε ή αν έχει κάποιο διακόπτη απενεργοποίησε το πράγμα αυτο που κινείται για να ανοίξει η πόρτα με το θυροτηλέφωνο (δεν ξέρω πως λέγεται :p) http://7keys.gr/uploads/images/kupri2.jpg Έτσι η πόρτα θα ανοίγει με σπρώξιμο χωρίς να χρειάζεται να πατήσει κάποιος το κουμπί. Δεν χρειάζεται φυσικά να το ανακοινώσετε για τους κλέφτες. :D Τα βράδια μπορούν να κλειδώνουν την πόρτα με κλειδί και την ημέρα να ανοίγει με σπρώξιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χρειάζεται εγώ να κάνω κάτι σχετικά κατά την γνώμη σας? Και πάλι συγνώμη για την μακροσκελή μου εισήγηση :) Προτείνω ένα κιλό πασατέμπο ανάλατο. Μια αναπαυτική πολυθρόνα. Ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη και μεγάλα κοκκάλινα γυαλιά ηλίου. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος από ότι κατάλαβα. (επίσης εκεί απ'όπου γίνεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του μηχανισμού λίγη φαγουρόσκονη ή κόλλα θα έδινε ένα άλλο χρώμα στην κατάσταση:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δοκίμασε με πιο χοντρά αυτοκόλλητα όπως αυτά που βάζουν στα κουφώματα ή κάτω από την πόρτα για να μην μπαίνει ο αέρας. Σπάσε ή αν έχει κάποιο διακόπτη απενεργοποίησε το πράγμα αυτο που κινείται για να ανοίξει η πόρτα με το θυροτηλέφωνο (δεν ξέρω πως λέγεται :p) http://7keys.gr/uploads/images/kupri2.jpg Έτσι η πόρτα θα ανοίγει με σπρώξιμο χωρίς να χρειάζεται να πατήσει κάποιος το κουμπί. Δεν χρειάζεται φυσικά να το ανακοινώσετε για τους κλέφτες. :D Τα βράδια μπορούν να κλειδώνουν την πόρτα με κλειδί και την ημέρα να ανοίγει με σπρώξιμο. σκεφτηκα να βαλω απο αυτα τα μπιλακια που δε ξερω πως λεγονται και ειναι προστατευτικά.σαν και αυτο http://www.kalogiannis.gr/dyn_images/2012911215464754211461273712906bsoe96vKPqX0901CMP.jpg ειναι αυτοκολλητα(αρα μπαινουν και βγαινουν ευκολα) εμποδιζουν στο να κλείσει,απλά δε ξερω για την αντοχή τους.Μια δοκιμή απο βδομάδα, θα μας πείσει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellig Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) ellig : ο καθένας μπορεί να υποβάλλει μηνύσεις (εν προκειμένω ήθελα να ήξερα ποιος θα ήταν ο λόγος, ότι δηλ. ενεργοποίησα τον μηχανισμό γκαραζόπορτας που εκ προορισμού ήταν φιαγμένη να λειτουργεί έτσι..; ) αλλά να ξέρεις, πως όταν θα του υπέβαλες κι εσύ μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και ενδεχομένως ψευδορκία,(που πρακτικώς σημαίνει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κρατητήριο μέχρι την επομένη να περάσουμε αυτόφωρο) στο τέλος θα βλέπαμε ποιος θα έβγαινε κερδισμένος.. χαχαχ με φαντάζομαι με την κοιλιά τούρλα πίσω από τα σίδερα να ζητάω παγωτό μέσ' την άγρια νύχτα... Η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξέρω καλά αυτά περί μηνύσεων. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι αυτός για να φέρει την αστυνομία προφασίστηκε το άγνωστο αυτοκίνητο μπροστά από το γκαράζ μου και ενώ ήρθε η αστυνομία και εμφανίστηκε η οδηγός η οποία το πήρε ανενόχλητη άρα δεν υπήρχε πλέον λόγος για να φωνάξει κάποιος την αστυνομία, γιατί τους πήραν και με ποιο σκεπτικό για να γίνει μήνυση... το για ποιο λόγο κάνεις την μήνυση δεν πρέπει να το δηλώσεις? Πιστεύω ότι μέσα στο ΣΚ θα έχουμε τον δεύτερο γύρο αλλά δυστυχώς θα τον χάσω μιας και θα λείπω αρκετές ώρες λόγω του γάμου. Πάντως πιστεύω ότι τα 100 ευρώ δεν κάνουν δουλειά έτσι όπως είναι τώρα... Ή θα πρέπει να τα ζητάνε προκαταβολικά από την αστυνομία (πριν πάμε στο τμήμα και χάνουμε το χρόνο μας αντί να κυνηγάμε κανέναν κλέφτη) ή αν δηλώσεις ότι θα κάνεις μήνυση και τελικά δεν την κάνεις παρόλο που εξακολουθεί να μην υπάρχει συμφωνία αποδεδειγμένη εγγράφως να σε κρατάνε μέσα. Εκεί θα γινόταν ένα συμμάζεμα πιστεύω... Τέλος δεν υπάρχει καμιά περίπτωση αυτός να μου κάνει σοβαρή μήνυση που να ισχύουν τα λεγόμενά του: 1ον γιατί χρωστάει τις μιχαλούς σε δάνεια άρα δεν του περισσεύουν και 2ον δεν του έχω κάνει κάτι παράνομο. Να μας τρέξει απλά ήθελε Edited March 13, 2014 by ellig Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δοκίμασε με πιο χοντρά αυτοκόλλητα όπως αυτά που βάζουν στα κουφώματα ή κάτω από την πόρτα για να μην μπαίνει ο αέρας. Σπάσε ή αν έχει κάποιο διακόπτη απενεργοποίησε το πράγμα αυτο που κινείται για να ανοίξει η πόρτα με το θυροτηλέφωνο (δεν ξέρω πως λέγεται :p) Έχετε καταλάβει μερικοί ότι αυτά που προτείνετε, συνιστούν αυτόφωρα ποινικά αδικήματα..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχετε καταλάβει μερικοί ότι αυτά που προτείνετε, συνιστούν αυτόφωρα ποινικά αδικήματα..; Καταλαβαίνουμε πως όλα τα πράγματα χαλάνε, ειδικά τα παλιά. Αφού χάλασε το θυροτηλέφωνο ας "χαλάσει" και η πόρτα. Είναι συχνή η βλάβη αυτή, να ανοίγει η πόρτα με σπρώξιμο μόνο. Το αυτοκόλλητο τώρα δεν ξέρω τι είδους αδίκημα είναι.:blink: εμείς οι μερικοί προτείναμε και αυτό: Υπάρχει βέβαια και η λύση να βγάλεις 5-10 αντικλείδια και να τα δίνεις στους ασθενείς σου, οι οποίοι θα το χρησιμοποιούν, μέχρι το πέρας της θεραπείας και στην τελευταία επίσκεψη θα το αφήνουν, για να το δώσεις σε άλλο ασθενή κ.ο.κ. δεν θέλει. Μπορεί να πάρει ένα Πακιστανό από τα φανάρια, να κάθετε στην οικοδομή και να ανοίγει την πόρτα στους ασθενείς με κάποιο αντίτιμο. Έτσι, η παρουσία ενός ξένου στην οικοδομή, θα πιέσει τους άλλους ένοικους να φτιάξουν το θυροτηλέφωνο. Ορίστε άλλη μια λύση χωρίς να είναι αυτόφωρο ποινικό αδίκημα. Να δεις που πάλι δεν θα τις αρέσει...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μπορεί να πάρει ένα Πακιστανό από τα φανάρια, να κάθετε στην οικοδομή και να ανοίγει την πόρτα στους ασθενείς με κάποιο αντίτιμο. Έτσι, η παρουσία ενός ξένου στην οικοδομή, θα πιέσει τους άλλους ένοικους να φτιάξουν το θυροτηλέφωνο. Ορίστε άλλη μια λύση χωρίς να είναι αυτόφωρο ποινικό αδίκημα. Να δεις που πάλι δεν θα τις αρέσει...:D Νομίζεις. Αν ο Πακιστανός δεν έχει χαρτιά είναι ήδη ποινικό αδίκημα χωρίς να υπολογίσω ότι θα θέλει ΙΚΑ, επίσημη απόδειξη μισθοδοσίας το οποίο δεν της πρότεινες με αποτέλεσμα στην πρώτη καταγγελία που θα γίνει από τον περίεργο πάππου προβλέπω κλείσιμο ιατρείου. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Νομίζεις. Αν ο Πακιστανός δεν έχει χαρτιά είναι ήδη ποινικό αδίκημα χωρίς να υπολογίσω ότι θα θέλει ΙΚΑ, επίσημη απόδειξη μισθοδοσίας το οποίο δεν της πρότεινες με αποτέλεσμα στην πρώτη καταγγελία που θα γίνει από τον περίεργο πάππου προβλέπω κλείσιμο ιατρείου. Ενώ όταν του δίνεις ένα ευρώ στο φανάρι, το κάνεις με όλα τα χαρτιά και παίρνεις και απόδειξη.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Νομίζω ότι ξέφυγε η συζήτηση από το θέμα. Αν αυτά που γράφετε τα θεωρείτε σοβαρά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts