ntanny Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ....... Και στις δύο περιπτώσεις, αιτείσαι την αναγνώριση του δικαιώματός σου όπως κάνεις χρήση του ανελκυστήρος και να σου δοθεί η άδεια από το Δικαστήριο να προβείς σε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση-επισκευή του ανελκυστήρος.. Νομιζω greece_gus ειναι η καλυτερη προταση.Και αν το δικαστηριο μεχρι να πληρωσουν και οι αλλοι της δωσει το δικαιωμα να εχουν κλειδι για τις πορτες (οπως ειχαν τις δεκαετιες του `50,`60),τοτε εχουν λυσει το προβλημα τους. Κοστος εγκαταστασης νεου ασανσερ με 5 πορτες πριν 2 χρονια σε επαρχιακη πολη ηταν περιπου 13 χιλιαρικα.Στην περιπτωση εδω το κοστος θα ειναι σαφως μικροτερο μια και θα γινει αντικατασταση καποιων ελατωματικων μηχανισμων. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Όπως το κατάλαβα το θέμα από τους 9 ιδιοκτήτες, οι 5 δεν θέλουν ασανσερ (αυτοί των 3 πρώτων ορόφων και οι δυο περίεργοι που δεν έχουν χρηματα). Με άλλα λόγια δεν συμπληρώνεις το 50+1 για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή. Από την άλλη αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, έστω και δικαστικά για να τον κάνεις να πληρώσει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dienekis Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 :ninja: Καλησπερα.Εχω και εγω ενα αναλογο προβλημα.Ειμαι με τον πατερα μου ιδιοκτητης διαμερισματος σε μια πολυκατοικια.Εχουμε δηλαδη το 50%.Το αλλο 50% ανηκει σε αλλους δυο με τους οποιους δε μπορω να συνεννοηθω με τιποτα.Παρεπιπτοντως ειμαι και διαχειριστης.Εχουμε ενα ασανσερ παλαιας τεχνολογιας και με βαση νομο του κρατους πρεπει να γινουν καποιες μετατροπες που θα βελτιωσουν την ασφαλεια του.Το κοστος αυτων ξεπερνα τα 5000 ευρω.Ως διαχειριστης τους εχω ενημερώσει αλλα με αγνοουν.Αυτο με οδηγησε να τους στειλω ενα εξωδικο το οποιο τους ταρακουνησε αρκετα.Πιστευω ομως οτι θα συγκαλεσουν γενικη συνελευση στην οποια θα υπαρξει σιγουρα διαφωνια.Το 50% θελει να εφαρμοστει ο νομος του κρατους ενω το αλλο 50% να αγνοηθει.Μπορει αυτη η ασυμφωνια να εμποδισει το νομο του κρατους να εφαρμοστει?HELP PLEASE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Όπως το κατάλαβα το θέμα από τους 9 ιδιοκτήτες, οι 5 δεν θέλουν ασανσερ (αυτοί των 3 πρώτων ορόφων και οι δυο περίεργοι που δεν έχουν χρηματα). Με άλλα λόγια δεν συμπληρώνεις το 50+1 για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή. Από την άλλη αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, έστω και δικαστικά για να τον κάνεις να πληρώσει. Και 1% των συνιδιοκτησιών να εκπροσωπείται από κάποιον, έχει δικαίωμα να αιτηθεί τα νόμιμα. Ο κανονισμός πολυκατοικίας από της υπογραφής του, είναι δεσμευτικός για όλους και χρειάζεται κατά τον νόμο ομοφωνία για να τροποποιηθεί, συμβολαιογραφικό έγγραφο και μεταγραφή στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο ή καταχώρηση στο κτηματολογικό γραφείο.Όσον αφορά τον εξαναγκασμό για να πληρώσουν, αφ' ής στιγμής υπάρχει τελεσίδικος δικαστική απόφαση, είναι άμεσα εκτελεστή ακόμη και με αναγκαστική κατάσχεση των ιδιοκτησιών των διαφωνούντων.. dienekis...το ίδιο ισχύει και για σένα. Ο σχετικός νόμος για την ασφάλεια των ανελκυστήρων, δεν είναι ενδοτικού δικαίου αλλά αναγκαστικού.Επομένως δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια της πλειοψηφίας για να εφαρμοσθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Επιμένω ότι δεν έχει το 50% των ιδιοκτητών για να ξεκινήσει εργασίες για το ασανσέρ. Από τα 9 διαμερίσματα τα 5 δεν θέλουν το ασανσέρ. Από κει και πέρα 'ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος'. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πιέσει κάποιον που δεν έχει χρήματα, να πληρώσει για κάτι που δεν θα το χρησιμοποιεί. Αν ειναι να μπλέξει με δικαστικά έξοδα, δίκες που θα γίνουν σε καμιά 2ετία, εφετεία κτλ, αχαχούχα.... Στο κάτω κάτω ας βάλει τα λεφτά μόνος του να το φτιάξει (αν δεν μπορεί να αλλάξει σπίτι) και ας κλειδώσει όλους τους ορόφους για να το χρησιμοποιεί μόνο αυτός. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Όσο και να επιμένεις ο νόμος δεν αλλάζει κατά το δοκούν καθενός.. Νομικώς ισχύουν 100% όσα προανέφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 νεο προβλημα στην πολυκατοικια μας.. ο καθενας οτι θελει ,βαζει στην εισοδο της πολυκατοικιας πριν 3 μηνες περιπου καποιος εβαλε στις σκαλες,ενα σιδερο(σαν κουπαστη κατι) προχτες τοποθετηθηκε αλλο ενα σιδερο,στην εισοδο της οικοδομης οπου εχουμ 3 σκαλοπατακια. το θεμα ειναι οτι κανεις δεν σθμφωνησε αφενος για να τοποθετηθουν αυτα τα σιδερα και αφετερου οτι αισθητικα ειναι πολυ ασχημα.χωρια τις κακοτεχνιες του "μαστορα" που τα εκοψε οπου καποιο παιδακι μπορει ευκολα να κοπει το ερωτημα τωρα ειναι:πως θα πληρωθουν αυτα τα σιδερα και τι μπορει να γινει σχετικα με τις κακοτεχνιες... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Εγω κλαιω τους γερους και ανημπορους, που δεν μπορουν να ανεβουν τα καμμια 10αρια σκαλια που υπαρχουν στις παλαιοτερες πολυκατοικιες δεκαετιας 60, που ειχαν φτιαξει λαθραια διαμ/τα στα υπογεια και ειχαν υπερυψωμενα ισογεια, και που το ασανσερ, δεν παει στο υπογειο, οπως στη δικη μας. (Ο αγοραστης του 5 οροφου, απητησε απο τον κατασκευαστη, να μην βαλει το μηχανισμο του ασανσερ στην ταρατσα, για να μην εχει θορυβο, με αποτελεσμα να μπει αυτο στο υπογειο, οποτε αντιο ασανσερ σ αυτο). Εχοντας λοιπον μια 90χρονη μητερα, που πρεπει να πηγαινει συχνα στο γιατρο, τραβαει μια οδυσσεια, για ν ανεβει αυτα τα σκαλια, που για μας, φαινεται αστειο. Ο καιρος βεβαια, περναει και τρεμω οταν θα ελθει και η δικη μου η σειρα. Τα σιδερα, λοιπον, καλως μπηκαν, γιιατι υποψιαζομαιι οτι για καμμια τετοια περιπτωση θα μπηκαν, αρκει να προσεχαν καπως στην κατασκευη. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 οχι,δεν ειναι τετοια η περιπτωση κουπαστη στην πολυκατοικια υπαρχει και μαλιστα ξυλινη... τα σιδερα δε μπορω να ξερω απο ποιον και για ποιον λογο τοποθετηθηκαν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 οχι,δεν ειναι τετοια η περιπτωση κουπαστη στην πολυκατοικια υπαρχει και μαλιστα ξυλινη... τα σιδερα δε μπορω να ξερω απο ποιον και για ποιον λογο τοποθετηθηκαν. Συνήθως γίνεται συνέλευση στη πολυκατοικία για ότι αλλαγές πρόκειται να γίνουν και το κόστος προστίθεται στα κοινόχρηστα των ιδιοκτητών διαμερισμάτων ή αφαιρείται από το αποθεματικό που έχει μαζευτεί. Εσύ είναι ενοικιαστής ή ιδιοκτήτης? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 συνελευση ποτε δεν γινεται...και οποτε αποφασιζουμε να μαζευτουμε,κατεβαινουν μονο 2-3 ατομα.. ιδιοκτητρια ειμαι 2 διαμερισματων στη συγκεκριμενη πολυκατοικια.. αποθεματικο επισης δεν διαθετουμε απο οσο ξερω γτ ενας συγκεκριμενος ενοικος αρνειται να πληρωσει κατι επιπλεον περα των κοινοχρηστων... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 συνελευση ποτε δεν γινεται...και οποτε αποφασιζουμε να μαζευτουμε,κατεβαινουν μονο 2-3 ατομα.. ιδιοκτητρια ειμαι 2 διαμερισματων στη συγκεκριμενη πολυκατοικια.. αποθεματικο επισης δεν διαθετουμε απο οσο ξερω γτ ενας συγκεκριμενος ενοικος αρνειται να πληρωσει κατι επιπλεον περα των κοινοχρηστων... Ο ένοικος πληρώνει μόνο ότι του αναλογεί για συγκεκριμένα πράγματα δηλ πετρέλαιο, απολύμανση κλπ.