Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε siciliano γιατι θεωρει δικαιο να πληρωθουν οι ζημιες της ταρατσας,απο τους ενοικους του τελευταιου οροφου?Κοινοχρηστος χωρος ειναι,γιατι να μην πληρωσουν ολοι?

Επειδή θεωρώ πως είναι πιο δίκαιο ο τελευταίος όροφος να έχει χαμηλότερη τιμή πώλησης/ενοικίασης γι΄αυτούς τους λόγους. :)

ΟΧΙ.τοτε θα ηταν αδικια.

το σωστο ειναι να πληρωσουμε ολοι οι ιδιοκτητες,ο καθενας αυτο που του αναλογει.

το προβλημα δεν ειναι του ρετιρε,αλλα της ταρατσας,η ταρατσα ειναι κοινοχρηστος χωρος,αρα πρεπει να πληρωσουμε ολοι.

ο συγκεκριμενος κυριος ειναι ευκαταστατος.συνταξιουχος μεν αλλα εισπραττει ενοικια και ζει ανετη ζωη.

δεν θα του λειψουν ουτε τα 7ε των κοινοχρηστων,συνεπως δεν τιθεται θεμα συζητησης.

σωστο αυτο που λες για την φεραρι,αλλα εδω δεν μιλαμε για ενα "ψωνιο" αλλα για περιουσια ποσων ανθρωπων που κινδυνευει να καταστραφει απο καθαρη τσιγκουνια.αν ο ανθρωπος ειχε οικονομικο προβλημα πιστεψε με δε θα το κουβεντιαζα καν.οπως δεν το κανω θεμα για μια οικογενεια αλλοδαπων που οι ανθρωποι δεν εχουν,απλα.

:O

οταν μιλαμε για προβλημα ταρατσας μην φανταστεις τα κλασικα...αν σου πω πως το κλιμακοστασιο ειναι ξεσκεπαστο και οταν βρεχει,βρεχει μεσα στην πολυκατοικια τι θα πεις?:p
Θα πω ότι έμπλεξες :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή θεωρώ πως είναι πιο δίκαιο ο τελευταίος όροφος να έχει χαμηλότερη τιμή πώλησης/ενοικίασης γι΄αυτούς τους λόγους. :)

Κι όμως το αντίθετο συμβαίνει: τα ρετιρέ συνήθως είναι πιο ακριβά γιατί δεν έχεις κάποιον πάνω απ'το κεφάλι σου ;)

Κι όμως το αντίθετο συμβαίνει: τα ρετιρέ συνήθως είναι πιο ακριβά γιατί δεν έχεις κάποιον πάνω απ'το κεφάλι σου ;)

γιατί υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο ;) υπάρχει και δεν αστειεύεται :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

εχω την εντυπωση πως τα χιλιοστα του ρετιρε ειναι περισσοτερα απο αυτα του υπογειου,του πρωτου οροφου κοκ.

συνεπως μεγαλυτερο ποσοστο συμμετοχης(σαν εξοδα) θα εχει το ρετιρε,απο οτι εγω που ειμαι στον πρωτο οροφο.

επισης θα σου πω siciliano επειδη τυχαινει να ειμαι ιδιοκτητρια και ενος ρετιρε,πως οταν το αναθετουμε σε μεσιτη για ενοικιαση ΠΑΝΤΑ το νοικιαζει πιο ακριβα απο οτι ενα 1ου η 2ου οροφου γιατι το πλασαρει ως ρετιρε με θεα:p

οπως και να εχει,ειμαστε ακομα στην φαση των προσφορων..περιμενω ακομα 2 εγω και δεν ξερω οι αλλοι ενοικοι τι θα κανουν-δε τους βλεπω και πολυ δραστηριους,μονο μια ειπε θα φερει-

τον παππου τον ξαναπιασα και του ειπα παλι για τα λαδια..αρχισε κατι ακαταλαβιστικα τυπου

"θα επρεπε να μου λες και ευχαριστω που βαζω ελαιολαδο και οχι κανα αλλο φτηνο λαδι"

του ειπα πως ετσι η πορτα θα σκουριασει(του ειπα για οξειδωση αλλα δεν εδειξε να καταλαβαινει) και πως θα φερω εγω λαδι απο αυτο που βαζω στα μηχανηματα μου-λαδι μηχανης- και θα την φτιαξω..σε αυτο μου απαντησε "τωρα μιλας σωστα.με βγαζεις και απο εξοδα και απο κοπο"

νομιζω πως προκειται περι παθολογικου τσιγκουνη...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ειπα να σταματησω να μαλωνω και να γινομαι κακος με μια συγκεκριμενη συγκατοικο της πολυκατοικιας.Ομως παλι υπαρχουν προβληματα.Θελει οποσδηποτε επιδιορθωση η οικοδομη,και το κοστος ενταξει ειναι μεγαλο,αλλα θα το μοιραστουμε,αλλιως θα εχουμε σοβαρα προβληματα.Αλλα φερνει συνεχως αντιρηση και αδιαφοροι.Τι να κανω?Να φωναξω τεχνικη εταιρια και να κοψω τιμολογιο και να της το παω?

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

να συγκαλεσεις συγκεντρωση και να προσπαθησεις να μαζεψεις την πλειοψηφια υπερ των επιδιορθωσεων.

Αγαπητή FREAK_OF_NATURE, τι χολοσκάς με τους κρετίνους που έχεις μπλέξει; Δεν συμφωνείτε, άστο να καεί. Ούτε εσύ, ούτε οι άλλοι θα πάρετε το σπίτι μαζί σας, άστους να κόψουν το σβέρκο τους. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φωνάξεις το Υγειονομικό και να τους αναγκάσεις να πληρώσουν για τη βλάβη στην ταράτσα. Κάτι αντίστοιχο κάναμε στο πατρικό μου και "έτσουξε" λίγο αλλά το έφτιαξαν.

Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου τα πάντα είναι μπάχαλο, σκασμένοι τοίχοι, χαλασμένα φώτα, βρώμικη είσοδος, χάλια γενικά. Κανένας μα κανένας δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Και μην φανταστείς 6 ιδιοκτήτες όλοι κι όλοι. 3-3 βγαίνει το ματς κάθε φορά. Έχω βαρεθεί.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις αγορά κατοικίας, φρόντισε να είναι μονοκατοικία:)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

το υγειονομικο ερχεται μονο για αποχετευσεις.

οχι για νερα βροχης..

οπως καταλαβαινεις σκεφτηκαμε καθε δυνατο μετρο πιεσης

Εγω παντως βρηκα λυση για ολα τα προβληματα.Τους ειπα εφοσον λετε οτι ολα ειναι ακριβα,δεν με νοιαζει τπτ απολυτως.Ας πεσει ολη η οικοδομη αρκει να μην ειμαι εγω μεσα,να πεσει πανω σας.Ε δεν ασχολουμαι αλλο.

ηρθε ο απο κατω μου και μου ειπε "να φτιαξεις και τα θυροτηλεφωνα"

του απαντησα πως δεν ειμαι εγω η διαχειριστρια και πως αν θελει να γινει καποια επισκευη ας το πει στην συνελευση που θα γινει τελη του μηνα..

μαθαμε τωρα,ολοι παιρνουν τηλεφωνο "φτιαξε το ενα,φτιαξε το αλλο"

ηρθε ο απο κατω μου και μου ειπε "να φτιαξεις και τα θυροτηλεφωνα"

:lol::rotfl:

για να αλείφει ο άλλος πάνω τους βούτυρα :lol:

Τώρα που το σκέφτομαι, από τερηδόνες πως πάνε οι ένοικοι? Θα μπορούσες να τους μεταπείσεις για την ταράτσα, κάνοντάς τους κανά σφράγισμα δωρεάν ;):rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

δεν ξερω..εχω δει κατι φαφουτηδες και κατι σαπια δοντακια που παλευουν στα στομα για ανεξαρτησια αλλα δεν μιλαω.

το εχω σαν αρχη μου να μην "κυνηγαω ασθενεις" ,κατι που κανω κι εδω μεσα.

οσα παιδια μου εχουν ζητησει συμβουλη μεσω πμ,τους την εχω δωσει αλλα ποτε δεν τους ειπα "ελατε στο ιατρειο μου"

οπως και να εχει θυροτηλεφωνα δε νομιζω να φτιαξουμε..και αν συμφωνησουν(που δεν νομιζω) λεω να ζητησω εγω θυροτηλεοραση...¨:p

κατσε πρωτα να γινει η ταρατσα να μην μπαζει νερα οταν βρεχει,και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα!

Παιδια δεν υπαρχει αυτο που εγινε χθες.

Χθες το πρωι διαπιστωσα οτι ειχε σπασει ενας σωληνας αρδευσης στην πολυκατοικια,και το μεσημερακι που γυρισα σπιτι πληροφορησα τους ενοικους για την ζημια.Οι δυο συμφωνησαν να φερουμε μαστορα να το δει και να το επιδιορθωσει,μια συγκεκριμενη κυρια(τελοσπαντων),εφερε αντιρηση.Καλα παλι ζημια βγηκε στην μεση?Και ποσα θα δωσουμε παλι?Και ολοι οι υδραυλικοι στην περιοχη ειναι ακριβοι.Εγω βρηκα κανα δυο σημερα νωρις το πρωι,και την πετυχαινω στην εισοδο της λεω τιμη,και λεει ακριβως ειναι.Ε τι να κανω και εγω την λεω,κοιτα με εχεις ζαλισει,τρεχω σαν τον μ¨@¨! να βρω λυση να μην παρουμε νερα,αν θες τραβα φερε εσυ εναν φτηνο να γινει η δουλεια,εγω δεν εχω προβλημα.Αμεσως συμφωνησε.

δεν ξερω..εχω δει κατι φαφουτηδες και κατι σαπια δοντακια που παλευουν στα στομα για ανεξαρτησια αλλα δεν μιλαω.

το εχω σαν αρχη μου να μην "κυνηγαω ασθενεις" ,κατι που κανω κι εδω μεσα.

οσα παιδια μου εχουν ζητησει συμβουλη μεσω πμ,τους την εχω δωσει αλλα ποτε δεν τους ειπα "ελατε στο ιατρειο μου"

Καλά, κανένας από αυτούς δεν σε επισκέφτηκε από μόνος?

Τόσο απόμακροι είστε? :(

Φαντάζομαι πως κάποιοι θα νιώθουν άσχημα που έφτιαξες μόνη σου κάποια πράγματα. Αυτό μπορεί να πλήγωσε τον εγωισμό κάποιων, ότι δηλαδή κάποια, μικρότερης ηλικίας, ευκατάστατη (υποθέτω), πλήρωσε μόνη της για τα κοινά. Γι' αυτό μπορεί να μην σε βλέπει με καλό μάτι ο παππούς ;)

οπως και να εχει θυροτηλεφωνα δε νομιζω να φτιαξουμε..και αν συμφωνησουν(που δεν νομιζω) λεω να ζητησω εγω θυροτηλεοραση...¨:p

Μόνο κυλιόμενες σκάλες μη ζητήσεις, γιατί δεν θα σου μιλάει κανένας πια.:D

αν θες τραβα φερε εσυ εναν φτηνο να γινει η δουλεια,εγω δεν εχω προβλημα.Αμεσως συμφωνησε.
Αυτό είναι το μυστικό:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Καλά, κανένας από αυτούς δεν σε επισκέφτηκε από μόνος?

Τόσο απόμακροι είστε? :(

δεν καταλαβα τι εννοεις...:O

Φαντάζομαι πως κάποιοι θα νιώθουν άσχημα που έφτιαξες μόνη σου κάποια πράγματα. Αυτό μπορεί να πλήγωσε τον εγωισμό κάποιων, ότι δηλαδή κάποια, μικρότερης ηλικίας, ευκατάστατη (υποθέτω), πλήρωσε μόνη της για τα κοινά. Γι' αυτό μπορεί να μην σε βλέπει με καλό μάτι ο παππούς ;)

Μόνο κυλιόμενες σκάλες μη ζητήσεις, γιατί δεν θα σου μιλάει κανένας πια.:D

χαχαχα

οχι.δεν ζηταω κατι υπερβολικο(το θυροτηλεοραση το ειπα χαρην αστεισμου)

εκτος αν θεωρει καποιος υπερβολη το να θελει η πολυκατοικια στην οποια εχει διαμερισμα(ασχετα αν δεν ζει ο ιδιος εκει) να κλεινει η πορτα της εισοδου(ασφαλεια) να εχει καθαριστρια(υγιεινη) και να μην μουχλιαζει απο τα νερα της βροχης.

η πολυκατοικια,30 χρονων(περιπου) γαρ λογικο ειναι να βγαλει καποια προβληματα.

αν αυτοι τοσο χρονια δεν διναν 5ε για να τα επιδιορθωσουν,τωρα ας δωσουν 300 για να βαλουν μυαλο.

δεν καταλαβα τι εννοεις...:O

Εννοώ πως όπως πάει κανείς και αγοράζει από τον φούρνο, μπακάλη, κρεοπώλη της γειτονιάς, έτσι και στην περίπτωση του οδοντιάτρου. ;)

χαχαχα

οχι.δεν ζηταω κατι υπερβολικο(το θυροτηλεοραση το ειπα χαρην αστεισμου)

εκτος αν θεωρει καποιος υπερβολη το να θελει η πολυκατοικια στην οποια εχει διαμερισμα(ασχετα αν δεν ζει ο ιδιος εκει) να κλεινει η πορτα της εισοδου(ασφαλεια) να εχει καθαριστρια(υγιεινη) και να μην μουχλιαζει απο τα νερα της βροχης.

η πολυκατοικια,30 χρονων(περιπου) γαρ λογικο ειναι να βγαλει καποια προβληματα.

αν αυτοι τοσο χρονια δεν διναν 5ε για να τα επιδιορθωσουν,τωρα ας δωσουν 300 για να βαλουν μυαλο.

:whip:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

μπα...στον φουρνο/μπακαλη/ψαρα κτλ παει για να μην πεινασει

στον γιατρο δεν παει για να μην πονεσει ,αλλα οταν πονεσει ;)

οπως και αν εχει,ασθενεις δεν κυνηγαω.

ευχαριστημενη ειμαι με τους ηδη υπαρχοντες.

αλλα τετοια μυαλα να σου πω(βλεπε λαδωτηρα πορτας) και αν ερθει για τα δοντια του και την ψυχη θα μου βγαλει και απληρωτη θα με αφησει...

Ναι, δίκιο έχεις για το υγειονομικό, αποχέτευση ήταν σε εμάς αλλά έλεγα μήπως επεμβαίνει και αλλού: να επικαλεστείς δημιουργία μυκητων, περιβάλλον άσχημο για αλλεργικούς και τέτοια. Τεσπα, αφού το έχει ψάξει, πάσο.

Όσο για πελάτες, πάρτους όλους και ξέκανε τους!!! Ξέρεις εσύ, βάλε τον τροχό χωρίς αναισθησία και φτάστον μέχρι τον αστράγαλο.:lol:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

οχι,δυστυχως το υγειονομικο ερχεται μονο οταν προκειται για αποχετευση..

για ολα τα αλλα σου λενε "κανε αγωγη"

η πολυκατοικια,30 χρονων(περιπου)

...και εγώ είμαι ο Πάπας !!! :p

:lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

εσενα θα σου φερω την ριτσα....να βαλεις μυαλο..

τωρα που εβαλε και δοντια ποιος την πιανει...θα την βαλω να σου δαγκωσει το αυτι!

Τελικα αμα χτυπιεσαι,και ουρλιαζεις απο τα νευρα σου,βγαινει ακρη.Μια χαρα τα θεματα της πολυκατοικιας.Βαλανε μυαλο οι συγκατοικοι.

αντε και στα δικα μας.

θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,ασχετο

στο ιατρειο μου,στο μπαλκονι,εμποδιζει την τεντα στο ανεβασμα και στο κατεβασμα ενα χοντρο καλωδιο σα λαστιχο ποτισματος.

ρωτησα τι ειναι και μου ειπαν πως ειναι του ΟΤΕ και πως πρεπει να παρω τηλεφωνο τον οτε να ερθει να το επιδιορθωσει

γνωριζει κανεις που μπορω να παρω τηλεφωνο?

αντε και στα δικα μας.

θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,ασχετο

στο ιατρειο μου,στο μπαλκονι,εμποδιζει την τεντα στο ανεβασμα και στο κατεβασμα ενα χοντρο καλωδιο σα λαστιχο ποτισματος.

ρωτησα τι ειναι και μου ειπαν πως ειναι του ΟΤΕ και πως πρεπει να παρω τηλεφωνο τον οτε να ερθει να το επιδιορθωσει

γνωριζει κανεις που μπορω να παρω τηλεφωνο?

Αν δεν κανω λαθος χρειαζεσαι αδεια απο τη πολεοδομια για τις τεντες :X

η τεντα ειναι τοποθετημενη εδω και δεκαετιες.δεν τοποθετηθηκε προσφατα.

απο οσο ξερω η τεντα δεν θελει αδεια απο την πολεοδομια.το στεγαστρο θελει αλλα η τεντα οχι.