Ο ιδιοκτήτης πληρώνει το ποσό που αντιστοιχεί για οποιαδήποτε εργασία γίνει και αφορά την πολυκατοικία γενικότερα άρα και για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Διαχειριστής υπάρχει ? Πόσοι είναι οι ιδιοκτήτες? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 υπαρχει αλλα ουτε αυτος ηξερε για την "πρωτοβουλια" του σιδερου... ιδιοκτητες δεν θυμαμαι τωρα ακριβως..καμια 10ρια ειμαστε σιγουρα δε ξερω τι να πω...εχω και αλλα διαμερισματα,σε αλλες πολυκατοικιες αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα συναντω..να κανει ο καθενας οτι νομιζει,χωρις να ρωταει τους αλλους.. σημερα μια αλλη γειτονισσα με πηρε τηλεφωνο για να με ρωτησει αν εγω εβαλα το σιδερο..και μου διευκρινησε πως σε περιπτωση που το εβαλα εγω,καλα θα κανω να το βγαλω αλλιως θα το βγαλει αυτη.. αφου της ειπα πως δε το εβαλα εγω,μου ειπε να παμε μαζι να το βγαλουμε!!!φυσικα δεν προκειται να κανω κατι τετοιο,αλλα τετοιο αλαλουμ σε οικοδομη πρωτη φορα συναντω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 υπαρχει αλλα ουτε αυτος ηξερε για την "πρωτοβουλια" του σιδερου... ιδιοκτητες δεν θυμαμαι τωρα ακριβως..καμια 10ρια ειμαστε σιγουρα δε ξερω τι να πω...εχω και αλλα διαμερισματα,σε αλλες πολυκατοικιες αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα συναντω..να κανει ο καθενας οτι νομιζει,χωρις να ρωταει τους αλλους.. σημερα μια αλλη γειτονισσα με πηρε τηλεφωνο για να με ρωτησει αν εγω εβαλα το σιδερο..και μου διευκρινησε πως σε περιπτωση που το εβαλα εγω,καλα θα κανω να το βγαλω αλλιως θα το βγαλει αυτη.. αφου της ειπα πως δε το εβαλα εγω,μου ειπε να παμε μαζι να το βγαλουμε!!!φυσικα δεν προκειται να κανω κατι τετοιο,αλλα τετοιο αλαλουμ σε οικοδομη πρωτη φορα συναντω! Κοίταξε να δεις, ο διαχειριστής έχει υποχρέωση να βρει την άκρη. Ας πάρει στο κάτω κάτω όλους τους ιδιοκτήτες και να ρωτήσει αλλιώς να τα ξηλώσετε. Για τις αποφάσεις το 51% υπερισχύει πατάνε δεν πατάνε. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 υπαρχει αλλα ουτε αυτος ηξερε για την "πρωτοβουλια" του σιδερου... ιδιοκτητες δεν θυμαμαι τωρα ακριβως..καμια 10ρια ειμαστε σιγουρα δε ξερω τι να πω...εχω και αλλα διαμερισματα,σε αλλες πολυκατοικιες αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα συναντω..να κανει ο καθενας οτι νομιζει,χωρις να ρωταει τους αλλους.. σημερα μια αλλη γειτονισσα με πηρε τηλεφωνο για να με ρωτησει αν εγω εβαλα το σιδερο..και μου διευκρινησε πως σε περιπτωση που το εβαλα εγω,καλα θα κανω να το βγαλω αλλιως θα το βγαλει αυτη.. αφου της ειπα πως δε το εβαλα εγω,μου ειπε να παμε μαζι να το βγαλουμε!!!φυσικα δεν προκειται να κανω κατι τετοιο,αλλα τετοιο αλαλουμ σε οικοδομη πρωτη φορα συναντω! Εγώ πάντως στη θέση σου θα πήγαινα και θα το έβγαζα;).Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει τύχει κάτι τέτοιο σε καμιά πολυκατοικία που νοικιάζουμε διαμερίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 αχ βρε καλημερα ελλαδα..ο διαχειριστης ειναι ενας απο αυτους που ολη την ημερα γυριζουν ασκοπα στην εισοδο και παριστανει τον μαστορα. ξερεις ποσες φορες τον εχω δει να μαστορευει το ασανσερ ,το οποιο 2 φορες τον μηνα χαλαει;;; οσοι του εκαναν παρατηρηση,απλα αγνοηθηκαν.(μηπως επειδη αυτος που μας φτιαχνει μετα το ασανσερ ειναι ξαδερφος του;;η απλα ειμαι καχυποπτη;) λες να κατσει να ψαξει ποιος εβαλε τα σιδερα;; θα παει η αλλη ενοικος να τα ξηλωσει,εγω για να πω την αληθεια δεν θελω να ανακατευτω. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Τι μπορούμε να κάνουμε για το γ@-οσκυλο της διπλανής, που τυχαίνει να είναι η ηλίθια η διαχειρίστρια, το οποίο το έχουν στο μπαλκότι το βράδυ και γαβγίζει σαν δαιμονισμένο στις 3, στις 4, στις 5 το χάραμα; Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Και αντί να το πάρουν μέσα στο σπίτι τους πρέπει να υποστούμε εμείς το γάβγισμα. Και το θέμα είναι ότι βγαίνουν στη τζαμαρία και του λένε να ησυχάσει, φεύγουν και αυτό γαβγιζει χειρότερα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι; Τι μπορούμε να κάνουμε για το γ@-οσκυλο της διπλανής, που τυχαίνει να είναι η ηλίθια η διαχειρίστρια, το οποίο το έχουν στο μπαλκότι το βράδυ και γαβγίζει σαν δαιμονισμένο στις 3, στις 4, στις 5 το χάραμα; Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Και αντί να το πάρουν μέσα στο σπίτι τους πρέπει να υποστούμε εμείς το γάβγισμα. Και το θέμα είναι ότι βγαίνουν στη τζαμαρία και του λένε να ησυχάσει, φεύγουν και αυτό γαβγιζει χειρότερα. Να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία και θα παει να της κάνει παρατήρηση. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία και θα παει να της κάνει παρατήρηση. Ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για την πρόταση. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikar Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 (Ο αγοραστης του 5 οροφου, απητησε απο τον κατασκευαστη, να μην βαλει το μηχανισμο του ασανσερ στην ταρατσα, για να μην εχει θορυβο, με αποτελεσμα να μπει αυτο στο υπογειο, οποτε αντιο ασανσερ σ αυτο). Θοδωρος. Πόσο παλιά είναι η πολυκατοικία και έχει την μηχανή του ασανσέρ στην ταράτσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ειναι του 1962, αλλα ΔΕΝ την εχει στην ταρατσα. Στο υπογειο την εχει, ενω κανονικα ο κατασκευαστης κανονιζε να την βαλει στην ταρατσα, γιατι ειναι πιο ευκολα, αλλα και θα βολευε και το υπογειο. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikar Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ειναι του 1962, αλλα ΔΕΝ την εχει στην ταρατσα. Στο υπογειο την εχει, ενω κανονικα ο κατασκευαστης κανονιζε να την βαλει στην ταρατσα, γιατι ειναι πιο ευκολα, αλλα και θα βολευε και το υπογειο. Θοδωρος. Ok, είναι αρκετών χρόνων, γιατί στις καινούργιες μπαίνει στο υπόγειο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 νεα απορια.. στην απεναντι οικοδομη ζει ενας τυπος ο οποιος ειναι αλκοολικος. αυτος λοιπον οταν καποιο αμαξι παρκαρει στο πεζοδρομιο μπροστα στην οικοδομη τους,το γεμιζει γρατζουνιες.. πριν 2 βδομαδες πηγε να γρατζουνισει το δικο μου(τον σταματησα ευτυχως εγκαιρως)αλλα ακρη δεν εβγαλα γιατι ηταν μεθυσμενος.. ο ιδιος ανθρωπος για να μην παρκαρουν αλλοι εκει,εχει τρυπησει το λουκι της οικοδομης τους που κατεβαινουν τα νερα,με αποτελεσμα να κανει συντριβανακι καθε φορα που ριχνει καποιος νερα...αποτελεσμα;;οποιος εχει παρκαρει εκει κερδιζει πλυσιμο αυτοκινητου,και να νερα κανουν λιμνολες στο δρομο και δε μπορει να περασει κανενας πεζος η οικοδομη τους δεν υποχρεουται να φτιαξει τις υδροροες;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Και φυσικά είναι υποχρεωμένοι να φτιάξουν υδρορροές, τα παλιά λούκια που όταν έπλενε ο καθένας το μπαλκόνι του γίνονταν το πεζοδρόμιο και τα παρκαρισμένα αμάξια μούσκεμα έχουν απαγορευτεί πλέον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 το ζητημα ειναι ομως οτι παρα τις υπενθυμισεις,παρακλησεις και προσκλησεις αλλων γειτονων μας να φτιαξουν τις υδρορροες,αρνουνται κατηγορηματικα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts